Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

anti666 |
Публикувано на: 6.12.2006, 16:12
|
![]() |
Един призрак броди сред този сайт и това е призрака на Лемс или ДС, както си го знаем. Какво може да се направи срещу това, как да го разпознаем и как да се предпазим от него. Ето в отговор на предишното ми постинг ГеоргиНЗ ме беше попитал (и то съвсем резонно) дали не съм комбина с нея. Не, не съм, макар да съм предпупреждавал един от вашите да внимава с Лемс. Но не за нея или за бившия админ на форума ми е мисълта. Искам да пусна няколко практически съвета как да се разпознават такива. Тези, които знаят повечко за Елтимир си имат на идея как той влиза в затвора при комунизма. Ами натапя го другарчето му. Просто не е редно някои млад и неопитен симпатизант да изгърми, само защото някое ченгенце го призовава да покаже какъв воин е и да не пише само във форума, а да се заеме с дела. Което пък ще е формален повод да се банне целия сайт. Наскоро имаше такъв провокатор във форума и чест им прави на форумците, които му обясниха културно да каже на шефовете си, че тук се спазва закона.
Да почнем с това какво искат службите от вас. На първо място, вие сте в категорията ултра-националисти и както други групи и сайтове сте в графата потенциална опасност. Т.е. не е достатъчна за да се предприемат активни мерки, но трябва надлежно да се картотекират и заведат на отчет. В това няма кой знае кякъв проблем, в САЩ около 30 процента от населението се водят такива. Просто за всеки нов симпатизант, който иска да се присъедни към Движението, трябва да е наясно с този факт. Това е като една досадна муха, която не можеш я изгони, а в днешно време почти всеки е наблюдаван от някои си или нещо си. В крайна сметка, който го е страх от мечки да не ходи в гората. Тук трябва да отбележа, че все пак ако въпросния симпатизант мисли не само да чати или има важна информация, благоразумно е да вземе мерки, описани по долу. Същото се отнася и за човек, който е в държавната администрация или финансово доста напред с материала. Тези хора вече влизат в по-горна графа, където е Елтимир, т.е. обект на активна разработка. Понеже все пак сме в 21 век най-вероятно единия ще получи заповед за уволнение, затова че е закъснял 5 мин, а другия - посещение от данъчните. В случите, когато обекта не е само пасивен, се преминава и към директна обработка. Малко заплахи или малко обещания, най-вече комбинация от двете. Справка; бившия админ на сайта. По-гадното като страничен ефект на това е ,че се създава една постоянна атмосфера на недоверие и параноя между иначе честни и сърцати хора. По този начин се задушава още в зародиш желанието на всеки новопостъпил. Пак повтарям, ако не сте от по-горната категория, няма никакъв проблем и макар и призрака да е сред вас, не може да ви ухапе, защото няма за какво. Вече почти навсякъде дори и в най-малката фирма се среща и това не е повод за взаимно недоверие, страх от директна среща или оказване на помощ. Нещата, по които може да се разпозне един Лемс бих казал са; - ново лице във форума, задаващо подозрително много конкретни въпроси, особено за семейно положение, финансово състояние, адреси и т.н. - ново лице, призоваващо за активна съпротива или предизвикващо да му се отговори с конкретна информация, особено когато става дума за колбъри, тяхната структура, с какво разполагат и какви са им целите (това е всъщност и една задачите на НССто, но те касаят форумците индиректно, тъй като малцина някога са виждали колобър, камо ли пък да знаят нещо конкретно. Става дума по скоро за съпоставка и компилация на данни) - стар участник във форума, вербован на тяхна страна. Това е най-лошия случай, който вече се е случвал и може пак да се случи. Повечето от нас сме все пак хора, които имаме какво да губим. Единствения идеалист, който не може да бъде дръпнат е Елтимир, просто защото вече е бил там и не го е страх за работата си или живота. Така че нека всеки, който има по-важна информация или той самия смята, че има какво да губи, да я прехвърли на Елтимир или просто да се регистрира като нов участник с чужд IP адрес. Все пак този форум е не само за да се плюе по режима (такива има много други), но и да се даде вяра на обезверения българин, че има сили и хора, способни да променят нещата в България за по-добро. Затова се чете и от много поддръжници на Атака. Затова е и важно да се пуска и по конкретни неща и информации, макар и внимателно. Който иска, той ще разбере. Тук е и мястото на колобърите, които също влизат в този сайт, да разпознават ако къде е този палав ДС дух и своевременно да предупредят когото трябва. Те си имат начини. Преди време форума беше блокиран за нерегестрирани и трябваше време да убедят Севар, че това е контрапродуктивно. Така се спираше достъпа до потенциални симпатизанти, а провокаторите така или иначе си влизаха. Така действа недоверието и тогава може да се каже че ДС си е постигнало целта да изолира Движението до шепа идеалисти, които си пишат от време на време колко лош е режима. Просто трябва да се научим да живеем с този призрак, който кръжи наоколо, но да не му даваме повод да влиза в нас. Нашите прадеди може да са били прозорливи, но никога страхливи. |
|
Запознат |
Публикувано на: 6.12.2006, 18:42
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Този стил на писане ми се струва познат, макар да не си писал много тук. Отговори ми само дали се познаваме?
Иначе нещата, които си написал със сигурност са така! Поздрави! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.12.2006, 21:22
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Ами попитах те защото първо питаш за ЛЕМС сякаш не си чувал за нея, а после даваш вътрешна информация по случая. Как да не си помисля някой неща? Бих се радвал ако не се сърдиш, а гледаш трезво на създалата се ситуация. |
||
Bell |
Публикувано на: 6.12.2006, 22:25
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Точно нещо подобно имах и аз предвид! Само че не се засяга само желанието на новопостъпилите, ами и на стари членове - ето защо доста от тях вече не са толкова активни! И което е най-страшно - всичко това определено се отразява на желанието и прочие на създателите на този сайт, защото човек не знае вече кой какъв ще се окаже!!! И когато се опариш повече от веднъж, започваш да виждаш във всеки човек един потенциален враг... и това и си има своите последствия... Аз вече започнах да се замислям в това, че тия форуми (особенно тея които са доста "горещи") направо им идват като голям плюс на службите, защото тука всеки така си разкрива идеите, че и без да те виждат на живо могат преспокойно да ти направят психопортрет и ако им се видиш "интересен" преспокойно могат да ти пуснат агентурата и няма да знаеш от къде ти е дошло... и това ако не е параноя... ![]() П.П. За агентурата може би един от най-страшните моменти е, когато някой е вербуван без да знае и не осъзнава, че това, което върши е в полза на агентът и службите...(До колкото ми е известно, Лемс си служи с тоя похват доста умело). Това съобщение е редактирано от Bell на 6.12.2006, 23:12 |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 7.12.2006, 13:18
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
направо им идват като голям плюс на службите, защото тука всеки така си разкрива идеите, че и без да те виждат на живо могат преспокойно да ти направят психопортрет и ако им се видиш "интересен" преспокойно могат да ти пуснат агентурата и няма да знаеш от къде ти е дошло... и това ако не е параноя...
Аз мисля, че разкриването на идеите е един голям плюс за нас, защото Слънцето никога не скрива светлината си - то я дава на всички. Аз съм за безкомпромистно и радикално отношение към всякакви агенти и доносници на еврейската ДС, защото и те са смъртни и колкото и добре да са законспирирани под псевдоними, това са реални личности, които са смъртни и страхът от близката кончина не им е чужд. Още повече, че повечето от тия хора нямат древната българска вяра на Воина, че не умира завинаги, а се преражда. Макар, че може да изглежда подозрително, но това е моят стил на действие. Аз бих искал да ми пуснат един такъв агент и да не зная откъде ми е дошло, защото според мен, това е същността на изпитанието и каляването на Воина. Самият Елтимир го показа, с държанието си, когато биде подпален апартамента му. Воинът може да загуби десетки сражения и да спечели една битка - Последната. Важното е да спечелим Последната битка, сраженията ще оставим да ги печелят евреите и техните ДС слуги. След време ще дойде и нашият отговор. |
anti666 |
Публикувано на: 7.12.2006, 16:02
|
![]() |
Запознат, определено си ми чел по някои от постингите в сайта на Атака. Тук не пиша, но просто реших след този случай с Лемс да пусна горното, защото явно много хора се чувстват разочаровани, да не кажа по силна дума. Както отбеляза и Йордан, този форум е най вече за обмяна на информация, която няма да я видите на други места (с изключение на Атака, пуснати от някои от нас с друга цел). Като такава, службите не могат да ви го забранят, така че няма от какво да се притесняват някои хора. Същото нещо се отнася и за срещи или взаимопомощ при нужда. Родовата връзка е била много силна някога, а дори и сега при много нации хората се поддържат на 100% за какво ли не, било услуга, намиране на работа или защита ако някой е нападнат. Единствено при нас българите умишлено е разсипано, и възстановяването й е една от основните цели на движението. А това, че помежду може да има някое ухо на куките - много важно. Освен да нюхат, нищо друго няма да получат.
