Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
За кой ще гласувате?, Ми за кой ще гласувате?
Scapegrace |
Публикувано на 28.10.2005, 21:07
|
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 134 Дата на регистрация: 5-October 05 |
Не виждам такава тема наоколо,ако има подобна ще я изтрия.
Е хайде кажете си... |
Севар |
Публикувано на 28.10.2005, 21:17
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Такава анкета си сложил, все едно да избираме дали да ни заколят, дали да ни удушат, удавят или сгазят. Страхотен избор!
П.С. Редактирах ти последната опция в анкетата. |
SK_RaZoR |
Публикувано на 28.10.2005, 21:37
|
Участник Група: Участници Съобщения: 69 Участник # 161 Дата на регистрация: 27-October 05 |
И каква е редакцията ... "Няма да гласувам"
Стига ... Вместо да изберете по малкото зло вие ще оставите пак турците и цинагите да ни диктуват съдбата ... Щом предпочитате да си слагате ръцете в джоба докато трябва да поемете отговорност ваша воля. Дори няма да си споделям мнението за изборите защото ще започнете да съдите без дори да осмислите. |
Локи |
Публикувано на 28.10.2005, 22:20
|
дебелооки Група: Участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 |
Абе мисля,че има значение да се гласува.
Нещото турците и циганите ще ни управялват ,а защото е гаржданска позиция . Нали ако не изберем нямаме и да имаме и право да плюеме по човека , който ни управлява. Макар,че аз съм анарахист от гледна точка на тва глупавото гражданско общество. Колко тъпо звучи "гражданско" -като,че ли селяните не са хора хахаха -------------------- “?? ???????? ???????? ??. ??????? ???? ? ?????? ? ??????????????? ? ????, ?? ???, ???? ?? ?? ??????? ????????? ?????? ???????? ????.”
?????????? ??????? |
bgskin |
Публикувано на 28.10.2005, 23:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Борисов!
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Scapegrace |
Публикувано на 29.10.2005, 0:13
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 134 Дата на регистрация: 5-October 05 |
Евала.Не мислех че толкова много хора ще са откровени. бгскин да му издигнем един паметник на тоя викам,не по-добре да си сменим религията и да станем "Батебойковцианци",но все пак сравнение с Милен Велчев е по малкото зло.. |
||
SK_RaZoR |
Публикувано на 29.10.2005, 0:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 69 Участник # 161 Дата на регистрация: 27-October 05 |
Та така ... Аз ще гласувам за Бат Бойко ...
Може да е мафиот но поне е човек на действието, и като полицай е свикнал да търси сметака на хората ... Другия човек между който се колебаех е Велчев. Да и той е тъпо парче но поне не прибира кинти директно ... Кво ми пука че е помогнал на брат си да построй хотел... Велчев си беше богат и преди да стане министър ... Малко ли е бацал в чужбина ... Дали някоя тъпа мутра ще направи хотел, кино или кавкото и да е, или ще е брата на велчев защото се ползва с привилегии, честно казано не ми дреме ... Човека си е изкарал не малко пари с честен труд, не е да кажеш че е като накоя от гладните лами дето се набутват в парламента само за да си тъпчат гушата ... Кофтито при Миленчо е че той е канцеларско плъхче, за него има едни сухи цифри и нищо повече ... Има пари отпуска, няма пари казва ти "съжалявам" и се приключва ... От него големи инициативи не могат да се очакват ... Не е такъв тип човек. За него има само числа и сметки не и хора ... А всички останали кандидати които знам са супер дебилни ... |
IYI |
Публикувано на 29.10.2005, 0:41
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
БРАВООООООО, ЗА БОРИСОВ, КОЙТО ВЗИМА ПО ЕДИН ЛЕВ ЗА ВСЯКА ПРОДАДЕНА ДОЗА В СОФИЯ!!!!!!
БРАВООО, САМО ТАКА! Много добре казано Севар, харесва ми. -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
SK_RaZoR |
Публикувано на 29.10.2005, 0:46
|
||
Зависи от гледната точка. Дали той ще взима един лев или някой друг е без значение. Дрога винаги ще има ... Самия факт те той прибира пари от това значи че е в СИЛА. Пък и ти кво в джоба ли си му бъркал или живеете заедно ... Бъркай си в носа вместо да гласуваш и после ми обяснявай колко си отговорен ... Все начинът ми на мислене и израз е показателен ... Но ако съдиш само по станила значи не те бива хахаха .. |
||