www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> УЧРЕДЯВА СЕ БЪЛГАРСКА НАЦИСТКА ПАРТИ

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> УЧРЕДЯВА СЕ БЪЛГАРСКА НАЦИСТКА ПАРТИ, ВНИМАНИЕ ПРОВОКАТОРИ !
raziel
Quote Post

Новодошъл
*

Група: участници
Съобщения: 8
Участник # 1 800
Дата на регистрация: 7-March 09

ТЕЗИ ДНИ (15 МАРТ) В РУСЕ ГРУПА БИВШИ (И НАСТОЯЩИ) СЛУЖИТЕЛИ НА КОМИТЕТА ЗА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ (БИВШЕТО ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ) ЩЕ ПРОВЕДАТ УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКА НАЦИСТКА ПАРТИЯ. ЗА "ФЮРЕР" НА Т.НАР. БЪЛГАРСКИ "НАЦИСТИ" СЕ СОЧИ ИЗВЕСТНИЯТ СЛУЖИТЕЛ В РЕПРЕСИВНАТА СТРУКТУРА, ПРЕДСТАВЯЩ СЕБЕ СИ КАТО ТОПРАЗУЗНАВАЧ -МАЙОР КИРИЛ КИРИЛОВ. ЛИЧНОСТТА НА КИРИЛОВ Е СИЛНО ПРОТИВОРЕЧИВА: ТОЙ Е БИВШ УЧАСТНИК ВЪВ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС И УВОЛЕНЕН ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ОТ НАСЛЕДНИКА НА ДС-НСС ПРЕЗ 1999 ЛИЧНО ОТ САМИЯТ ГЕН.АТАНАС АТАНАСОВ.ПРЕЗ 2005 Г ВЛИЗА В РЪКОВОДСТВОТО НА АТАКА-РУСЕ И Е ПРЕДСТАВИТЕЛ В РИК И ОИК НА КРАЙДУНАВСКИЯ ГРАД.САМИЯТ ТОЙ ПО НАШИ СВЕДЕНИЯ СЛЕД ИЗРИЧНОТО СЪГЛАСИЕ НА РУСКОТО КОНСУЛСТВО В КРАЙДУНАВСКИЯ ГРАД И НА ЕЛИТА НА БСП Е СТАРТИРАЛ ТАЗИ ПРАВНА ПРОЦЕДУРА ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ С ДЪЛБОК УМИСЪЛ,КОЙТО ЦЕЛИ ДА СЕ РАЗБИЕ ЕЛЕКТОРАТА НА ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ АТАКА И ДА СЕ УДАРИ ЕДНО РАМО НА БСП КАТО СЕ ОТДРЪПНЕ ЕЛЕКТОРАТ ОТ НЕДОВОЛНИТЕ,КОИТО ИНАЧЕ БИХА ОТИШЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ,ВМРО,АТАКА ИЛИ СДС-ДСБ...
БЪДЕЩАТА ПАРТИЯ НЯМА ДА ИМА ФИНАНСОВИ ПРИТЕСНЕНИЯ,ТЬЙ КАТО ЗАД НЕЯ ЗАСТАВАЛИ МЕСТНИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ" БРАТЯ БОБОКОВИ- ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СЪВЕТСКИЯТ МАФИОТИЗИРАН КАПИТАЛ, КОЙТО ТЕ ТАКА ЛОВКО ПРЕПИРАТ ЧРЕЗ СТРОЕЖА НА МОЛОВЕ В РУСЕ И УЧАСТИЯ В РАЗНИ ОФШОРКИ.
ЗА ЗАМЕСТИК НА ФЮРЕРА КИРИЛОВ СЕ ПОДГОТВЯ ЕДНА ПРИСПАНА И НЕАКТИВИРАНА СЛУШАЛКА,СЪДЕНА В МИНАЛОТО ЗА ОСКВЕРНЯВАНЕ НА ВОЕННИ ГРОБИЩА СЪС СВАСТИКИ И ДРУГИ СИМВОЛИ-АНТОН РАДОСЛАВОВ РАЧЕВ.СЪЩИЯТ Е ДОКАЗАН АГЕНТ НА ДАНС И ПОСТОЯНЕН ПОСЕТИТЕЛ В СГРАДАТА НА РУСКОТО КОНСУЛСТВО,КЪДЕТО ПОЛУЧАВА ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА РАЗНИ "ПРОФАШИСТКИ" АКЦИИ С КОИТО САМО УТВЪРЖДАВА ФАЛШИВИЯ ОБРАЗ НА РУСНАЦИТЕ КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ И ЖЕРТВИ.
ОЧАКВА СЕ НА УЧРЕДИТЕЛНАТА СБИРКА ДА ПРИСЪСТВАТ МНОГО СТРОГО СЕЛЕКТИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ , ВСИЧКИ ДО ЕДИН БИВШИ И НАСТОЯЩИ ЧЕНГЕТА ИЛИ СЛУШАЛКИ.ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ БНСП Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЗАПОЧНАТИЯ ПРЕЗ 2005 Г ПРОЕКТ "АТАКА", КОЙТО ТАКА ГРЪМКО И СКАНДАЛНО СЕ ПРОВАЛИ.ОЧАКВА СЕ МНОГО СВЕСТНИ ПАТРИОТИ ДА ПОПАДНАТ В КЛОПКАТА НА СЛУЖБИТЕ И ДА СИ ОЦАПАТ ЧИСТОТО ИМЕ.ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ КОМУНИСТИЧЕСКО-ЧИНГИСАРКОТО
БЕЗ(СЛАБО)УМИЕ ОСТАВА ВИДИМ.А ДО 15 МАРТ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

На лицето Рачев, по-скоро на безличието Антон Рачев се спирам подробно в книгата "Парад на измяната". Там документално доказвам негови не толкова безобидни деяния. Като плагиатстване, например. Спрял съм се и на ченгеджийските му провокации. Май е време да кажа, че преди години самият ген. Бриго Аспарухов се бе разпоредил на Антон Рачев да се изплаща една нелоша заплата, за да може той да върши своята провокативна дейност. Който е луд, да се хваща на въдиците му. Ако е нужно, в състояние съм да изнеса още много данни за него.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Този текст беше оставен настрана, някои дори са си мислели, че той вече не съществува. Обаче лошото свойство на ръкописите е, че не горят:

ЩРИХ ОТ ЖИВОТА НА АНТОН РАЧЕВ
В началото на 2001 г. работех към в-к “За Царя”, издаван от Християнрадикалната партия на отец Тотю Петров. Една вечер в редакцията, където спях дойде Антон Рачев със своя неразделен спътник поета-олигофрен Иван Митев. Рачев щял да пътува за Германия. Опитаха се да крещят лозунги, надигаха някакво смешно павурче с ракия и говореха на немски, докато накрая не издържах и ги изгоних. Те отишли при отеца на конната база в Овча купел и той ги приютил някъде. На другия ден ги развел из града, купил им нови дрехи и много се подиграваше на Митев, който нпременно искал обувки с коланче. Попът се оплака, че пръснал по тях 5000 DM.
- Нали само Антон ще пътува, защо си купил дрехи и на двамата?
- Ами като го гледам колко е парцалив “поетът”...
Дотук нищо особено. На третия ден един от охраната на Тотю – Емил трябваше да изпрати на гарата двамата приятели. Като се върна, се държеше за главата.
- То бяха вдигания на ръце! То бяха крясъци “Хайл Хитлер!” Аз се махнах настрана да не разбере никой, че съм с тях.
Защо Тотю пръска толкова пари по тоя идиот, бе, Емо?
- Абе той Тотю отдавна да го е разкарал, ама Бриго не дава, а ние без Бриго сме загубени – беше чистосърдечният отговор на Емо.
Както се казва – коментарът е излишен.
PM
raziel
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 800

В ИМЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ПАТРИОТИЧНА КАУЗА ТРЯБВА НАЦИСТЪТ РАЧЕВ ДА СЕ РАЗОБЛИЧИ И ДА СЕ ОБЯСНИ НА МЛАДЕЖИТЕ КАТО ФЕЛДА,КОЙТО БАЛАМОСВА,ЧЕ ВЪРВЯТ ПО ГРЕШЕН ПЪТ !
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Писал съм достатъчно. Стига да има кой да чете. Това е разделът "Книги" в личния ми сайт:
http://eltimir.ucoz.ru/load/
Там ще намериш "Парад на измяната". Виж в коя част е за Рачев. Ако имаш допълнителни въпроси, ще отговоря. Само не знам как написаното да стигне до повече хора. Мога, например да предложа да почнем дискусия тук, в този форум. И ти да приканиш други да вземат участие в дискусията. Хора, които искат да научат истината. Аз от своя страна обещавам, че няма да говоря наизуст, и че ще дам допълнителни доказателства за написаното от мен. Имам такива. Не съм ги пускал досега единствено, защото си мислех, че няма достатъчно интерес към тях.
PM
raziel
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 800

СПОРЕД МЕН ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ ДОКАЗВАТ ЧИНГИСАРО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАЯ НА АНТОН РАЧЕВ. ТОЙ ЩЕ СТАВА ВИЦЕФЮРЕР НА ЧЕНГЕТО КИРИЛ КИРИЛОВ. ЯВНО ЗАД ЦЯЛАТА РАБОТА СТОЙ БРИГО АСПАРУХОВ ? А РАЗНИ КЕЛЕШЧЕТА КАТО ФЕЛДА ДЕТО НЕ ЗНАЯТ ЕБЕ ЛИ ИМ СЕ ИЛИ ИМ СЕ ПИКАЕ ЩЕ ПОПАДНАТ В МРЕЖИТЕ НА ТАЗИ ОПАСНА КОНСПИРАЦИЯ
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Струва ми се, че Фелда е от същата дружинка. Ако аз, например бях извършил и една десета от това, което извърши той през последните 2-3 години, досега поне десет пъти да съм заминал за затвора. А той не е. Пита се - на каква цена? За Рачев знам, че е вербуван и от проф. Янко Янков, който някога му е бил адвокат. Едва после Янко научил каква е работата и май някъде из неговите текстове тези факти се споменават и описват.
PM
raziel
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 800

мен ми се струва,че проблема на фелда е по-скоро психически, отколкото полицейски, но хора около него сигурно го ползват за своите тъмни и потайни прокомунистическо-милиционерски цели ?
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Възможно е. Иван Митев според мен също не съзнаваше какво върши, но Рачев го използваше най-рационално. Дали пък смъртта му не е свързана с нещо, което е научил, и е съществувала опасност да разтърби. Не знам, просто една хипотеза.
PM
raziel
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 800

МИТЕВ НАИСТИНА НЕ ГО Е ОСЪЗНАВАЛ.СПОРЕД МЕН МИТЕВ БЕ ЕДИН МНОГО ДАРОВИТ ЧОВЕК,КОЙТО РАЧЕВ ТЛАСНА В ПОГРЕШНА ПОСОКА И ЗА ЧИЯТО СМЪРТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗАМЕСТНИКА НА КИРИЛОВ-ВИЦЕФЮРЕРА АНТОН РАЧЕВ...
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ще ти бъда благодарен, ако дадеш малко допълнителни факти. Пък и по този начин по-лесно ще бъде разобличен Рачев. Признавам, че от 2001 година насам нямам никакви наблюдения над него. Отрязах го и толкова.
PM
raziel
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 800

ЕМАЙЛА МИ Е atila11@abv.bg
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Съжалявам, писма не пиша и не отговарям на писма. Какво има да кажа, го казвам открито, пред всички. За да няма после никакви недоразумения и спекулации. Принуден съм да постъпвам така от обстоятелствата. А освен това по всяка вероятност ще имам Интернет само още една седмица. След това ще си дам почивка от Мрежата. Това е личният ми сайт, към него има и форум:
http://eltimir.ucoz.ru/index/
А вдясно на главната страница в раздела "Друзья сайта" съм поставил линкове и към другите ми четири сайта. Каквото има да кажа, го казвам тук или в сайтовете. Предпочитам каквото има да ми се казва на мен, да ми се казва по същия начин, открито и пред всички. В задкулисни игри и конспирации не участвам.
PM
Astronomer
Quote Post

Участник

Съобщения: 196
Участник # 784
Дата на регистрация: 28-January 07

В Русе е ясно, че тези МОЛ-ове които се строят (някъде 6-7, най-много в цяла България) са точно, за да се изперат парите, щото няма как 7 МОЛ-а да печелят, то това е повече от ясно.
Що се отнася до тази партия има един член 108 в НК, който казва, че никой не може да проповядва фашистка или друга антидемократична идеология, което пък е в противоречие със т.нар. "свобода на словото", защото в същността си това престъпление е идеологическо. За това не знам как ще я регистрират първо и второ не мисля, че ще направят нещо сериозно та дори и зад тях да са братя Бобокови.
Нека по-скоро някои хора в Русе да видят тея МОЛ-ове и други подобни инвестиции, защото там се перат адски пари (десетки милиони) и полицията и прокуратурата да си свърши работата. Ако има свестни хора това може да стане. Да вземат да оправят и градския транспорт и други проблемни зони. Иначе града, има огромен потенциал за развитие, наистина огромен, просто трябва да се управлява от точните хора, а не такива като Димитър-Калчевци и Елеоноро-Николовци. Има и голям пазар заради хората от Румъния.
Извинявам се, че леко кривнах от темата, но не гледам на тази "партия" особено сериозно, мисля че има доста по-важни неща в България в момента, като мафията например.
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020