Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 ( последно съобщение ) |
Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО", Относно гоненето на хора изповядващи ...
Desko |
Публикувано на: 8.4.2007, 15:17
|
||||||
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 915 Дата на регистрация: 8-April 07 |
samvoin
samvoin
Ние не сме фашисти, а българи, нито сме анти-фашисти, анти-нацисти и т.н. Тези неща са само в твоите клеветнически писания.
А това вече е клевета. Мисля, че вече е време да спреш с лъжите! Така и не каза каква ти е връзката с ina, която уж участваше в БРЗО, но скри че имате роднинска връзка! Така и не излязохте да си признаете, както му е реда, а сега говорите клевети за нас, което е непристойно от ваша страна. Това, че делим българите по етнически признак също е лъжа. Българите са Православни по своята същност от хилядолетия харесва ли се това на някой или не. Ние спазваме заветите и заръките на нашите деди да пазим вярата си. Това не означава, че отричаме всеки, който не е православен за българин. Много пъти ти го казах, но ти продължи с ненормалните си лъжи самвоине. Българските националистически организации до 1944 също включват Православието като много важен елемент в програмата си, ЗАПАЗВАНЕ И УКРЕПВАНЕ ВЯРАТА НА НАШИТЕ ДЕДИ, СВЕТОТО ПРАВОСЛАВИЕ. Ние следваме техните заръки! Това е факт! Нима и те са били фундаменталисти и фанатици? Как така те не са фундаменталисти, а ние сме? Нещо не се връзват лъжите ти! А това, че ни наричаш хомосексуалисти е меко казано несериозно. Ти, ако имаш такива проблеми, ние нямаме, да речем, че Православните Ценности значат нещо за нас. Не бихме могли да бъдем такива. |
||||||
Desko |
Публикувано на: 8.4.2007, 15:19
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 915 Дата на регистрация: 8-April 07 |
Во истина Возкресе! |
||
Desko |
Публикувано на: 8.4.2007, 15:25
|
||
Ние не сме си дали задниците под наем на никой. Ето, отново лъжеш. Клеветата е много лошо нещо. Аз не бих искал да си имам работа с клеветници. С тях не може да се направи нищо градивно! Във форума на БРЗО спамихте непрекъснато с вашите глупости и с информация за вашата организация, след многократни забележки пак не се спряхте и получихте бан. А също така Кавхана прекали с анти-християнските лъжи. Спомням си имаше някаква изцепка от ваша страна, че Левски е постъпил мъдро, като си разбил черепа в килията, когато са го хванали турците, а той е бил обесен. За вас Борис I е боклук, Кирил и Методий предатели и шпиони. Не искам да продължавам още, защото е гнусно! |
||
samvoin |
Публикувано на: 8.4.2007, 17:34
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Кой е казал че Кирил и Методии са шпиони? Клеветника и лъжеца си ти в случая!!! За Борис Първи,темата е съвсем друга... |
||||
Desko |
Публикувано на: 8.4.2007, 21:22
|
Веднага ти отговарям!В официалната наука се смята, че българската култура започва своето създаване от времето на Кирил и Методий,/ или само това тръбят/, с азбуката на двамата “свети” апостоли, ако някой смята, че работата на Кирил и Методий има нещо общо с разпространението на християнството, то те са прави на половина, истината обаче е, че чрез тези "свети" братя, еврейските поробители посяха семето на разложението в българската високо нравствена душа", дали това са го знаели, те двамата, днес ние не можем да гадаем, но това поставя началото на изкривяването на българската древна история и замъглява жестоката истина при насилствената смяна на религията, където двамата братя са изиграли най-голямата роля, защото компилирайки старата руническа азбука на българския арийски народ станало по лесно превеждането на библията. И всичките тези спорове, колко са божествените азбуки, са едно будалкане и замъгляване на същността на нашия народ, който е имал писменост много преди евреите да слязат от дървото. Аз лично не смятам, че двамата братя са създали азбуката, защото върху намерената българска седмолъча “розета” са изковани ясно знаците на, руническото писмо....Цезар пише за езическите жреци друидите следното: ......"Те се учели в продължение на двадесет години и запаметявали огромен материал, КАТО НЕ СМЯТАЛИ ЗА ПРАВИЛНО ДА ЗАПИСВАТ /ВЕРОЯТНО, ЗА ДА НЕ СЕ ПОЛЗВАТ НИЗШИТЕ РАСИ ИЛИ ЗЛИ ХОРА ОТ ЗНАНИЕТО/, ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОЗНАВАЛИ ГРЪЦКАТА АЗБУКА. ПРИТЕЖАВАЛИ ЗНАНИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА ЗВЕЗДИТЕ, ЗА РАЗМЕРИТЕ НА СВЕТА И ЗЕМЯТА. Затова, да се смята, че българите нямали азбука и не познавали буквите, е една преднамерена лъжа и отхвърляне на древната българска религия и държавна уредба. Нямам нищо против двамата “свети” братя Кирил и Методий, но ние трябва да знаем нашата древна история. Нашите древни предци са живеели в симбиоза с природата, удържали са всяка дадена клетва, гордеели са се, че са расово чисти и не постъпвали вероломно, както расово непълноценните и представителите на низшите раси. Някои ще кажат: Кому е нужно това? Но кому е нужно да бъде възпитаван и от там третиран като втора ръка човек или народ българинът и българите, кому е нужно българите да бъдат възпитавани в лъжи, които се тиражират след приемането на християнството? Нека лековерните си празнуват, но същевременно нека се търси въз основа на легендите на Европейските и източните народи, от техните епоси и народо-психология нашето древно минало, защото то е основа за нашата гордост. Българите преди “светите” братя Кирил и Методий са творили своята култура с гръцки букви, като не намирали това за нередно и най-вече забележете, не ги намирали за чужди. Компилирайки, както е известно, и за гръцката азбука, от древните санскритски писмена, азбуката на Кирил и Методий също не се приемала от българите, като чужда или като нова, за древните българи тези азбуки приличали на древни руни. Нехайното и конюнктурно отношение, и приемането лековерно на измислена история-която е по-скоро политико-религиозна догма отколкото историческа истина, ползва само тези, които са сътворили тази лъжа, и нанася голямата вреда на Българската Империя. Това става след приемане на еврейското християнство. "Истински предатели обаче се оказват управниците на България, Борис І поставил християнството по-високо от Родството и изконната биологическа връзка, с древните ни Богове, като така сам избрал робската съдба за своя народ".
Кавханът-ювиги Болг След жестокото и ненужно убийство на Кан ювиги Владимир-Расате, българските Кан ювиги имащи дотогава неограничена власт, сега станали слуги на еврейската християнщина ръководена от Византийските попове. И ако става въпрос дали това е ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ в мисленето на немислещите хора, то те вярват, че културата и държавността в Древна Русия също започва, с азбуката на двамата братя Кирил и Методий. Един човек имащ широк и свободен мироглед би отхвърлил тази теза веднага. И ако иска да бъде правдив, то той би отбелязъл, че разлагането на Русия започва именно след приемането на християнството, което трябва да се знае, е твърдо свързано с дейността на Кирил и Методий. Синът на еврейката Малки Владимир избива осемдесет процента от Великите Руски родове, за да натрапи християнството и то, от най-еврейски тип Византийското, след време Петър Велики ги доубива, и ги заменя с западни, еврейски, полски и монголски родове. Тук става въпрос за Русия защото нашите исторически паметници са там и ние ако сме истински трябва да проследим историческата обстановка в Русия, не в Америка, не в Аржентина, не в Албания. Не е по различно положението и в България, най различни негодни Царе се опитваха да управляват българския народ носейки му само и единствено бедствия, от които най-голямото беше насилствената християнизация. Верската война започната от Борис І срещу изконната древна национална религия, това бе война срещу българската Историческа Памет, така истинската история била изкривена в полза на световното еврейство ръководещо задкулисно християнството. НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО ДОШЛО ХРИСТИЯН СТВОТО, СЕ УСИЛВАЛ МОРАЛНИЯ И МАТЕРИАЛНИЯ ГНЕТ! За това днеска излизащите на яве исторически факти на много хора се струват фантастични. ОСОБЕНО ТАБУ, Е АРИЙСКАТА ТЕМА доказваща истинския арийския произход на българския народ. На когото днес пробутват нова теория за някакъв особен тип човек наричан БАЛКАНЕЦ. Също, както Митхад паша един хитър и подъл турски политик лансирал идеята за "отоманите" т. е. всички поданици в Турската империя да се наричат ОТОМАНИ, и да се заличат народностите. Българинът през другото време е възпитаван или като тюрк, или като някаква невъобразима смесица, или като славянин, като славяните се отделяха от арийците и биваха представяни като пияници. Арийския му произход бе обявен от формалните “учени" за ненаучен. Преписвачите на историята се стараеха да блеснат със своето витиеватство и сервилност пред евреите управляващи Съветския съюз, когото наричаха Големия брат, пишейки смело явни лъжи и даже най-дързостно хулеха своите праотци. Това време не е в далечното минало, нали всички го помним? Темата за Арийския произход на българите беше старателно скривана, от официалната историческа наука, върху която бе оказван натиск от еврейско-масонските управници и християнските попове, които до ден днешен са в услуга на световното еврейство. Глупости на квадрат! Кавхана си е измислял като за световно... http://ssbn-nsa.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=21 |
samvoin |
Публикувано на: 8.4.2007, 23:01
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Ти можеш ли да докажеш,че всичко това е невярно и първо на първо обясни,каква е основната идея на това изказване?
или отново казвам,ти вадиш думи от контекста и ги тълкуваш,както ти е удобно,без обаче да публикуваш целия текст,така се губи основната идея на цулото изказване! Разбира се че ние сме притежавали руническото писмо,много преди християнството,Борис Първи и Кирил и Методии! Разбира се че Арииската култура е много по-древна и че Борис /същия/,е пренебрегнал биологичната същност на Българите и ги е уравнил с редица народи,с които не е трябвало в този момент/християнски/,чрез насилстевното покръстване,което е било абсолютно ненужно/ако особено вие сте сигурни в правилността и правоверността на християнството!/. Това е истина! Естествено че Арииската раса,цивилизация и добродетели,в частност-Българската като нейна разновидност датират много преди Христа! Можеш ли да докажеш противното?че Българския народ е много по-древен от тези религии! А вие искате да кажете че съществуваме от покръстването и появата на християнството ли? Разбира се че не!И само това твърдение ви прави подли еврейски манипулатори и това какви сте по-религия,няма никакво значение тук! Това Кавхана с какви думи я казва тази истина и дали е малко по-остър от колкото трябва е отделен въпрос... Обаче е факт,че принципно ,казаното от него не е лъжа! Аз ще дам линкове,или ще сложа целите му книги тук,че да няма спекулации! |
Desko |
Публикувано на: 9.4.2007, 11:54
|
||||
Не съм вадил нещата от контекста, а извадих там, където е писано за Кирил и Методий главно, нали за тях говорехме?! Това да отричаме личности допринесли толкова много за България е смешно. И как ще са съсипали българската култура двамата братя след като после България достига до "Златен век" и границите и до три морета. Ако на това му се вика упадък... На черното не може да се каже бяло самвоине... И защо говориш непрекъснато за арийска култура, а не говориш за БЪЛГАРСКА КУЛТУРА? Ние БЪЛГАРИ ли сме или арийци? самвоин написа:
Какво значи, че съществуваме от Покръстването? За нас историята започва от Кубрат и Аспарух, за по-ранен период имаме оскъдни данни, което не е предпоставка да си измисляме история. Кубрат е бил Християнин. Това какво е било времето преди Кубрат ние не знаем много за него, затова не трябва да си измисляме. самвоин написа:
Покръстването не е насилствено първо на първо. Голяма част от българите са били Християни и преди Покръстването(като се започне още от Кубрат...). И Всички свидетелства сочат, че Борис I не е убил Расате, а му е избол очите... Кавхана преиначава историята по негово усмотрение... |
||||
Севар |
Публикувано на: 9.4.2007, 19:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Една историйка, която казват, че се отнася за Диоген. Отишъл Диоген на гости в някаква богата къща, ама му се приплюло и питал домакина дали може на пода. Той категорично забранил. И тогава Диоген му се изплюл в лицето. Тъй ги възприемайте забраните на Плъха да му плюете в плювалника. Не ми се коментира нищо друго свързано с този урод. Който има някакви контакти с него по-добре да се замисли дали и той не се превръща в урод покрай него.
(p.s. Мансур е един от многото никове на плъха. Не знам защо ама злобата, тъпащината и фанатизма, които винаги лъхат от неговите постинги все ми напомнят за Брадли Белик - затворническия надзирател от филма "Бягство от затвора") Това съобщение е редактирано от Севар на 9.4.2007, 19:11 |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 9.4.2007, 20:17
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Desko,докато даваш някои твърде крайни определения,които заради крайността си са неустойчиви и могат да се оспорят,фактите,които излагаш са неоспорими.Напълно съм съгласен с теб относно Кирил и Методии,но чистотата на изказа изисква да не им залепям смелите ти нарицания,защото трудно се доказват.
Рибата смърди откъм главата.Главата на борис трябваше отдавна да краси брезите,заради много,много негови престъпления на Небесния завет,едно от които е домъкването на двамата убиици. Но има и неща Деско,за които далеч не съм съгласен с теб.Не че това има значение.Обективната истина не се засяга от моето съгласие или несъгласие.Съветвам те да опиташ да забравиш историята,която всеки знае.Погледни в мрака и не след дълго очите ти ще свикнат.Може би ще успееш да видиш,че историята на българите е стара.Няма човешки народ на Земята,който да я помни,освен нас.Има и такива,които помнят началото,но не знаят продължението.Те не успяха да стигнат до Земята. |
samvoin |
Публикувано на: 9.4.2007, 23:29
|
Казвам отново,че тълкуванията на деско са погрешни и навярно тенденциозни и преднамерени,за да се разбере целия смусъл на книгата на Кавхана,трябва да се прочете цялата и да се вникне задълбочено в освовната и идея,не под давлението на такива преднамерени,като Деско да се тълкува!
Затова съветвам,да се прочете книгата и тогава да се говори. Общество"Дуло" не веднъж се е застъпвало за кирилицата категорично,но Кавхана,аз и хората мислещи като нас,както и общество"Дуло" /поне официално последното/,смятаме че Българите са познавали руническото писмо много преди Кирил и Методии,но то и символиката му са били непонятни за чуждите народи,дори е имало период,когато всяко съсловие си е имало своя писменост и колобрите са укривали значението на своята с цел те да са гарант за притежанието на тайните на нашия народ и тези тайни да не попаднат в чужди и злонамерени ръце извън Онгъла/в чуждоплеменни,или в на даса-противниците и подчинените ръцете!/. Факт е че Кирил и Методии,са имали поръчението да измислят писменост,с която да подчинят Българите и славяните и да бъдат асимилирани от византииците,но отделен въпрос е че те макар и византииски аристократи,като Българи по-произход не го правят,а създават писменост в наша услуга,или благодарение реформите на учениците им по-скоро тя заработва в наша услуга и византииските планове се объркват. Обаче благодарение пък надпреварата на Борис,с германците по-асилмилацията на славяните,чрез покръстване и предаването им на писмеността,това вече е една пораженска дейност,за която плащаме скъпа цена,защото от тогава боилите/останали живи/и народа започва да се омешва расово,освен със славяни,със всеки чуждоплеменен приел християнството и нашата писменост. Това иска да каже Кавхана,че с тази уравновиловъна тенденция се наврежда на народа ни и че духът му е смазан,не че осъжда мисменоста и самите Крили и Методии/освен това,това е една хипотеза,въз основа на нов-нетрадиционен и задълбочен прочит на онази история и ново преосмисляне на укривани,или неусмислени досега факти,кое как помага на еврейските спекулации,но това дори не е крайно и категорично мнение и заключение,претендиращо за крайна дума!/. А що се отнася до Мансур и аз имам дълбоки съмнения,че мишока и още няколко ника,са един и същи човек на този форум! По-набора им от обиди и един психоанализ,това може да се докаже! Между другото аз не съм разбрал мой роднина или познат,да е искал или да е членувал в"БРЗО",това че някой е проявил интерес,не значи че ви е одобрил на 100% и че не ви е подложил на "изпитателен"! Аз също отначало не бях настроен негативно и проявявах интерес,макар и да не съм мислил за членство там,защото си имам организация в която членувам и все пак,смятах че е възможно да има една организация от загрижени хора за Българщината,като наследник на фашистка организация,макар и по-своему! Днес аз обаче съзнавам,че дали съзнателно или не и не знам по-къкви причини,но вие сте врагове на Българщината и Българите!!! За мое дълбоко съжаление и разочарование!!! А пък,викайте си колкото си щете че сте"Българи",то днес много станаха "Българите" на езиков принцип и"българските националисти"! От целия цветови спектър,както казва Кавхана! |
Desko |
Публикувано на: 12.4.2007, 16:12
|
||||||||||||
saмвоин написа:
Ти пък как разбра, че тълкуванията ми са погрешни и че съм преднамерен? Не благодаря, достатъчно се запознах с книгите на кавхана и т.нар. расистващи...и на теория и на практика...
