Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) 1 2 [3] 4 5 ( последно съобщение ) |
Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО", Относно гоненето на хора изповядващи ...
samvoin |
Публикувано на: 7.4.2007, 12:41
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Освен това православен,не означава православен фундаменталист и фанатик,отричащ тесногръдо останалите религии,а езичаството по-своя характер е толерантно към другите вероизповедания и това е исторически доказано/прабългарите строят храмове на византииците и славяните-християни,но не са запалили или разрушили нито един!/.
|
Mansur |
Публикувано на: 7.4.2007, 16:31
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 912 Дата на регистрация: 6-April 07 |
Православен означава точно фундаменталист и фанатик отстъпване от вярата няма, а умрелите за нея са мъченици. Да отричаме останалите понеже не са истински и баща им е бащата на лъжата сатаната. Много си широкогръд, много си модерен ! Толерантност не чакай, това са педерастки неща. Ти педераст ли си, или може би си швестер ? |
||
JulesW |
Публикувано на: 7.4.2007, 16:48
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 60 Участник # 871 Дата на регистрация: 11-March 07 |
Тази твърдост във вярата и отричането на всичко останало от талмуда ли ви ги преподават , а ? Или кан Кубрат като е бил и Тенгрианин и християнин е бил швестер , педерас и т.н ? |
||||
blag009 |
Публикувано на: 7.4.2007, 19:52
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Наборе и аз имам син на 20 год. но такъв език да държиии ?????? Аре акъл от Блаже , веднъж и моя син в един форум се държа така , захилих се и му казах : ІСине това че пикаеш не значи че правиш ... секс???? И ти и аз сме минали по тоя път , но смешно е наборе така тъпо да се държи ??? Това да не му е стадиона да си избива комплексите , и когато са в глутница де що видят да пердашат ????? Но проблема е твой , кво сееш това шъ жънеш - казват старите хора !!!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
||
_IYI_ |
Публикувано на: 7.4.2007, 21:02
|
Участник Група: Участници Съобщения: 98 Участник # 159 Дата на регистрация: 25-October 05 |
Не знам въобще защо ги обсъждате тези гниди. Те не са никаква организация, това са 4-5 кибер тъпака, които се чудят как да си губят времето.
-------------------- www.bgns.net
|
samvoin |
Публикувано на: 7.4.2007, 21:20
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Не съм ги обидил пръв,там е работата,а те почнаха да ме клеветят и обиждат на техния форум и аз просто не издържах в един момент и почнах да им отвръщам,аз не обиждам никого преди да ме е обидил,а излагам идеите си и ги подлагам на дискусия сондирайки колко хора са зад тези идеи и цели!
Пръв не съм обидил никого,защото не е това целта ми на влизане в който и да е форум и изобщо,още повече ако не познавамнякой и нямам лично отношение към него. Те първо ме поканиха на техния форум,рекламирайки го по-всички останали форуми на лични съобщения,а после мен ме махнаха че съм рекламирал моя! Поканиха там мен и мои съмишленици за да се изгаврят с нас,но понеже дори за това не са на нашето умствено и интелектуално ниво,им приседнахме и тук и решиха да ни махнат,защото гаврата се обърна срещу самите тях,както срещу всички комуноиди независимо зад каква украска са се маскирали и еврейски слуги,когато почнат да се гаврят с истинските националисти и националсоциалисти,които винаги са над тяхното ниво. Това е историята,ни повече,ни по-малко! Мелеза и олигофрена,като види че е безсилен да спори ,а не може да се съгласи с националиста,защото той нали е физиологичен безродник и наследственообременен,не му остава нищо друго освен да обижда теб и роднините ти до десето коляно/присъщо поведение на комуниста,който не закачал"наследственото"!/. Аз такива ги съжалянвам обикновенно и се стремя да не им обръщам внимание щото ми е под достойнството,но за съжаление много прекаляват като имат трибуна и има подрастващи,заради които трябва да се изобличават... |
Eлтимир |
Публикувано на: 7.4.2007, 21:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
По своята същност религиозният фундаментализъм е противопоставен на национализма. Според фундаменталистите, наричани от Христо Ботев "православни скотове", основателите на българската Държава са езичници и поганци, а православният миризлив мангал им е брат. Според фундаменталистите Илия Минев не е националист, защото съпругата му беше адвентистка. Обаче техни хора са Цветелин Кънчев и цар Киро от Катуница, защото са православни. Тотално объркване на понятията. "Атака" точно по същата причина се провали. Нейните лидери изобщо не бяха наясно с идеологията на национализма. Религигиозният "национализъм" е типично еврейско изобретение. Именно евреите приемат негъра-юдаист и китаеца-юдаист за евреи. Е, аз българи негри и българи-мангали не познавам.
-------------------- |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 7.4.2007, 22:39
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
В отминалите студове,макар и зимата да беше сравнително гореща за зима,се разминах с едно такова.
Ходех надолу край Халите,в посока към джамията.Софиянци знаят къде е...Разминах се с негър,носеше очила.Беше облечен в бели парцали.Много приличаше на бедуин по облекло или на ония просяци,дето ходят из пустините в екранизациите на тема Христос.Само че това не беше цяла дреха,а бели парцали,навързани кой с когото може.Беше нахлузил вълнени чорапи и чехли. Докато се бях сгушил в подплатените си дънки,вълнения пуловер с висока яка и дебело яке,се чудех накъде е тръгнал тоя в 10 вечерта в тоя студ.Или към джамията,или търсеше свинегогата. И членовете на Атака има вероятността да заприличат на това.Само трябва да се прегърнат с братята православни. |
Публикувано на: 8.4.2007, 0:12
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Означава тангрист,говедо! |
||
Публикувано на: 8.4.2007, 0:21
|
|||||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Върви там,отдето си излязъл!!!Не ме карай да си говоря с тебе НА ЖИВО!!! |
||||
samvoin |
Публикувано на: 8.4.2007, 1:40
|
||
Тоя негър го знам и аз съм живял в София,в квартал "Бенковски".Често съм го засичал в маршрутка номер 11 до Лъвов мост,както и в 46 по-някога,явно живееше някъде в квартал"Бенковски" накрая. По-вероятно е да е мохамеданин/ако е само едни,защото ако са повече долу-горе на същия ръст и в същите дрехи,няма как да ги различа,те са доста хомогенни расово дори напълно!/.Мисля че беше само един и често го срещах и в тоя район дето викаш,ама не знам може и да са повече... "Евреи"-негри няма! Дори негъра макар и най-нисшия интелектуално от човешкия вид,както и културно и с най-слаборазвита втора сигнална система,все пак има много повече положителни и трудови качества от еверина,много по-трудоспособен е и в някои спиртни дисциплини е по-силен от другите раси,така че бих казал че при една правилна расова световна йерархия,при която всяка раса според същността и способностите си,си знае местото и си тежи на него,най-вероятно негъра даже би бил и полезен/без да намеквам за робство и тем подобни/,за разлика от евреина,който винаги търси начини да паразитира и едва ли може да оцелява нормално,ако не бъде държан далеч от целия останал свят. Само не знам негъра знаеше ли идоколко нашия език,щото лично не съм говорил с него. |
||
Mansur |
Публикувано на: 8.4.2007, 13:42
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 912 Дата на регистрация: 6-April 07 |
Почвам с отговорите момчета.
Блаже добре му го каза - каквото е посял това и ще пожъне. JulesW Ако Хана е бил едновременно и двете щеше да е наистина швестер, ама той е бил само християнин. Елтимире не преиначавай стихотворението на Ботев. Вярата си е вяра, а рода си е род. По тези земи от край време рода се свързва и с вярата иначе те наричат потурнак. meshter_at какво значи да си говориш с мене на живо ? Заплашваш ли ме ? IYI пич ти не знаеш нищо за нас, но и 5ма да сме пак сме повече от вас. Ей момчета народа е казал "род и вяра да не се дават" Вие защо дадохте вярата, ами така и рода ще си дадете. |
samvoin |
Публикувано на: 8.4.2007, 14:56
|
Ти на мен не можеш да ми определяш,анонимко комуноиден,аз какво съм дал и какво не!
Това в което вярвам,не съм го давал и няма никога да го дам и да му изменя! Ама май вие сте си дали задниците под наем на евреите и техните фондации вече,ама ще ви изиграят и вас,за това ние сме неудобните за вашия форум,за разлика от всички останали! Ако разбира се самите вие,или някои от вас не са евреи,защото само евери се изприщват от злоба по-този начин,като се появят такива като нас! Ти от де знаеш,аз каква Вяра съм и какво съм"предал" и какво не,че да ми разправяш? А го виж ти! Това каква Вяра съм аз не е твоя работа,вожното е дали казвам истината или не!А истината боли! |
Desko |
Публикувано на: 8.4.2007, 14:57
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 915 Дата на регистрация: 8-April 07 |
Много странна реплика, "православни" искат смъртта на Елтимир. Толкова смешно скалъпена провокация. Това, че някой потребител написал нещо за някой не отразява позицията на БРЗО. Това е Фелдмаршалчето, който всички знаем що за стока е. |
||
samvoin |
Публикувано на: 8.4.2007, 15:02
|
Христос Воскресе!!!
Ако има православни и изобщо християни Българи с чисти сърца четящи този форум,им пожелавам да чуе Бог всичките им молитви,които снощи са отправили към него по-своему и по-свой си начин! Да сте живи и здрави и се сбъднат мечтите ви!!! Пожелавам това и на всички арменци и представители на други общности и разновидности на християнството у нас,посрещнали този светъл за тях празник и които живеят в мир и разбирателство със своите съседи и колеги-Българи! На всички които нямат зла умисъл към моя народ и зли желания и намерения към нас,към моята раса! А на онези които имат, да им прощава Бог и мен да ме прощава,но когато излезат насреща ни/независимо,дали се наричат"наши" или чужди"/,ние НЯМА ДА ИМ ПРОСТИМ И НЯМА ДА ЗАБРАВИМ СТАРИТЕ ИМ И НОВИ ПРГРЕШЕНИЯ СПРЯМО НАС-спрямо нашата раса и народ!!! |
Страници: (5) 1 2 [3] 4 5 |