Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Методите на ЛЕМС
Eлтимир |
Публикувано на: 25.3.2007, 12:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Хайде сега нещо по-трудно обяснимо. Отново е откъс от книгата:
"Беше в началото на май 2006 година, точната дата не помня. Само съм записал, че е било неделя. Случи се нещо, което не мога да обясня. Срещнахме се със Силвия и говорихме дълго в едно кафе. Изпратих я на трамвайната спирка и си тръгнах. След като се разделихме, реших да мина до проф. Алтънков. Не можах да намеря кооперацията, всичко беше различно. А съм ходил там доста пъти и имам добро чувство за ориентация. После потърсих художника Лудколев, но не видях къщата му. Той живее на "Пат-риарха", там са все кооперации, само неговата е къща и е доста навътре в градината. Не можах да видя къщата! Потърсих д-р Иван Георгиев. Не успях да намеря вратата. А толкова пъти съм му гостувал, толкова събрания сме провеждали в неговото жилище, даже съм спал там. Накрая се обърках в тролея, през прозореца виждах не-познати места и слязох на предишната спирка. Помислих да не съм я пропуснал, а по този маршрут съм минавал стотици пъти. Сякаш се намирах в някакво друго измерение и още не разбирам какво се случи тоя ден. Помня, че по улиците имаше твърде малко хора, което не е характерно за София. Не бях и пиян, пихме по една наливна бира само. Случва се нещо, което не разбирам. А това вече прекалено ми напомня "Матрицата"." -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.3.2007, 12:36
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Госпожо Мирчева, сега вярваш ли ми, че съм решил да разкажа ВСИЧКО?
-------------------- |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 25.3.2007, 12:52
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Сякаш измеренията на Земята са безброй...но най-вероятно е човешкият ум просто да не може да го възприе.Единственото общо нещо между тях е мястото,то е едно и също.Всичко друго е различно - време,материя,закони... Когато древните строят храм,те не изграждат просто постройка.Всяка промяна в едно измерение влияе на всички останали.Това е наречено "закон на Огледалото" в Алтомъ.Когато при нас се събира топка кал,в измерението на калта възниква държава.Когато бетонът стигне своето единство,в измерението на пясъка и водата възникват империи.Замисляме ли се какво означава действието на отсичане на дърво?А на геноцид?Тези действия ще предизвикат и промяна в другите Земни измерения.По-важното е,че тази промяна ще предизвика ответна промяна у нас,законът на Огледалото е двупосочен. Дори едно дейсвие дава началото на вечно динамична верига на промени.Твърде еднотипни станаха действията на човеците...и скоро промените ще се отласнат в обратна посока.И дано Земята издържи обратната вълна. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 25.3.2007, 14:27
|
Исках само да ви разкажа една случка, която показва какво може да върши съвременната техника. Ако някой си мисли, че техниката е само механика, която е останала на нивото на 19 век, много греши. И дали всичко е материя? Имам предвид дали всичко е материята, която е достъпна за нашето познание? Вижте нещо много любопитно за човешкия мозък тук: http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-18_02.html
После, ако на групата ЛЕМС им стиска да се появят, мога да разкажа още интересни случки. А сега ще напомня, че тече третият ден. Остават още седем. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 26.3.2007, 12:40
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Много модели на торсионни генератори, ползват кухини, за да променят моелкулните и енергийни връзки на работния матерял, и да предизвикат т.нар. завихряния... Не е необходимо да има крупен кристал или механизъм в този пръстен, за да работи... Достатъчно е сечението на кухините, и тяхната последователност да са точни, и това бижу може да се превърне в мощен усилвател за аурата на човека, който го носи... По този начин, ЛЕМС (собственика на въпросния пръстен) навлиза в "личното пространство" много по-рано и много по-силно от колкото обекта предполага..!!! Това засилва ефекта, на психологическите и похвати многократно..!!! Много е вероятно и тя самата да не е много наясно с устройството и принципа на работа на този пръстен, защото често бърка (нарочно или несъзнателно) в обясненията за свои деяния... Все пак пръстена и е направен от друг човек...
Това е само една хипотеза, разбира се.... |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.3.2007, 13:20
|
Ден четвърти.
Според нея и доколкото може да се вярва, пръстенът й е даден от нейния "Водач". От шефа на групата, чийто ръководител е проф. Борис Золотов. Но не това е чудното. Чудното е как след толкова изнесена информация още не е поискана оставката на ген. Ибан Дришков. Верно, че не сме никаква държава и никой не брои за нищо. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 26.3.2007, 13:35
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
В очите на службите, не сме нищо повече от ПАРАНОИЦИ...
За тях няма проблем когато ПАРАНОЯТА е засегнала 1000 човека... Питам ви господа ШПИОНИ и АНТИ-ШПИОНИ, какво ще направите, когато ПАРАНОЯТА обхване 1 или 2 млн. души..?!!! Пак ли ще се правите на ударени с мокър парцал...?!!! Едва ли..!!! Незнам защо, но ми се струва, че ще висите по стълбовете и дърветата...!!! |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.3.2007, 13:37
|
А снимките, документите и останалите реални доказателства са плод на нашата фантазия. Службите едва ли ще се задействат, но научавам, че други едни са се размърдали.
-------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 26.3.2007, 13:42
|
Дано да са тези за които си мисля....!!!
А що се отнася до боклуците, които са на върха на държавната хранителна пирамида в България, нека знаят едно: - Много скоро ще умиришете храстите около парламента, министерствата и т.н....!!!!! |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.3.2007, 14:33
|
Продължавам темата с описание на част от пътуването ми до Дубай. Тъй като някой тук каза, че Силвия ме била пратила там, и аз съм се бил провалил. Едно кратко описание, пък всеки да прецени кой ми е помагал за пътуването и кой ми е пречил.
На 15 май пътувах за Истанбул. Изпра-тиха ме някои от нашите. Дойде и Силвия, но постоя малко и си тръгна. Останалите чакаха докато се кача на автобуса. На българската гра-ница всичко беше нормално. Неприятностите почнаха от турската граница. Направиха такъв обиск на багажа, че скъсаха пътната ми чанта. Имах време и първоначално мислех да поразг-ледам града, обаче сега нямаше как, трябваше да отида направо на летището. Взех си билета без проблеми и се успокоих. И тук се случи не-що необяснимо. Вярно, по едно време задрямах на пейката, предишната нощ не бях мигнал. И все пак никога преди това часовникът ми не е правил такива проблеми. Спирал е, ако забравя да го навия, но да спре и пак да тръгне – това вече не го разбирах. Изоставал е, но с по мину-та-две. Чак като отидох да се качвам в самолета, разбрах, че е изостанал с час и 40 минути. Стоях пред билетното гише и се чудех какво да правя. Притесних се, от носа ми потече кръв. Иначе външно запазих самообладание. Положението беше кошмарно. Вече си представях как се връщам на автогарата и си купувам билет за България. - Ей, ти за Грузия ли ще пътуваш? - Каква Грузия? Около 60 годишен, пълничък, облечен доста небрежно. Почти с домашно облекло. - Ама си от България, нали? От дума на дума стана ясно, че е изсел-ник от България и търси някой, който пътува за Грузия. Обясних му положението. Хайат, така се казваше турчинът каза, че ще помогне с как-вото му е по силите. И в разговора някак слу-чайно стана дума за негов приятел на име Сей-фи Хамдиев, лежал в българските затвори като политически. - Ами аз го познавам Сейфито. - Хайде, де, познаваш го! Не е възможно. Сега ще му се обадим по телефона. Оказа се, че не само го познавам, но и Сейфи ме помни. Познанството предопредели по-нататъшното поведение на Хайат. Обади се на сина си да донесе вода и сандвичи. Отидохме на Интернет. Даде ми да се обадя от неговия телефон до Ваня, направихме връзка с необхо-димите хора и така разреших проблема с преза-верката на билета. Подари ми пътна чанта, моя-та беше съвсем разкъсана. Мартин плати 118 долара в бюрото на турските авиолинии в Со-фия и вече можех да летя, макар с цяло дено-нощие закъснение. Хайат ме предупреди да не мърдам от летището и обеща да дойде на другия ден към обяд. Изглежда е усетил нещо. Дейст-вително, създаваха ми трудности до последния момент. Искаха ми например лична карта. При положение, че пътувах с редовния си задграни-чен паспорт, и през Турция минавах само тран-зит. Хайат обясни нещо и накрая ме оставиха на мира. И чак тогава ми рече защо се е заел да ми помага: “На мен ми се яви Аллах, моят Господ ми се яви и ми заповяда да те намеря и да ти помогна”. Не е излишно да спомена, че Хайат напълно забрави за “някой, който пътува за Грузия”. Приех случката като едно от поредни-те чудеса в моя странен живот. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.3.2007, 14:39
|
Хайде още нещо за размисъл. Пък ако се смисля, може да пусна и "Последният". А защо не и "Развръзката"...
Като контраст на спокойния ми живот в Дубай, по форумите в България се развихри истинска война срещу Движението и най-вече персонално срещу мен. Изглежда отначало са смятали, че там няма да разполагам с Интернет и почнаха всякакви клевети и небивалици. Ху-баво, ама успях да дам отпор. Отначало ми бе-ше трудно, защото клавиатурата се оказа на ан-глийски и… японски. Свикнах някак и ги поч-нах. Лошото е, че в кампанията се включиха и наши хора. Не знам дали са били подведени или причината е друга, обаче Чое взе да напада вер-ни хора, от които съм видял много добро, и ко-ито в най-трудни моменти са се отзовавали. Много ми беше неприятно, обаче се наложи да атакувам и тях. Чое написа “Сбогом” и толкова. Останалите се поусетиха и взеха и те да се намесват. Това ми писа Искрица от форума: “А и много ми е непроятно, че смяташ, че Дви-жението са Чое и Карга. Сякаш с тяхната изцеп-ка, но да не говорим, че и другите се изцепиха, борбата свърши! Що за глупост! А другите? Ние къде сме? Ние не сме Движението, така ли? Кажи им на арабите, че лесно не се разпадаме. Ако щеш им дай да ми прочетат писмото. Не сме се разпаднали и още се държим, така че стига хленчове! Това, че първоначалният план се е променил означава само, че не е бил доста-тъчно добър. Да не си спрял да вярваш, че Тан-гра ни гледа и ни помага? Тангра ще помогне да оформим новия си план! Така че, хайде на рабо-та!” *** По време на обратния полет пак видях странни явления. Да оставим познатите черти на HAARP, виждал съм ги и в България. Но по едно време край самолета премина нещо като спирала от тъмен дим. С диаметър около 10 метра, доколкото можех да преценя. Движеше се бързо по посока към Иран. Такова нещо и на снимки не съм виждал поне досега. Нито знам какво беше. Едва месеци по-късно намерих снимка с нещо подобно, обаче там спиралата бе бяла, а онази, която видях в небето над Анадола беше черна. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 27.3.2007, 12:20
|
"14 1 1 14 И Бог каза: Да има светлина на небесния простор, за да разделят деня от нощта; нека служат за знаци и за показване времената, дните, годините;
15 1 1 15 и да бъдат за светила на небесния простор, за да осветляват земята; и стана така. 16 1 1 16 Бог създаде двете големи светила: по-голямото светило, за да владее деня, а по-малкото светило, за да владее нощта; създаде и звездите. 17 1 1 17 И Бог ги постави на небесния простор, за да осветляват земята, 18 1 1 18 да владеят деня и нощта, и да разделят светлината от тъмнината; и Бог видя, че беше добро. 19 1 1 19 И стана вечер, и стана утро, ден четвърти." Ден четвърти, време е да изгреят нови звезди. Госпожо Мирчева, вижте галерията със снимки, ако обичате. Казах, че няма да спра и държа на думата си. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 28.3.2007, 22:22
|
Днес имах огромни проблеми и с Интернет връзката, и с техниката. Обаче няма да спра. Сега ще пусна откъс от един доста обширен документ. Документът представлява интервю с един, който е преживял събития, свързани с пси-атаката срещу българите. Тези, които трябва да разберат, че притежавам и тази информация - ще разберат. Госпожо Мирчева, време е да проговорите. Моето условие си остава същото - прекратяване на терора. За да освободя съзнанието си от текущите събития и да се посветя на по-интересни теми. Теми, имащи много по-голямо значение за бъдещето от сегашните битки с разни службички-еднодневки.
"… и за секретни институти за биоенергийно облъчване и контрол на поведението на населението. Тя е проверявала истинността на адресите, някои от които се оказват военни поделения или бази. Хубавото е, че има и снимков материал Невероятно! Става въпрос за огромна група от лекари- професори и какви ли не, имащи досег с тази технология, която засега е умишлено прикривана. Задачата е разработване на програми за въздействие върху мисленето. И контрол върху него Използва се и за елиминиране на неудобни хора. И облъчват...тя чува как полковниците разговарят...за целите на проекта,,,,колко хора трябва да бъдат облъчени и унищожени в бъдеще. Проектът действащ ли е в момента? Да, действащ, тя вижда хората, които предстоят да бъдат унищожени Дори на улицата ми е разказвала как е видяла такава жена ....подготвена за елиминиране." -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 28.3.2007, 22:24
|
И още едно откъсче. Цялото интервю е много интересно. И Чобанов е намесен там.
"Знаеш ли навремето участвах в група за психотронно въздействие.... ха! бяхме около 200 човека, 30 от тях в постоянно активно състояние. Ръководеше ни ясновидец на много високо ниво. Но след 7-8 години той се промени стана магъосник. Докато в един момент започна да убива хора Някои от "братството" загинаха.... Има много неща за говорене..." -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 28.3.2007, 22:27
|
"На НСС ли служи, на кого?
ШЕФЪТ НА НСС ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ХОДИ ПРИ НЕГО ДА СЕ КОНСУЛТИРА - РАЗБИРАШ ЛИ" Засега ще спестя конкретните имена. Интервюто изобилства с такива. ЛЕМС, да продължавам ли? -------------------- |
Страници: (3) 1 [2] 3 |