Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Нова подписка на Атака
Bell |
Публикувано на: 2.6.2006, 22:38
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
До джамията при ЦУМ в София Атака има фургонче, където събират подписи срещу шума от джамията като почнат да пеят малумните си "молитви"....цял месец ще седи там фургончето, който мисли че има смисъл от подписки може да отиде...макар че аз лично се съмнявам!
|
Диана |
Публикувано на: 2.6.2006, 23:30
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 379 Дата на регистрация: 13-May 06 |
Всеки път подписките отиват на едно и също място - в клозета!!!
Там си вършат (бършат) работата. |
Янга |
Публикувано на: 3.6.2006, 23:05
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Аз съм от София и като почнат ония ми ти "песнопения" направо нервите ми не издържат. Чувствам се все едно съм някъде далеч отвъд Босфора...Като бях малка съм почти сигурна, че нямаше такова нещо - май е от последните години.
Атака да си ги събират подписките и да се бият в гърдите колко много са направили за българския народ. Ако мина от там мога и да се подпиша - ей, така за спорта...Нищо няма да стане - най-много да провъзгласят Исляма за втора национална религия в близките няколко години. Във енциклопедия "География на света" в инфото за България, така и така пише "езици - Български, Турски".... |
Strannik |
Публикувано на: 9.6.2006, 0:33
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 33 Участник # 239 Дата на регистрация: 21-January 06 |
Как така не са врякнали все още от БХК и сродните му организации за "поредното нарушаване на малцинствените права"??? На пъпа на Пловдив има джамия, която озвучава половината център на града, откакто накичиха минарето с високоговорители като коледна елха. На 10 минути от нея се намира и друга джамия и когато дойде празник - не можеш да се разминеш с мангалите. Действително е много неприятно (особено за живеещите в района). Обаче кво ли българско остана в този град? За туриста, който се щраква пред паметника на Филип Македонски, издигнат в центъра като покровител на града ("спонсориран" с гръцки пари естествено), слуша ориенталските напеви, хапва мазен дюнер, ходи по "новата" главна улица (покрита с турска настилка, но ей т'ва се нарича връх на наглостта - работниците бяха до един джагали, щото иначе производителят нямало да даде гаранция ) , едва ли нещо изконно българско има шанс да му направи впечатление. Ами я си представете, че примерно в българската (желязната) църква в Истанбул някой забие камбаната - на момента правоверните ще и метнат няколко шашки динамит (да успокоят гяурите).
Не забравяй и редовното македонско малцинство! -------------------- ???? ?????????? ? ?????? ??? ???? ??? ????!!!
|
||
LETO |
Публикувано на: 9.6.2006, 4:41
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
.. Ами, като сме си дошли на думата, що не им турнете десет кила тротил в темела. И да палнете фитиля, та да ми фръкне тая ракета в орбита заедно с астронафта в нея. И да се извиси по-близо до техня бог, та дано чуе маанетата им! .. О, музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски,... .. и ако те питат, това е писано 2000 години преди да се появи Мохамед. И става дума за техните земи! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
stoiank |
Публикувано на: 9.6.2006, 13:54
|
Читател Група: Участници Съобщения: 14 Участник # 384 Дата на регистрация: 17-May 06 |
Ебаси дивотията LETO OOOooo !!!
Откъде се извъди такъв терорист ма?- страшни глупаци имало в тоя сайт!!! Ами помисли малко-насилието под формата на тероризъм дали би донесло полза или ответно насилие?! Исляма е религия на още 20 000 000 българи-и тях ли с тотил- А ??? Всякаква малоумна паплач се навъди ! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.6.2006, 14:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Глупаци, не съм срещал на този сайт, но съвършенни простаци като stoiank - има. Появяват се , показват си простотията и отминават, ако преди това не са ги банали.
-------------------- |
stoiank |
Публикувано на: 9.6.2006, 14:16
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 14 Участник # 384 Дата на регистрация: 17-May 06 |
купи си огледало и виж! |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.6.2006, 14:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ти като се гледаш - простак ли виждаш? Или умник мамин съзерцаваш с часове.
Момче, младо и неопитно - тя простотията в огледало се не отразява, а си личи в държанието и писането ти. -------------------- |
stoiank |
Публикувано на: 9.6.2006, 14:34
|
||
в огледалото ще видиш себе си-нали простак искаше да видиш? Не ме поучавай "умнико",ти си точно като професор Вучков-многознайко дет за нищо не става! |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.6.2006, 14:57
|
Защо да съм КАТО - аз съм Вучков.
Може на малко име да ми викаш(Юлиян), но само тук във форума. -------------------- |
Севар |
Публикувано на: 9.6.2006, 15:47
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Заключвам темата, пак се връзвате на провокатора!
|