Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
малкият танкист - шиптерска пачавричка
Ziezi |
Публикувано на: 8.6.2008, 20:43
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 |
Май търси помощ от шиптерски хакери, за да нанесат удари на български родолюбиви страници. Като е некадърен сам да се справи, тръгнал от албански реотани помощ да иска !?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.6.2008, 20:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Нямаше начин накрая да не си покаже рогата. Само че "танкиста" не е един човек. Те са група, подобна на другите групи от провокатори. Интересното е, че действа съвместно с тях. За такива предлагам незабавен бан и никакъв диалог. Те се опитват и ще продължават да се опитват да ни предизвикат към думи, за които да се хванат и да ни помъкнат по съдилища. Защото това е единствената им цел - унищожение на всичко Българско и родолюбиво.
Зиези, благодаря ти за информацията. -------------------- |
Tosho |
Публикувано на: 8.6.2008, 21:03
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 1 511 Дата на регистрация: 27-May 08 |
Не мога да разбера, защо взимате насериозно едно 17-годишно хлапе пълно с комплекси. Танкиста, Ташко, Мъдьо или там какъвто се пише, е ясен на всички витаещи из БГ интернет пространството. Какво си хабите енергията да му отделяте внимание, просто БАНове до дупка и толкоз. Той най-много страда когато не му се обръща внимание. Нали знаете децата имащи се за големи от какво най се дразнят. Когато се отнасят с тях подобаващо като с дечурлига.
-------------------- ?????? ?????, ?????? ?? ?????? ?? ???????.
|
Ziezi |
Публикувано на: 8.6.2008, 21:06
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 |
както виждаш, аз го приемам за смешко
просто нека да се посмеем - намерил от кого да търси помощ - от албанските реотани |
antijew |
Публикувано на: 8.6.2008, 21:20
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Значи аз това от отдавна си го мислех и бях убеден, че този танкист има мисия за разбиване наченки на обединение на Българските Националисти. Ето в основата на скарванаето ни с Български Националистически Форум стои той. Не е маловажно и това, че адимистратора и модераторите се оставиха ловко да бъдат манипулирани от него. Оставям настрана другите, които джавкаха подтиквани от антибългарските му прояви. Ziezi, доста добро разобличение.
Да не се окаже, че танкиста е и с рязано пишле...? -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
antijew |
Публикувано на: 8.6.2008, 21:27
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Tosho, и ти обаче като Пасков продължавате да вярвате на дългоопашатата лъжа, че ташко е 17 год. Не е на 17, а е на над 30 год. и е изпечен манипулатор работещ против България!!! Пламен Пасков го изпита на гърба си...Такива трябва да се разобличават, а не да се оставят да работят срещу Българщината. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
antijew |
Публикувано на: 8.6.2008, 22:18
|
Чифутстващия в българското интернет пространство "танкист"...
Колко си приличат тази и първата снимка на Зиези! Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Публикувано на: 8.6.2008, 22:27
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Четиримата танкисти и кучето трябва да се банират перманентно!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.6.2008, 23:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Бълва гадости, но това не му пречи да краде от моите книги. Тук виждате текст, преведен на български и публикуван от мен в книгата ми "Завръщането на Тангра". Антон Рачев №2.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |