Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Експеримент
Astronomer |
Публикувано на: 8.2.2010, 18:26
|
Участник Група: Участници Съобщения: 196 Участник # 784 Дата на регистрация: 28-January 07 |
Искам да Ви попитам дали имате представа за следното нещо. Има ли вариант, при който докато съм в състояние на медитация, хипноза или нещо подобно, в смисъл мозъкът да ми е в активно състояние и да е много по-възприемчив, т.е. да е не много ниски вълни (с ниска честота) и ако по време на това си пусна някакъв диск с лекции, които да се четат, след като дойда в нормално състояние, с по-висока честота на мозъчните вълни, ще мога ли до голяма степен да кажа това, което съм чул или поне ако ми зададат някакъв въпрос, дали ще мога да се сетя "интуитивно" за отговора, който съм чул по-рано?
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.2.2010, 18:48
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 442 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Знанието идва отвътре, не отвън, отвън идва информация, която по какъвто и начин да назубриш - фин или механичен, няма да доведе до промяна на съзнанието. При получаването на информация отвън и приемането й като знание вътре, има една опастност, да се затлачиш така, че когато дойде истинското просветление, умът ти да започне да се съмнява в истинността му и ти да пропуснеш потока на лъчистата му сила.
|
Владимир |
Публикувано на: 8.2.2010, 23:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 63 Участник # 1 066 Дата на регистрация: 31-July 07 |
Астрономер, ти да не си студент? Само по тоя начин не бях се сетил още да ги лъжем дъртите професуря.
Та ако си студент, те разбирам, че колкото по-бързо си вземеш изпита( в смисъл да не се налага да ходиш на поправкии др.), толкова по-малко ще се занимаваш с глупости. Поне в доста специалности и при мен е така. Пък туй промяна на съзнанието по университетите не го знаем много какво е. Поздрави! |
Запознат |
Публикувано на: 9.2.2010, 0:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Владо, аз пък не мога да разбера на теб защо ти е да лъжеш някой, за мен това си е чиста загуба на време и енергия. Ти с това ли ще се смяташ да се занимаваш занапред?
Поздрави от мен. |