Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 11.5.2006, 9:03
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
По информация на в-к "Атака": "Всеки българин ще бъде донор, ако изрично не е декларирал в здравната си книжка, че не желае след смъртта му неговите органи, клетки и тъкани да бъдат използвани за присаждане. Това е радикалната промяна в Закона за трансплантациите, който до седмица ще бъде внесен за разглеждане от правителството."
Какво не казва вестникът? Естествено е, че възрастни хора не могат да бъдат донори. Според сценарий, съставен от Свинедриона, младите българи са обречени да бъдат донори и облагородители на циганите, с които евреите все повече почват да се родеят. Този сценарий беше описан още в книгите на Юрий Воробьовский, обаче тогава ми беше трудно да повярвам. Готвеното престъпление ми изглеждаше твърде чудовищно, за да бъде истина. Сега виждаме как заговорът почна да се осъществява на практика. Стъпка по стъпка. Приятели, нима ще позволим нашите деца да бъдат убивани, за да им бъдат изземвани вътрешните органи и после да бъдат присаждани на деградантите-мангали? Бъдещето на децата ни е в нашите ръце. Нека не ги обричаме на смърт, както нашите родители обрекоха нас със своето добичешко търпение. |
Янга |
Публикувано на: 11.5.2006, 15:54
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Аз винаги съм била против даряването на органи, кръв, коса (освен ако не е за близки роднини) поради енергичната и генетична информация която носят.
Преди година майка ми буквално я задължиха да отиде да даде кръв, защото бяха преливали на баба ми. Щеш не щеш, болен-здрав - даваш, длъжен си! Даже не й направиха абсолютно никакви изследвания да видят в какво здравословно състояние е в момента. Дадоха й няколко шоколада, един сок и айде... |
Sinclaire |
Публикувано на: 11.5.2006, 19:54
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
хахаха затова нека пием, пушиме и се друсаме и така ще оставиме на мангалите неработещи органи
![]() |
Eлтимир |
Публикувано на: 11.5.2006, 20:44
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Навремето Чингиз Хан изклал наведнъж 200 000 мангали. Затова май и до днес мангали в Монголия няма. Май това е по-добро решение на въпроса. Например ако някой военен летец се жертва и бомбардира Столипиново, например. На циганина бих дал доброволно само смърт.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.5.2006, 20:49
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Шегуваш се ама не е шега работа тая. Когато твой роднина се нуждае от някаква операция - кръв тябва. или плащаш на мангали или намираш близки за това. Аз в казармата 2 пъти съм давал кръв , ей така заради спорта. И сега бих дал една банка в замяна за един шоколад (малък). Обаче преболедувах от хепатит и сега никой не ми ще кръвта, че била заразна. Ма какво да правя. |
||
Янга |
Публикувано на: 11.5.2006, 21:46
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
За щастие съм под 50 кг и с постоянно кръвно 90/60...Пък и кръвната ми група е AB, което не ме прави подходящ донор, защото само 4 % от населението е с тази група, която може да взима от всички други, а дава само на AB...Така че не могат да ми вземат кръвчицата, поне засега
![]() |
Севар |
Публикувано на: 11.5.2006, 21:57
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Ето пък един мангал, срещу който не бих имал нищо против, защото си е в родината: http://server1.msn.co.in/SP05/Mangalpandey...wallpapers2.jpg
|
Севар |
Публикувано на: 11.5.2006, 22:48
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Вижте една стара статия.
Руски, британски и израелски компании изграждат у нас селища от затворен тип 13 Ноември 2004 Руски, британски и израелски компании изграждат селища от затворен тип в страната. Това съобщи във Варна председателят на Управителния съвет на Националното сдружение "Недвижими имоти" Орлин Владиков. По думите му интересът на чужденците е насочен основно към Черноморието, към ски-курортите и към етнографските селища. Какво точно означава "селища от затворен тип" не е трудно да се досетим. |
Гневен |
Публикувано на: 12.5.2006, 10:45
|
||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 23 Участник # 363 Дата на регистрация: 6-May 06 ![]() |
Как се декларира? Пред кого? Искам да декларирам, че не желая това, както в моята здравна книжка, така и в тази на дъщеричката ми. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.5.2006, 10:54
|
Пред кого да го декларирам? Пред тези, които така или иначе ще го направят? През 1990 г гръмна скандалът с незаконното изземване на хипофизи от мъртъвци /и от недотам мъртви хора!/ и продажбата им зад граница. Някой да бе наказан? Казаха и "какво от това" - и толкова. Те дори собствените си закони не спазват, когато нямат изгода. Не да пишем декларации, а да ги изметем от България тези мародери, това е единственото решение.
|
Гневен |
Публикувано на: 12.5.2006, 10:59
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 23 Участник # 363 Дата на регистрация: 6-May 06 ![]() |
Прав си, няма друг начин.
![]() |
Гневен |
Публикувано на: 12.5.2006, 11:01
|
Те затова си докараха американските бази тук - за да ги пазят от нас.
|
Гневен |
Публикувано на: 12.5.2006, 11:08
|
||
Помниш ли го Чочоолу от татово време? Дето командваше танковите дивизии. Говореше се, че даже Тато го било страх от него. Та той не беше ли тръгнал с танкове срещу Столипиново, та след това мангалите години наред си трайкаха там и не смееха да си покажат носовете навън? Нещо такова ни трябва, ама де войска в България |
||
Orphic |
Публикувано на: 14.5.2006, 18:45
|
||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 11 Участник # 50 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
За Столипиново става дума... |
||
Bell |
Публикувано на: 14.5.2006, 20:39
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
...хм...как точно ще стане да присадят сърцето ми на някой мангал, турчин или евреин паралия (те ще идват да си пазаруват у нас)?!!!!
Незнам за вас, но аз отдавна съм заявила на наще, че когато пукна, ако е преди тях, искам да ме изгорят и да пръснат пепелта ми в Балкана! Не виждам как ще стане да ми балсамират голото тяло (я с някой отрязан крак, нос или извадени очи, които са присадили на друг), да ми го гримират и да ми го метнат в общ гроб върху няколко други ковчега! Незнам дали знаете, но сега когато е законно да се клонират животни, поне в щатите си има една спецялна фирма, която извършва такива услуги - клонира домашни любимци, които са пукнали и връща заместителите-клонинги на стопаните. Утре някой ще иска мен да ме ексхумира и клонира...........няма да стане! .....няма нищо природно и естествено в тези чудовищни извращения.... |
![]() |
![]() ![]() ![]() |