www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Обвинявам

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Обвинявам
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

ОБВИНЯВАМ
ОБВИНЯВАМ
- Обвинявам Националната служба за сигурност /НСС/, че продължава оперативните разработки и преследванията срещу лица, заподозрени в антикомунистическа дейност още преди 1989 година.
- Обвинявам Националната служба за сигурност в организиране на терористични акции на територията на страната.
- Обвинявам Националната служба за сигурност в съучастие в наркотрафика и търговията с опиати.
- Обвинявам Националната служба за сигурност в сътрудничество с чужди терористични организации, като посочвам конкретно турската организация „Сивите Вълци”.
- Обвинявам Националната служба за сигурност в провеждане на съвместни операции с руската разузнавателна служба ГРУ.
Ако след тези обвинения нашите НАТО и ЕС партньори и настойници отново замълчат, значи те не само одобряват престъпленията, извършвани от служители на българското Контраразузнаване с покровителството на ръководството на същото, но и реално се превръщат в съучастници на тези престъпления.
Ангел Грънчаров – Елтимир
05 февруари 2007 година

--------------------
PM
DraconiaN
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 26
Участник # 779
Дата на регистрация: 25-January 07

Има ли българин, който получил повече права и власт, да е останал верен на държавата си и да се е опитал да помогне не само на себе си? Има ли такъв?

--------------------
"?? ?????? ? ?????? ?? ?????? - ?????????, ????????? ????. ???? ???? ???????? ?????????, ???? ????? ??? ?????? ????." ?.?.
PM
Планинец
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

QUOTE (DraconiaN @ Feb 6 2007, 12:20 AM)
Има ли българин, който получил повече права и власт, да е останал верен на държавата си и да се е опитал да помогне не само на себе си? Има ли такъв?

Това въпрос ли е или просто така?Погледни в историята,за разлика от сега България е била управлявана от българи.
PM
DraconiaN
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 26
Участник # 779
Дата на регистрация: 25-January 07

Въпросът беше реторичен. И някой да се наеме да очисти оня нахалник Доган, да си вре носа в Турция, не тук!

--------------------
"?? ?????? ? ?????? ?? ?????? - ?????????, ????????? ????. ???? ???? ???????? ?????????, ???? ????? ??? ?????? ????." ?.?.
PM
moga
Публикувано на: 22.2.2007, 22:42
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 5
Участник # 833
Дата на регистрация: 22-February 07

Елтимир напълно те подкрепям smil4334ac775281d.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.2.2007, 23:16
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (moga @ Feb 22 2007, 09:42 PM)

А готов ли си да разпространиш тези обвинения навсякъде, където можеш? По Интернет имам предвид. Аз няма да се отметна от думите си, даже мога да ги допълня с нови факти.

--------------------
PM
moga
Публикувано на: 23.2.2007, 11:14
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 5
Участник # 833
Дата на регистрация: 22-February 07

Естествено!Щом заставам зад казанато.......даже си копирах всичко както си го написал
PM
Eлтимир
Публикувано на: 23.2.2007, 11:17
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Чудесно. Ако искаш допълнителни сведения, включително снимки, пиши ми на eltimir @ mail.ru да ти пратя. Ако има нещо неясно, също е добре да питаш. Не се притеснявам от никакви въпроси.
Сега е изключително удобен момент да насметем изродите от ДС. Не знам кога пак ще се опяви такъв момент. Заставам зад всяка своя дума и заявявам, че съм в състояние да я докажа.

--------------------
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 23.2.2007, 13:39
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Като стана дума за ДС, само ще вметна че днес минавайки по служба през циганския квартал станах свидетел как мангалите разтоварваха едни такива много съмнителни пакети от бус спрян в двора на палата си. И незнам що бързаха и все се оглеждаха.Явно бяха ходили за "стока" в Турция, понеже буса беше претъпкан с всевъзможни неща.

Между нас да си остане, Новозагорското депо за наркотици е мисля едно от най големите. Казват, че тук става препакетиране и разпределяне за по-нататък.
Тъй казват, иначе аз нищо не съм видял.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Дари
Публикувано на: 23.2.2007, 14:29
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (Елтимир @ Feb 22 2007, 10:16 PM)
QUOTE (moga @ Feb 22 2007, 09:42 PM)

А готов ли си да разпространиш тези обвинения навсякъде, където можеш? По Интернет имам предвид. Аз няма да се отметна от думите си, даже мога да ги допълня с нови факти.

Приятели ,сега е момента да се обединим и да помогнен на Елтимир.Той казва"Аз няма да се отметна от думите си",а ние не бива да се отмятаме от него.Сега той има нужда от нас.Всеки да помага според възможностите си.
PM
Varvarina
Публикувано на: 23.2.2007, 22:48
Quote Post

Участник

Съобщения: 115
Участник # 649
Дата на регистрация: 5-November 06

Елтимир,това може ли да се разпространява и като брошурка имам в предвид не само в нета,а и в обществото ни.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 23.2.2007, 22:54
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Това са пет реда, малко е за брошурка. За брошурка има друг текст, но няма кой да финансира отпечатването. Аз не разполагам с пари. Затова предложих който споделя моето мнение и не го е страх, да разпространява където може из Интернет. Ето, тук има нещо мое срещу същите изроди от ДС и нямам намерение да се отказвам от думите си: http://www.epochtimes-bg.com/index.htm
Днес пуснах и много нови снимки в галерията. Там също се съдържа доста информация. Ако някой желае, може да я ползва. Повече от това не съм в състояние да направя, дотук ми стигат силите.

--------------------
PM
Varvarina
Публикувано на: 23.2.2007, 23:19
Quote Post

Участник

Съобщения: 115
Участник # 649
Дата на регистрация: 5-November 06

Ти какво предлагаш да направим като брошурка...имам в предвид какво да съдържа като материал и снимки. Аз за отпечатването мога да се погрижа ,но само за моя регион.За повече нямам кинти.Ако решиш да си драснем на лс.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 26.2.2007, 12:59
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Въпросите стават все повече, и все повече хора почват да ги задават: http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-02-22_02.html

Четвърто самоубийство в службите!
Source: Strong BG 22.02.2007

Съобщават, че е самоубийство, а не знаят причините и мотивите

Старшина Стойно Димитров от Националната служба за охрана е открит тази сутрин прострелян в автомобила на баща му. Инцидентът е станал в квартал „Хаджи Димитър” в София. Димитров от 10 години е автомонтьор в НСО. Още не са изяснени причините за инцидента. В момента се провеждат следствено- процесуални действия от МВР. Неясно защо в тази ситуация първите съобщения за случилото са за самоубийство. На следователите май им стана навик “да самоубиват” работещите в службите. Първо “се самоуби” бившият вътрешен министър от кабинета на Виденов Любомир Начев,след него с чуждо оръжие “се самоуби” шефът на архива в НРС Божидар Дойчев, веднага след кончината му пък в корема се гръмна колегата му специалист по информационни технологии Иван Раков.

След “самоубийството” на старшина Димитров от НСС се питаме защо в българските служби работят толкова лабилни хора и каква е причината за повишената смъртност сред тях в последните няколко месеца?

--------------------
PM
Хунор
Публикувано на: 26.2.2007, 15:36
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 13-July 05

Най вероятно въпросните служители ги гризе съвеста, че началниците им унищожават страната - А пък те нищо не могат да направят. Апелирам, ако има честни служители от НСС или някоя друга служба - подчинени на ген. Дришков или някой друг продажник. Да се свържат с нас и да разкажат за многобройните мръсни дела на шевовете си! Анонимноста им е гарантирана!
И много странно какви са тези самоубийства в корема? Аз за първи път чувам такова нещо. Разбирам да си правеха харакири - щяхме да го разберем. Ама това прострелване в корема. Нещо мътно става.

--------------------
"???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???.
????????? ???????? ? ????????".
??? ???
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020