Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 12.3.2010, 18:06
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Трябва да уведомя г-да полюцаите, герберистите, комунистите, евреите, турците и всичко що съм избанирал, че пак ще продължа с твърдата си безкомпромисна политика спрямо тях и при мене заплахи не вървят.
Току що избанирах още един "участник" и не бях никак толерантен, т.е., ако вие имате с какво да опонирате, без да сте дрогирани, не сте си пили хапчетата, или сте прекалили с алкохола, можете да заповядате и да водим дискусия, но да ми отправяте некви нескопосани заплахи на ЛС за светлото бъдеще на ГЕРБ, много ви моля, живейте си го това "светло бъдеще", но без мене. И така, ето го въпросното писъмце. Ако вие го споделяте като мнение, обадете ми се, да банирам и вас. Няма да ми е жал. ====================================================== ГЕРБ са паднали покровители, които не са станали свободни, а викингите или берберите са паднали покровители които са свободни да живеят живота си като хора. Казвам ти го за да знаеш срещу кого говорите тука в сайта и срещу какво. Говорите за закон и ред, а вървите срещу него и бъди сигурен, че е въпрос на време да се видят последствията от това деяние. Казвам ти го лично на теб, защото си свестен човек и да знаеш с какво точно си се захванал да критикуваш и плюеш - нещо много свято и възвишено което противоречи на възгледите на движението и по мое мнение на твоите. Надявам се да не съм сбъркал с това ЛС. Не ми отговаряй и репликирай, ако няма какво смислено да ми кажеш. Надявам се да оцениш това, което ти подхвърлям като информация. Ще се зарадвам, ако е така. И едно леко допълнение... брат ти е пътник към света на бафамет... въпрос на време е и той и цялото му семейство (говоря за Локи) да се озоват там. И пак ти повтарям, ако нямаш какво да ми напишеш като сностен свестен аргумент препоръка или съвет недей да ми пишеш. Лек ден, бъди здрав и не се поддавай на илюзиите и лъжите на хората. Пожелавам ти го от все сърце. ====================================================== |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.3.2010, 18:27
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
И още нещо, щом съм казал,ч е Си Банк, трябва да плаща, за да се смекчи кризата, значи, ще плаща и то като поп. Не може да се наливат пари в избори, да се купуват гласове, да се създават ,лобита, а когато дойде време да се плаща, сичкия тоя гяволък: "А, нема пари, предишните ги изядоха". И като няма, дайте да вземем от бедните, за да дадем на бедните. На прост народен език, това се нарича "преливане от пусто в празно"!
Не, щом си вложил капитали в празни обещания, т.е. за "лайно в станиол", ще си платиш за гяволъка. Не може да вземеш от държавния служител, да дадеш на бизнеса, не може от бизнеса, да вземеш, за да дадеш на държавния служител. Не, ще вземеш от банкерите и петролните олигарси. Там има пари 3 кризи да се потушат. Банките, за да не ги секвестираме, че си намалят лихвата на 2-3%, а не както е сега 15% и първа, ще плаща Си Банк, щото то не мое така, да се изпъчиш на пангара, да лапнеш микрофона и да ми хвърляш купешки лафове за пред жените и лапнишараните на розови сериали. Че си плащаш. Като нема пари, е, Си Банк има и другите банки, сите имат. |
trak |
Публикувано на: 12.3.2010, 18:47
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 696 Участник # 1 912 Дата на регистрация: 21-June 09 ![]() |
Как може някой да сравнява някоя партия от 21 век с викингите и да чертае някакви паралели?
|
anti666 |
Публикувано на: 22.3.2010, 10:55
|
![]() |
Малко повече конкретика за тези заплахи? След като знае, че имаш брат и семейство, значи е ровил из МВР масивите. Със сигурност не е оторизирано, което само по себе си е нарушение на закона за защита на личните данни.
Фактът, че говори за масонския дявол Бафомет значи че му е и поклонник, а обърканата мисъл дава да се разбере, че прекалява и с амфетките. С една дума - поредния психопат в униформа. |
|
punishment |
Публикувано на: 8.9.2010, 22:43
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 3 Участник # 2 433 Дата на регистрация: 14-August 10 ![]() |
бате гоико масон
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |