Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 7 8 [9] 10 11 ( последно съобщение ) |
Относно "Waffen SS" и други чуждици...
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 14:53
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
От мен рязаните,специално вероятно твои себеподобни по-кръв поне,имат спомени от мен така че дори не се спират да говорят с мен,така че ела ги накарай да си направят"сефтето"... А и доста мангалчета имат спомени по-тях от добре наточения ми нож,с който винаги се снабдявам дори куките да ми го свият... |
||||
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 14:57
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Моята"кампания" не се водеше срещу никой и не е наредена от никой,а беше в интерес на обективната истина,обаче ти наруши коректния тон и сам се класифицира,като враг! По-скоро ти доказваш че си в съзаклатието срещу БГ и нашата организация и че си ръководен от същите милиционерско-еврейски централи от които и останалите ни оплювачи и врагове! Просто обективно го доказа с поведение... Посочи ми аз къде пръв съм обидил теб и организацията тицелите ми резерви и невъзможност да се присъединя когато и да било към нея! Но вие антинацистите-уравновиловчици,не можете и да спорите в рамките на добрия тон/макар че на ЛС,се пишеше расист в "БРЗО",когато се свързах с теб и ми разреши да пиша тук,както и аз на теб в нашия форум/. |
||||
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 14:59
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
0897276316 - това според самотния влашко-чифутски войн е телефонния му номер...!!! Набрах го малкия копелдак, но явно му е много тънък гласеца и се срамува да отговори..!! Опитайте и вие, на вас може и да вдигне.. Любопитен съм как срича тоя пубер...
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Тогава не знаех, че си провокатор. По принцип подхождам с доверие към хората. Но сега думата ми беше за моя произход. Само ще добавя, че оригиналите на снимките са тук, при мен, в нашия семеен албум. Очаквам твоите пояснения.
Онези думи, сложени в кавички са цитат от писмо. Просто ми казаха кои сте и аз го копирах. Сега стана малко късно, но не ме карай утре да ти идвам на гости. Защото вече знам кой си и на какъв адрес живееш. Мога да взема Парадокс за компания, той е едно дребно момченце, някъде около двата метра. И е много слабичък, мисля, че е малко над 100 килограма. Та можете да си попремерите силите, а аз да ви гледам. 25 секунди, повече не ти давам. Даже и те са ти много, ама айде, от нас да мине. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:07
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Ще съм ти много задължен, ако ми дадеш адреса!!! Скоро ще ходя към Плевен и съм сигурен, че ще ми се покрие копеленцето...!!! Искам да го изненадам...!!! Нищо че е пролет! Смятам да поколедувам малко, ако ме разбираш..?!! |
||
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:07
|
Моят произход повече от 9 поколения назад е Бългърски от хора с ясноизразено българско самосъзнание и расови черти!
Аз обаче не се барабаня с чисторасовия си произход/нашите са кръвна група-А,група присъща на арийската раса/,защото това няма значение по-важно е да казвам истината,а ако съм циганин и казвам истината на Българите,то тогава те трябва да ми благодарят! Ако един циганин казваше истините,или арабин за расовите различия,аз щях да съм му благодарен. Евгениката не следи кой,колко е расовочист,а дали се интересува от расовата си чистота и принадлежност и какви са начините за генетично подобрение на рода и неговото съхранение и размножение и придаването на чистата и най-добра наследственост в рамките на нашия род,чрез нейното съхранение,на идните поколения,както и нийното размножаване,това е целта! Аз се чувствам Българин,по-етническо самосъзнание и ариец,по-расово/т е расовоосъзнат бял и потомък на нордическата раса от която Българите доказано принадлежат и са най-добрите и представители,откроили се с най-много добродетели и това и приятели и врагове го признават и ние обозначаваме като арииска ,т е най-добра!/ и се гордея с това си самочувствие и самосъзнание,за това смятам за мой дълг да спася народа и расата си,отваряйки на хората очите за расовото пробуждане и така спасявайки ги! |
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Дружинката, към която принадлежи и "самвоин" разпространи слуха, че съм съден за изнасилване. Той пък твърди, че съм комунист. Ето присъдата ми: http://epochtimes-bg.com/ottegljane/articl...ada_Eltimir.jpg
Когато говоря, доказвам с факти, снимки и документи. -------------------- |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:12
|
Проблема е не толкова от какъв произход си,а че лъжеш и че си враждебен към нашата народност,мен това ме интересува като Български националист!
Ако си чисторасов Българин,то тогава вършиш дваж по-голямо престъпление срещу рода си с антирасизма си! Но явно че просто от тук можем да констатираме,че ако си с чужда генетична същност,то племето ти или поне мешаните най-вече са подлеци и лъжци като теб,ако това се диктува от чужд ген/както е в повечето случаи/. За мен"българите" на езиков принцип но с чужда кръв са най-опасните,защото те са врагове на расовата теория!Един явен чужд просто няма отношение към расовата ни идеология,като изключим ултрамелезите и бастарди-евреите и след тях себеподобните им турци/също власите/. |
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:12
|
||||
Пратих ти го на ЛС. -------------------- |
||||
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:15
|
Не зная изобщо за какво си съден и не ме интересува!Проблема е съвсем друг!
Мен комуноидо-демократското"правосъдие",в което спрведливост а и обективнст дори отсъстват не ме интересуват за разлика от теб! Аз чакам момента в който да ме направят мъченик в името на Род и Отечество,като Боб Матюс,капитан Рокуел и другите бели херои,стъпкали змията подобно на нашите националреволюционери през петте века турски гнет. |
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:16
|
Получих го..!!! Благодаря...
|
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:19
|
Е,радвам се че политическата милиция от дегенерати от Второ"РПУ" в Плевен,при чиито шефове сте на щат навярно са ви го дали!
така потвърждавате че сте си техни колеги,дори по-лошо-ПОДЛОГИ!!! От къде ми и мате адреса,като го има в регистрите,а мой съмишленик няма да го даде на ненормалници като вас,защото никой не контактува поне отдавна,откакто сте комунизирани с вас/по-един или друг начин/! Мога да ив подведа под съдебна отговорност,но понеже знам че комунистите няма да осъдят тяхно протеже,защото изпълнявате поръчка няма да го направя,докато не пипнем властта и не оринем първо господарите ви от там,а после Освиенцим на нашите врагове,както Кавхана им обещава,ще им се стори почивна станция... |
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:19
|
||
Това, че ще станеш мъченик много скоро е адски вярно...!!! Само че, няма да е заради род и родина, а заради простотията ти... Вече знам къде да те търся...!! Очаквай неканени гости.... |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:20
|
Лъжеш като мангал. Чакам да кажеш за моя произход, провокаторче гадно! За разлика от някои като теб, които не знаят и името на дядо си, аз си знам родословието за много стотици години назад. И мога да го докажа. Чакам сега ти да докажеш, че съм циганин, или ако не можеш да го докажеш, да си признаеш откъде черпиш сведения, провокаторче.
-------------------- |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 15:21
|
Очаквай да ти пропари под задника,като на всеки мургав "неканен гост" захванал се с мен досега,като ти тикна нещо подобно на люто чушле отзад!
|
Страници: (11) « първа ... 7 8 [9] 10 11 |