Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11 ( последно съобщение ) |
Относно "Waffen SS" и други чуждици...
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
"Е,радвам се че политическата милиция от дегенерати от Второ"РПУ" в Плевен,при чиито шефове сте на щат навярно са ви го дали!"
Сбърка, момиченце. Ние си имаме наше собствено разузнаване. -------------------- |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:23
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Ами може да се укаже че ,ако те нареча циганин,ще обидя и самте цигани с теб,защото един откровен циганин е по-малко вреден от такива като теб! Държиш се като всички безродници-патриотари,срещу които ушким говориш,те ни плюят само по-този начин и се изприщват като чуят за нас. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
"Очаквай да ти пропари под задника"
"Да не стане пак ЖЕГА …" Доста еднакво звучи. Тоя път няма да ви чакам, ами аз ще ви посетя. -------------------- |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Винаги имам очи на гърба си,така че ако ми спретнете засада,просто такива съчми ще завалят по-вас че ще бъде най-фаталната грешка в живота ви.
Кървенските нападения са ми адски познати,защото досега само по-този начин съм бил надвиван,иначе последствията винаги са по-сериозни за другата страна,ако е очи в очи... |
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:26
|
Парадокс, службите яко са го закъсали, щом почват да ползват типове с болна психика за своите цели.
-------------------- |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:27
|
Защо не дойде онзи ден,тъкмо и с Кавхана щеше да се видиш,да си поговорите"за доброто старо време"...
А ти от кой комунистически подмолен свищовски агент,който не смее да каже дума в очите на Кавхана ,черпиш тия комуноидо-еврейски подмятания и клевети? |
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:27
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Хахахаха....!!!
Ама си и отворен...!!!! Така де бъде мишленце..!!!! ОБЕЩАВАМ ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ ДА КАЧА СНИМКИ НА РАЗБИТАТА МУТРА НА САМОТНИЯ ВОЙН ДО 2 СЕДМИЦИ... ТАНГРА МИ Е СВИДЕТЕЛ, ЧЕ МНОГО, АМА НАИСТИНА МНОГО СЕ НАБРАХ НА ТОВА МОМЧЕ... КАКВО ПЪК..?!! ТРОФЕЙНИТЕ МУ СНИМКИ ЩЕ СЛУЖАТ КАТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЕБАВАТ С НАС... |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:29
|
На мен никой една стотинка не ми плаща,за разлика от теб,но работя на свои разноски!
Между другото ,какъвто и да изкарваш Антон Рачев и останалите,ти падна по-ниско от всички,на ниво долен комунистически квартален доносник и махленски клюкар и интригант и всичките ти анализи са на такова ниво! Със службите навярно имате връзка вие,след като намирате адреси... |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:31
|
Абе те и комунистите-/е/"БНС"-ари,се канеха много анонимно като мишоци в нета,ама макар че знаят за всичките ни явки още не са дошли...
Дори в Плевен лично Боян щеше да идва и аз щях да се срещна с него,но не дойде... |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:32
|
Наистина не очаквах от Елтимир да падне толкова ниско,иначе теб съм те преценил от самото начало...
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:36
|
"Воинчето" отиде да си сменя гащичките, че май се понаака от шубе. Такива анонимковци са много смели, докато не разкриеш истинската им самоличност.
-------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:37
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Аз не съм Боян, Драган или Петкан... Много скоро болезнено ще се убедиш в това... |
||
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:47
|
Изтича ти пясъка, момче..!!!
По-добре използвай малкото време което ти остава, за нещо смислено вместо да пишеш глупости тук... Следващите няколко месеца ще си в гипс.. Изпозвай времето си пълноценно... |
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 16:03
|
Всъщност има една причина за смелостта им. Идват посред нощ тихо, докато спим, поливат вратата и цялото стълбище с коктейл "Молотов", после бягат, а накрая полицията отказва да разследва. А те продължават да отправят заплахи. Това са фактите и всеки средно интелигентен човек ще може да направи логическата връзка. Заявявам най-отговорно, че добарам ли такова копеленце, ще му забия ножа в шията. Два пъти спасявах от бой Антон Рачев в Ботевград, за което съжалявам. Такива не бива да ги спасяваме, а да ги бием докато дишат и после да ги пращаме за храна на рибите.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 16:23
|
През 1985 година, рождената година на samvoin, Илия Минев ни венча със съпругата ми в църквата в гр. Септември. А сега Христо, тоест samvoin седнал да ме учи кой кой е бил.
-------------------- |
Страници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11 |