Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Обвинявам
Eлтимир |
Публикувано на: 5.2.2007, 17:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
ОБВИНЯВАМ
ОБВИНЯВАМ - Обвинявам Националната служба за сигурност /НСС/, че продължава оперативните разработки и преследванията срещу лица, заподозрени в антикомунистическа дейност още преди 1989 година. - Обвинявам Националната служба за сигурност в организиране на терористични акции на територията на страната. - Обвинявам Националната служба за сигурност в съучастие в наркотрафика и търговията с опиати. - Обвинявам Националната служба за сигурност в сътрудничество с чужди терористични организации, като посочвам конкретно турската организация „Сивите Вълци”. - Обвинявам Националната служба за сигурност в провеждане на съвместни операции с руската разузнавателна служба ГРУ. Ако след тези обвинения нашите НАТО и ЕС партньори и настойници отново замълчат, значи те не само одобряват престъпленията, извършвани от служители на българското Контраразузнаване с покровителството на ръководството на същото, но и реално се превръщат в съучастници на тези престъпления. Ангел Грънчаров – Елтимир 05 февруари 2007 година -------------------- |
DraconiaN |
Публикувано на: 6.2.2007, 1:20
|
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 779 Дата на регистрация: 25-January 07 |
Има ли българин, който получил повече права и власт, да е останал верен на държавата си и да се е опитал да помогне не само на себе си? Има ли такъв?
-------------------- "?? ?????? ? ?????? ?? ?????? - ?????????, ????????? ????.
???? ???? ???????? ?????????, ???? ????? ??? ?????? ????." ?.?.
|
Планинец |
Публикувано на: 6.2.2007, 15:40
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Това въпрос ли е или просто така?Погледни в историята,за разлика от сега България е била управлявана от българи. |
||
DraconiaN |
Публикувано на: 7.2.2007, 21:29
|
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 779 Дата на регистрация: 25-January 07 |
Въпросът беше реторичен. И някой да се наеме да очисти оня нахалник Доган, да си вре носа в Турция, не тук!
-------------------- "?? ?????? ? ?????? ?? ?????? - ?????????, ????????? ????.
???? ???? ???????? ?????????, ???? ????? ??? ?????? ????." ?.?.
|
moga |
Публикувано на: 22.2.2007, 22:42
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 833 Дата на регистрация: 22-February 07 |
Елтимир напълно те подкрепям
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.2.2007, 23:16
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
А готов ли си да разпространиш тези обвинения навсякъде, където можеш? По Интернет имам предвид. Аз няма да се отметна от думите си, даже мога да ги допълня с нови факти. -------------------- |
||
moga |
Публикувано на: 23.2.2007, 11:14
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 833 Дата на регистрация: 22-February 07 |
Естествено!Щом заставам зад казанато.......даже си копирах всичко както си го написал
|
Eлтимир |
Публикувано на: 23.2.2007, 11:17
|
Чудесно. Ако искаш допълнителни сведения, включително снимки, пиши ми на eltimir @ mail.ru да ти пратя. Ако има нещо неясно, също е добре да питаш. Не се притеснявам от никакви въпроси.
Сега е изключително удобен момент да насметем изродите от ДС. Не знам кога пак ще се опяви такъв момент. Заставам зад всяка своя дума и заявявам, че съм в състояние да я докажа. -------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 23.2.2007, 13:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Като стана дума за ДС, само ще вметна че днес минавайки по служба през циганския квартал станах свидетел как мангалите разтоварваха едни такива много съмнителни пакети от бус спрян в двора на палата си. И незнам що бързаха и все се оглеждаха.Явно бяха ходили за "стока" в Турция, понеже буса беше претъпкан с всевъзможни неща.
Между нас да си остане, Новозагорското депо за наркотици е мисля едно от най големите. Казват, че тук става препакетиране и разпределяне за по-нататък. Тъй казват, иначе аз нищо не съм видял. -------------------- |
Дари |
Публикувано на: 23.2.2007, 14:29
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Приятели ,сега е момента да се обединим и да помогнен на Елтимир.Той казва"Аз няма да се отметна от думите си",а ние не бива да се отмятаме от него.Сега той има нужда от нас.Всеки да помага според възможностите си. |
||||
Varvarina |
Публикувано на: 23.2.2007, 22:48
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
Елтимир,това може ли да се разпространява и като брошурка имам в предвид не само в нета,а и в обществото ни.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 23.2.2007, 22:54
|
Това са пет реда, малко е за брошурка. За брошурка има друг текст, но няма кой да финансира отпечатването. Аз не разполагам с пари. Затова предложих който споделя моето мнение и не го е страх, да разпространява където може из Интернет. Ето, тук има нещо мое срещу същите изроди от ДС и нямам намерение да се отказвам от думите си: http://www.epochtimes-bg.com/index.htm
Днес пуснах и много нови снимки в галерията. Там също се съдържа доста информация. Ако някой желае, може да я ползва. Повече от това не съм в състояние да направя, дотук ми стигат силите. -------------------- |
Varvarina |
Публикувано на: 23.2.2007, 23:19
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
Ти какво предлагаш да направим като брошурка...имам в предвид какво да съдържа като материал и снимки. Аз за отпечатването мога да се погрижа ,но само за моя регион.За повече нямам кинти.Ако решиш да си драснем на лс.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 26.2.2007, 12:59
|
Въпросите стават все повече, и все повече хора почват да ги задават: http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-02-22_02.html
Четвърто самоубийство в службите! Source: Strong BG 22.02.2007 Съобщават, че е самоубийство, а не знаят причините и мотивите Старшина Стойно Димитров от Националната служба за охрана е открит тази сутрин прострелян в автомобила на баща му. Инцидентът е станал в квартал „Хаджи Димитър” в София. Димитров от 10 години е автомонтьор в НСО. Още не са изяснени причините за инцидента. В момента се провеждат следствено- процесуални действия от МВР. Неясно защо в тази ситуация първите съобщения за случилото са за самоубийство. На следователите май им стана навик “да самоубиват” работещите в службите. Първо “се самоуби” бившият вътрешен министър от кабинета на Виденов Любомир Начев,след него с чуждо оръжие “се самоуби” шефът на архива в НРС Божидар Дойчев, веднага след кончината му пък в корема се гръмна колегата му специалист по информационни технологии Иван Раков. След “самоубийството” на старшина Димитров от НСС се питаме защо в българските служби работят толкова лабилни хора и каква е причината за повишената смъртност сред тях в последните няколко месеца? -------------------- |
Хунор |
Публикувано на: 26.2.2007, 15:36
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Най вероятно въпросните служители ги гризе съвеста, че началниците им унищожават страната - А пък те нищо не могат да направят. Апелирам, ако има честни служители от НСС или някоя друга служба - подчинени на ген. Дришков или някой друг продажник. Да се свържат с нас и да разкажат за многобройните мръсни дела на шевовете си! Анонимноста им е гарантирана!
И много странно какви са тези самоубийства в корема? Аз за първи път чувам такова нещо. Разбирам да си правеха харакири - щяхме да го разберем. Ама това прострелване в корема. Нещо мътно става. -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
Страници: (2) [1] 2 |