Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Демокрация, педераси, тероризъм
Елтимиp |
Публикувано на: 15.4.2011, 13:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 491 Участник # 2 562 Дата на регистрация: 9-November 10 |
Педераската демокрация, при която имаме нещастието да живеем неизбежно води до тероризъм. По простата причина, че деянията на извратеняците също са извратени. Търпимост към гейове, към гейчета и към обикновени педали води до кръвопролития. Търпим педераси, търпим долни леви педали, търпем гейове и гей паради, ние сме търпеливи и всичко търпим. Накрая цялата работа завършва с едно голямо „Бум!”, при което загиват невинни хора. Ето към какво ни призовават с тяхната толерантност. Призовават ни да търпим, когато убиват жени и деца, когато в своята извратеност извратеняците отнемат живота на нищо неподозиращи мирни хора. И тези животни от Парламента накрая измислиха закон, че който не е съгласен да бъдат избивани невинни жени и деца, ще трябва да лежи в затвора. Аз предпочитам да отида в затвора, но да не опетня човешката си съвест, като се съглася с подобно безумие. На тях Сорос им плаща, за да измислят подобни закони, ама аз не съм длъжен да им търпя безумията заради парите на Сорос. Аз няма да се подчиня на облеченото в псевдозаконови одежди Зло. Вижте последния случай и разсъдете докъде води търпимостта към соросовата демокрация и към извратеността:
„Белоруските следователи са прихванали извършителя на бомбения атентат в метрото на Минск с помощта на GSM. За това пише „Комсомольская правда” в броя си от 15 април. Преди да приведе в действие взривното устройство, терористът позвънил по своя GSM. Действията му били зафиксирани от камерите за наблюдение, поставени на метростанция „Октябрьская”. Изучайвайки записа, посредством мобилните оператори следователите научили от кои номера е говорено в момента на взрива. Именно с помощта на тази информация те успели да заловят престъпника. Използвайки видеозаписа, следователите също така разбрали, че заподозреният живее в района на станция „Фрунзенская”. Според „Комсомольская правда” там той е наел квартира заедно със своята приятелка и със своя приятел, които също са заподозрени в съучастие.” Стига за размисли човек, кратичкото съобщение съдържа много, твърде много информация. Сега обаче ни интересува израза „…със своята приятелка и със своя приятел…”. Весело семейство, както се казва. Либерално. Демократично. По сороски. По еврейски. И не е трудно да се досетим, че от двамата „мъже” поне единият не е бил много мъж, ами е имал сексуалната ориентация, присъща на нашия Сер Гей. Терористичният акт също го доказва. Не е много по мъжки да тръгнеш да избиваш невинни хора. По-скоро ми прилича на избиване на комплекси. И се сещам за един виц, който ми изпратиха вчера: „Качил Бойко една гаубица на Копитото и насочил към Люлин. Бу-у-у-м! Върти ръчката, насочва я към Младост. Бу-у-у-у-м! Цецо го пита: - Какво правиш, бе шефе? - Избивам комплекси! Отговорил мъдро Премиерът.” Ами така е, където има педераси, има избиване на комплекси. Та онези от Люлин и Младост да внимават. Нашите политици, политички и малки политичета, нашите генно модифицирани политически животни имат много комплекси за избиване. Само че дали едното внимаване е достатъчно? Дали не е дошло време за други средства за предпазване от демократическата извратеност? Илюстрация на мултикултурния модел, именно това се опитват да ни наложат. Според мангалката – депутатка от БСП всеки, който не харесва изобразеното на снимката, следва да отиде в затвора. Хайде обичайте ги и гласувайте за тях, ако можете. Аз не мога. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
victim |
Публикувано на: 15.4.2011, 19:04
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 2 738 Дата на регистрация: 12-April 11 |
Ами.... ако има останали мъже, да вземат по едно оръжие, хладно или огнестрелно; да си определят среща с тия, които им създават проблемите и да преговарят така, както производител на месни консерви преговаря с движещо се и все още живо месо.
Ако обаче мъжкото съсловие се бои за здравето на задните си части, може: 1. Да се върне вкъщи и да натрепе жена си (практиката е в сила от години) или 2. Да плати на Осама да му свърши мръсната работа или 3. Да публикува обява в нета на вниманието на заинтересовани рецидевисти и садисти, че срещу заплащане ще им осигури мишена |
Ak_Bars |
Публикувано на: 16.4.2011, 0:28
|
Читател Група: Участници Съобщения: 21 Участник # 2 489 Дата на регистрация: 13-October 10 |
Добре казано. Съгласен съм с вас!
Аман от педалщини и от курвенски номера! |