www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Да се върнем в детската градина...

Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Да се върнем в детската градина...
PARADOX
Публикувано на: 11.6.2008, 16:17
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Аз немога да разбера ние деца ли сме, и ако не сме защо се държим като такива...?!!! Въпроса ми е към всички писали в темата за този Иван от Сливен без Йордан, защото единствено той ме израдва с мнението си...!!! За какъв х*й ви е въобще да се занимавате с онези келеши, и трябва ли те да стават повод за раздори помежду ни...?!!! Друго очаквах след този уикенд, а ето с какво се започва седмицата...?!!! Докога ще влизаме в напразни полемики с всеки един фашизиран тъпанар в нета...?! Не разбрахте ли, че няма как да се харесваме на всички..?!! Нещо повече..!! Колкото повече ни плюят, значи толкова повече сме близо до истината и сме им трън в задника...!!!! Какво ви боли к*ра какво пише по другите форуми въобще...?!! Нашата работа е тук, а не в онези онЛАЙН клозети...!!! Мислете за читателите на този сайт и какво ще прочетат тук а не ТАМ...!!! Всяко едно такова изпълнение ни отклонява от посоката...!!! Към АНГЕЛ...!!! Стегни се малко и се дъж като мъж, а не като ощипана мома...!!! СТИГА СИ СЕ ЗАНИМАВАЛ С ТЕЗИ БОКЛУЦИ.. НА ТЯХ НЯМА КАКВО ДА ДОКАЗВАШ..!!! ВКИСНАЛИЯ БОБ СЕ ИЗХВЪРЛЯ, А НЕ СЕ ПЕРЕТОПЛЯ...!!! ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ОБЕСНЯВАТЕ НА СУЛЮ И ПУЛЮ...!! НЕ ВИ ОТИВА...
Във връзка с горенаписаното искам модераторски права...!!! Прекалено много лайна се натрупаха тука...!!! Време е да заиграе голямата лопата...!!!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 11.6.2008, 16:25
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Лично аз бих го баннал веднага, но не мога. Въпроса е дали има човек, който може да го банне, дотам сте я докарали за 1 седмица, откакто ме нямаше. Аз пак питам и тука, за какво въобще се ходи в онази клоака, наречена "форум", за да се дразнят търтеите и да наакват атмосферата, тук, във Форума и Сливата да ми пуска тема 'Бай ви Иван Гъзливия"?
Това са детски работи. С онези, няма какво да се говори отдавна. Фъшкиите не стават за друго, освен за тор и да свидетелстват за наличието на дебело черво у някого.
В крайна сметка допускането на елементи от типа на Иван Сливата в този Форум, довлякъл със себе си цялото им зловоние, довежда и до проблеми със Запознат, което на мене никак, ама никак не ми харесва!

http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...105&#entry28585

Ето тук, вече казах, по тоя въпрос отново.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 11.6.2008, 16:32
Quote Post

Админ

Участник # 544

Във връзка с горенаписаното искам модераторски права...!!! Прекалено много лайна се натрупаха тука...!!! Време е да заиграе голямата лопата...!!!
------------------------------------------------------------------------------
Модераторските права не дават право на БАН. Това са админските права. А при нас, нещата опират повече до БАН, защото няма смисъл да се допускат хора, които да създават лайняни теми и след това една сюрия модератори да трие. Аз лично съм на мнение, че никой от нас острите като характер, включвам себе си, теб, Парадокс, Мещера, Ангел, не става за админ. Това значи да се самопогребем.
Поне за мене пример за админ е Запознат с изключителната си уравновесеност. Смятам, че той трябва да се върне, независимо на какво е бил подложен или се е самоподложил, и админския екип да се уплътни с трети човек, защото Георги, понастоящем е доста зает.
Но този админ трябва да е функционален, опора за Запознат, и да не е никой от нас, горепосочените.
PMEmail Poster
PARADOX
Публикувано на: 11.6.2008, 16:46
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Аз също не смятам, че е редно да губим още един администратор (не станаха ли много напусналите)...!!! Призовавам Запознат да обясни какъв и с кого е проблема, за да се изчистят всички позиции и недоразумения (ако има такива) и да си гледаме работата нататък, без повече да се занимаваме с каквито и да е фашизирани и лумпенизирани лайномети, както и с техните форуми и форумчета...!!! Идеяата е по-велика от всеки и от всичко...!!!

