Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО", Относно гоненето на хора изповядващи ...
samvoin |
Публикувано на: 6.4.2007, 15:48
|
||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Аз бих ги нарекъл по-скоро комунизирани,защото макар и да не съм фашист,защото фашизма е италински тип национализъм-тясно италиански и неуниверсален,все пак не е бил уравновиловъчна идея,а"БРЗО" имат толкова общи с"Родна защита",колкото аз съм негър! Те са повече марксисти отколкото"фашисти". Има там един фашист който се самоопределя като такъв и се подвизава,но интересно как предпочита комунистическа компания,ако е фашист пред тази на други националисти следващи същата цел?Само за това че комуноидите са сложили християнска маска ли,че те всички комуноиди и БСП,взеха да слагат тази маска?! Обаче имат ли целите на фашизма в Италия,спрямо България? Как може фашист да се обедини с антифашисти,антирасисти и уравновиловчици-марксисти или шикалкавещи и нямащи ясни позиции по-въпроса и на чия страна са в спора фашизъм-антифашизъм и нацизъм-антинацизъм и кое от двете причини повече злини на света и човечеството,ако първитте изобщо са причинили такива? Кой истински националист може да няма позиция по-въпроса и да шикалкави или да смята враговете на нацизма и фашизма за по-малко зло за света,плюейки нацизма,като зло,той работи за днешното статукво,защото Хитлер е най-оплюван днес от враговете на света и човечеството и тоз,който им приглася е техен съучастник! Това имам предвид Мансуре,като казвам че сте марксисти,като всички останали които плюете,не така случайно бяхте привърженици на Сидеров,докато най-позорно ви изрита,защото хептен го оакахте и него! Да и вие не сте различни от другите,дори сте по-лоши за съжаление! Аз засега приключвам с коментара по-този форум,а за моите наблюдения относносексуалното ориентираност и поведението спрямо гея,няма да споделям и коментирам сега тук... Под достойнството ми е! |
||||||
samvoin |
Публикувано на: 6.4.2007, 15:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
А относно фашизма-истинския,какъвто в България фактически никога не е имало като сериозен субект,аз не съм фашист,но не съм и антифашист и не смятам че фашизма е заплаха за света,ако се реализира за разлика от комунизма и капитализма,той няма пъклени и античовешки цели в чист вид,а национални и народни цели!
Мен верската страна ме дели от фашизма и смятам че националсоциализма е по-универсален и адекватен към днушния ден и от неговите решения и фундаменти ,е по-подходящо да се взаимства. Но фашистите не са били педераси!!! Фашистите направиха положителни неща за италианския народ ,така че нека да не ги плюем и да не ползваме тази дума,като най-мръсната,защото за мен по-мръсно от комунист,капиталист,демократ,либерал няма тъй като на тези идеи лежат милионите човешки жертви и реките от кръв и тези идеологии упражняват и денс и го правеха и преди-геноцид над моя народ,а фашизма и нацизма не са упражнявали такъв дори над вражески народи! Всичко за тях се указа една изфабрикувана лъжа,за тяхната "зловеща" и "антинародна" същност!!! |
samvoin |
Публикувано на: 6.4.2007, 16:33
|
Мога ли да ви попитам днес на Велики/разпети/петък,вие коя Божия заповед,спазвахте и се стремихте да спазвате?
Нека сънародниците се замислят,православните най-вече,можете ли вие да сте представител на Вярата им и на Българщината,само с речника и амбициите ви? Вие сте поредните патриотари и търгаши! |
Mansur |
Публикувано на: 6.4.2007, 16:39
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 912 Дата на регистрация: 6-April 07 |
Ще си направя труда и ще отговоря на всички. Йордане Мансур съм, ако те интересува въобще. Къде прочете че Елтимир трябва да умре ? Прочел съм доста твои мнения и не смятам че имаш работа в нашия форум, просто там не е за тебе. Бай Ангеле форума ни е свободен и Фелдмаршала също може да пише свободно, стига да не се увлече в нарушаването на правилата. Защо мислиш че форума се е изпедерастил, и по какво съдиш че е така ? Парадокс фашизираните елементи не са педерасти - нещо си се объркал. Самвойне пак си изтърсил един куп лъжи. Не подхожда на един достоен човек да лъже толкова. В нашия форум няма комунистическа компания - единствения комунизиран беше ти, но те банирахме. Ние не сме антифашисти и антинацисти или антирасисти. Просто смятаме че от тези идеологии , които не са български няма полза. Къде точно прочете да сме писали че враговете на нацизма и фашизма, са били по-малкото зло ? Ти си лъжец. Сидеров лъжецо не ни е изритвал, моля ти се престани с циганските лъжи. Повечето от нас щом видяха, какво прави сами се отказаха от него. Имай на пред вид че можеме да направиме кариери в Атака и бяхме страшно навътре в нещата. Обаче съвеста не ни даваше да продължиме с лъжеца Волен. А не е ли под достойнството ти да лъжеш така опашато ? Елтимире това момче обича лъжата имайте го напред вид. |
samvoin |
Публикувано на: 6.4.2007, 16:39
|
||||
И все пак не ми беше казано ,нито дадено линк,заради кое изказване конкретни бях баннат и къде аз,или дори Кавхана сме рогали православието? Дай линк и кажи за какво съм баннат. А що се касае,до "нацисти",които са против нас и ви подкрепят вас,както и за "нацисти"-то те за нас не прадставляват никакви нацисти просто,а пародии на националсоциализма-материал за еврейската преса,защото националсоциалиста не е нито пияница,нито верски фанатик,нито отстъпва и прави компромис с расовите си идеи и с останалите фундаменти,сдружавайки и примирявайки се с антинацисти и нерасисти и антирасисти!!! |
||||
samvoin |
Публикувано на: 6.4.2007, 16:43
|
Конкретен отговор,на конкретен въпрос,от Мансур,колкото от умрял-писмо,както иот компанията му!
Колкото от бившия му лидер-Волен Сидеров и неговата компания може да се чуе такъв! |
Eлтимир |
Публикувано на: 6.4.2007, 16:59
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Мансуре, аз също съм чел в разни форуми, че трябва да умра. От Мишока и фелда. И въобще във вашия форум е бъкано от помии по мой адрес, които не искам даже да коментирам. Но сега искам да ти отговоря на един друг въпрос. За книгата на Илия Минев.
Мисля, че ние единствени сме поставили тази книга в Интернет. Виж я и ще се убедиш, че нейният автор на е Минев. Книгата е писана от д-р Иван Гаджев. Илия и Ангелина Миневи му гостували през 1990 година в САЩ. Ако смяташ, че за три месеца при една особено натоварена програма Минев е могъл да разкаже целия си живот, тогава добре. Обаче в тая книга липсва не само моето име. Там липсва името на дядото на Бел, в чийто дом Илия Минев многократно е отсядал преди 1989 година. В книгата липсват и много други имена. Гаджев е работил отчасти по спомени на Минев, които той му е диктувал на касетофон, и отчасти по документи от официални американски учреждения. Ако вземеш под внимание фактът, че Илия Минев беше заклет националист, вероятно ще разбереш защо за мнозина от неговите съратници не се намери място в книгата. Самият Илия Минев така и не успя да напише книга. Издаваше вестник "Свободно Слово", докато Иван Дочев не му нареди да предаде техниката и финансите на друг. Нещата са много сложни, вие само се опитвате да ги опростявате. И още нещо за сведение. Моята кумица Ангелина Минева не беше православна, а адвентистка. Самият Минев подкрепяше идеята за възраждане на Тенгрианството. Единствената му забележка беше, че ще берем ядове от църквата, която се страхува за своя финансов интерес. Аз лично му занесох първото издание на "Тангра в епохата на Агни" в дома му, в гр. Септември. И мога да кажа, че той много се зарадва на тази книжка. Това е, защото Илия Минев беше истински националист, той не делеше хората по верски принцип. -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 6.4.2007, 17:05
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Масур, във вашия форум бях поканен от така наречения "Родозащитник", в лични съобщения, докато пописвах в оня форум на "Българските националисти", някъде около 3 пъти бях канен. Ти вярваш ли, че ще дойда? НИКОГА! Запомни това добре. Не вярвам на йезуити, които създават Форум с единствената цел да плюят другите. |
||
Mansur |
Публикувано на: 6.4.2007, 18:03
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 912 Дата на регистрация: 6-April 07 |
Ето и отговорите.
Самвойне беше изгонен за редовно плюене по патриарх Максим. И още за неадекватно поведение, спамене и говорене на неясни и безмислени неща. Хората прецениха че унищожаваш всичко до което се докоснеш. Сега се надявам да си разбрал причините. Беше баниран много пъти, но аз все те връщах, обаче накрая на всички им омръзна от тебе. Бай Ангеле обяснението ти е добро. Ето защо не е писано в книгата на Минев за тебе. Въпроса обаче ти го беше задал другия администратор. Благодаря че все пак отговори, но можеше да го направиш и там. Наистина Мишок и Фелдмаршала говорят много против тебе, но форума е свободен и всеки може да се изказва свободно. Йордане поканата към тебе е била грешка, радвам се че не си я приел. Вероятно са искали да се изгаврят с тебе. Не ме интересува дали ще дойдеш или не. Според нас от тебе полза няма. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 6.4.2007, 18:11
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Масур, от тебе също няма полза, даже и за тор не ставаш. Събирай калимявките и бърже, че овцете чакат за паша на 8-ми. Аз ще бъда на някой планински връх свободен като орлите. Разбира се, че не мога да бъда ползван, не съм овца и нямам нужда от пастир. Сбогом. |
||
samvoin |
Публикувано на: 6.4.2007, 18:18
|
||
И поканата спрямо мен,също беше гавра,така както и комуноидите-/е/"БНС"-ари,се опитаха да се гаврят с мен ,канейки ни с Кавхана,обаче разбрахте в последствие че се гаврите със самите себе си,защото не ставаме смешни,а изобличаваме безсмислиците ви! Интересно как "унищожавам" всичко,като моите теми са най-горещи и посещавани и защо още държите моите теми и изказвания/дори някои без коментар/,като са "унищожителни" за форума ви? Е,все пак с плюенето си ни помогнахте несъзнателно да намерим нови съмишленици от тези форуми. Кое точно е безсмисленото и има ли някой който да може да опровергае факта,че синода на максим,рушат системно православните ценности в които идеалистите-християни вярват и по-живот и поведение са пълно отрицание на проповедите на православието,а за национализъм и Българщина,какъвто национализъм наблюдаваме,дори шовинизъм,при сръбския патриарх например да не говорим! Какво,един националист може да защитава куролизеца на Симеон и "Гоце" и най-вече ако този националист е с православно вероизповедание?! Да не ви плаща хонорар максим на този форум,та го четкате толкова? Искате ли да сложа в нета снимки какво представляват църквите и поповете му,сега на предстоящия Великден? Дори много искам да ги разпространя по-света! Или да не сте пък колеги от 6-ти отдел с максим? Те комунистите правеха от най-пропадналите хора попове,както и от агентите си. |
||
samvoin |
Публикувано на: 6.4.2007, 18:20
|
||
Един истински православен,камо ли националист-православен и антикомунист дори,никога не може да нарече максим"патриарх"! Защото максим е нищо повече от рушител на Българщината и еврейско-комунистически агент и слуга. |
||
Mansur |
Публикувано на: 7.4.2007, 11:30
|
Самвойне ще бъда честен към тебе - не си направих труда да прочета постовете ти. Колкото до Максим не си ти човека който ще го съди.
Нито пък оная Ина. Йордане много злобно се изказваш, направо неприятно. Какви овце, килимявки и осма не разбирам ? Сигурно си се напушил нещо ? Пожелавам ти да стигнеш планинския връх на който да се освободиш напълно и да полетиш, като орел или врабец |
samvoin |
Публикувано на: 7.4.2007, 12:25
|
Ами като не си ги чел,какво клеветиш,типично като твоите възспитатели от семинарията-чифутите,защото максим ти плаща да го правиш ли?
Иначе не виждам един редови православен и вярващ да има причина да защитава "добрия представител" на православието-максим,който като"добър християнин",не е помогнал на един човек през живота си,но е издоносничил стотици а може и хиляди на ДС и репресивния апарат на червените/после сините и жълтите-техни съдружници/!Къде е "християнското му милосърдие"? Да не би максим да си го обожествил,защото ти плаща хонорар за това? Май е истина това което се казваше,че днес равини преподават християнското слово по-семинариите... Виждаме резултатите/ако самия ти не си с еврейска кръв,не случайно пръщиш от злоба към нас,които изобличаваме гадостите на евреите!/. Как може да не си чел нещо и да му даваш оценка,без да си вникнал в смисъла му?Това изобличава клеветите ти спрямо мен и Кавхана,както и други наши съмишленици! Между другото по-късно ще пусна тема на някои места,за поклонниченето и предателството на "последователите" на Исус спрямо тия дето го разпнаха. |
samvoin |
Публикувано на: 7.4.2007, 12:39
|
А преди да съдите чуждата верска злоба и омраза,погледнете вашата от която горите,срещу Българи по-кръв изповядващи по-някакви исторически стечения на обстоятелствата различна Вяра от вашата,заради което спокойно можем да ви наречем българомразци и в никакъв случай Български Родолюбци и националисти,защото националиста не може да презира сънародниците си за това че изповядват друга религия,ако тя не пречи на Българското им самосъзнание и на това да бъдат патриоти и националисти!
А ако искате да проповядвате вашата религия,то далеч не сте на правия път,защото по-този начин вие отблъсквате и настройвате още повече друговярващите срещу православието и християнството,дори повече от тоя на който се кланяш-ченгето и доносник-максим! Вие не сте Бог пък да съдите коя религия е провилна и коя не и да казвате че вашата,особено по-начина който я тълкувате и проповядвате/а той е крайнонеясен и объркан/,е най-съвършенната и правилната! Ние също не сме Бог и не съдим хората за религията/макар че Кавхана е езичник и няма предпочитания към християнството и разновидностите му,но при нас има и заклути за сега православни националисти и расисти/,но виждаме своята задача в това да защитим своя род и вид,т е раса и да я съхраним и спасим от изчезване! Кавхана бидейки уверен в правотата на своята религия не иска верско насилие у нас,а смята че в условията на религиозна равнопоставеност тази религия ще се докаже/езичеството/. Ние спасявайки нашата кръв от смешения и изчезване,смятаме че чистата кръв мисли много по-добре и пречистената от чужди примеси,ако са незначителни,отколкото смесената,съответно тази кръв сама ще стигне и ще отрие най-правата Вяра за себе си и това вермето ще покаже не е задоължително ние да изнасилваме нещата и да минаваме първо през верско "единение" насила,а после да ставаме националноединни,защото смятаме че обратното е по-удачно! После ако у нас на основата на християнството се въведе критерия за национална принадлежност,то към този критерии могат да се присъдинят конюактурно и много другорасови и врагове на нацията ни/евреите например,които се внедряват в името на целите си във всяка наднационална религия/,затова при нас верския критерии изцяло отстъпва пред расовия и това са мотивите в национален план на Кавхана да има предпочитания към езичеството и да съди християнството,че е нанесло повече поражения,отколкото ползи като цяло/което не значи Исус дали е искал това или не и не определя че учението му,първоначално е било лошо,еврейско или антиарииско!/. |
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » |