Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

bgskin |
Публикувано на: 10.7.2006, 19:33
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
По официална информация днес Шамил Басаев е бил убит. По дани на Съветската, опа Руската преса е бил убит от спец части на Русия изпартени със специална мисия в Ингушетия да го убият. Неговият личен сайт съобщава, че той и още 3ма моджахидини са загинали близко до Ингушетия по време на направа на взривно устройство.
Ето новината от нашите сайтове: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=908955 А това е сайта на Шамил Басаев. http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2.../10/45793.shtml Кръв и Чест България никога не забравя, войните срещу ционизма. ![]() |
IYI |
Публикувано на: 10.7.2006, 23:10
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Лошо, много лошо.....
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 11.7.2006, 11:17
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 17-June 06 ![]() |
Вие сега да не искате да ми кажете че подкрепяте чеченците!?
|
Севар |
Публикувано на: 11.7.2006, 12:10
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Чеченската съпротива не са убийци на деца! Дано истината възтържествува най-сетне!
Тимур Муцураев - Посвещаются Шамилю Басаеву Тимур Муцураев - Шамиль ведет отряд |
Искрица |
Публикувано на: 11.7.2006, 16:20
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 ![]() |
А знаеш ли кои и какви са всъщност чеченците? |
||
Запознат |
Публикувано на: 11.7.2006, 20:53
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Навярно знае, научавайки от БТВ!
|
Искрица |
Публикувано на: 12.7.2006, 9:12
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 ![]() |
Преди време някой беше отворил тема за волжките българи, но не се разви. Мисля, че трябва пак да го направим и да включим и чеченците. За съжаление имам твърде малка информация и за едните, и за другите. Нека ако някой знае повече да сподели информацията си и да отвори тема. Какво ще кажете?
|
Хунор |
Публикувано на: 12.7.2006, 11:44
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 ![]() |
http://www.geocities.com/decommunization/A...n/Chechenia.htm Чеченците вече са към 400 хиляди, борят се за свободата си вече 300 години. Геноцидът над тях продължава! През 1994 по време на бомбандировките са избивани предимно жени и деца. Ако видите някой да избива децата ви както се е случило със чеченците...какво ще направите? Единствената възможност е тази която те са избрали, а именно въоръжената борба! Аненербе не вярвай на руската пропаганда, че чеченците са лошите! |
||||
Запознат |
Публикувано на: 12.7.2006, 16:42
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Ами той и Васил Левски сега се явява като терорист за турците и чифутите. А той за нас терорист ли е бил? За турците е бил със сигурност. Намало е тогава телевизия, иначе щяха да обявят новината: Днес беше обесен Терорист номер 1 в България! Голяма победа за миролюбивия свят!
|
Севар |
Публикувано на: 12.7.2006, 17:11
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Чеченците са дълбоко набожни и са един народ-армия. Каквито и зверства да им приписват, аз съм убеден, че тези неща ги правят предимно руските служби ФСБ, ГРУ и други такива, например клането в Беслан. Тези наемници от службите са изроди-безбожници, които са обучени да нямат никакви скрупули. Всичко се свежда до това какви средства се използват в краен случай. Например убиеца на деца Доган никога няма да бъде възприет като герой, каквото и да правят за да му лъскат имиджа. Ако ще и на първо място в класацията на великите българи да го сложат.
|
IYI |
Публикувано на: 13.7.2006, 15:22
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Имам приятели Чеченци-ДА те са Воини!
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 22.7.2006, 19:41
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 17-June 06 ![]() |
Mми да знам тече и българска кръв във вените ама много малка част този тези промити мозъци са ни клали и нас и са унищожавали многобройния ни народ останал от Велика България в региона им обаче това за мен не са никакви българи това са бясни кучета които за мой срам имат в кръвта си и малко българска кръв!За свобода се борили айде моля ви се стига глупости това да колиш жени и деца само заради това че изповядват друга вяра борба за свобода ли го наричате а?Преди може да се борили наистина за свобода но сега са си промити мозъци!Били врагове на ционизма по скоро са маша в ръцете на ционизма с цел да се унищожава християнството и да почне да се избива все по пробуждащия се руски народ! ДАНО СПЕЦНАЗОВЦИТЕ ДА ИЗБИЯТ И ШЕПАТА ОСТАНАЛИ ЧЕЧЕНСКИ КУЧЕТА!ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ЧЕЧЕНЦИ А САМО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ЦИГАНИТЕ ПАСТИ ДА ЯДАТ ПРЕД ТЯХ СЪЩО И ШИПТАРИТЕ СА ДОСТА ПО КРОТКИ ОТ ТЯХ СЕГА ДА НЕ МИ КАЖЕТЕ ЧЕ ШИПТАРИТЕ И ЦИГАНИТЕ СА ВРАГОВЕ НА ЦИОНИЗМА!И ПРАВИТЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА КАТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ САМО ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ ЧЕ СА КЛАЛИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ПРИЕМАТ ИСЛЯМА И ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЯРАТА СИ В ТАНГРА А ТОВА ЧЕ ИМА БЪЛГАРИ КОИТО СА ПРИЛИ ИСЛЯМА ДА ТОВА Е ТАКА НО ПО ГОЛЯМАТ ЧАСТ ОТ ПРИЕЛИТЕ ИСЛЯМА СА БИЛИ БЕЗПРИНЦИПНИ СТРАХЛИВЦИ А ВИЕ СЕГА МИ ГОВОРИТЕ ЧЕ ЧЕЧЕНЦИТЕ БИЛИ БЪЛГАРИ! |
||||
Sinclaire |
Публикувано на: 22.7.2006, 20:08
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
Враговете на Руския империализъм са приятели на българския народ!
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 22.7.2006, 22:57
|
||||||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Хахаха...исляма,основаващ се на християнството.После талмуда се пише след появата на исус...е** си работата.На числовата ос трите вериги издребняват до безкрайност с граница едно и също НЕЩО.Става НЕЩО и пълен бум на световните системи! Християни ли,мюсюлмани ли,юдеи ли...бягайте от звяра РЕЛИГИЯ ! Религията се намесва и в това разискване и сякаш движението пак добива един притегателен център,който се осеща интуитивно,но радиуса около него е постоянен.Признавам я тая система за плод на злия ГЕНИЙ! Пак ли религията разделя? Както винаги...Партията разделя...Парите разделят...Органи все на същата система,органи все на едно тяло.Това,което ни обединява е нацията.Религия,партии,пари и простотии - НАСТРАНА! |
||||||
Севар |
Публикувано на: 24.7.2006, 11:30
|
||||||
Ти като говориш за цял един народ по този начин значи ти си промит мозък, който вярва на руско-юдейската военна пропаганда. Да си чувал какво значи флагова операция? |
||||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |