Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

bgskin |
Публикувано на: 7.9.2009, 20:37
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
![]() Всеки, който мисли като нас е добре дошъл. Поздрав! |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 7.9.2009, 22:27
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 ![]() |
А има ли се в предвиид, че днес България се управлява от юдеокомунисти?
Както и че комунизма не си е отишъл и на милиметър? Не е ли това мероприятие от типа на :" кооомунииииизма си отива - спете спокойно деца..." от преди 20 години? |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 7.9.2009, 22:36
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 ![]() |
Когато стане възможно на жълтите павета да се бесят депутати - аз ще дойда с въже, сапун и ще нося столче на което да се качват до примката.
Та мисля - рано е още да се празнува победата над юдеокомунистите. |
bgskin |
Публикувано на: 8.9.2009, 20:05
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Не ми се сърди, за това, което ще прочетеш в следващите редове. Или ако искаш ми се сърди.
Стоейки зад клавиатурата и монитора, на топло с вълнените чорапи, в колкото и форума да пишеш, колкото и блога да правиш, колкото и добри да са те, няма нищо по-добро от истинската пропаганда. Няма по хубава показност от това да излезеш на улицата, да видят хората, че не сме само келеши на по 20-25 години, а има и големи хора, хора с прошарени коси, хора, които помнят и са живели в комунзима. Тогава хората ще се замислят, а може и да се присединят. Но така си решил, да бесиш на жълтите павета? ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ. макар да звучи добре. |
Запознат |
Публикувано на: 8.9.2009, 22:32
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Скине, мисля че не разбра точно какво се опитваше да ти каже Георги. Излизането на улицата да протестираш, както и да пишеш по форумите са призлизително еднакви по важност действия. И по двата начина всеки участник изразява отношението си, само че по различен начин. Това, което Георги искаше да каже, (и аз съм на същото мнение), е че няма необходимия ефект от тези мероприятия, за да се даде ход на една нова форма на държание, мислене и начин на живот по тия географски ширини. Ходили сме и по митинги, правили сме агитации, но по този начин нещата стоят на едно място. Това не е чак толкова зле, но не е достатъчно. Лично аз вярвам, че за да имаме хубавия живот с всичките му подробности, първо е нужно да имаме идея за държава. Такава вече има-това е идеята за Саракта. За да се случи Саракта е нужно мислещите като нас да се запознаят в подробности, за да го повярват че е възможно. Ето това си струва усилията. За мен Саракта е предизвикателство, защото виждам че много неща в себе си трябва да променя.
Георги едва ли ти се сърди, просто не е съгласен да участва в доказано нискоефективни изпълнения, където енергията му да се изпарява за няма и нищо. Бъди жив и здрав! |
Запознат |
Публикувано на: 8.9.2009, 22:37
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Това за бесенето на жътите павете е просто неадекватно, защото се разчита на страха от последствието. В Саракта няма страх брат!
|
боритаркан |
Публикувано на: 9.9.2009, 21:20
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 25 Участник # 1 936 Дата на регистрация: 6-July 09 ![]() |
Здравейте на всички.Във връзка с комунистите с голяма тъга искам да ви съобщя че във Варна е пълно със тях.Е кажете как ще си отиде въпросният комунизъм.....Един умен човек ми каза:Синко нека изчакаме тези хора да си отидат от този свят а после ще имаме реален шанс за нова култура. ДОБРО И ЗЛО НЯМА ИМА ДОПЪЛВАНЕ ДО ОБЩОТО[Лао Дзъ]
![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.9.2009, 10:49
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 697 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Значи хората са различни, което означава, че и формите на протест, ще бъдат различни. Всеки, който има нужда от показност, да покаже позицията си обществено, за да я видят всички, ще излезе на протест, заедно с вас, друг, ще избере друга форма, важното е да имаме консолидация по въпроса срещу юдеокомунизма и това, "че сме се клели пред Царя на Българите". |
||
anti666 |
Публикувано на: 10.9.2009, 11:32
|
![]() |
Скине, каквито и да са протести срещу режима са добре дошли. Кой с каквото може. Важното е да се знае, че тая шайка не са българи и сме под чужда окупация. Дори докато протестирахте в деня на комунистическия преврат, т.н. "президент на републиката" Гоце Седефчов се срещна с еврейските си господари за инструкции.
За януарския митинг, когато есесовците на хунтата пребиха малолетни деца и убиха демонстрант също разправяха, че бил казионен, организиран от коалицията и т.н. Обаче той си беше напълно спонтанен протест срещу юдокомунистическия режим. И добре показа на какво са способни управляващите. Припомням само, че погромът беше санкциониран от тогавашния кмет, настоящ премиер под фалшив предлог за бомбена заплаха. |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |