www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Относно "Waffen SS" и други чуждици...

Страници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Относно "Waffen SS" и други чуждици...
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 15:21
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

"Е,радвам се че политическата милиция от дегенерати от Второ"РПУ" в Плевен,при чиито шефове сте на щат навярно са ви го дали!"
Сбърка, момиченце. Ние си имаме наше собствено разузнаване.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 15:23
Quote Post

Участник

Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

QUOTE (Елтимир @ Apr 22 2007, 02:20 PM)
Лъжеш като мангал. Чакам да кажеш за моя произход, провокаторче гадно! За разлика от някои като теб, които не знаят и името на дядо си, аз си знам родословието за много стотици години назад. И мога да го докажа. Чакам сега ти да докажеш, че съм циганин, или ако не можеш да го докажеш, да си признаеш откъде черпиш сведения, провокаторче.

Ами може да се укаже че ,ако те нареча циганин,ще обидя и самте цигани с теб,защото един откровен циганин е по-малко вреден от такива като теб!
Държиш се като всички безродници-патриотари,срещу които ушким говориш,те ни плюят само по-този начин и се изприщват като чуят за нас.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 15:24
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

"Очаквай да ти пропари под задника"
"Да не стане пак ЖЕГА …"
Доста еднакво звучи. Тоя път няма да ви чакам, ами аз ще ви посетя.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 15:25
Quote Post

Участник

Участник # 909

Винаги имам очи на гърба си,така че ако ми спретнете засада,просто такива съчми ще завалят по-вас че ще бъде най-фаталната грешка в живота ви.
Кървенските нападения са ми адски познати,защото досега само по-този начин съм бил надвиван,иначе последствията винаги са по-сериозни за другата страна,ако е очи в очи...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 15:26
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Парадокс, службите яко са го закъсали, щом почват да ползват типове с болна психика за своите цели.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 15:27
Quote Post

Участник

Участник # 909

Защо не дойде онзи ден,тъкмо и с Кавхана щеше да се видиш,да си поговорите"за доброто старо време"...
А ти от кой комунистически подмолен свищовски агент,който не смее да каже дума в очите на Кавхана ,черпиш тия комуноидо-еврейски подмятания и клевети?
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 15:27
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Хахахаха....!!! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
Ама си и отворен...!!!!
Така де бъде мишленце..!!!!

ОБЕЩАВАМ ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ ДА КАЧА СНИМКИ НА РАЗБИТАТА МУТРА НА САМОТНИЯ ВОЙН ДО 2 СЕДМИЦИ... ТАНГРА МИ Е СВИДЕТЕЛ, ЧЕ МНОГО, АМА НАИСТИНА МНОГО СЕ НАБРАХ НА ТОВА МОМЧЕ... КАКВО ПЪК..?!! ТРОФЕЙНИТЕ МУ СНИМКИ ЩЕ СЛУЖАТ КАТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЕБАВАТ С НАС...
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 15:29
Quote Post

Участник

Участник # 909

На мен никой една стотинка не ми плаща,за разлика от теб,но работя на свои разноски!
Между другото ,какъвто и да изкарваш Антон Рачев и останалите,ти падна по-ниско от всички,на ниво долен комунистически квартален доносник и махленски клюкар и интригант и всичките ти анализи са на такова ниво!
Със службите навярно имате връзка вие,след като намирате адреси...
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 15:31
Quote Post

Участник

Участник # 909

Абе те и комунистите-/е/"БНС"-ари,се канеха много анонимно като мишоци в нета,ама макар че знаят за всичките ни явки още не са дошли...
Дори в Плевен лично Боян щеше да идва и аз щях да се срещна с него,но не дойде...
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 15:32
Quote Post

Участник

Участник # 909

Наистина не очаквах от Елтимир да падне толкова ниско,иначе теб съм те преценил от самото начало...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 15:36
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

"Воинчето" отиде да си сменя гащичките, че май се понаака от шубе. Такива анонимковци са много смели, докато не разкриеш истинската им самоличност.

--------------------
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 15:37
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 02:31 PM)
Абе те и комунистите-/е/"БНС"-ари,се канеха много анонимно като мишоци в нета,ама макар че знаят за всичките ни явки още не са дошли...
Дори в Плевен лично Боян щеше да идва и аз щях да се срещна с него,но не дойде...

Аз не съм Боян, Драган или Петкан...
Много скоро болезнено ще се убедиш в това...
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 15:47
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Изтича ти пясъка, момче..!!!
По-добре използвай малкото време което ти остава, за нещо смислено вместо да пишеш глупости тук... Следващите няколко месеца ще си в гипс.. Изпозвай времето си пълноценно...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 16:03
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Всъщност има една причина за смелостта им. Идват посред нощ тихо, докато спим, поливат вратата и цялото стълбище с коктейл "Молотов", после бягат, а накрая полицията отказва да разследва. А те продължават да отправят заплахи. Това са фактите и всеки средно интелигентен човек ще може да направи логическата връзка. Заявявам най-отговорно, че добарам ли такова копеленце, ще му забия ножа в шията. Два пъти спасявах от бой Антон Рачев в Ботевград, за което съжалявам. Такива не бива да ги спасяваме, а да ги бием докато дишат и после да ги пращаме за храна на рибите.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 16:23
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

През 1985 година, рождената година на samvoin, Илия Минев ни венча със съпругата ми в църквата в гр. Септември. А сега Христо, тоест samvoin седнал да ме учи кой кой е бил.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020