П.П. Има резон в това което казваш Йордане, относно характерите на някой от нас и това колко бързо ни пали кибрита, но неможе и да продължаваме така..!!! Ако ние не ставаме има такива които стават! Пламен Пасков, например...!!!! Трябва да измислим и направим нещо по въпроса, защото в противен случай сайта ще се съсипе...!! Не искам действащите админи (благодаря за поправката) да ме разбират погрешно..!! Всеки си има и лична работа и е невъзможно да се кисне в нета денонощно, но неможе и всеки побъркан да идва тук и да съсипва труда ни...!! Давайте да мислим нещо...?!!!
PM
Миро
Публикувано на: 11.6.2008, 17:00
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Темите във форума са силно разводнени, т.е. практика е да не се пише точно по дадена тема. Много често влизам заради заглавието, а намирам нещо съвсем друго, което е недопустимо за един уважаващ себе си форум.
Смятам, че Запознат е много добър админ, има необходимото търпение и уважение към всеки, затова хич не си и помисляйте да бъде заменен. А всичките останали - да бъдем Воини с голямо "В", а не да си мислим, че още играем на "стражари и апаши" в махалата.
PMUsers Website
Богатир
Quote Post

Участник

Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08

Въпреки, че вижданията на Пламен Пасков по редица въпроси се различават с моите смятам, че идеята да го присъедините към админите не е лоша. Също не е лошо да се помисли за georgi_nz или Дари.
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (Jordan_13 @ Jun 11 2008, 03:32 PM)
------------------------------------------------------------------------------
Модераторските права не дават право на БАН. Това са админските права. А при нас, нещата опират повече до БАН, защото няма смисъл да се допускат хора, които да създават лайняни теми и след това една сюрия модератори да трие. Аз лично съм на мнение, че никой от нас острите като характер, включвам себе си, теб, Парадокс, Мещера, Ангел, не става за админ. Това значи да се самопогребем.
Поне за мене пример за админ е Запознат с изключителната си уравновесеност. Смятам, че той трябва да се върне, независимо на какво е бил подложен или се е самоподложил, и админския екип да се уплътни с трети човек, защото Георги, понастоящем е доста зает.
Но този админ трябва да е функционален, опора за Запознат, и да не е никой от нас, горепосочените.

Поуста на Данчо ме наведе на две посоки на мисли...
Абсолютно прав е Данчо,като казва,че гореизброените не ставаме за модератори.Ние ставаме за МОДЕРАТОРИ с адвокат Калашников в ръка...Данчо,сетих се за онази книжка на Кен Киси /не го знам дали е еврей/,ПОЛЕТ НАД КУКУВИЧЕТО ГНЕЗДО...като самоирония за израза ОСТРИ,който ти използва. smil3dbd4e5e7563a.gif
Запознатият изобщо не го закачайте!Все едно закачате мен!Пък и все ми се струва,че скоро време пак ще си имаме Админ с ник ЗАПОЗНАТ! smil3dbd4e398ff7b.gif Абсолютно същият-и ДНК-то му ще отговаря.
...........................
За да не пиша втори пост ще кажа и за Пламен-един изключително уважаван от мен Българин.Аз лично съм съгласен той да бъде Админ в сайта.НО!
В момента,в който каже,че НЕ Е ГОСТЕНИН В ТОЗИ САЙТ!!!
Пламене,на два-три пъти срещам такива твои изявления-че си гост тука.Това ме обижда!Ти си един от нас,Човече,и е време да го кажеш с характерния твърд мъжки глас и на чист Български език!

