www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Относно "Waffen SS" и други чуждици...

Страници: (11) « първа ... 9 10 [11]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Относно "Waffen SS" и други чуждици...
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 16:37
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Елтимир @ Apr 22 2007, 03:23 PM)
През 1985 година, рождената година на samvoin, Илия Минев ни венча със съпругата ми в църквата в гр. Септември. А сега Христо, тоест samvoin седнал да ме учи кой кой е бил.

Предполагам, че имаш предвид лицето Христо Ангелов от Плевен...?!!:))))
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 16:50
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

А аз имам предвид лицето Ангел Грънчаров-"елтимир" от Ботевград,което не знам под колко ника,подобно от приятелите му от"БРЗО"и мишока/първия се подвизава свободно на"вражеския" им форум за разлика от нас!/пише тук,както и в други форуми.
Ами вие с "БРЗО",сте си едни крастави магарета,че и с /е/"БНС",ами защо не се обедините в едно,или играта на комунистите не е такава?!
За съжаление действително Ангеле,онези които наричаш"провокатори" се указаха много прави за теб,не че съм им вярвал и им вярвам безпрекословно,ама вярвам вече на очите си единствено...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 16:57
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Пиша единствено под свое име. Всички знаят кой е Елтимир. Публикувал съм свои снимки, документи и хиляди неща в Интернет за себе си. Написал съм своята биография с всички подробности. Дал съм сведения за своите деди и прадеди. Деди и прадеди, с които мога само да се гордея. Ти си тоя, който те е страх да кажеш кой си. Ама ние вече знаем. Слаба ракия си, не си заслужава да пращаме някой да се разправя с теб.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 17:01
Quote Post

Участник

Участник # 909

И като много знаеш кой,кой е,защо не питаш някой от заклетите врагове на Кавхана кой е той,да видим дали ще се намери един който да каже че е комунист,ченге,провокатор или свързан по-някакъв начин с комунистите и останалите еврейски слуги или властта?Всичко друго можеш да чуеш ,но не и това,както че е алкохолик,наркоман или нещо подобно!
Е,разбира се ако не поставиш някой предварително накован идиот и психопат...
Аз подобни обвинения за Кавхана не съм чул от никого досега,особено яргментирани,нито от врагове,нито от безразлични,камо ли от хора които го познават и са близки с него или приятели - бивши и настояще,да се чуе че изпълнявал поръчки на службите!
Докато за теб съм чувал много интересни неща,но просто не съм ги изредил,защото са били под формата на слух и клюка без доказателство,а на мен за разлика от теб ми е под достойнството да разпространявам клюки и интриги,имим много по-високи цели,а тези цели ако се реализират,времето и събитията сами ще покажат-кой,кой е бил и кой е и всеки според "заслугите",на всекиму своето...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 17:02
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Да, има още един Ангел Грънчаров, който пише. Получиха се някои недоразумения и се свързах с него. Човекът си ми рече направо: "Какво да правя, адаш, като си ми е такова името"? Наистина сме съименници, а откакто изгладихме недоразуменията, станахме и приятели. Обаче в сайта на моя адаш взе да пише един друг дупевец, тоест от Общество "Дуло оръдейно", на име Спас Атанасов Минетков. Извинете, исках да кажа Минков. Та такива работи с пишещите под мое име.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 17:05
Quote Post

Участник

Участник # 909

Аз не бях дошъл тук за лични нападки!Вие ги почнахте,като"БРЗО"-присъщо само на комунисти,когато не могат да защитят твърденията си в спор.
Ако искаш прати но ще му направиш лоша услуга,на мен също но не за дряго а защото ще бъда антикан навярно в затвора,ако още един подобно на една известна мутра,пратя с краката напред с пробойни рани в интензивното с опасност за живота,която мутра направи грешката да ми скочи курвенската/не беше на политическа а на лична основа/.
Така че просто втория път вече може и да ме тикнат,но онзи другия ще е много зле,мутрата си направи в следствие на моята "интервенция" четири операции от херния...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 17:06
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 04:01 PM)
И като много знаеш кой,кой е,защо не питаш някой от заклетите врагове на Кавхана кой е той,да видим дали ще се намери един който да каже че е комунист,ченге,провокатор или свързан по-някакъв начин с комунистите и останалите еврейски слуги или властта?Всичко друго можеш да чуеш ,но не и това,както че е алкохолик,наркоман или нещо подобно!
Е,разбира се ако не поставиш някой предварително накован идиот и психопат...
Аз подобни обвинения за Кавхана не съм чул от никого досега,особено яргментирани,нито от врагове,нито от безразлични,камо ли от хора които го познават и са близки с него или приятели - бивши и настояще,да се чуе че изпълнявал поръчки на службите!
Докато за теб съм чувал много интересни неща,но просто не съм ги изредил,защото са били под формата на слух и клюка без доказателство,а на мен за разлика от теб ми е под достойнството да разпространявам клюки и интриги,имим много по-високи цели,а тези цели ако се реализират,времето и събитията сами ще покажат-кой,кой е бил и кой е и всеки според "заслугите",на всекиму своето...

Като дойде Кавхана, ще говорим и за него. Сега човекът не е тук, нямаме основание да се занимаваме с него. Ти обаче ставаш навлек и с теб ще се занимаем. Казвай какво си чул за мен и от кого конкретно си го чул. Чул си, че съм циганин. Хубаво, ама аз мога да извадя своето родословие с документи и снимки. Чул си, че съм съден за изнасилване. Хубаво, ама аз съм публикувал присъдата си, както и спомени на мои съзатворници. Какво друго си чул? Че съм алкохолик? Хубаво, ама от много дълго време насам пия само бира. Чул си, че съм слаб като клечка? Е, това последното е вярно. Обаче то съвсем не означава, че не умея да нанасям удари.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 17:15
Quote Post

Участник

Участник # 909

И защо съм"навлек"?Защото изразявам позиция различна от вашата,която няма как да нагодя и съвместя с вашата,тъй като е точно толкова абсурдно да го направя,койлкото и във форум на БКП да речем,да нагодя мнението си спрямо тяхното!
Така се указва поне на практика.
Ти като пишеш на други форуми,навлек ли си?
Това да не е форум само за членове на твоята органтизация и за хора имащи на 100% твоето мнение?
Ами напиши го при правилата,ако е така и няма да го посетя.
Направи си само сайт с книга за гости без форум в такъв случай,защото форума е място за хора с мнения различни от твоите.
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 17:17
Quote Post

Участник

Участник # 909

Аз аргументирам мненията си логически,ако не и с доказателства и документи!
Кавхана се беше регистрирал тук,но явно сте му забранили достъпа,доколкото установихме с него онзи ден.
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 17:24
Quote Post

Участник

Участник # 909

Не е нужно да показвам снимки,за да доказвам Българския си произход и то на вас,които явно по-кръв не сте Българи,след като не давате расова и генетическа дефиниция на тази дума,а това е някакво абстрактно и широко понятие за вас,както за Сидеров,Боянов и пр...
Достатъчно е това,че заявам,че се осъзнавам РАСОВО и ГЕНЕТИЧЕСКИ,както и същностно като Българин и че се боря за расовото и генетично оцеляване на етноса си със слово и звук,за сега,а когато се наложи и на улицата и с оръжие в ръка!
Пак казвам,че ако всеки циганин беше загрижен за нас и ни казваше тези истини в очите,то аз бих му бил много благодарен и много по-заслужено,отколкото на наричащия се"Блгарин"-предател и безродник-антирасист или безрасов дегенерат!
Нека чуждия каже тези истини за расовите различия и аз ще му бъда много по-благодарен и ще гласувам за него,ако трябва да го предпочета пред "нашенските" безридници-интернационалисти,космополито-глобалисти и патриоатаи наричащи се безсрамно"националисти",с които няма аналог в цяла Европа/не знам другаде да има феномен антирасистки"национализъм"!/.
PM
Иван
Публикувано на: 22.4.2007, 18:36
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 04:24 PM)
Не е нужно да показвам снимки,за да доказвам Българския си произход и то на вас,които явно по-кръв не сте Българи,след като не давате расова и генетическа дефиниция на тази дума,а това е някакво абстрактно и широко понятие за вас,както за Сидеров,Боянов и пр...
Достатъчно е това,че заявам,че се осъзнавам РАСОВО и ГЕНЕТИЧЕСКИ,както и същностно като Българин и че се боря за расовото и генетично оцеляване на етноса си със слово и звук,за сега,а когато се наложи и на улицата и с оръжие в ръка!
Пак казвам,че ако всеки циганин беше загрижен за нас и ни казваше тези истини в очите,то аз бих му бил много благодарен и много по-заслужено,отколкото на наричащия се"Блгарин"-предател и безродник-антирасист или безрасов дегенерат!
Нека чуждия каже тези истини за расовите различия и аз ще му бъда много по-благодарен и ще гласувам за него,ако трябва да го предпочета пред "нашенските" безридници-интернационалисти,космополито-глобалисти и патриоатаи наричащи се безсрамно"националисти",с които няма аналог в цяла Европа/не знам другаде да има феномен антирасистки"национализъм"!/.

Така е, ние приемаме понятието българин за широко, за толкова широко, че то съвсем не може да се побере само в разбиранията за Раса и Ген, нито в парадигмата на днешната наука за произход, култира и бит, нито дори в парадигмата на фантастическия реализъм, който режимът на Хитлер противопоставя на академичния подход.

Samvoin-е, нещата, които те вълнуват, са вълнували и участващите на този сайт. Но нима смяташ, че си стигнал върха? Нима твоята расова теория е венеца на мисълта и виждането?! Не можеш ли да приемеш, че сред нас има хора, които са запознати с всичко това. Ако на този сайт не си намерил насоки на мислене и действие, които да прилягат на твоите виждания, тогава или коригирай вижданията си, или търси нататък. Не си задължен да вярваш, да приемаш, както и да отхвърляш. Не приемай за наша слабост това, че не държим ти да приемеш нашия подход. За разлика от теб и кръга от познати и възприятия около теб, ние не се стремим да заставяме света да се съобразява с нас. Ние се съобразяваме със света, с реалността. Затова търсим да научим и разберем каква е реалността и в частност какви сме ние - българите. От друга страна ние сме част от реалността и я изграждаме. Този процес няма край. Той не започва и приключва с някаква теория, нито се изчерпва с група хора, готови да хванат оръжието.

Ти си млад и запленен от идеята да си господар на живота си, да решаваш нещата и да бъдеш човек - венец на природата. Но малка е крачката, която те дели от възгордяването и егоизма. Не се вкопчвай в тоя свят, защото не е ясно ще го бъде ли въобще.

Питаш ни за какво се борим. А нима всичко е борба?! Борбата е до едно ниво. Борбата има много общо с хаоса. Там всичко бушува, кипи. Но на по-горно ниво има единство. Изживей теориите си, това е твое право, твоят живот. И може би след 20 години да съумеш да се възползваш от изживяното. Мисля, че тогава ще е по-ползотворен разговора на тази тема. Остави си и място за промяна и не живей в сянката на никого, пък наричащ се той Кавхан или Кан. Излез и свети със своя светлина.

Това е моят съвет.
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 18:59
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Когато някой е мъдър, той не може дабъде наречен по друг начин... Той просто е МЪДЪР... Жив да си Иване...
PM

Topic OptionsСтраници: (11) « първа ... 9 10 [11]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020