Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Някои потребители твърдят,че чеченците били герои!, ХАХАХА скриите се бе!
Ahnenerbe |
Публикувано на: 27.7.2006, 13:30
|
Участник Група: Участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 18-June 06 |
Така почвам подред!
Твърдите,че чеченците били българи,защото ви е известен факта че наистина от стара България доста хора са отишли към планите на Каваказ това е така обаче потомци на тези българи са осетинците,които биват клани от любимите ви чеченци и ако не знаете чеченците също така са клали и тези от чеченците които не са искали да избиват руснаци а също така жени и деца и може би ако наистина има някои чеченци които носят българска кръв то те са застанали на страната на руснаците а не на бесните чеченски терористи!Има една книга на Георги Вазов брата на ген.Владимир Вазов и в нея забелязах една подробност че пише че осетинците спадат към арийците,но никъде не срещннах да казва това за чеченците! Някой ми беше написал че има теория че ФСБ е взривило жилищните сгради в Русия за да обвини чеченците това може и да е така но нали знаете от кой се контролират тайните служби сега да не ми кажете че лидерите им са руснаци!Ако е вярно че сградите са взривени от ФСБ да не мислите че повече от 10-20 човека са знаели за това и съм сигурен че се досещате към коя раса са спадали!Чеченците казвате били врагове на ционизма-да сте чували за чеченската мафия която е покровителствана от руското правителство а всички знаем кой дърпа конците в Русия също дали ви е известно че чеченците се бият с руско оръжие и дали това руско оръжие не им беше продадено от евреите в Кремъл и като се замисли човек какво излиза че чеченците са си оръжие в ръцете на ционитите нали или ще ми кажете че ционистите начело с Елцин им дадоха оръжие за да ги избиват или им го дадоха за да избиват руснаци,осетинци и другите народи с които съжителстват. Аз да ви попитам вие чеченци виждали ли сте аз съм виждал и мога да ви кажа че на вид не можете да ги сбъркате с мангалите и по вашата логика още малко ще кажете че циганите са българи!Някой беше написал че чеченците били истински войни-ако бяха истински войни щяха ли да режат пръстите на руски деца да изнасилват 12-13 годишни моммичера само заради това че са християни,също така истински войни дали взимат жени и деца в болница за заложници. Като са врагове на ционизма и искат да умрат за каузата си и както е известно хората им са пръснати из цяла Русия защо НЕ ПОЧНАХА ДА ИЗБИВАТ ЕВРЕИТЕ ОТ РУСКАТА ДУМА ИЛИ ДА СЕ ВЗРИВЯТ В СИНАГОГАТА ИЛИ В НЯКОЯ ЕВРЕЙСКА БАНКА А СЕ ВЗРИВЯВАТ НА КОНЦЕРТИ ЗА ДА УБИВАТ НЕВИННИ РУСНАЦИ ЗА ТОВА ЗАМИСЛЯЛИ СТЕ СЕ А?Я МИ КАЖЕТЕ НЕ МОЖЕХА ЛИ ДА ИЗБИЯТ АКО ИСКАХА МАСА ЕВРЕИ И ЦИОНИСТИ АМА НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ ЗАЩОТО ЦЕЛТА ИМ Е ДА МАЧКАТ ВСЕ ПО ПРОБУЖАДЩИЯ СЕ РУСКИ НАРОД И ТОВА ЦИОНИСТИТЕ ГО УСЕТИХА МНОГО ОТДАВНА И ЗАТОВА ГИ ФИНАНСИРАХА ЗА ДА ОТДЕЛЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ АМА НЕЩО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ ПЛАНА! За каква кауза се борят чеченците аз ще ви кажа-да прочистят Кавказ от всички "неверници"а също така и от прогресивните хора това е истината а вие ако си мислите че чеченците са врагове на ционизма седнете и помислете само за 5-10 минути обективно и ще ви стане ясно! |
Ahnenerbe |
Публикувано на: 27.7.2006, 13:55
|
Участник Група: Участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 18-June 06 |
[B]Виждате ли хубаво тези снимки ако не знаете ще ви кажа че това са едни от така наречените им полеви командири!Та тези лица които виждате са влизали в учебниците по расология на Третия райх като пример са черти на по низша раса как ще го коментирате това нали вие които ме нападахте за чеченците се барате големи арийци и тях ги изкарвате такива я ми кажете особенно втората снимка дали това е за вас типичния арийски войн и ако вие казвате че ние българите и чеченците сме братя ще ви посъветвам да подадете молба да ви приемат в лудница!Само да ви припомня за хилядите руснаци приемани в редиците на СС а защо не са взимали чеченци я ми кажете нали уж са "велики арийски бойци" |
Ekhart |
Публикувано на: 27.7.2006, 14:16
|
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 440 Дата на регистрация: 22-June 06 |
Този на горната снимка е арабин и ако не се лъжа е палестиец и се казва Хатаб.