Омешват, не омешват, ти нямаш правото да казваш кое е правилно, не си познавал тогавашната обстановка. Напротив, народът се е сплотил, иначе е нямало да оцелее...
Тук почна да лъжеш и става мазало...не си разбрал ха ха, ама от един компютър може да пишете интересно. Не ме карай да покажа цялата истина... Вашият кръг сте едни шпионстващи маймуни, които целите да рушите, само слухтите и се присламчвате! Видях на практика какво стана!
Не сме наследници на никакви фашистки организации и не сме фашисти! Грешна ти е информацията, като не знаеш по-добре не говори.
И с кое сме врагове на Българщината и Българите? С какво сме навредили? И никой не те е канил специално тебе в организацията... |
||||||||||||
Desko |
Публикувано на: 12.4.2007, 16:16
|
||
Може и да съм бил по-краен за някои неща. Но да оставя някакви самозванци да си измислят глупости от нашата история, не. Нищо няма на 100% вярно, но все пак...друго е да се приказват откровени лъжи от разни хора, чиято цел е да лъжат, за да получат дивиденти! Да преиначават фактите! За Борис I не си прав, подвеждаш се, но темата не е за него... Много манипулации съм чел за него и за Покръстването специално. Изкривяване на истината в следствие на омразата към Християнството! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.4.2007, 16:17
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Desko, само един въпрос. Простичък, кратичък въпрос. Защо вие там смятате, че ние сме бесновати окултисти, които толкова много вредят, че трябва да бъдем убити всичките, като се започне от мен? А един от вашите много любезно ни обеща един ден да ни подполи всичките. Заплахата дойде след реално извършен атентат. та мисля, че моят простичък въпрос не е лишен от известно основание.
-------------------- |
samvoin |
Публикувано на: 12.4.2007, 16:31
|
Комуниста освен да заплашва и да те гони от форума ти ,заглушавайки мнението ти,какво друго може,когато лъжите ,нелепостите и противоречията в които изпада бъдат изобличени?
Независимо този комунист,дали е скрит или откровен. |
Desko |
Публикувано на: 12.4.2007, 16:38
|
||
Ами и аз съм получавал заплахи от вашите и то без да съм провокирал по някакъв начин. А и не мога да отговарям вместо другите... Фелдмаршала те беше заплашвал последно, ама той си е от Атака, знаем го какво представлява... Чак убити всичките...несериозни неща... А за бесовете и окултизма: ами зависи кой как разбира тези две думи, някои ги схващат по-широко други ги разбират в по-тесен смисъл... И аз съм имал спречквания с Мишока, но това е минало... Проблемът идва оттам, че някои тангристи и езичници или пък общо казано езичници говорят откровени лъжи породени от омразата против Християнството. Толкова мразят всичко свързано с него, че от бесове не могат да спят даже... Не сте ли се замисляли, че трябва да следваме заветите на нашите деди(те определено не са ни завещали тенгрианството...)? Не може с лека ръка да се отхвърлят тези завети... А относно Тангра, бих искал да те питам откъде черпите информация, след като има съвсем малко такава, която даже не се приема за достоверна... |
||
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 |