Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
"СНИМКИ за с-ПОМЕН" ... или, пак за ПРИОРИТЕТИТЕ на "закрилниците" НИ
Eлена |
Публикувано на: 20.5.2006, 10:35
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
-------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Eлена |
Публикувано на: 20.5.2006, 10:39
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
понаписах им нещичко, ма още не са го видяли .
ЛЕМС: Видях вчера пред НДК първа проява на "ГРИЖАТА" на пазителите на реда в униформа - кибичеха като на зрелище и бяха повече от достатъчно на брой!!! Само дето не люпеха семки ..., но ФОТОАПАРАТИ НЕ ВИДЯХ! Обаче за друго се ядосах: БЕ НЕМАТ ЛИ СИ РАБОТА ДА ЛОВЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, та се занимават с децата? Или си "бройкат" следващите жертви???? Направо не знам кво да мисля вече - заглавикват ни май да не мислим за Важните неща: "договорки" с МВФ и прочие "матричари", издънки на оВълчени, пардон, облечени във власт НЕбългарски управници и т.н. май... -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 20.5.2006, 13:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ченгетата оглеждат за ученички, които да доставят на мангалите. Поне тук мнението за БГ полиция е такова. И за случая в Пазарджик знаеха, че лично министър Петков е наредил да бъдат освободени убийците, понеже са цигани. Питаха ме зашо не го разгласим. Отговорих им, че на българите вече не им пука за децата им. Питаха ме как може БГ полиция да се занимава със сводничество и наркотици. Отговорих, че това е демо/но/крацията. Да убиеш един цял народ и никой да не протестира.
В този случай си мисля, че най-дбре е да търсим бяло оръжие за черни дни. Уверявам ви, то много скоро ще ни потрябва. Други възможности не останаха. Щом БГ полиция почва открита война срещу децата на България, то нека ние унищожим тая полиция, преди тя да унищожи нас. -------------------- |
Янга |
Публикувано на: 20.5.2006, 20:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Знаем ги ние пазителите на реда. От много години в училищата има охрана "Егида". Най-редовно ставаха скандали и уволнения, защото охранителчетата задиряха осмокласнички и деветокласнички...
|
Sinclaire |
Публикувано на: 20.5.2006, 23:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Едно време като бях ученик тия от Егида си бяха на Ти с криминалните типове в квартала. Позволяха им да продават трева в училище, като имаше някое по-голямо сбиване замазваха очите на директорката, която беше и си е корумпирана. Мизерия както повечето неща при нас
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
никулинка |
Публикувано на: 21.5.2006, 14:29
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 385 Дата на регистрация: 18-May 06 |
Абе ти нормален ли си бе ПАРАНОИК ?? Ей такива малоумници правят лошото мнение на вън за България !!! Какво общо имат ченгетата и циганите?!-освен това ,че редовно пребиват някой нещастник-джебчия ! Полицията обслужва интересите на управляващите, а не на низшите Глупако ! Ты като гледам май си простичка бивша кука ! |
||
Миро |
Публикувано на: 21.5.2006, 17:19
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
никулинка, имат много общо полицаите и циганите, които се занимават с търговия на жива плът, наркотици, благородни метали, контрабандни стоки, чейнчаджии. Визирам тези, които са на най-ниските нива в тези дейности. Всеки един от тях има в телефона си няколко запаметени номера на полицаи, за да могат при нужда веднага да се свържат с тях.
Това го знам от лични наблюдения. |
Атила |
Публикувано на: 22.5.2006, 10:54
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 85 Участник # 37 Дата на регистрация: 23-July 05 |
на кой му пука какво мисли Ханс, Джон или Жан за България ? Да не си мислиш, че на тях им пука пък какво си мислим ние за тях ?!?! ... и що пишеш на руска клавиатура? Поздрави Атила -------------------- «Ego sum Attila flagellum Dei»
|
||
БРАНЪ |
Публикувано на: 22.5.2006, 13:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Атила, престани да отговаряш на провокации.
Никулинка + Стояник са едно и също четириного, като не е ясно кой точно е "задника" и кой "главата" - те често си разменят местата. Обиждат, извиняват се, питат, дразнят - провокатори. Ако толкова ти "писва", пиши на админа. Най-малкото се загрозняват темите като някой отвръща на такива "изаквания". Бъдете живи и здрави, приятели. Радвам се, че посещавам форума. -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|