www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Катехизис на руския евреин

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Катехизис на руския евреин
Eлтимир
Публикувано на: 29.3.2007, 23:02
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

„… Ценностите на днешния ден:
оценявайте, преоценявайте,
реформирайте, деформирайте,
пародирайте, деградирайте,
но без мен, без мен, без мен.
Борис Слуцки”

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 29.3.2007, 23:03
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

„… Ценностите на днешния ден:
оценявайте, преоценявайте,
реформирайте, деформирайте,
пародирайте, деградирайте,
но без мен, без мен, без мен.
Борис Слуцки”

--------------------
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

NO COMENT..!!!

И после защо ги мразили...?!!!
Шибани паразити....!!!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Отдавна съм казвал, че е крайно време Холокоста дето на практика не се е състоял, а беше платено за него от народите , да се състой. И така хубаво да се състои - според заплащането, взето със лихвите за 60 години + капитализиране на лихвата.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Ахинора
Публикувано на: 30.3.2007, 19:37
Quote Post

Участник

Съобщения: 108
Участник # 824
Дата на регистрация: 18-February 07

"Казвам ти,дъще,сещай се,снахо!"(нар.мъдрост)Крайно време е да се понаучим от тях. Нищо,че тук се говори за руснаци. Можем да побеждаваме само с техните методи и средства:"С техните камъни по тяхната тиква"(пак нар.мъдрост) Уакаримаска?Аннадънмо?Поняли?Ясно ли е?
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 30.3.2007, 21:30
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (Ахинора @ Mar 30 2007, 06:37 PM)
"Казвам ти,дъще,сещай се,снахо!"(нар.мъдрост)Крайно време е да се понаучим от тях. Нищо,че тук се говори за руснаци. Можем да побеждаваме само с техните методи и средства:"С техните камъни по тяхната тиква"(пак нар.мъдрост) Уакаримаска?Аннадънмо?Поняли?Ясно ли е?

Правилно.Те не са самостойно силни.Силни са,защото всички останали отслабнаха.Стратегията им е плачевна...действа единствено срещу слаб противник.Ние сме тези,които трябва да се осъвършенстват - от робски гъсеници в свободни пеперуди.Но едни видове ядат гъсеници,други ядат пеперуди,трети - и двете.Не е работата,че сме победени.Работата е,че забравихме да воюваме,забравихме да живеем чрез боя.Защо се сърдим на някой,който не е забравил да воюва,че ни пие кръвта?

"Времето е в нас и ние сме във времето.Времето нас изменя и ние - него."
PM
Sudden
Публикувано на: 30.3.2007, 22:18
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 29
Участник # 804
Дата на регистрация: 9-February 07

Еврейски са винаги еврейски. Хора като паразити. Отвратително, че има все още глупави хора, които "любят" евреите... :(

--------------------
?? ??? ?? ??????? ????????. ?? ??? ????? ? ????? ?????????. ?? ?? ????????.
PM
PARADOX
Публикувано на: 30.3.2007, 23:22
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Не ми дреме,колко добра е стратегията им...!!! Щом вече знаем за нея,значи не е добра...!!! Тук някой май са против омразата..?!!! Всеки има право... За мен тя е толкова добра мотивация, колкото и любовта..!!! Всъщност някъде бях чел, че двете състояния са противоположните поюси на една и съща емоция или чувство...!!! Не съм съгласен, че сме забравили да воюваме...!!! Историческата истина е, че последните 60 години не ни се е налагало...!!! Един пример! Атаката срещу нашите в Кербала..!!! 1 камион експлозиви бе детониран на по-малко от 200 метра от момчетата ни...!! Загинаха (ако не бъркам) само 4 войника (мир на праха им)..!!! Какво се случва когато надрусан арабин се взриви (говорим за 10-20 кг. експлозиви) до брониран американски конвой..?!! Американците прибират в ковчези минимум същата бройка..!!! Според вас случайно ли е...?!! Ако сме забравили да воюваме, как 6-ма от нашите държаха повече от 12 часа кметството в Кербала, за да отблъснат десетократно превъзхождащ ги противник, без една драскотина..!!! Вижте тук: http://standartnews.com/bg/article.php?d=2...&article=180830

Не говорете глупости...!!! Не можем да сравняваме Българския войн с еврейския лихварин.. Ако не бе НАТО, и по-специално САЩ, Израел отдавна нямаше да го има на картата...
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Напълно съм съгласен с горното.
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (PARADOX @ Mar 30 2007, 10:22 PM)
Не ми дреме,колко добра е стратегията им...!!! Щом вече знаем за нея,значи не е добра...!!! Тук някой май са против омразата..?!!! Всеки има право... За мен тя е толкова добра мотивация, колкото и любовта..!!! Всъщност някъде бях чел, че двете състояния са противоположните поюси на една и съща емоция или чувство...!!! Не съм съгласен, че сме забравили да воюваме...!!! Историческата истина е, че последните 60 години не ни се е налагало...!!! Един пример! Атаката срещу нашите в Кербала..!!! 1 камион експлозиви бе детониран на по-малко от 200 метра от момчетата ни...!! Загинаха (ако не бъркам) само 4 войника (мир на праха им)..!!! Какво се случва когато надрусан арабин се взриви (говорим за 10-20 кг. експлозиви) до брониран американски конвой..?!! Американците прибират в ковчези минимум същата бройка..!!! Според вас случайно ли е...?!! Ако сме забравили да воюваме, как 6-ма от нашите държаха повече от 12 часа кметството в Кербала, за да отблъснат десетократно превъзхождащ ги противник, без една драскотина..!!! Вижте тук: http://standartnews.com/bg/article.php?d=2...&article=180830

Не говорете глупости...!!! Не можем да сравняваме Българския войн с еврейския лихварин.. Ако не бе НАТО, и по-специално САЩ, Израел отдавна нямаше да го има на картата...

Войната далеч не е толкова тясно понятие.Ако ние не бяхме забравили да воюваме,сега доган нямаше да е жив.Ако не бяхме забравили да се браним,щяхме да отблъснем нашествието на чужденци по земите ни.

Отклони погледа си от будните в този форум,погледни нашия народ - такъв,какъвто е сега - в автобусите,на пазара,в институциите.Това не е нито войн,нито човек,това е безлична маса.

Не е въпросът да се избият евреите.Много време ми бе нужно да го призная,но ако евреите трябва да изкупят делата си,те ще трябва да дадат в пъти по-малко кръв от нас.

Евриете съществуват на Земята като народ и следователно са частица от разнообразието и многомерието.Тяхното абсолютно затриване ще наруши Законът на равновесието.Всяко негово нарушаване представлява зло и всяко негово спазване представлява добро според Вселенския закон.Ако някой друг заличи евреите,той няма да стори добро,а ще се превърне в проводник на злото,складирано от тях.

Те могат да се развиват до съвършенство,могат да деградират до самообийство,тяхна си работа.Те имат правото да се самоубият и тъкмо тази стратегия прилагат към нас.Ние сами си нахлузваме хомота,ние сами избираме покварата,ние сами избираме да разрушаваме себе си.

Същността на войната не е да победиш другия,това е същността на битката.Една война е добро,когато те прави по-силен,по-добър,по-съвършен.Иначе е безсмислена.
Когато народът ни достигне горното ниво,евреите като противник ще изчезнат.Ще се превърнат в онези жалки същества,които не си струват нито вниманието,нито съзнанието.Войната е война за бъдната Епоха.
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Как може да воюваш срещу човек, който дава жена си, дъщеря си и сестра си за да те прецака? Има ли народ по земята, който да одобрява такова извращение? Тук явно не става дума точно за война в нормалния смисъл на думата. Може би по-скоро за лечение от най-тежката болест. А като се опитваме да измислим противодействие на методиката им, някой чувал ли е евреин на висок глас да се възпротиви срещу властта на Йехова? Има ли такива случаи? "Добрите" Нетурей-карта пък са най-ревностните и вманиачени йеховисти. Злото не идва от ционизма, то идва от Бездната и го носи космическия изрод наречен Йехова. Ционизмът е издънка породена от юдаизма. Евреите няма да го признаят, но от нашата гледна точка това е така. А Спорт-Здраве, да те питам, ти като се излекуваш от грип избивайки милиони бацили в тялото си, нарушаваш ли вселенското равновесие? Не, че съм някакъв маниак, който иска да ги избие до крак. Не, аз бих ги наказал по още по-жесток начин - като ги сложа да работят проста селска работа, нещо от което изпитват ужас.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
PARADOX
Публикувано на: 31.3.2007, 11:49
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

КЪМ СПОРТ - ЗДРАВЕ...

Братле, опитай да вземеш последната половинка хляб, или последната кофичка кисело мляко на същите тези обезверени и излинели Българи и виж какво ще стане....!!! Посегни на дететенцето на някой от тях и виж (ако ти оставят очи)...
PM
antijew
Публикувано на: 31.3.2007, 12:36
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (PARADOX @ Mar 31 2007, 10:49 AM)
КЪМ СПОРТ - ЗДРАВЕ...

Братле, опитай да вземеш последната половинка хляб, или последната кофичка кисело мляко на същите тези обезверени и излинели Българи и виж какво ще стане....!!! Посегни на дететенцето на някой от тях и виж (ако ти оставят очи)...

Парадокс,не разбрах,за революция ли намекваш с тази съпоставка?На доста хора изброените от теб неща им се случват в момента,а не съм чул досега причинителя да е останал без очи или някой друг орган.

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
PARADOX
Публикувано на: 31.3.2007, 13:04
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (antijew @ Mar 31 2007, 11:36 AM)
КЪМ СПОРТ - ЗДРАВЕ...

Парадокс,не разбрах,за революция ли намекваш с тази съпоставка?На доста хора изброените от теб неща им се случват в момента,а не съм чул досега причинителя да е останал без очи или някой друг орган.

Това, че ти не си чул, не означава, че не се случва... Случаите на саморазправа не са били толкова и през 96-та... Порови малко в интернет и ще се убедиш сам...
PM
antijew
Публикувано на: 31.3.2007, 13:54
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (PARADOX @ Mar 31 2007, 12:04 PM)
QUOTE (antijew @ Mar 31 2007, 11:36 AM)
КЪМ СПОРТ - ЗДРАВЕ...

Това, че ти не си чул, не означава, че не се случва... Случаите на саморазправа не са били толкова и през 96-та... Порови малко в интернет и ще се убедиш сам...

Аааа разбрах!Говориш за единични случаи.Помислих за нещо по-мащабно!Добре.

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020