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 27.7.2006, 14:22
|
||
Да Хатаб е и чеченците се съюзяват точно с такива представители на подмолните раси за да мачкат истинските арийци в Русия!Преди имах снимки на чеченци но съм ги изтрил само ще ви кажа че са по-черни и гнусни от мангалите но това изглежда не пречи на някои потребители да ги смятат за арийци |
||
Хунор |
Публикувано на: 27.7.2006, 14:59
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Аненербе не си прав.
Чеченки на останках своих домов. Всего было сожжено 6 чеченских домов. Еще 2 сгорели у русских. «Ветер не туда подул». http://www.kp.ru/daily/23565/43507/ -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
Ahnenerbe |
Публикувано на: 27.7.2006, 17:20
|
Хунор брат ми ако се опитваш да ми докажеш че чеченците са жертви поне не го прави чрез вестник "Комсомослкая правда" знаеме всички че точно комунизма след Сталин докара разните там хлебарки като циганите до това положение да се имат за недосегаеми!Пак казвам сред чеченците аз вярвам че има честни и морални хора обаче тези хора никога не биха застанали зад банда престъпници които са инструмент в ръцете на големите магнати!Защо не взривиха някоя друга нефтена платформа да ударят по джоба магнатите срещу които твърдите че се бият
|
Bell |
Публикувано на: 27.7.2006, 21:18
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
За тебе какво е арийската раса и кои "племена" и народи са част от нея не разбрах!? (понеже споменаваш)
На мен пък ми е интересно как някои хора си вярват, че едва ли не арийците почват и свършват с германците....още по-неземни са ми и "хитлеровите" списъци за расите........(той пък човека като е малко нещо евреин и решил да патентова "чистата" раса ) - Въобще куриози! Доста са ми писнали хора, които смятат също така, че национализма (българския) се намира в пълна симбиоза с нацизма и германофилията...да не кажа в пълна зависимост! [без да се обиждаш са - нищо лично] Иначе май само ти не знаеш, че в чеченците има и българска кръв... |
IYI |
Публикувано на: 27.7.2006, 21:41
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Айдееее, слушай ей със странният ник, аман от идиоти, върви на майната си!
И апелирам към всички-Не пишете в тази тема! -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 27.7.2006, 21:51
|
||
Аман от такива като теб които не мислят и не четат също така |
||
IYI |
Публикувано на: 27.7.2006, 21:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Казах да вървиш на майната си!
Вече години наред се хабя за лудо да обяснявам едни и същи неща на такива идиоти като теб, неща, които са приети удостоверени от всички интелигентни и разумни Българи! Върви на майната си!!!! -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 27.7.2006, 22:06
|
||
По надолу беше написал за снимките че са най-ужасяващото нещо което си виждал!Искаш ли да ти дам линк към един документален фил какво правят чеченците с невинни жени деца и работници да те видиме тогава какво ще кажеш.Може да ти хареса да видиш как един от твоите "герои"отсича с брадва главата на един руснак който просто е отишал да изкара пари за семейството си като стрителен работник!Може би според теб са лоши само тези които ти изнася а |
||
IYI |
Публикувано на: 27.7.2006, 22:08
|
За Чечня, не ми говори ако не си очевидец!!!!!!
Преди Чеченците да избиват, който и да е било, руснаците използваха оръжие, които кожата на чеченските деца капеше!!!!!!!!!! Казах да вървиш на майната си! -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 27.7.2006, 22:12
|
||
оооооо да бе така е щом казваш я вземи почети малко Толстой напримр в някои от разказите му още от едно време пише как са клали руснаци!А да ти напомня че когато Турция е била силна и сме били под робство турците са подържали доста тесни връзки мюсюлманчетата от Кавказ.Знаеш ли че когато Басаев и другарчетата му взимат независимост започват да трепят другите народности не войници или милиционери а жени,деца и други мирни гражадани! |
||
IYI |
Публикувано на: 27.7.2006, 22:17
|
Ако ми говориш за Еврейска Русия е напълно разбираемо!!А що се отнася до другите народности е доста противоречиво!
Абе май не искаш да вървиш на майната си! -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
|
Bell |
Публикувано на: 27.7.2006, 22:18
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Чакай малко....никой не е казал, че чеченците са святи хора.... Аз поне не съм седнала да ги обсъждам от морална гледна точка в случая.... Но пък ми се струва абсурдно ти да се ужасяваш от такова насилие пък да се кефиш на нацистите и такива като Менгеле......Ако цениш човешкия живот то тогава следва нацистите да са ти по-гнусни, тъй като са избили много повече хора от чеченците... и те са се изгаврили с човешкия живот поради техни си причини.... Така че насилието, извадено от контекста, си е едно и също и еднакво ужасно независимо кой го извършва! |
||||
Страници: (3) [1] 2 3 |