www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Икономическите удари продължават...

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Икономическите удари продължават...
Йордан_13
Публикувано на: 27.5.2010, 14:29
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Преди две години, предупредихме кликата в образуванието наречено "република България", че срещу нея започва офанзива на широк фронт, докато не сдаде властта и не прекрати геноцида срещу Българите и прекрати съществуването на това раково образувание, наречено "Република България".
Една от мерките бяха "природните катаклизми".
Един от тях е вече налице и тази година.
Тук
http://www.segabg.com/online/new/articlene...id=5&id=0001201

Трябва да сте наясно г-да юдеофили, привърженици на бързото забогатяване, лесния начин на живот и просперитет, че вашата вече няма да я бъде.
Оттук насетне нещата ще са степенувани. Посегателството срещу Българската природа, като Образ на Българския Бог е пряко посегателство срещу неговите Енергии и се наказва, посегателството срещу човека Българин е посегателство срещу Неговата Същност и също се наказва.
Трябва да сте наясно, че играта свърши и отсега насетне ще има само наказания.
Разбира се, вие, няма да се покаете, ще бъдете все по-нагли и безочливи и затова ще бъдете изтрити от лицето на земята. Това е вашето бъдеще, а то е липса на бъдеще.

Нека видим как реагират пълнещите партийните каси на олигархичната върхушка хотелиери от Банско, на милосърдието, което Българският Бог им оказва с този малък потоп, организиран в една от частите на Банско

"Кварталът се е самообразувал от лявата страна на Глазне. На 15-и срещу 16-и май, когато коритото на реката не успя да удържи придошлите води, течението се насочи именно вляво и отнесе най-напред крайбрежния път, а после наред всички онези постройки, издигнати на мястото, което и в момента е уж ливада. С няколко думи, потопът помете цялото СПА по пътя си. Едновременно с това довлече от планината толкова камъни, че Банско се оказа най-новото българско кътче с естествено оформили се морени. Част от тях затлачиха набързо оформеното подобие на отходна канализация, която по принцип си беше запушена още от години. Сега обаче дори онези тузарски постройки, до които реката не можа да стигне, също потънаха във водата, която започна да шурти от тоалетните и мръсните канали. Най-много пострадаха и най-скъпарските хотели - "Банско Роял Тауърс", "Гинес", турският "Регал", "Олимп", "Стражите". А новият МОЛ, който също не фигурира в ОУП, се превърна в езеро с плуващи на воля телевизори и системи за домашно кино. "
======================================================
Тук ясно виждате, как само с едно леко мърдане на пръста, Образът на Бога - Българската Природа възстановява нарушеното равновесие.
Лично ме радват разрушените СПА центрове, където изнежените днес девойчета (за да не употребя друга дума) си плискат дупетата и други видове форми. На тях след време, ще препоръчаме планински водопади с хубави и дълбоки вирове, под тях. Къпането в тях води до солидно каляване и най-вече трезво отношение към себе си и живота.

Друга "особеност на българския туризъм", която е била разрушена, и което много ме радва е МОЛ-а. Любимото "място за отдих" на премиера Тиква. А и на други премиери. Нека не се смятат за подминати.
Важното е, че той се е превърнал в "Спа център" с плуващи "играчки" на съвременната цивилизация.

И нека аплодираме творчеството на Бога - самооформилите се след потопчето "морени". Така Господ иска да покаже на самозабравилия се добитък, как се твори и то как се изразява Съвършенството чрез Творчеството.

"Но ако някой си мисли, че собствениците сега сами ще си платят за гяволъка да строят без мисъл за общия облик на града, жестоко се лъже. Оказва се, че те вече са набелязали план как не друг, а

българският данъкоплатец да им покрие щетите,

понеже застрахователите нещо се били дърпали"
=======================================================
И така.... Това е реакцията на наказаните. Никакво смирение. Те искат да им се покрият щетите. И представете си, ако бяха начело на държавата тези, какво щяха да направят. Ами, да ги вземат от останалите. Както правят всички "български правителства" досега. Те само вземат. Менят се формулите, под които се ограбват Българите - "преход", "приватизация", "световна икономическа криза", но ограбеният във всички времена е един и същ.
Докога?

"Притежателят на хотел "Гинес" Стефан Йосифов, който също се появи на въпросното заседание на общинския съвет в сряда, разкри от името на хотелиерите как точно ще стане това: "Целият ми първи етаж, СПА центърът, рухна. Хладилници, печки, всичко потъна в реката. Адвокатите ми идват в петък да уточним кой е виновен за бедственото положение на хотелите ни - държавата или общината. Искам да ви предупредя, че имам достатъчно добри адвокати. Ние, хотелиерите, поне имаме пари да водим дела. Аз не съм като бабичката с умрялата кравичка, дето й обещали, че ще я обезщетят, а пък не й дали нищо. Ще водим дела до дупка. Банско стана Банско благодарение на нас - хотелиерите. И властта има авторитет благодарение на нас. Ако ни нямаше нас, Банско щеше да е един краварник - щяха да се разхождат само крави и кравари тук. Искам общината да ми издаде един протокол за щетите, за да може после с него да заведа делата за обезщетения. Искаме за 5-6 години напред да ни се опрости данък сгради, такса смет и другите данъци, за да си поемем въздух".
=====================================================
Стефан Йосифов. Това е този тук. Да се спрем първо на фамилията - Йосифов. Може да има и такива български фамилии, но аз дълбоко се съмнявам в това. Този е от еврейско потекло. Да му видим физиономията. Ами, да, това е бивш кравар, станал неизвестно как "хотелиер"
User posted image

Трябва да съобщя на Йосифов, че Банско е онова, което е сградено от дедите ни с дълбоко родолюбиво чувство. Това е истинското Банско.
Разхождането на крави и кравари не е признак за бедност на един град или на един край. Това е признак за наличието на собствен поминък и оттук, на стабилен просперитет. Защото, да обясня на г-на Йосифов, кравата е един малък магазин. От нея, можеш да получиш много неща и всичките те, екологично чисти, след като вложиш известно количество труд и умения. Нека думата "крава" или "кравар" не са обидни за никой от нас. Обидни трябва да станат думите "хотелски вериги, хотелиер", "спа центрове и мол", защото всичко в тях е фалшиво и защото целта на тяхното съществуване е да ви оберат под формата на грижа за вашето гостуване.
Най-добрата формула за такива туристически центрове са етно-хотелите и къщите за гости.
PMEmail Poster
ZdravkORr
Публикувано на: 28.5.2010, 20:36
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 15
Участник # 1 849
Дата на регистрация: 7-April 09

Дори само израза с "краварника" ми стига за съответните изводи smil4334ad1724132.gif
PM
fat-baby
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 2 302
Дата на регистрация: 28-May 10

Стефан Йосифов. Това е този тук. Да се спрем първо на фамилията - Йосифов. Може да има и такива български фамилии, но аз дълбоко се съмнявам в това. Този е от еврейско потекло

Не може да се съди за някой само по фамилията. Щом се казва Йосифов, Аврамов или Давидов, значи е "лош човек" /не коментирам въпросния наглец Стефан Йсифов, а говоря принципно/. И това, че някой е от еврейско или турско потекло, също не означава, че непременно е "враг". Разберете, безпочвената омраза и отхвърляне на всичко различно, не са най-успешният начин в едно начинание.
PM
ZdravkORr
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 15
Участник # 1 849
Дата на регистрация: 7-April 09

QUOTE (fat-baby @ 28.5.2010, 23:01 )
Стефан Йосифов. Това е този тук. Да се спрем първо на фамилията - Йосифов. Може да има и такива български фамилии, но аз дълбоко се съмнявам в това. Този е от еврейско потекло

Не може да се съди за някой само по фамилията. Щом се казва Йосифов, Аврамов или Давидов, значи е "лош човек" /не коментирам въпросния наглец Стефан Йсифов, а говоря принципно/. И това, че някой е от еврейско или турско потекло, също не означава, че непременно е "враг". Разберете, безпочвената омраза и отхвърляне на всичко различно, не са най-успешният начин в едно начинание.

Има един малък детайл тук - коментира се собственикът на супермодерен спа хотел или мол евреин Йосифов ,а не примерно простият работник във фабрика евреин Йосифов , схващаш ли накъде бия ?
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020