www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО"

Страници: (5) 1 2 [3] 4 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО", Относно гоненето на хора изповядващи ...
samvoin
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

Освен това православен,не означава православен фундаменталист и фанатик,отричащ тесногръдо останалите религии,а езичаството по-своя характер е толерантно към другите вероизповедания и това е исторически доказано/прабългарите строят храмове на византииците и славяните-християни,но не са запалили или разрушили нито един!/.
PM
Mansur
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 7
Участник # 912
Дата на регистрация: 6-April 07

QUOTE (samvoin @ Apr 7 2007, 12:41 PM)
Освен това православен,не означава православен фундаменталист и фанатик,отричащ тесногръдо останалите религии,а езичаството по-своя характер е толерантно към другите вероизповедания и това е исторически доказано/прабългарите строят храмове на византииците и славяните-християни,но не са запалили или разрушили нито един!/.

Православен означава точно фундаменталист и фанатик отстъпване от вярата няма, а умрелите за нея са мъченици.
Да отричаме останалите понеже не са истински и баща им е бащата на лъжата сатаната.
Много си широкогръд, много си модерен !
Толерантност не чакай, това са педерастки неща. Ти педераст ли си, или може би си швестер ?
PMUsers Website
JulesW
Quote Post

Участник

Съобщения: 60
Участник # 871
Дата на регистрация: 11-March 07

QUOTE (Mansur @ Apr 7 2007, 04:31 PM)

Православен означава точно фундаменталист и фанатик отстъпване от вярата няма, а умрелите за нея са мъченици.
Да отричаме останалите понеже не са истински и баща им е бащата на лъжата сатаната.
Толерантност не чакай, това са педерастки неща. Ти педераст ли си, или може би си швестер ?

Тази твърдост във вярата и отричането на всичко останало от талмуда ли ви ги преподават , а ? Или кан Кубрат като е бил и Тенгрианин и християнин е бил швестер , педерас и т.н ?
PMEmail Poster
blag009
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

QUOTE (meshter_at @ Apr 4 2007, 09:31 PM)
Самотен воине,писах преди малко едно нещенце в брзо-то.БГ-националист е синът ми.100% ще го баннат.И по-добре.Убий уродите с мълчание!!!После идва и другото...

Наборе и аз имам син на 20 год. но такъв език да държиии ??????
Аре акъл от Блаже , веднъж и моя син в един форум се държа така , захилих се и му казах :
ІСине това че пикаеш не значи че правиш ... секс????
И ти и аз сме минали по тоя път , но смешно е наборе така тъпо да се държи ???
Това да не му е стадиона да си избива комплексите , и когато са в глутница де що видят да пердашат ?????
Но проблема е твой , кво сееш това шъ жънеш - казват старите хора !!!!!

--------------------
???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
PMEmail PosterUsers Website
_IYI_
Quote Post

Участник

Съобщения: 98
Участник # 159
Дата на регистрация: 25-October 05

Не знам въобще защо ги обсъждате тези гниди. Те не са никаква организация, това са 4-5 кибер тъпака, които се чудят как да си губят времето.

--------------------
www.bgns.net
PMUsers Website
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

Не съм ги обидил пръв,там е работата,а те почнаха да ме клеветят и обиждат на техния форум и аз просто не издържах в един момент и почнах да им отвръщам,аз не обиждам никого преди да ме е обидил,а излагам идеите си и ги подлагам на дискусия сондирайки колко хора са зад тези идеи и цели!
Пръв не съм обидил никого,защото не е това целта ми на влизане в който и да е форум и изобщо,още повече ако не познавамнякой и нямам лично отношение към него.
Те първо ме поканиха на техния форум,рекламирайки го по-всички останали форуми на лични съобщения,а после мен ме махнаха че съм рекламирал моя!
Поканиха там мен и мои съмишленици за да се изгаврят с нас,но понеже дори за това не са на нашето умствено и интелектуално ниво,им приседнахме и тук и решиха да ни махнат,защото гаврата се обърна срещу самите тях,както срещу всички комуноиди независимо зад каква украска са се маскирали и еврейски слуги,когато почнат да се гаврят с истинските националисти и националсоциалисти,които винаги са над тяхното ниво.
Това е историята,ни повече,ни по-малко!
Мелеза и олигофрена,като види че е безсилен да спори ,а не може да се съгласи с националиста,защото той нали е физиологичен безродник и наследственообременен,не му остава нищо друго освен да обижда теб и роднините ти до десето коляно/присъщо поведение на комуниста,който не закачал"наследственото"!/.
Аз такива ги съжалянвам обикновенно и се стремя да не им обръщам внимание щото ми е под достойнството,но за съжаление много прекаляват като имат трибуна и има подрастващи,заради които трябва да се изобличават...
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