........................
ЗА ДА ПОЧУВСТВАМЕ ЛЪЧИТЕ НА ДЕН ГРЕЕ ПО ЛИЦАТА СИ!
.............................
Бъдете живи и Здрави,Воини!
С обич: Мещера smil4341944e6b0c8.gif
PM
anti666
Публикувано на: 13.6.2008, 14:01
Quote Post

В друга тема Геори написа;
"Ако имената ни не трябва да стоят до тези на навлеците - то май е най добре да си шибна бана, така както Запознат необратимо си смени статута от Админ на Потребител.
А не е ли най-лесно по тази логика да спрем сайта за да няма навлеци? Резултата ще е на 100% чистота"

Ами тогава ще бъдем уникални. Първият сайт без админи в него. И без това имаме още 2 месеца преди хоста да дръпне шнура, ако не си платим нататък. А така ще ги улесним и ще се замозакрием, защото без админи този сайт сме просто готови. И тогава няма да има сърдити и навлеци в него.
Сега малко повече за настоящия ни статут и ролята на модераторите и админите. Аз лично, а вярвам че всички останали нямам никакъв проблем с тях. И е важно те да останат. Визирам най-вече Запознат и Георги. Точно както и Елтимир. Всеки тук с по нещо допринася и това е също уникалното на този сайт. Не е лошо да има още един админ, който да може да слага банички, ако другите са възпрепятствани, но не е задължително. Сегашните си вършат работата. Разбирам, че администрирането на такъв сайт не е лесна работа и понякога отсрани не се вижда. Именно затова всички ние разчитаме на тях. Ведъж поел ли си ангажимента, намирам за малко безотговорно да се откажеш просто щото някой не те е разбрал. Освен ако няма по-сериозни причини, когато нямаш избор. Тогава е разбираемо, хора сме все пак и да се оттеглиш достойно е по-добре отколкото да измениш на принципите си (визирам първия админ - Цв.Йолов). Точно по тази причина бях предложил при стартирането на 3-ия подред сайт "Воини на Тангра" да имаме скрит админ, чиято роля да е не само банване, но и поддръжка на сайта, в това число защита от хакерски атаки и засилване на сигурността му.
В случая това се прави от Запознат, който открито пое този риск. Затова от името на всички останали тук, го призовавам - ако нямаш други причини, не се отказвай! Нещата са по-важни от Егото на един човек. Или ако не може да продълава повече ще се наложи да търсим друг с подобни експертни знания по компютри. Точно затова става дума. Всеки от нас може да бъде админ и да слага банове. Но не всеки може да преодолява хакерски атаки, като последния случай, когато бяха хакнали забранителен скрипт (уж от името на хоста) и с няколко команди админът успя да го отстрани. Това нито Пламен,нито аз, нито Георги може да го оправи. Затова единият от админите ни е нужен да е над средното ниво запознат с компютрите. Иначе не ми пука дали сме "детска градина" или кадърни, както се изрази един доскоро активен участник тук. Важното е този сайт да го има! Иначе след 2 месеца просто тихичко ще прекрати съществуването си този "виртуален Саракт", а след него и самата България.
Йордан_13
Публикувано на: 13.6.2008, 14:27
Quote Post

Админ

Участник # 544

Така е. Като прибавим техническите познания на Запознат и неговия подход и характер, той се явява изключително важен за всички нас, а и за тоя сайт. Защото този сайт, всекидневно е подложен на различни видове нападения, от всякакви малоумници и всякаква сган. Затова всякакви мрънканици по отношение на Запознат, са забранени! Може да мрънка само този, който има претенции, че е по-добър от него и ги покаже на практика и докаже на дело, разбира се.
Както виждам, от профила му, Запознат си е върнал статута на Админ. Толкова.
PMEmail Poster
Публикувано на: 13.6.2008, 17:28
Quote Post

Група:
Участник # 0

Аз ви казах,че така ще стане. smil4341944e6b0c8.gif
PM
anti666
Публикувано на: 13.6.2008, 18:05
Quote Post

Има поне няколко основателни причини този сайт да го има.
Да почнем с най-елементарната причина. Този сайт е уникален с това, че никой не го притежава, не изпълняваме чужда воля и всеки допринася с нещо, включително и самофинансиране. За разлика от този на Атака, където техния админ (Владо Лалов) директно налага каквото му е спуснато отгоре по партийна линия. Тук по-малките националистични сайтове няма какво да обсъждаме. Повечето от тях са създадени само за да отклоняват и канализират енергията в удобна за режима посока. Някои от неконтролираните от тях биват бързо закривани, като случая с този на карловските момчета, осъдени по бързата процедура за "фашистка" пропаганда. Както виждате по броя на посетители, "Воини на Тангра" вече се превърна в най-четения националистически сайт и написаното оттук се взима под внимание от политици, учени, журналисти. Вече, както Елтимир се изрази, се превръща в медия, способна да променя обществените нагласи.
Тази "детска градина" е и единствената по рода си като извор за информация за автентичното Тенгрианство с неща, неизвестни до този момент. В случая говорим за старата Вяра на българите, което е повече от религия. Тук се дава излаз по непреки (а понякога и директни) пътища на волята на Колобърите.
Има и още една причина, която за мен е основна. Някой от враговете ни би казал "Вие, танграджийте пък се за какви се имате?". Малко хора осъзнават, че сайтът не е просто говорилня, но и в него се концентрира силна духовна енергия на свободни българи. Когато Йордан за първи път използва думата "Виртуален Саракт" аз не се замислих. Сега обаче това наистина много прилича на един умален модел на Саракта. Сами разбирате последствията ако той пропадне. Не случайно 1200 години по-късно се случва това Възраждане. Макар сега да сме пак "сянката на един дъб", както преди 1000 години са предсказали за България пророците, нас все още ни има. И ставаме все повече. А има ли ни нас - ще я има и България.
Публикувано на: 13.6.2008, 22:14
Quote Post

Група:
Участник # 0

Eй това са причините,поради които сме трън в задника на комунягите,турците,ТУРКИНИТЕ,пропадналите льотчици и племето "еврей"!
Лекичко да ме гепят за долуподписания!
------------------------
България ще бъде до края на времената!!!
PM
Богатир
Публикувано на: 13.6.2008, 22:37
Quote Post

Участник

Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08

Харесвам този сайт и този форум, защото наистина ми дават картина и идея за едно по-добро бъдеще. Все пак също така знаем, че за да постигнем това бъдеще трябва да положим усилия да го осъществим наяве. Целта на този форум не е да накара хората да постигнат това със силови средства. Целта е просто да се информират хората, че има и други модели на поведение, много от които можем да взаимстваме от далечните си предци. Това са модели на поведение, които да доведат до едно по устойчиво общество. В безпътицата на съвременната глобална култура, много инакомислещи българи(може би не само българи) подобно на оазис в пустиня намират тук нещо различно и стойностно по техните разбирания. Така всеки един удобрил Тенгрианството и идеята за Саракта, прибавя своите мисли и копнежи към тези на общата група. И така колкото по-голяма група от хора следва една идея, толкова силата на идеята и вероятността идеята да се осъществи нарастват.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 13.6.2008, 22:51
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Текстовете, които изтрих ги има и у други хора. Ако наистина има интерес, и ако има желание, те винаги могат да бъдат пуснати. Сега имам проблеми с компютъра, имам и лични проблеми. Не виждам как в близко време мога да пиша или да вземам участие в дискусиите. Всичко на тоя свят е до време. Елтимир - също.

--------------------
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Относно Запознат мисля, че няма две мнения по въпроса...!!! Относто хоста имам перфектно решение с което съм запознал един от админите така, че поне поради тази причина сайта няма да спре...!!! Ако представлява интерес вариянта който предлагам, знаете как да се свържете с мен... Продължавам да съм на мнение, че трябва да се помисли по отношение на "хигиената" във форума! Що се отнася до "хигиената" на общуване на всеки от нас извън този форум (в други форуми) - всеки трябва да прецени сам за себе си, какво има смисъл и какво не...!!! Хубаво е обаче да се замислим какво, откъде и от кого "привнасяме" тук...!!! Лично според мен имаме и проблем с прекалената си толерантност в определени случаи, но за това бях отворил нарочна тема преди време. Който се интересува, да си я търси да чете..!!!

Ден Грее
PM

Topic OptionsСтраници: (4) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020