www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Делото срещу Елтимир

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Делото срещу Елтимир, 7 декември
Севар
Публикувано на: 28.11.2006, 19:25
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

За 7 декември е насрочено съдебното дело срещу Елтимир. Точния час още не ми е известен. Ако някой желае, може да заповяда. На заседанието може да присъства всеки. И аз ще съм там, живея във Варна. После сигурно ще седнем някъде да си поговорим. Ще се радвам да дойдат всички приятели, които имат възможност. Искам да се видим, че с много хора даже не се познаваме наживо, което е жалко.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Биргюн
Публикувано на: 29.11.2006, 19:49
Quote Post

Участник

Съобщения: 84
Участник # 322
Дата на регистрация: 6-April 06

Аз за съжаление няма да имам финансовата възможност да дойда до Варна. Иначе бих дошъл без да се замислям. Обаче интересно ми е какво става с другите участници, които само с глупости ни занимават (т.е. в никакъв случай не визирам всички). Лесно е да флудим с глупости, ама като опре шило до гъзило нещо онемяваме, а? smil4334aa21c9ca7.gif
PM
iss
Публикувано на: 30.11.2006, 16:24
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

Uspeh za Eltimir na deloto!!!A ostanalite ,koito se nadqwam da se otzowat na pokanata - priqtna i polzotworna sre6ta!Za syjalenie ,az 6te sym wse o6te dalle4e ot BG .....
PM
Baldr
Публикувано на: 1.12.2006, 22:59
Quote Post

Читател
**

Група: изгонени
Съобщения: 20
Участник # 694
Дата на регистрация: 1-December 06

Кой е завел делото и за какво Го обвиняват?
PM
Azerath
Публикувано на: 8.12.2006, 11:59
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

Може ли някой да разкаже как е минало делото?
PMEmail PosterUsers Website
Севар
Публикувано на: 8.12.2006, 15:31
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Общо взето делото мина отново добре. Яви се първата адвокатка на г-н Ялов, опа, г-н Йолов. Не вярвах, че е толкова тъп да не я смени, но май е. Тя горката гледаше като препикано мушкато. Неграмотността й си личи още от самата тъжба, която най-вероятно е съставена от нея. Там се жалва за това, че бил наречен "агент на Н.Сл.С", а не на НСС. Такава глупост да напише един професионален юрист... Видимо на няколко пъти ядосва съдията. Съдията ги беше задължил да представят на последното заседание доказателства за авторството на текста. Единственото, което предстви за почти двете години от началото на делото, беше един смешен хвърчащ лист, който трябвало да бъде нещо като кореспонденция с поддръжката на goto.bg. Поискаха от съдията да призоват по съдебен път човека от поддръжката на goto.bg. Явно вече нямат нищо за пред съда и се мъчат да разпъват максимално делото. Йолоф не дойде отново, предишния път на изхода си тръгна с 4-5 здрави момченца за охрана, та разбирам какви му са притесненията за да не се появи пак.
Baldr
Публикувано на: 8.12.2006, 17:34
Quote Post

Читател
**

Участник # 694

QUOTE (Севар @ Dec 8 2006, 03:31 PM)
. Яви се първата адвокатка на г-н Ялов, опа, г-н Йолов. Не вярвах, че е толкова тъп да не я смени, но май е. Тя горката гледаше като препикано мушкато. Неграмотността й си личи още от самата тъжба, която най-вероятно е съставена от нея. Там се жалва за това, че бил наречен "агент на Н.Сл.С", а не на НСС. Такава глупост да напише един професионален юрист...

