www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО"

Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО", Относно гоненето на хора изповядващи ...
Desko
Публикувано на: 12.4.2007, 16:43
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 18
Участник # 915
Дата на регистрация: 8-April 07

QUOTE (samvoin @ Apr 12 2007, 04:31 PM)
Комуниста освен да заплашва и да те гони от форума ти ,заглушавайки мнението ти,какво друго може,когато лъжите ,нелепостите и противоречията в които изпада бъдат изобличени?
Независимо този комунист,дали е скрит или откровен.

Определено пак лъжеш. Заплашваше ме ти с имейлите си. Пазя ги, макар, че не бих искал да давам публичност на кореспонденцията ни, не е етично.
Просто няма как да бъда комунист, излагаш се вече.
Смири се, че бесовете са те хванали.
PMUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2007, 16:53
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 494
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Desko @ Apr 12 2007, 04:43 PM)
Комуниста освен да заплашва и да те гони от форума ти ,заглушавайки мнението ти,какво друго може,когато лъжите ,нелепостите и противоречията в които изпада бъдат изобличени?

Определено пак лъжеш. Заплашваше ме ти с имейлите си. Пазя ги, макар, че не бих искал да давам публичност на кореспонденцията ни, не е етично.

В Тенгрианството няма такова понятие - "бесове". Това са юдейски и гръцки схващания.
Ако вие, с Плъха и сие, имате бесове, което е съвсем видно, мога да ви закарам на някое аязмо, за да ги измием. Можете да си оставите калимявките, там няма да ви са нужни.
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 12.4.2007, 17:04
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Йордане, благодаря ти за пояснението, но се боя, че те няма да го разберат. Има нещо прекалено славянско в тях. Ще поясня. Някога славяните наричали германските народи с името "немци", защото като не им разбирали езикка, си мислели, че тези народи не могат да говорят. Така и плъховете и флегмършите. Те просто не разбират какво им говорим, а продължават да си твърдят своето. Те даже и християни не са, защото тогава щяха да познават поне християнството. А смея да твърдя, че те и него не познават.
Сещам се как в един друг форум бяха писали, че българите не могат да бъдат Тенгриани, тъй като Тенгрианството било монголска религия. И си спомних за думите на една монголка: "Ние сме взели Тенгрианството от вас, българите. Взели сме го като дума и понятие, но в своята дълбока същност сме си останали шаманисти". Ти ще го разбереш, а онези не ме интересуват. Не смятам, че размяната на епитети, хули, клевети и заплахи е дискусия. А при тях друго не мога да открия. Освен ако не си намеря някой електронен микроскоп, ама засега няма откъде.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 12.4.2007, 17:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

Не приписвай на Кавхана омраза към нито една религия,нито любов към всяка една!
Клеветника си ти в случая отново,Кавхана никъде не е казал че "мрази" християнството,в частност православието и че е антихрист,или отрича правото му на съществувание и че иска да го отстрани с насилие,просто констатира факти от гледна точка на неговите религиозни схващания,които са по-особени и нетрадиционни,за някои тесни православни.
Това не значи"омраза","антихризъм",или "сатанизъм",той просто няма отношение към християнството,а при нас казах че има много заклети православни,дори свещенници гравитират около нас.
Които обаче са преди всичко расовоосъзнати и мислещи,преди религиозни.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2007, 17:14
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 494
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Елтимир @ Apr 12 2007, 05:04 PM)
Йордане, благодаря ти за пояснението, но се боя, че те няма да го разберат. Има нещо прекалено славянско в тях. Ще поясня. Някога славяните наричали германските народи с името "немци", защото като не им разбирали езикка, си мислели, че тези народи не могат да говорят. Така и плъховете и флегмършите. Те просто не разбират какво им говорим, а продължават да си твърдят своето. Те даже и християни не са, защото тогава щяха да познават поне християнството. А смея да твърдя, че те и него не познават.
Сещам се как в един друг форум бяха писали, че българите не могат да бъдат Тенгриани, тъй като Тенгрианството било монголска религия. И си спомних за думите на една монголка: "Ние сме взели Тенгрианството от вас, българите. Взели сме го като дума и понятие, но в своята дълбока същност сме си останали шаманисти". Ти ще го разбереш, а онези не ме интересуват. Не смятам, че размяната на епитети, хули, клевети и заплахи е дискусия. А при тях друго не мога да открия. Освен ако не си намеря някой електронен микроскоп, ама засега няма откъде.

Прощавай, ако с нещо съм попреминал границите на дискусионния тон. Наричам ги "калимявки", защото за тях християнството е повече предметно-обрядно поклонение, отколкото духовна същност. Точно това имах впредвид. Сложих им просто едно прозвище, което напълно им приляга. С това не искам да ги обидя.
PMEmail Poster
samvoin
Публикувано на: 12.4.2007, 17:15
Quote Post

Участник

Участник # 909

QUOTE (Desko @ Apr 12 2007, 04:43 PM)

Ти си марксист по-основи на мисленето си и по-определение на понятието човечество,след като отричаш расовата теория и расовите различия,независимо от аргументите и от това че се пишеш религиозен,а и защитата за максим е показателна!
Това че не съзнаваш и ако наистина не съзнаваш всичкото това,е още по-лошо за теб.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 12.4.2007, 17:19
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

QUOTE (Jordan_13 @ Apr 12 2007, 05:14 PM)
QUOTE (Елтимир @ Apr 12 2007, 05:04 PM)

Прощавай, ако с нещо съм попреминал границите на дискусионния тон. Наричам ги "калимявки", защото за тях християнството е повече предметно-обрядно поклонение, отколкото духовна същност. Точно това имах впредвид. Сложих им просто едно прозвище, което напълно им приляга. С това не искам да ги обидя.