По своята същност религиозният фундаментализъм е противопоставен на национализма. Според фундаменталистите, наричани от Христо Ботев "православни скотове", основателите на българската Държава са езичници и поганци, а православният миризлив мангал им е брат. Според фундаменталистите Илия Минев не е националист, защото съпругата му беше адвентистка. Обаче техни хора са Цветелин Кънчев и цар Киро от Катуница, защото са православни. Тотално объркване на понятията. "Атака" точно по същата причина се провали. Нейните лидери изобщо не бяха наясно с идеологията на национализма. Религигиозният "национализъм" е типично еврейско изобретение. Именно евреите приемат негъра-юдаист и китаеца-юдаист за евреи. Е, аз българи негри и българи-мангали не познавам.

--------------------
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

В отминалите студове,макар и зимата да беше сравнително гореща за зима,се разминах с едно такова.

Ходех надолу край Халите,в посока към джамията.Софиянци знаят къде е...Разминах се с негър,носеше очила.Беше облечен в бели парцали.Много приличаше на бедуин по облекло или на ония просяци,дето ходят из пустините в екранизациите на тема Христос.Само че това не беше цяла дреха,а бели парцали,навързани кой с когото може.Беше нахлузил вълнени чорапи и чехли.

Докато се бях сгушил в подплатените си дънки,вълнения пуловер с висока яка и дебело яке,се чудех накъде е тръгнал тоя в 10 вечерта в тоя студ.Или към джамията,или търсеше свинегогата.

И членовете на Атака има вероятността да заприличат на това.Само трябва да се прегърнат с братята православни.
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Означава тангрист,говедо!
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (Mansur @ Apr 7 2007, 04:31 PM)

Върви там,отдето си излязъл!!!Не ме карай да си говоря с тебе НА ЖИВО!!! smil4334aa44c7e89.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334abded4493.gif
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

QUOTE (Спорт-Здраве @ Apr 7 2007, 10:39 PM)
В отминалите студове,макар и зимата да беше сравнително гореща за зима,се разминах с едно такова.

Ходех надолу край Халите,в посока към джамията.Софиянци знаят къде е...Разминах се с негър,носеше очила.Беше облечен в бели парцали.Много приличаше на бедуин по облекло или на ония просяци,дето ходят из пустините в екранизациите на тема Христос.Само че това не беше цяла дреха,а бели парцали,навързани кой с когото може.Беше нахлузил вълнени чорапи и чехли.

Докато се бях сгушил в подплатените си дънки,вълнения пуловер с висока яка и дебело яке,се чудех накъде е тръгнал тоя в 10 вечерта в тоя студ.Или към джамията,или търсеше свинегогата.

И членовете на Атака има вероятността да заприличат на това.Само трябва да се прегърнат с братята православни.

Тоя негър го знам и аз съм живял в София,в квартал "Бенковски".Често съм го засичал в маршрутка номер 11 до Лъвов мост,както и в 46 по-някога,явно живееше някъде в квартал"Бенковски" накрая.
По-вероятно е да е мохамеданин/ако е само едни,защото ако са повече долу-горе на същия ръст и в същите дрехи,няма как да ги различа,те са доста хомогенни расово дори напълно!/.Мисля че беше само един и често го срещах и в тоя район дето викаш,ама не знам може и да са повече...
"Евреи"-негри няма!
Дори негъра макар и най-нисшия интелектуално от човешкия вид,както и културно и с най-слаборазвита втора сигнална система,все пак има много повече положителни и трудови качества от еверина,много по-трудоспособен е и в някои спиртни дисциплини е по-силен от другите раси,така че бих казал че при една правилна расова световна йерархия,при която всяка раса според същността и способностите си,си знае местото и си тежи на него,най-вероятно негъра даже би бил и полезен/без да намеквам за робство и тем подобни/,за разлика от евреина,който винаги търси начини да паразитира и едва ли може да оцелява нормално,ако не бъде държан далеч от целия останал свят.
Само не знам негъра знаеше ли идоколко нашия език,щото лично не съм говорил с него.
PM
Mansur
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 7
Участник # 912
Дата на регистрация: 6-April 07

Почвам с отговорите момчета.
Блаже добре му го каза - каквото е посял това и ще пожъне.

JulesW Ако Хана е бил едновременно и двете щеше да е наистина швестер, ама той е бил само християнин.
Елтимире не преиначавай стихотворението на Ботев. Вярата си е вяра, а рода си е род.
По тези земи от край време рода се свързва и с вярата иначе те наричат потурнак.
meshter_at какво значи да си говориш с мене на живо ? Заплашваш ли ме ?
IYI пич ти не знаеш нищо за нас, но и 5ма да сме пак сме повече от вас.
Ей момчета народа е казал "род и вяра да не се дават" Вие защо дадохте вярата, ами така и рода ще си дадете.
PMUsers Website
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

Ти на мен не можеш да ми определяш,анонимко комуноиден,аз какво съм дал и какво не!
Това в което вярвам,не съм го давал и няма никога да го дам и да му изменя!
Ама май вие сте си дали задниците под наем на евреите и техните фондации вече,ама ще ви изиграят и вас,за това ние сме неудобните за вашия форум,за разлика от всички останали!
Ако разбира се самите вие,или някои от вас не са евреи,защото само евери се изприщват от злоба по-този начин,като се появят такива като нас!
Ти от де знаеш,аз каква Вяра съм и какво съм"предал" и какво не,че да ми разправяш?
А го виж ти!
Това каква Вяра съм аз не е твоя работа,вожното е дали казвам истината или не!А истината боли!
PM
Desko
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 915
Дата на регистрация: 8-April 07

QUOTE (Jordan_13 @ Apr 6 2007, 12:46 PM)
http://www.br-zo.com/forum/viewtopic.php?t...er=asc&start=10

"Да живей АТАКА!
СМЪРТ за езичника Ангел Грънчаров - Елтимир!!"

Както се вижда, така наречените "православни" искат смъртта на Елтимир. Кратко и ясно.

smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Аз защо казвам, че исляма, юдаизма и християнството са доста повече "езичество" отколкото самото Тенгрианство въобще.

Това е Форума на Плъха. Мене също ме каниха, но аз ги отрязах. Правете като мен!

Много странна реплика, "православни" искат смъртта на Елтимир. Толкова смешно скалъпена провокация. Това, че някой потребител написал нещо за някой не отразява позицията на БРЗО. Това е Фелдмаршалчето, който всички знаем що за стока е.
PMUsers Website
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

Христос Воскресе!!!
Ако има православни и изобщо християни Българи с чисти сърца четящи този форум,им пожелавам да чуе Бог всичките им молитви,които снощи са отправили към него по-своему и по-свой си начин!
Да сте живи и здрави и се сбъднат мечтите ви!!!
Пожелавам това и на всички арменци и представители на други общности и разновидности на християнството у нас,посрещнали този светъл за тях празник и които живеят в мир и разбирателство със своите съседи и колеги-Българи!
На всички които нямат зла умисъл към моя народ и зли желания и намерения към нас,към моята раса!
А на онези които имат, да им прощава Бог и мен да ме прощава,но когато излезат насреща ни/независимо,дали се наричат"наши" или чужди"/,ние НЯМА ДА ИМ ПРОСТИМ И НЯМА ДА ЗАБРАВИМ СТАРИТЕ ИМ И НОВИ ПРГРЕШЕНИЯ СПРЯМО НАС-спрямо нашата раса и народ!!!
PM

Topic OptionsСтраници: (5) 1 2 [3] 4 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020