www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Трябва да ги привлечем!

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Трябва да ги привлечем!
tata
Публикувано на: 30.6.2006, 19:03
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 17
Участник # 455
Дата на регистрация: 27-June 06

Мисля,че трябва да привлечем отчаяните от Атака във форума.Хората са низвергнати от разни администратори.Дайте да им помогнем да се осъзнаят.Не трябва да ги губим за каузата.Какво ще кажете момчета и момичета?
PM
tata
Публикувано на: 30.6.2006, 19:08
Quote Post

Читател
**

Участник # 455

Ти какво ще кажеш Георги НЗ ?
PM
iss
Публикувано на: 30.6.2006, 20:08
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (tata @ Jun 30 2006, 06:03 PM)
Мисля,че трябва да привлечем отчаяните от Атака във форума.Хората са низвергнати от разни  администратори.Дайте да им помогнем да се осъзнаят.Не трябва да ги губим за каузата.Какво ще кажете момчета и момичета?

Не мисля че форума е приют за "отчаяните" smil4334a79125a1c.gif Долкото разбрах и WELA е бамната от Атака,но не изглежда никак "отчаяна" или "нуждаеща се от помощ за осъзнаване". smil4334ad1724132.gif

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
WELA
Публикувано на: 30.6.2006, 20:21
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 458
Дата на регистрация: 28-June 06

Да и аз попаднах под общата сеч ,но това е повод за осъзнаване и прегрупиране на силите.
Това,което става в АТАКА за съжаление е НАЧАЛОТО НА КРАЯ (щото вече не са това к'вото бяха)
PM
tata
Публикувано на: 30.6.2006, 21:23
Quote Post

Читател
**

Участник # 455

iss,аз отдавна съм минал възрастта на отчаянието.сигурно не си ме разбрал. Там има или имаше много млади момчета ,които настина могат да се отчаят от разминаването между думи и дела.А и не подценявай очаяните те са способни на най-героични постъпки.
PM
Иван
Публикувано на: 30.6.2006, 21:27
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (WELA @ Jun 30 2006, 07:21 PM)
Да и аз попаднах под общата сеч ,но това  е повод за осъзнаване и прегрупиране на силите.
Това,което  става в АТАКА за съжаление е НАЧАЛОТО НА КРАЯ  (щото вече не са това к'вото бяха)

Така е, приятели!

Много неща има да се изхвърлят, малко но ценно ще остане и с него ще продължим. По-малко приказки, по-стегнато и осъзнато. Пестете силите си, не се отвличайте с празни раздумки.

Привлечените да се включват, да мислят и решават, да споделят и да извършваме заедно решеното. Няма кой освен нас да направи необходимото. Всеки да бъде воин на работното си място, в магазина, сред приятелите си, пред началника. Няма кой друг. Не може някаква неизвестна сила, за която сме гласували (в която сме повярвали или на която се молим) да направи това, което ние сме решили.
Ден Грее!
PM
iss
Публикувано на: 30.6.2006, 22:33
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (tata @ Jun 30 2006, 08:23 PM)
iss,аз отдавна съм минал възрастта на отчаянието.сигурно не си ме разбрал. Там има или имаше много млади момчета ,които настина могат да се отчаят от разминаването между думи и дела.А и не подценявай очаяните те са способни на най-героични постъпки.

Много добре те разбрах и съвсем не исках да те конфронтирам,но някак не ми допадна начина по който си се изразил.Представи си впечатлението на някой,който за първи път попада във форума и чете това.Може би и аз трябваше по обстойно да обесня какво имам впред вид с думите си,но Иван го направи много точно:"Много неща има да се изхвърлят, малко но ценно ще остане и с него ще продължим. По-малко приказки, по-стегнато и осъзнато. Пестете силите си, не се отвличайте с празни раздумки."

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
tata
Публикувано на: 30.6.2006, 22:55
Quote Post

Читател
**

Участник # 455

Съгласен съм iss с теб и с Иван.Трябва да не се разводнява .Вече видяхме резултата от многото приказки.Харесва ми да говоря с разумни хора.Надявам се ,че ше имаме и занапред какво да си кажем.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 30.6.2006, 23:42
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (tata @ Jun 30 2006, 06:08 PM)
Ти какво ще кажеш Георги НЗ ?

Какво а кажа, Тата? Аз го казах.
Тези които сме банати сме десетина , двайсе или трийсе в страната. Бройката е НИЩО на фона на будните българи. Да не забравяме че не всички имат кабелна, а още по-малко ползват интернет. Тъй че работата сред обикновените българи: стругари, пазачи, овчари, трактористи, земеделци, безделници, алкохолици, безработни и пр. е много важна и решаваща. Трябва да се обясни на хората, че Сидеров не е това което е, да разберат че ТЕ - всеки един от тях е по- важен от него, защото всеки е творец на съдбата си, докато онзи няма собствена ВОЛЯ и не може да е господар на самия себе си. Затова да не чакат да ги води за ръка, а сами да се научат да разсъждават и преценят как да постъпват. Да не се доверяват на медиите. Да не взимат всичко за чиста монета. Да са критични към всичко което им се казва.
Всички структури на Атака трябва да се запазят, защото са създадени с много ентосиазъм и любов от дейните българи. НО до тези структури не трябва да има достъп централата на Атака, понеже се издъни и вече е зад борда и никой не я иска.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 30.6.2006, 23:44
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (WELA @ Jun 30 2006, 07:21 PM)
Да и аз попаднах под общата сеч ,но това е повод за осъзнаване и прегрупиране на силите.
Това,което става в АТАКА за съжаление е НАЧАЛОТО НА КРАЯ (щото вече не са това к'вото бяха)

Не се отчайвай - НАЧАЛОТО НА КРАЯ може да бъде САМО ЗА ТЕБЕ ако се отчаеш и го приемеш. По добре помисли и не изоставяй борбата на народа !

А за АТАКА - нещата продължават напред - тя не зависи от една структира или от един човек - тя е надеждата на поробения народ - тя е ракетата носител, която ще прати в целта изгарящия заряд на народната омраза.
Трябва да подкрепяме АТАКА на идващите избори - дори да не сме с нея - защото ако не я подкрепим или подкрепим някой друг - ще спечели именно ДПС и корумпираните политици.

Аз пожелавам на национализма, на патриотите и на АТАКА сериозен успех в новите избори !
PM
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Участник # 461
Дата на регистрация: 30-June 06

razo4arovanite bqgat kam BNS IGvardia smil3dbd4e398ff7b.gif
PMICQ
WELA
Quote Post

Читател
**

Участник # 458
Дата на регистрация: 28-June 06

SPRAVEDLIV,най-добре е да си купиш ОЧИЛА С ПО-ГОЛЯМ ДИОПТЪР за да прогледнеш най-после.Идеализмът ти ще те подведе. МИСЛИ ! smil4334aa44c7e89.gif
PM
Azerath
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 9-July 05

QUOTE (BG_ATAKA @ Jul 1 2006, 02:53 PM)
razo4arovanite bqgat kam BNS IGvardia smil3dbd4e398ff7b.gif

smil3dbd4dbc14f3f.gif

БНС са създадени доста преди Атака.

--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
tata
Quote Post

Читател
**

Участник # 455

SPRAVEDLIV,ти си човека оркестър.Няма форум в който да не се изявяваш.Само че,много малко парчета знаеш и вече ни омръзна да ги слушаме.Дай да чуем нещо ново.
PM
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Участник # 461
Дата на регистрация: 30-June 06

tata tova e za teb smil4334a62fd4260.gif

(това да не ти е футболен стадион? следващия път - бан - мод. )

Това съобщение е редактирано от Севар на 1.7.2006, 19:46
PMICQ

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020