www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Светлина, свобода, слънце, лекота

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Светлина, свобода, слънце, лекота, Да опитаме да вървим напред и нагоре!
NaKonete
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 12
Участник # 1 545
Дата на регистрация: 16-June 08

Здравейте!

Моля да бъдете снизходителни към моя първи опит да започна тема във форум:)

Много интересни и важни и ценни неща прочетох тук.

На мен обаче ми липсва малко нещо - нали равновесието всъшност е важно.

Във форума малко ми липсва усещането за истинския живот. Втренчваме се в нещо , човъркаме го, предъвкваме го, вземем та се и сдърпаме....

Как ви се струва идеята да си поговорим за хубави неща? За неща, които биха ни извисили? Биха ни помогнали да погледнем отстрани на утъпкания коловоз? Да се посмеем на себе си:)

Може би ви звучи малко лекомислено?... Преди време един познат разказваше за Камбоджа: "--Там са най-веселите хора, които познавам. Средната продължителност на живота е 30 години, понеже има война!"

Човек като закопае в мрачните и тъжни неща, става по-тежък и по-трудно оцелява. Предлагам опит за изкачване - нагоре, докъдето стигне дъха и смелостта.

Толкова лесно се рисува лошото... Можем ли да нарисуваме нещо хубаво?

Наистина матрицата ни е втълпила, че ако видим слънчева, спокойна полянка, ще следва взрив и кръв, та само се питаме - колко остава до взрива?

Можем ли да превъзмогнем това?

Аз съм много лош художник:) В 6-ти клас учителката ни изведе да рисуваме навън. Цял час старателно се опитвах да нарисувам едни дървета и футболно игище и птички... Учителката като ми погледна листа се ужаси: -- Нима така виждаш света?!!! Трудно ми беше да обясня, че не всичко, което виждам, мога да нарисувам:)

Дали някой може да помогне?
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Поразгледай темата "Малко смях".
За да сме в някаква степен оцелели и човечни,т.е. истински,най-вече ни е помогнало чувството за хумор.
..........................
Но дет вика Спорт-натискът върху ни е тотален,и машинен и агентски...
Сигурен съм,че приказката:ЖИВОТЪТ Е КОНСКИ-ДОКАТО СЕ УСМИХНЕШ,И ТРЕЕ ДА СЕ ОЗАБИШ,не е никак случайна...
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020