Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Днес в с. Трънак, утре в цялата страна, Едно добро начало
anti666 |
Публикувано на: 21.11.2009, 16:42
|
|
Помните как преди 2 години няколко смели български момчета разрушиха паметника на терористите от ДПС в с.Трънак. После башибозука набързо издигнаха нов, в памет на детеубийците от терористичния атентат на гара Буново.
Сега обаче държавата най-сетне си влезе в правомощията и разруши гнусната гавра с паметта на загиналите майки и деца от взривения влак. Можем само да поздравим местните власти за това. И да припомним, че подобна незаконна постройка има и на родопския връх Момчил. Едно гадно тюрбе в чест на поробителя на Родопите - Енихан баба. Издигнато без никакви разрешителни документи на мястото на древнобългарско светилище и недалеч от последните героични битки на последния защитник на България - Момчил войвода срещу отоманските скакалци. Крайно време е да бъде гътнато и то, а след това и самата незаконна терористична групировка ДПС обявена извън закона. Ето репортаж от гътнатия паметник по СКАТ http://www.skat.bg/videos/09-11/news_09-11-21_1.wmv Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) |
|
Барадж |
Публикувано на: 7.12.2009, 17:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 106 Участник # 1 991 Дата на регистрация: 4-September 09 |
Наистина е едно добро начало. Радостен съм от факта, че все пак има някаква съвест у местните власти в раьона. А що се касае до гроба на Енихан баба "покорителя на Родопа", аз лично с двете си ръце бих го съборил. /Вярвам, че не съм единствен!/ Но преди да се предприеме подобна стъпка, би било добре да е по законен начин. Както е било направено в с. Трънак. Вярвам, че един ден и това ще се случи. Бъдете здрави.
-------------------- ...?? ??? ???????? ? ?????
? ??? ?????? ? ?????? ?????.
??? ??? ?? ???? ?????????,
??? ??? ?? ?????? ?????.
|