Излиза,че този Йолов не е агент на НСС, шото ако беше щяха поне да му осигурят някоя по-добра адвокатка, нали?
.ХАХАХА smil3dbd4e5e7563a.gif ......... НСС -национална служба сигурност хахха национална следствена служба хахха тва е смешно!!!! ебати тъпата
PM
Azerath
Публикувано на: 9.12.2006, 10:40
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

Благодаря, Севар. Да добре е минало, важното е да си личи колко са смешни.
Запознат
Публикувано на: 9.12.2006, 15:03
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Съдията Минев, каза неофициално накрая: "Тя е ясна работата каква е" в смисъл, че се опитват да разкарват Елтимир от Ботевград до Варна ей тъй да му е гадно. Даже на предното заседание им го каза в лицето на Йолоff и адвокатката му.
PM
anti666
Публикувано на: 9.12.2006, 18:40
Quote Post

Случайното объркване на Йолов с Ялов може и да е жестоко, но си има своето обяснение. Има и своето разрешение и ключа го държи точно човека, срещу когото води делото и невидимите сили, които са зад него. Само за сведение, има някои древни ритуали, които владеят колобърите точно за такива случаи. Който не знае, да пита или да се позаинтересува защо Еньовден е обявен за езически. Убеден съм, че господин Йолов знае какво да направи за да не му объркват името, дори и да не е веднага. Все пак има време да лятото. Никога не е късно да намериш сили и промениш грешките си. Парите никога не могат да заменят детската ръчичка, която нежно те гали вечер в леглото, съпроводено с молба за още една приказка.
Избора си е негов.
Eлтимир
Публикувано на: 9.12.2006, 19:10
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ей, какво стана със снимките от Варна? Делото е ясно, шефовете оставиха Йолов да се оправя сам и да доказва колко пъти и от кого е обиден. Като излезе втората част на биографичната ми книга, тогава това момченце ще разбере какво значи дискредитиране. Но не аз го дискредитирам, не аз опетнявам "доброто му име", а неговите себоствени деяния. Йолов само ще разбере, че приятелството с ченгета е като таралежи за възглавница.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 9.12.2006, 19:52
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Елтимир @ Dec 9 2006, 07:10 PM)
Ей, какво стана със снимките от Варна?

Моите ти ги пратих. Нека и Запознат ти прати от неговите.

Но не аз го дискредитирам, не аз опетнявам "доброто му име", а неговите сoбствени деяния.

Да. То името Цветомир по принцип си е много хубаво, браво на кръстника му. Обаче проблема идва при съчетаването му с фамилията Йолов, защото комбинацията вече означава БОКЛУК.
Севар
Публикувано на: 10.12.2006, 13:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

QUOTE (Baldr @ Dec 8 2006, 06:34 PM)
QUOTE (Севар @ Dec 8 2006, 03:31 PM)
. Яви се първата адвокатка на г-н Ялов, опа, г-н Йолов. Не вярвах, че е толкова тъп да не я смени, но май е. Тя горката гледаше като препикано мушкато. Неграмотността й си личи още от самата тъжба, която най-вероятно е съставена от нея. Там се жалва за това, че бил наречен "агент на Н.Сл.С", а не на НСС. Такава глупост да напише един професионален юрист...

Излиза,че този Йолов не е агент на НСС, шото ако беше щяха поне да му осигурят някоя по-добра адвокатка, нали?
.ХАХАХА smil3dbd4e5e7563a.gif ......... НСС -национална служба сигурност хахха национална следствена служба хахха тва е смешно!!!! ебати тъпата

Хахаха, вие ли агенти на НСС бе!? Такива дето пикаят по вратите на хората стават само за агенти за еднократна употреба.
Baldr
Публикувано на: 12.12.2006, 2:09
Quote Post

Читател
**

Участник # 694

QUOTE (Севар @ Dec 10 2006, 01:43 PM)
Хахаха, вие ли агенти на НСС бе!? Такива дето пикаят по вратите на хората стават само за агенти за еднократна употреба.

Хахахах беше казано от великия КОЛОБЪР кой е агент и каква е целта на "заговора" срещу него!!
Да, по-добре агент за еднократна употреба , отколкото зомбиран модератор без личен живот цели 3,5 години!! smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Севар
Публикувано на: 12.12.2006, 15:17
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Да, по-добре агент за еднократна употреба , отколкото...

Много ти мерси за признанието, употребени "агенте"! Какво повече да искам, като сам си признаваш? smil4334acc8dd304.gif

...зомбиран модератор без личен живот цели 3,5 години

Ти май забрави до каква степен те докара твоя зомбировач, та си тръгнал да говориш за мен.

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020