Не, напротив, с нищо не си нарушил добрия тон. Исках само да ти кажа, че с тях е невъзможно да се води дискусия. Някои от тях самите са бесни, но в медицинския смисъл. Има една такава болест, "кучешки бяс". При тях е във връзка с кучешкия празник. Ти ще го разбереш.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 12.4.2007, 17:21
Quote Post

Участник

Участник # 909

В мейлите си бях остър,защото бях изгонен по-един подъл типично еврейски начин,без да ми се обясни защо и без причина,на основите на клевети и на двойни стандарти към мен и Кавхана!
Защото аз обиждах,тъй като първи лица от вашия форум си позволиха да ме обиждат!
Още повече,се говореше и за"противоконституционноста" на моите изказвания,каквато по-някои линии ако погледнем обективно,може да се открие и във вашите,това имах предвид.
А от вашия форум аз многократно бях заплашван,но никой не беше предупреден или санкциониран!
Ненавиждам подлярщината и подлоста в действията,освен това вие отстранявайки ме,ме държите все едно съм там и злословите зад гърба ми,без да ми дадете възможност,да отговоря и се защитя,но аз вече няма да посутя форума ви,камо ли да пиша там,дори да ми бъде разрешено.
PM
Desko
Публикувано на: 14.4.2007, 15:21
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 915
Дата на регистрация: 8-April 07

QUOTE (samvoin @ Apr 12 2007, 05:21 PM)
В мейлите си бях остър,защото бях изгонен по-един подъл типично еврейски начин,без да ми се обясни защо и без причина,на основите на клевети и на двойни стандарти към мен и Кавхана!
Защото аз обиждах,тъй като първи лица от вашия форум си позволиха да ме обиждат!
Още повече,се говореше и за"противоконституционноста" на моите изказвания,каквато по-някои линии ако погледнем обективно,може да се открие и във вашите,това имах предвид.
А от вашия форум аз многократно бях заплашван,но никой не беше предупреден или санкциониран!
Ненавиждам подлярщината и подлоста в действията,освен това вие отстранявайки ме,ме държите все едно съм там и злословите зад гърба ми,без да ми дадете възможност,да отговоря и се защитя,но аз вече няма да посутя форума ви,камо ли да пиша там,дори да ми бъде разрешено.

Самвоине, започваш да ставаш досаден с непрекъснатите си оплаквания и сплетни. Приеми нещата като мъж. Станалото, станало, нищо особено не се е случило. Животът продължава...
Аз не мисля да водя безсмислени спорове, кой на кой взел бонбона и т.н.
Това са дребни неща, които не ме разбирайте погрешно също са важни!
PMUsers Website
samvoin
Публикувано на: 16.4.2007, 13:34
Quote Post

Участник

Участник # 909

Когато клеветиш и плюеш някой,било ти,било другарите ти от организацията ти на твоя форум,а отнемаш правото му на отговор и на мнение,това не е дребна работа,за мен поне!
Защотомълчанието пред лъжите,понякога излиза като знак на съгласие пред някои,за това отговарям и си правя труда!
Както и не е дребно нещо,да обиждаш някой пръв,без да те е обидил лично и да е исползвал обидни квалификации спрямо никого!
Аз не съм използвал нито една обидна квалификация на вашия форум,преди да бъда обиден пръв и това може да се проследи.
PM
Иван
Публикувано на: 16.4.2007, 19:29
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Я се оправете на ЛС.
Не виждам какво принципно обсъждате, че да занимавате и нашия форум.
PM
samvoin
Публикувано на: 16.4.2007, 19:37
Quote Post

Участник

Участник # 909

В случая става дума за идеологически антагонизъм,защото с лицето не се познаваме лично,за да имаме лични отношения.
Явно просто имат антагонизъм към основите на нашата идеология и нашите схващания.
За това аз поставих на обсъждане тяхната идеология и показах нейната сбърканост и исках да изясня защо имат противоречие с нас.
PM
Иван
Публикувано на: 16.4.2007, 20:54
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Е, и? В света има сигурно 57 идеологии, които противоречат на вашата. Защо това е от значение?
smil3dbd4d8676346.gif
PM
samvoin
Публикувано на: 16.4.2007, 22:56
Quote Post

Участник

Участник # 909

Не,няма толкова идеологии,има само две-комунизма и демокрацията и техните мотации и двете излизащи от"една и съща канцелария",както Кавханът казва.
Всички със схващанията втълпени от Маркс-Мардохай за"човешкото равенство",независимо под какви форми,са наши естествени противници и врагове,а тяхната идеология е една-безродния и безотечествен интернационализъм!
Винаги всеки уравновиловъчен идиотизъм води до интернационалистичното израждане напускайки границите на Отечеството и до реки от кръв съответно,защото расите и народите могат да бъдат"равни" само в СМЪРТА!
PM

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020