www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изсраел нападна Сирия

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изсраел нападна Сирия
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Войната вече е факт. Изсраел в разрез с всякакви норми и закони нападна Сирия. Но и те вече дадоха своите първи жертви. Има свален изсраелски самолет. Ето ви новината в оригинал, има и видеоклип, който не мога да кача тук по технически причини:
http://earth-chronicles.ru/news/2013-05-05-43280
Израиль ракетами атаковал военный центр в Дамаске
Государственное телевидение Сирии подтвердило информацию о серии взрывов в Дамаске. Предположительно, атаке подвергся центр военных исследований, расположенный рядом с горой Кайсун. По утверждению сирийских телеканалов, нападение совершил Израиль.

Жители Дамаска и гражданские активисты сообщили о взрывах, которые прогремели в сирийской столице с интервалом в несколько секунд. Как сообщают информагентства, израильский военный самолет совершил атаку на военные посты правительственных сил.

Местные жители также подтверждают, что незадолго до взрыва слышали шум ракет. Очевидцы выкладывают в интернет кадры ярко-красного облака после взрыва.

На месте взрывов - в районе горы Кайсун - располагаются основные военные базы президента Сирии Башара Асада, а также центр военных исследований.

Источники из службы безопасности сообщили, что ВВС страны сбили израильский самолет во время нападения.

Израильская сторона пока отказывается комментировать случившееся. Тем не менее, неназванный высокопоставленный чиновник в США подтвердил факт атаки.

Напомним, Израиль уже нападал на этот район в Дамаске в январе этого года, целясь в тот же военный центр. Тот случай стал первым вторжением Израиля в воздушное пространство Сирии за последние шесть лет.

Днем ранее Израиль предположительно нанес авиаудар по сирийским территориям. По данным СМИ, целью нападения был груз ракет, предназначенный для поставок группировке «Хезболла». Официальные представители Израиля опровергают эту информацию, и никаких точных данных по этому случаю пока не поступало.

--------------------
PM
balh
Quote Post

Участник

Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12

Толкова са нагли чифутите , че вече ползват усъвършенстван "американски" номер. Атакуват по въздух без да обявяват война , без нищо ! В същото време само някой човек да заговори за техните престъпления през вековете и надигат вой че той е антисемит и им обявява война ! Що за наглост ? Ще бомбандират докато успеят , а в случай че работата не стане ще си свият опашките и пак ще се натикат в мишите си дупки ни лук яли ни лук мирисали ! Трябва да се спре този техен номер , защото така винаги печелят , или в най-лошия за тях случай само отлагат победата си . Трябва нещо да се направи , това на нищо не прилича вече ! На свръх наглост се отговаря безкомпромисно и унищожително .
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Както казваше, оня, дето искаше да ги промени и да направи от тях хора: "Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Синове Божии". С една дума, ако не си миротворец, богоизбраността ти се отнема. Обаче евреите сметнаха това за много драстично и решиха да направят християнството мирова вера, че, ако са грешни, да не са само те, а цялото човечество. Тъй, да имат оправдание, кога извършват геноцид над другите, поради техния грях, забравяйки, че Грехът, произтича от тях!
PMEmail Poster
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Бъркотия във вражеския стан
Изглежда започна голяма бъркотия в стана на глобалистите. Започна противопоставяне, което не прилича на игра. Поне за мен това е знак за паника. Случва се нещо на нашата планета, а ние не знаем какво. Във всеки случай еврейските планове за Сирия почнаха да се провалят. Вижте сами:
http://www.blitz.bg/news/article/197732
Сирийските бунтовници използват зарин
Световната организация ООН разполага с доказателства, обяви Карла дел Понте
Независимата комисия на ООН, разследваща възможни правонарушения в Сирия, е събрала свидетелства от пострадали хора в гражданската война и медицински служители, показващи, че сирийските бунтовници използват нервнопаралитичния газ зарин. Това заяви бившият главен прокурор на Международния наказателен трибунал за бивша Югославия Карла дел Понте, цитирана ИТАР-ТАСС.

Според Дел Понте към момент следователите не са открили доказателства за използване на химически оръжия от правителствените сили в Сирия. Но в съседни страни са разпитани пострадали хора и на база техните сведения тя смята, че има "силни, конкретни подозрения, но още не и неопровержими доказателства за използване на газ зарин”. "Става дума за използване на зарин от страна на опозицията, на бунтовниците, а не на правителствените сили”, обяви тя.

И малко коментари:
1.
минута е малко
(анонимен) 6 май 2013,
07:27 отговори

Ами сега?
Оценка
-0 +8

2.
bbb
(анонимен) 6 май 2013,
07:30 отговори

тая шайка от разбойници се отдавна трябваше да ги обесят
Оценка
-1 +9

3.
рави Маркузе
(анонимен) 6 май 2013,
07:30 отговори

Е,нормално за терористи,подкрепяни от САЩ,изсраел и Турция....
Оценка
-2 +11

4.
Да се разобличат преките и косвените виновници
(анонимен) 6 май 2013,
07:41 отговори

Каква стана тя, Щатите обвиняват Асад, а се оказа че техните подопечни "бунтовници" го използуват. И Обама с цялата си наглост се изтъпанчи да обвинява държавното ръководство на Сирия. Ами сега. Израел започна войната, включи се без предупреждение. Най-накрая ще искат Кръстоносен християнски поход за защитата им. Страните, които подкрепят тероризма в Сирия са: САЩ, Турция, Израел, Катар, Саудитска Арабия. Дори в нарушение на международните закони, те извършват провакация с бойни химически вещества, предоставени на терористите за изпълнение и действие с цел една - мащабна война в Близкия изток. Време е Русия и Китай да използуват ООН за пряко обвинение на тези държави в нарушение на международната забрана за използуване на химическо оръжие. Изобличението е най-добрата защита на мира.

--------------------
PM
balh
Quote Post

Участник

Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12

На чифутите вече не им пука за общественото мнение на когото и да е било . Правят си далаверките и свръх нагло обявяват жертвите си за престъпници от най-голям калибър. На кого му пука за истината? Както в масонския САЩ , така и в комунистическа псевдо България всички гледат само парите да вървят ! Чест , морал , опазване на свободата и човешки права ? Кой ти ги гледа тези "глезотии" ? Както обществото ни не осъди намесата на войските ни през 1968 в Прага , въпреки че всички се пишат антикомунисти , така и сега . Познавам много от така наречените "рейнджъри" , които ходят по Афганистан , Ирак , бивша Югославия и т.н и какво ? Всички са или с интелигентност под нулата или като говорят за "занаята" този , който ги слуша си ще си помисли че са обикновени бакали. Точно "бакалски" са им сметките . Въобще не им пука кой и защо им ги дава тези пари, как и за какво да ги използват ? Точно в употребата на парите приличат пък на някакви мутри от 90-те . Харчат без да мислят за глупости , така както да са държани в пълна нищета преди това и сега си отживяват ! Но реакцията на "обществото" към тях е още по абсурдна . Никой нищо не им казва като укор за това , че служат на чужди интереси , че погазват правото на живот на други народи , че от това България само може да загуби , а не да спечели. Какво спечелихме от Ирак ? Намразиха ни стотици милиони души , а загубихме 2 милиарда долара не върнат дълг към нас. Къде остана времето когато Левски учеше да не искаме нищо чуждо , но и своето да не даваме никому ? Какво "свое" дирим там по пясъците на пустините ? Не знам за вас , но мен ме е срам ! Срамът ми идва от това че от предишни мъченици на деспотизма на чифутите и османците се превърнахме в мъчители . Всичко това за някой и друг кървав лев . Като им говоря тези неща на един такъв "юнак" той ме гледа така все едно за пръв път чува български говор или все едно съм марсианец паднал от небето . Като го питам за какво ги изхарчи парите той ми се хили насреща като хиена от саваната и ми обяснява че било много хубаво да разполага човек с повече пари , обаче лесно се свиквало и не можело да се правят обмислени планове. Срам ми е и в същото време съм бесен ! Навсякъде из страната народа ни страда от произвола на чифутите , мангалите и разните там мутри , а тези келеши "рейнджърите" какво правят? Дебили в униформи ! Лошото е че никой не ги порицава , всеки говори за тях така все едно това е обикновена професия . Какво толкова "американците били убивали , нашите били само седели в базата си" , ето такива приказки чувам и се смразявам . Питам се дали и тук , България не е същото . Американците стоят по базите си , които им дадохме , а обучените и организирани престъпници ни унищожават наред . Кой обаче ще види целия този абсурд ? Кой ще махне от погледа си банкнотите и ще започне да вижда проблема без тяхното покривало. Всички са с катаракта на зрението си и тя се казва алчност !
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Трябва всекидневен аркадан компрес в чифутските въшлясали задници и хиляди ракети върху кипите им, докато се откажат от юдаизма. Или стават хора или умират заедно с техния Синедрион. Синедриона, т.е. т. нар. Тайно световно правителство" е най-големия раков тумор, която всекидневно яде душата на човечеството.

http://www.blitz.bg/news/article/197725
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (balh @ 6.5.2013, 15:59 )
На чифутите вече не им пука за общественото мнение на когото и да е било . Правят си далаверките и свръх нагло обявяват жертвите си за престъпници от най-голям калибър. На кого му пука за истината? Както в масонския САЩ , така и в комунистическа псевдо България всички гледат само парите да вървят ! Чест , морал , опазване на свободата и човешки права ? Кой ти ги гледа тези "глезотии" ? Както обществото ни не осъди намесата на войските ни през 1968 в Прага , въпреки че всички се пишат антикомунисти , така и сега . Познавам много от така наречените "рейнджъри" , които ходят по Афганистан , Ирак , бивша Югославия и т.н и какво ? Всички са или с интелигентност под нулата или като говорят за "занаята" този , който ги слуша си ще си помисли че са обикновени бакали. Точно "бакалски" са им сметките . Въобще не им пука кой и защо им ги дава тези пари, как и за какво да ги използват ? Точно в употребата на парите приличат пък на някакви мутри от 90-те . Харчат без да мислят за глупости , така както да са държани в пълна нищета преди това и сега си отживяват ! Но реакцията на "обществото" към тях е още по абсурдна . Никой нищо не им казва като укор за това , че служат на чужди интереси , че погазват правото на живот на други народи , че от това България само може да загуби , а не да спечели. Какво спечелихме от Ирак ? Намразиха ни стотици милиони души , а загубихме 2 милиарда долара не върнат дълг към нас. Къде остана времето когато Левски учеше да не искаме нищо чуждо , но и своето да не даваме никому ? Какво "свое" дирим там по пясъците на пустините ? Не знам за вас , но мен ме е срам ! Срамът ми идва от това че от предишни мъченици на деспотизма на чифутите и османците се превърнахме в мъчители . Всичко това за някой и друг кървав лев . Като им говоря тези неща на един такъв "юнак" той ме гледа така все едно за пръв път чува български говор или все едно съм марсианец паднал от небето . Като го питам за какво ги изхарчи парите той ми се хили насреща като хиена от саваната и ми обяснява че било много хубаво да разполага човек с повече пари , обаче лесно се свиквало и не можело да се правят обмислени планове. Срам ми е и в същото време съм бесен ! Навсякъде из страната народа ни страда от произвола на чифутите , мангалите и разните там мутри , а тези келеши "рейнджърите" какво правят? Дебили в униформи ! Лошото е че никой не ги порицава , всеки говори за тях така все едно това е обикновена професия . Какво толкова "американците били убивали , нашите били само седели в базата си" , ето такива приказки чувам и се смразявам . Питам се дали и тук , България не е същото . Американците стоят по базите си , които им дадохме , а обучените и организирани престъпници ни унищожават наред . Кой обаче ще види целия този абсурд ? Кой ще махне от погледа си банкнотите и ще започне да вижда проблема без тяхното покривало. Всички са с катаракта на зрението си и тя се казва алчност !

Те нали затова унищожиха наборната армия, за да могат чрез формулата на "професионалната" да сберат под знамената най-големите отпадъци, прошляци и неудачници, които са готови да продадът и майките си за пари, щото и те били курви. Това е армия на еничарите. Тя не знае що е Род и Родина. Такива нематъ место в Българският Саракт. Българският Саракт не е сборище на малоумници и олигофрени.
PMEmail Poster
x2012x
Quote Post

Участник

Съобщения: 46
Участник # 4 307
Дата на регистрация: 26-October 11

Евреите са използвали ядрено оръжие срещу Сирия ! Не са обявили война , използавт ядрени бомби предизвикващи земетресения . Интересно ми е Русия , Иран още ли ще мълчат !
http://earth-chronicles.ru/news/2013-05-06-43338
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

"Сирия ще отвърне на удара в нужното време и по подходящ начин. Освен това, сирийските власти изразиха готовност да осигурят за ливанското шиитско движение „Хизбулла” такива видове оръжие, с каквито никога досега не са разполагали."

http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=0&#entry46402

Явно, новите технологии, отново ще бъдат използвани първом за военни цели. Омагьосан кръг. Синедрионът е подъл, нагъл и лукав и още в зародиш иска да опорочи новото, да го окаля, да сложи върху му клеймо. И да прервърне евреите отново в мъченици. Ако останат евреи след употребата на подобни технологии, хъхаххахахахаха
PMEmail Poster
Болгар
Quote Post

Участник

Съобщения: 31
Участник # 5 945
Дата на регистрация: 30-March 13

Масона юдеофил Джон Маккейн на среща с еврейско-османската опозиция в лицето на така наречената Свободна сирийска армия и Ал-Нусра - Иракското крило на Ал-Каида.

User posted image

Салафистите и уахабистите са поискали налагане на зона без полети над Сирия и бомбардировки над Хизбула от страна на американците.

След освобождаването на Кусайр преди дни, който беше изцяло под контрол на бунтовниците, редиците им са били тотално разбити. Хизбула и Сирийската армия са пленили 2700 от тях.

Сили на сирийския режим, подкрепени от бойци на „Хизбулла”, контролират 80% от стратегическия град Кусайр

http://www.focus-news.net/?id=n1787405

Уахабистите заплашиха, че ако Хизбула не прекрати участието си във войната, то ще атакуват села с християнско и алевитско население.

Снощи Сирийската свободна армия е нахлула в християнското село ал-Дуваир, което е до границата с Ливан и е избила цялото му население.

Последния ултиматум от преди няколко часа на поддържаните от евреи и османисти бунтовници е, че ако Хизбула не се оттегли от Сирия до 24 часа, те ще атакуват Хизбула на ливанска територия.
PMEmail Poster
Болгар
Quote Post

Участник

Съобщения: 31
Участник # 5 945
Дата на регистрация: 30-March 13

Днес Русия заяви, че доставянето на защитните ракети С-300 на Сирия започва.

Израел подготвил мерки, ако Русия предостави C-300 на Сирия

http://news.ibox.bg/news/id_620970197
PMEmail Poster
anti666
Quote Post

Това очаква всички християни и немюсюлмани, ако подкрепяните от "международната общност" човекоядци победят.

Сирийски екстремисти линчуваха 15-годишно момче пред очите на родителите му

Искам да подчертая, че танцуващият с равини външен министър Николай Младенов призна същите изроди за официална власт на Сирия. Както става ясно, човекоядството вече е признато от нашите демократи като висша демократична ценност.
anti666
Quote Post

В същото време, докато тук ни обясняват колко правилно е човекоядството и колко е вреден национализма, от Богобория дойде едно интересно изказване. и то от министъра им на отбраната;
Ние сме националистическо правителство...

http://news.ibox.bg/news/id_587369911

Значи, национализма е разрешен само ако е еврейски и базиран на юдаизма. За останалите гойски народи това е забранено. За нас е полезно само демократичното людоедство, което се прилага по нашите земи с изчезването на 1.5 млн българи в годините на "демокрацията".
anti666
Публикувано на: 11.6.2013, 19:37
Quote Post

Къде е нашият външен министър Вагинин да заклейми режима на Ердоган? Гледайте това видео, как полицай хладнокръвно убива демонстрант
ТУК

От друга страна в Сирия подкрепяните от Турция и Изсраел демократични канибали изяждат сърцето на войниче, защитаващо родината си. ТУК

Припомняме пак, че израелският гражданин с криптоиме "Николай Младенов", като външен министър призна от името на България човекоядците като официална власт в Сирия.
http://www.blitz.bg/news/article/166069
Елтимир
Публикувано на: 11.6.2013, 20:21
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

В началото на 70-те години американски войници си признаха, че са яли черен дроб от убити от тях камбоджанци. Канибализмът и човешките жертвоприношения са стара еврейска традиция. Имам някъде сканирани снимки от онова време, и ако ги намеря, ще ги пусна и тук. Зад всичкото това зло стоят евреите и тяхната гнусна религия. Затова никаква толерантност към юдаизма във всичките му проявления. А всички еврейски паметници на българска земя трябва да бъдат разрушени. Иначе ние няма да се освободим от Злото.
Ако искат, да ме съдят копелетата гадни. Не се отказвам от думите си. Да, те са канибали, които не бива да допускаме да съжителстват редом с нас.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020