Тук искам пак да подчертая, всеки който има някакви други идеи или информации просто трябва да използва здравия си разум и да запази конфеденциалността си или поне да се съобразява пред кого какво приказва. А в случая за Лемс, наистина не знаех, че към онези, но подозирах точно въз основа на информацията, изложена по горе. Прекалено много конкретни въпроси, неочакавана близост към един от лидерите (лошо няма, все пак предполагам не му е било зле:)), необичайна активност във форума. Все белези, при които на всеки трябва да му светне сигналната лампичка. |
|
Запознат |
Публикувано на: 7.12.2006, 21:40
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Данчо, ако всеки от нас поиска по един персонален агент, няма им стигне щата на тези хубавци. А да не говорим, че на някои от нас ще им трябват по двама! |
||
Karutzar |
Публикувано на: 7.12.2006, 22:02
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 ![]() |
Абсолютно точно казано! ![]() На "вън" можеш да очакваш "мръсотия" само, и единствено от "българин". След толкова много години в странство мога да го заявя. Толкова пъти съм бил краден и ограбван от "българи", на които съм помагал в нужда, че ми трябва калкулатор да ги "сметна" ![]() В Хелсинки имам малко приятели Българи на които мога да разчитам, и имам доверие. Към останалите сам "здравей-здрасти". Няма как - реалности. А не мога да забравя когато за пръв път бях на "вън" и "навиквахме" бенд-лидера си по повод патриотизма - съветваше ни ако видим "българин" да се преместим на другата страна на улицата. ![]() ![]() "българите" нямат съвест - това ми е впечатлението от населението в България. Затова съм и тук в този форум (е - пиша чат-пат ![]() ![]() ![]() Според мен въпроса не е даже до оцеляването - повечето тук ще се съгласят с мен, че сме относително безсмъртни - просто понятието "смърт" е сгрешено. СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕЩО СЪВЪРШЕННО РАЗЛИЧНО! Не мислите ли така? |
||
Baldr |
Публикувано на: 8.12.2006, 17:38
|
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 20 Участник # 694 Дата на регистрация: 1-December 06 ![]() |
на ЛЕМС не и е чиста работата , тва си личи от пръв поглед ма кой да слуша
![]() ![]() по -важното е да се търсят врагове ![]() |
Baldr |
Публикувано на: 8.12.2006, 17:42
|
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 20 Участник # 694 Дата на регистрация: 1-December 06 ![]() |
Човек трябва да се страхува повече от бивши приятели на които е изневерил, които е предал и обидил, отколкото от набедени такива( реални завербувани агенти като ЛЕМС)
|
Севар |
Публикувано на: 8.12.2006, 18:10
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Не си спомням да си ми бил приятел някога, нито да си бил на някого друг, когото познавам. Проблема ви е, че не сте били не само никакви бивши приятели, ами сте и бивши човеци. Тъй си го решихте и така си го направихте. Спомняш ли си като те предупреждавах да спреш?
|
Baldr |
Публикувано на: 12.12.2006, 1:59
|
||
Проблема ви е, че не сте били не само никакви бивши приятели, ами сте и бивши човеци.!! Да, това май се отнася за теб. ПРАВИЛНО!! ![]() |
||
Севар |
Публикувано на: 12.12.2006, 15:26
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Не може да измислим какво да кажем, а?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 20.12.2006, 14:38
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
anti666, тоест В, ако ме беше страх, нямаше да съм Елтимир. Впрочем нещо не ми отговаряш на писмата. Не е моя вината, че се разминахме. само за един ден, какво да се прави.
Я пък на Балдъра /Baldr/ какво да кажа? Ти не си ми бил никога приятел. Севар го каза точно - вие сте бивши човеци. Или по-точно кандидат-човеци. Истински човеци така и не успяхте да станете. И не аз предадох своите приятели, а едно твое бивше приятелче ги предаде. Но не за това ти пиша. Искам да ти кажа, леке такова, че ти нямаш право да раздаваш съвети. Ти не познаваш мъката и страданието, ти не знаеш нищо друго, освен свинската си лакомия. Ти никога нищо на никого не си дал, а само си вземал. Ти нищо не си донесъл в тоя свят. Затова нямаш право да говориш. В заключение, тук броди не призрака на ЛЕМС, а призракът на предателите, опитали се да приватизират Движението, което може да бъде ничия частна собтвеност. В., не мисля, че си прав. Нещата са много по-сложни, отколкото предполагаш. И една молба към теб: опитай се да научиш нещо за човек с име Осин. Арабин от Западна Европа. Малко знам, а е важно. Пиша ти тук, защото не знам дали тъпите пощи изобщо вече работят. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |