Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Mistique |
Публикувано на: 22.8.2006, 1:27
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Нещо става и не знам какво? Вие ще ми кажете ли?
Нещо предстои и не знам какво?!? ОНИЯ ОТГОРЕ ЗОВАТ! Какво е положението с войните и в какво сте се забъркали? Или по-точно - какви са последните атаки и битки и нещастия? Избори? Някой някъде зове за СБОР! Къде е Лемс, че не ми отговаря на емайлите? |
Запознат |
Публикувано на: 22.8.2006, 8:03
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Mistique, здравей!
Отдавна не сме те виждали тук. Лято е, хората почиват. Затова ги няма повечето. Поздрави! |
Mistique |
Публикувано на: 22.8.2006, 8:48
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Е радвам се, че всичко е наред! И аз ще намина през септември за по-дълго.
Бъдете живи и здрави! ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 22.8.2006, 11:37
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Хей, здравей Мистик!!!
Радвам се да те срещна отново тук. Къде се губиш от доста време? ![]() |
Иван |
Публикувано на: 22.8.2006, 13:18
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Ами това какво става го виждаш на главната страница - запалиха дома на Елтимир, унищожиха му компютъра, тероризират го открито!
Кои са тия отгоре, които зоват? Кое е горе и кое е долу - това сега е обърнато на опаки. Така, че внимавай кой ти говори. ![]() |
IYI |
Публикувано на: 24.8.2006, 11:41
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Мистик с зова ти към Мирчева(лемс)зовеш и службите, а това са врагове!
|
kardama |
Публикувано на: 25.8.2006, 15:33
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 39 Участник # 82 Дата на регистрация: 15-August 05 ![]() |
добре дошла мистик,често се питахме за тебе.иаз усещам нещо но не разбирам какво е.поздрави
|
Bell |
Публикувано на: 28.8.2006, 13:18
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Здрасти Мистик....учудвам се, че си решила да наминеш, след като беше така разочарована от това място.....мисля, че сега особенно след покушението над Елтимир, ще разбереш, че нещата около движението са съвсем реални!
Радвам се, че си размислила :) ![]() ![]() ![]() Само не разбрах какво имаш предвид като казваш "ония от горе зоват"? |
Eлтимир |
Публикувано на: 30.8.2006, 8:04
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Mistik, kanya te na gosti v Botevgrad. Ako iskash, shte govorim. Oshte sam jiv.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |