Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Подписка за забрана на Атака
Eлтимир |
Публикувано на: 21.2.2006, 20:16
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Някакви джагали поискали да бъде забранена партия Атака. Премиерът-евреин Сер Гей веднага подел искането и сам извадил някакви аргументи в полза на това искане.
Каквото и да е нашето отношение към Атака, смятаме, че това си е наша, българска работа. И не е работа на джагали, мангали и чифути да казват какви български партии може да има и какви не може. Това е поне моето лично мнение. Очаквам да кажете и вие какво мислите. А после заедно да помислим как да обявим нашето българско мнение на джагалите, мангалите и чифутите. -------------------- |
Azerath |
Публикувано на: 21.2.2006, 20:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Смятам, че няма да я забранят (Партия Атака). Нали и преди 80 и колко си организации имаха сходни идей и желания но не се получи или някой не позволи да се получи и се вдигна само шум. Повече ме притеснява подписката за турския език но и честно да си кажа не съм много запознат с тези неща. Повече се интересувам от действията на Иран. Приятно съм изненада, че голяма част от иранския народ вярва в това, че "Холокоста" е измислица.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Eлтимир |
Публикувано на: 21.2.2006, 21:06
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Въпросът изобщо не е за забраната, а за това, че джагали и мангали определят какви български партии може да има и какви не може.
-------------------- |
Хунор |
Публикувано на: 21.2.2006, 21:45
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Преди малко по атака Волен съобщи, че всичко това се случвало заради приемането на тази конвенция за, която Петър Стоянов лично бил лобирал!!!
http://www.ncedi.government.bg/8.Redoven-doklad-EK-1998.htm Точно тази конвенция била причината за войната в Македония. Обаче македонците са нямали националистическа партия. Мисля, че Волен може да направи повече, ако му стиска. Все пак нали е депутат -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
Azerath |
Публикувано на: 22.2.2006, 7:42
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Ами чифутите не го ли правят от доста време? Естествено, че не съм съгласен някаква сган да решава. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 22.2.2006, 13:00
|
Искам да попитам нещо. Дали организацията "Минньет" има нещо общо с нашата скъъъпа госпожа Минетка Кунева? Ако е така, то искането за забрана на Атака идва от Европа, а не от Анкара или Тел Авив. Впрочем това искане може да има и нещо общо с Казахстан. Вие сигурно не помните, че по времето на комунизма първият секретар на КПСС в Казахстан се казваше Динмухамед Кунаев. Дали не са роднини с нашата Кунева? Та неведоми са пътищата минетни...
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 1.3.2006, 22:02
|
Баннали са ме от "Българският патриотичен форум". Това е само за сведение на онези, които ми пишат ЛС там, а аз не мога да им отговарям. Доколкото мога да преценя, с нищо не съм нарушил правилата. Явно е получена заповед от "високо място". Коментара оставям на вас. Атака май нещо се страхува. Защо ли?
-------------------- |
Иван |
Публикувано на: 1.3.2006, 22:32
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Ами идва време за проява на национализъм. Особено сега покрай 3-ти март, провокациите, Адем Кенан и т.н. Избирателите на Атака имат достатъчно от национализма, но дали е така при водачите?! Атака има сайт, вестник, ефирно време, една цяла телевизия, макар и не с национален обхват. А резултати? Какви трябва да са резултатите с наличните средства? Никой не смее да каже, че средствата са повече от достатъчни за постигане на някои резултати. Не да се внасят законопроекти, да се сезират ненужни педерастки организации или да се чеше нечий омбутсмански задник с виртуални казуси, а да се говори от трибуната на парламента с имена и данни. Да се изисква изпълнението на волята на народа, лееща се през телефонните обаждания на СКАТ, да се търси възмездие и пр. И да се калява силата на народа чрез употреба, защото нито полиция, нито армия, нито отвън някой ще ни подкрепи. Поне не и официално. Затова трябва да действаме неофициално. Така, както действат всички официални властници. Доган казва, че подписката е фалшива, но това не му пречи да я организира. Кенан може да е лидер на забранена партия, но това не пречи да се финансира неофициално от официалните власти в Турция. Значи за нас неофициалните методи са задължителни. Поне като за начало. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 2.3.2006, 8:02
|
Ако разполагах дори с половината средства, с които разполага Волен, досега да съм направил революция. Помня как той навремето казваше, че му трябват 20 хиляди, за да направи вестник. Ние му показахме, че вестник може да се направи и с 200 лева. Проблемът е, че Волен Сидеров води диалог с институциите, вместо с хората, които го подкрепиха на изборите.
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 2.3.2006, 14:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Елтимир, на Атака форума го реконструират.
Дали е възможно нещо поради тази причина да не можеш да влизаш? Понеже и при мен се получават различни странни неща. Админа помоли да го известяваме за нередности. Ще го питам що не можеш да пишеш там. Ей сега още. -------------------- |
bgskin |
Публикувано на: 4.3.2006, 12:49
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Не знам за подписки за забрана, ма както викаше вчера един наш общ познат. След тая случка уволнявам Павел Чернев и Уволнявам Атака.
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Лястовица |
Публикувано на: 12.3.2006, 23:52
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 286 Дата на регистрация: 12-March 06 |
Проблема е, че Атака съществува и то в настоящия си вид. Проблем е, че хората вярват, че това, което Атака демонстрира е национализъм. проблем е, че Атака се управлява от бивши Костовистчета и изобщо хора с всякакви убеждения, но не и националистически...
|
LETO |
Публикувано на: 13.3.2006, 3:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Я, виж ти... колко много информация ни се предоставя!!!
Добре де, видяхме къде е проблема. А сега, дай давидим кое е решението? -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2006, 23:13
|
Научих, че заради нашата изразена позиция по искането за забрана на Атака, а може би заради нещо друго, Волен Сидеров бил забранил изобщо споменаването на Движение "Воини на Тангра". Нито с добро, нито с лошо. Така му бил наредил пък на него някой си Мъди Доганов. Ако не е вярно, Волен да си каже. Ще му се извиня. Ако е вярно, дължи обяснение. Не на нас, ние не съществуваме. Волен дължи обяснение на своите симпатизанти. За членовете не говоря. Тях в тая партия само за членове ги имат.
За разумните и пет думи стигат. За неразумните пет пари не давам. -------------------- |