Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Севар |
Публикувано на: 28.11.2006, 19:25
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
За 7 декември е насрочено съдебното дело срещу Елтимир. Точния час още не ми е известен. Ако някой желае, може да заповяда. На заседанието може да присъства всеки. И аз ще съм там, живея във Варна. После сигурно ще седнем някъде да си поговорим. Ще се радвам да дойдат всички приятели, които имат възможност. Искам да се видим, че с много хора даже не се познаваме наживо, което е жалко.
|
Биргюн |
Публикувано на: 29.11.2006, 19:49
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 ![]() |
Аз за съжаление няма да имам финансовата възможност да дойда до Варна. Иначе бих дошъл без да се замислям. Обаче интересно ми е какво става с другите участници, които само с глупости ни занимават (т.е. в никакъв случай не визирам всички). Лесно е да флудим с глупости, ама като опре шило до гъзило нещо онемяваме, а?
![]() |
iss |
Публикувано на: 30.11.2006, 16:24
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Uspeh za Eltimir na deloto!!!A ostanalite ,koito se nadqwam da se otzowat na pokanata - priqtna i polzotworna sre6ta!Za syjalenie ,az 6te sym wse o6te dalle4e ot BG .....
|
Baldr |
Публикувано на: 1.12.2006, 22:59
|
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 20 Участник # 694 Дата на регистрация: 1-December 06 ![]() |
Кой е завел делото и за какво Го обвиняват?
|
Azerath |
Публикувано на: 8.12.2006, 11:59
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Може ли някой да разкаже как е минало делото?
|
Севар |
Публикувано на: 8.12.2006, 15:31
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Общо взето делото мина отново добре. Яви се първата адвокатка на г-н Ялов, опа, г-н Йолов. Не вярвах, че е толкова тъп да не я смени, но май е. Тя горката гледаше като препикано мушкато. Неграмотността й си личи още от самата тъжба, която най-вероятно е съставена от нея. Там се жалва за това, че бил наречен "агент на Н.Сл.С", а не на НСС. Такава глупост да напише един професионален юрист... Видимо на няколко пъти ядосва съдията. Съдията ги беше задължил да представят на последното заседание доказателства за авторството на текста. Единственото, което предстви за почти двете години от началото на делото, беше един смешен хвърчащ лист, който трябвало да бъде нещо като кореспонденция с поддръжката на goto.bg. Поискаха от съдията да призоват по съдебен път човека от поддръжката на goto.bg. Явно вече нямат нищо за пред съда и се мъчат да разпъват максимално делото. Йолоф не дойде отново, предишния път на изхода си тръгна с 4-5 здрави момченца за охрана, та разбирам какви му са притесненията за да не се появи пак.
|
Baldr |
Публикувано на: 8.12.2006, 17:34
|
||
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 20 Участник # 694 Дата на регистрация: 1-December 06 ![]() |
Излиза,че този Йолов не е агент на НСС, шото ако беше щяха поне да му осигурят някоя по-добра адвокатка, нали? .ХАХАХА ![]() |
||
Azerath |
Публикувано на: 9.12.2006, 10:40
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Благодаря, Севар. Да добре е минало, важното е да си личи колко са смешни.
|
Запознат |
Публикувано на: 9.12.2006, 15:03
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Съдията Минев, каза неофициално накрая: "Тя е ясна работата каква е" в смисъл, че се опитват да разкарват Елтимир от Ботевград до Варна ей тъй да му е гадно. Даже на предното заседание им го каза в лицето на Йолоff и адвокатката му.
|
anti666 |
Публикувано на: 9.12.2006, 18:40
|
![]() |
Случайното объркване на Йолов с Ялов може и да е жестоко, но си има своето обяснение. Има и своето разрешение и ключа го държи точно човека, срещу когото води делото и невидимите сили, които са зад него. Само за сведение, има някои древни ритуали, които владеят колобърите точно за такива случаи. Който не знае, да пита или да се позаинтересува защо Еньовден е обявен за езически. Убеден съм, че господин Йолов знае какво да направи за да не му объркват името, дори и да не е веднага. Все пак има време да лятото. Никога не е късно да намериш сили и промениш грешките си. Парите никога не могат да заменят детската ръчичка, която нежно те гали вечер в леглото, съпроводено с молба за още една приказка.
Избора си е негов. |
|
Eлтимир |
Публикувано на: 9.12.2006, 19:10
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ей, какво стана със снимките от Варна? Делото е ясно, шефовете оставиха Йолов да се оправя сам и да доказва колко пъти и от кого е обиден. Като излезе втората част на биографичната ми книга, тогава това момченце ще разбере какво значи дискредитиране. Но не аз го дискредитирам, не аз опетнявам "доброто му име", а неговите себоствени деяния. Йолов само ще разбере, че приятелството с ченгета е като таралежи за възглавница.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.12.2006, 19:52
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Моите ти ги пратих. Нека и Запознат ти прати от неговите.
Да. То името Цветомир по принцип си е много хубаво, браво на кръстника му. Обаче проблема идва при съчетаването му с фамилията Йолов, защото комбинацията вече означава БОКЛУК. |
||||
Севар |
Публикувано на: 10.12.2006, 13:43
|
||||
Хахаха, вие ли агенти на НСС бе!? Такива дето пикаят по вратите на хората стават само за агенти за еднократна употреба. |
||||
Baldr |
Публикувано на: 12.12.2006, 2:09
|
||
Хахахах беше казано от великия КОЛОБЪР кой е агент и каква е целта на "заговора" срещу него!! Да, по-добре агент за еднократна употреба , отколкото зомбиран модератор без личен живот цели 3,5 години!! ![]() |
||
Севар |
Публикувано на: 12.12.2006, 15:17
|
||||
Много ти мерси за признанието, употребени "агенте"! Какво повече да искам, като сам си признаваш? ![]()
Ти май забрави до каква степен те докара твоя зомбировач, та си тръгнал да говориш за мен. |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |