Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
ВАЖНО!!!, набирам доброволци...!?!
100именъ |
Публикувано на: 23.10.2005, 22:17
|
Участник Група: Участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Малко предислов!
Възможно е с темите си да съм започнал да досаждам на някой, за това сега искам да ги успокоя! Ако развоя на ТАЗИ тема не ме удоволетрови, просто забравям, че съществува страницата "Войни на Тангра", тоест при подобен развой няма вече да досаждам! *************************************************************** А сега по темата! Искате ли да разкараме лицето Ахмед Доган от политиката??? Аз лично много, ама много го искам това нещо!!! Ако и вие също поне малко като мен искате да разкараме лицето Ахмед Доган от българската политическа сцена, тогава очаквам да се присъедините и да станете участници в отстраняването му от политиката!!! ****************************************************************** И понеже съм задал МНОГО, АМА МНОГО КОНКРЕТЕН ВЪПРОС, то очаквам и отговорите да са такива! МОЛЯ, не искам тук в тази тема да се пишат неща от типа на: "Ама как ще стане?" или "Ама това е много грандоманско и поради това не ща!" И понеже темата си е моя, то считам, че имам някакви права над нея и за това ЗАБРАНЯВАМ ДА ИМА ОТГОВОРИ РАЗЛИЧНИ ОТ: "ДА" или "НЕ" Или иначе казано, отговаряйте само и единствено с "ДА" или с "НЕ"! От това следва също така, че всеки има право само на един пост във темата! Повтарям въпроса на темата: ИСКАТЕ ЛИ ДА РАЗКАРАМЕ ЛИЦЕТО АХМЕД ДОГАН ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА??? *** Държа да съм пределно ясен, за да не се ОСЕРЕ темата! И мисля, че бях пределно ясен! *************************************************************** Послепис! Да, темата е написана агресивно! А я написах агресивно, защото съм дълбоко разочарован от ФАКТА, че в този форум всеки се хвърля през глава в теми които може би наистина са сериозни, но са си една РАЗДУМКА и нищо повече! Обаче в теми които открито призовават към ДЕЙСТВИЯ при това сериозни, то тези теми събират прахта! Да, толкова съм възмутен от ФАКТА, че ме избива на агресия и то яко! И понеже всеки знае приказката за "лъжливото овчарче", то ако в случая може да се претвори мъдроста на тази приказка, следва, че е логично аз вече да си мисля, че и от тази тема нищо няма да излезне! Е, ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ! За една седмица забравям, че има интернет и на 30-ти Октомври в неделя ще влезна да проверя каква сте я свършили! -------------------- ?????? ? ??????!!!
|
100именъ |
Публикувано на: 23.10.2005, 22:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 |
ВАЖНО ДОУТОЧНЕНИЕ!!!
Искам изрично да подчертая, че отговор с ДА на въпроса ми, автоматично обвъзва човека дал го със сериозни ангажименти и съпричастност към провеждането на кампанията за отстраняване на лицето Ахмед Доган от българската политическа сцена! Може да се наложи и някаква форма на саможертва! Ще трябва предполагам да се жертват лични финасови средства, лично време и т.н. Така че, ако някой го смущава подобно нещо, моля да не отговоря с ДА! А и понеже знаеме кой е Ахмед Доган, то е вероятно да има и натиск от службите! С други думи - КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА!!! Отговора ДА е ангажиращ! -------------------- ?????? ? ??????!!!
|
Bell |
Публикувано на: 23.10.2005, 22:38
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
ДА!
|
Атила |
Публикувано на: 24.10.2005, 1:16
|
Участник Група: Участници Съобщения: 85 Участник # 37 Дата на регистрация: 23-July 05 |
викаш да скачеме във водата пък после да гледаме каква е температурата
има 2 начина да се смъкне Доган 1. Да бъде очистен 2. Нови избори друго всичко е нереално! ... и 2те изискват мого дълга подготовка, стабилно финансиране и най-вече добър тим. Успехи Атила -------------------- «Ego sum Attila flagellum Dei»
|
Bell |
Публикувано на: 24.10.2005, 3:38
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Да беше отговорил с ДА или НЕ! Другото го знаем!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 24.10.2005, 7:25
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Да.
-------------------- |
Воина |
Публикувано на: 24.10.2005, 8:13
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Има ли възрастова граница??Или направо да попитам само пълнолетни ли могат да участват???
|
Храбростъ |
Публикувано на: 24.10.2005, 9:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 40 Участник # 38 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Не съм видяла важната тема на Стоименъ, но Бел ме насочи. Не съм от смелите само зад компа, а за реални и радикални действия.
Както е казано, нека бъде мера според мера. Отговора ми е ДА! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 24.10.2005, 14:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
ДА![SIZE=14]
-------------------- |
kardama |
Публикувано на: 24.10.2005, 16:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 39 Участник # 82 Дата на регистрация: 15-August 05 |
да
|
Scapegrace |
Публикувано на: 24.10.2005, 17:37
|
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 134 Дата на регистрация: 5-October 05 |
Д(МВР дебне)А!
КЕФИШ МЕ БАТЕ! |
blag009 |
Публикувано на: 24.10.2005, 20:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Та ВИЕ чадо ОООООООО със СТОТЕ имена питаш туй:
--""ИСКАТЕ ЛИ ДА РАЗКАРАМЕ ЛИЦЕТО АХМЕД ДОГАН ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА???"" --За мен Блаже въпроса е ПРИНЦИПЕН??????? Затова ШЪ си кажа моето мнение и ИСКАМ ОООО,СТОТЕ ИМЕНА ДА СИ ОКНЕШ И ТИ МЪКАТА???? Първо - КОЙ СИ ТИ ОООООО СТОТЕ ИМЕНА ,ЧЕ ИСКАШ ДА МАХАШ ЕДИН ПОЛИТИК ОТ СЦЕНАТА НА БЪЛГАРИЯ????Ако во истина само ОООООО СТОТЕ ИМЕНА - говори си квото искаш не ми пречиш! Второ - от ТОВА което съм чел ТУК ,ЛИЦЕТО АХМЕД ДОГАН Е ЗА СЪД ,А НЕ ТАКЪМ МИЛОЗЛИВ ЧУВЕК КАТО ОООООО , СТОТЕ ИМЕНА САМО ДА ГО РАЗКАРАШ. Трето - АЗЪ Блаже съм за следното .Ако това лице АХМЕД ДОГАН е предател и е вършил работи против РЕПУБЛИКАТА ,мястото МУ е в ЗАТВОРА,А НЕ САМО МИЛОЗЛИВО ДА ГО РАЗКАРАМЕ!!! Четвърто - ОООО ти със СТОТЕ ИМЕНА ЗА КОЕ СИ "ДА ГО РАЗКАРАШ ЛИ ИЛИ АКО ИМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ГО ОСЪДИШ И ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА". Пето - АЗЪ-БЛАЖЕ СЪМ ОГНЯР И СЪМ ДАЛЕЧ ОТ ТОВА ДАЛИ НАИСТИНА ТОЗ ЧИЛЯК Е ЗА ЗАТВОРА.Иначе колкото до това ДА ГО РАЗКАРАШ - НЕ ВИЖДАМ КАК ШЪ ГО НАПРАВИШ ,ХЕЙ ТАКА НА ДВЕ РАКИЙКИ И ШОПСКА САЛАТА? Шесто - темата си е твоя РАЗКАРАЙ АХМЕДИНО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА НА РЕПУБЛИКАТА ,ЯЯЯЯ ТИ СТИСКАМ ПАЛЦИ Седмо - ти казваш"Е, ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ!" за каво ООООООО ти със СТОТЕ ИМЕНА Осмо - ИМАШ МЕРАК ООООО ТИ СЪС СТОТЕ ИМЕНА РАЗКАРАЙ ГО! ПАК ТИ ОКАМ-ЩОМ СИ ИЗБРАЛ ПО ЛЕКИЯ ПЪТ - РАЗКАРАЙ ГО ТОЗ ПЕХЛИВАН. -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
100именъ |
Публикувано на: 26.10.2005, 21:37
|
Реших да подраня малко, пък и в крайна сметка една седмица е твърде много време за подобна анкета!
РАЗОЧАРОВАН СЪМ! Очарован съм само от готовите за действие, но доколкото ги преброих са само 8 + мене 9! Не просто съм разочарован, ами съм тотално разочарован! При положение, че във форума има регистрирани 130 души, пък дори и да приемеме, че 80 % от тях са или случайно минаващи през форума или нещо от тоя сорт, то 20 % от 130 души прави 26 човека! От 26 човека е смешно тая работа да я вземат присърце само 9 души! Поне 15 да бяха, че дори и 10! От "свежите" във форума има поне още 10 които не посмяха да се включат в темата! Очаквах и някой от тези които не се включиха, да го направят, но явно съм имал погрешни впечатления! Плюс това има поне 2 - 3-ма които не се включиха в темата, но в други теми също ТРЪБЯТ, че трябва да се действа! Което за мен е СМЕШНО! Ама това 9 верно е твърде срамно малко число! Аз да бях пуснал темата във някой форум на БСП, щяха да се съберат повече хора! Това е срамно, тук националистически форум ли е или не съвсем? Не съм отворил тема в която да ви моля и призовавам да ми помогнете да си пренеса мебелите примерно! Ако за това ставаше въпрос щях да се учудя да събера 9 души! Обаче Доган трудно 9 човека ще го спънеме! Всъщност то е ясно, че и с 20 няма да можеме, но като основа и като старт, като начало - и с по-малко ще стане! И снежната топка е малка като я спуснеш от върха на планината, ама след мине не мине няколко стотин метра и става ЛАВИНА! Обаче, НЯКОЛКО(9) СНЕЖИНКИ - СНЕЖНА ТОПКА НЕ ПРАВЯТ! Така че и като за начало щеше да е хубаво да се събереме поне малко повече от САМО 9 човека! ЯД ме е, защото логиката и чистата аритметика водиха до извода, че трябваше да се съберат поне малко повече от 9 човека! Само 9-тима души ли са тук ентусиастите??? Bell Елтимир Воина Храбростъ georgi_nz kardama Scapegrace ЛЕМС и моята скромна персона 100именъ ******************************************************************************** ******** Ще направя и малко уточнения! Мистик в друга тема, застъпва тезата, че едва ли не съм си гъделичкал личното ЕГО с тази тема, щото видиш ли, била много агресивна и видиш ли все едно съм казвал "КОЙТО НЕ Е С МЕН Е ЛАЙНО"! Хубаво, всеки си има право на мнение, но аз съм длъжен да поясня! Аз не съм казал "ВСИЧКИ СЛЕД МЕН", че после да твърдя "КОЙТО НЕ Е С МЕН Е ЛАЙНО"! Аз казвам "ВСИЧКИ СРЕЩУ ДОГАН" и вече от тая гледна точка другите, а не аз, сами биха казали "КОЙТО НЕ Е СРЕЩУ ДОГАН Е ЛАЙНО"! Аз дори бих застъпил точно обратната контра теза! Понеже аз съм повдигнал въпросната тема и понеже е агресивно написана, а и явно аз не се харесвам на Мистик, то точно нейното лично ЕГО я спира да се включи в една подобна инициатива! Една инициятива която е идеалистична и е за общото благо, за благото на България! Но Мистик е готова да я пренебрегне, защото нейното лично ЕГО тоест това, че съм и антипатичен, или че начина по който съм си изразил темата и е антипатичен, то това явно е по важното, а на България - майната и! ******************************************************************************** ***** Очаквах доста други да се включат в инициативата! Ще спомена само някой от тях, а другите които ще пропусна да не ми се сърдят... Севар Мистик Миро БГскин Атила и др....... В началото ми се искаше да сме поне 15! Да почнеме поне от 15 човека! И почнох да пиша този пост с намерението да обявя тоталното си разочарование от слабия интерес към инициативата! Тоест да обявя инициативата за МЪРТВО-РОДЕНА! Но "неверниците" ме амбицираха още повече! Готов съм да започнеме и тези 9 които сме! И ВЯРВАМ в успеха който ще постигнем! ВЯРВЯМ, че тези 9 от няколко снежинки, ще се превърнем в УНИЩОЖИТЕЛНА ЛАВИНА! Миналата година някой тук се подписваше така: "НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СМЕ! ВАЖНОТО Е КОИ СМЕ!" След категоричния отговор на 8-те включили се в темата и готовноста им за жертвеност на лично време, средства и т.н. както и готовноста им за действие... ТО ИНИЦИАТИВАТА ЩЕ БЪДЕ ПОДЕТА! Все още ВЯРВАМ в "неверниците"! Въпреки, че ще почнеме дори и да си останеме само 9-тимата то аз все още се надявам да станеме до НЕДЕЛЯ поне 15! Призовавам, тези които до сега не са се включили в инициятивата да го направят до НЕДЕЛЯ! Нека да направим тозипът нещо ГОЛЯМО! Нека да загърбим личните противоречия, иначе нищо няма да направивме! *** След като вече решихме, че ще почнеме, това е - А! В НЕДЕЛЯ, очаквайте - Б! ******************************************************************************** ******* Темата остава, за да може до НЕДЕЛЯ да се запишат и тези които до сега не саго направили! Което ще рече, че ПРАВИЛАТА ОСТАВАТ! Очаквам само отговор с "ДА" или с "НЕ" и само по един пост в темата! И въпреки, че категорично бях казал още в началото и то КАТЕГОРИЧНО като за ИНДИЯНЦИ, че не е редно темата да се ОСИРА! То на тоя свят хора с ДУШЕВНО РАЗТРОЙСТВО винаги и навсякъде има и се намират! Лошото е, че манталитета на хората с ДУШЕВНО РАЗТРОЙСТВО е да ходят да си ОСВОБОЖДАВАТ НАПРЕЖЕНИЕТО - СЕРАТ пред чуждата "врата", вместо в "кенефа" си! Както и видяхме, че вече направиха някой! За това призововам, администраторите, модераторите или там на който му е ангажимента да следи форума, да изтрива всеки пост различен от "ДА" или "НЕ"..... Всъщност не ги призовавам, ами ги МОЛЯ за това... И понеже манталитета на хората с ДУШЕВНО РАЗТРОЙСТВО ми е твърде познат и знам, че кагато им направиш забележка да не ти серат пред вратата, в тях се заражда силното желание, ако може вътре в ХОЛА на МАСАТА ти да се ИЗСЕРАТ! Та за това ще ги помоля, ако толкова много им се иска да серат над мен, то нека е в Лично Съобщение или по пощата ми letec@mail.bgq а не тук в тази тема! Вече обявилите се за съпричастни към инициативата могат също да ми пишат по пощата, ако нещо ги вълнува! Също така считам темата за достатъчно сериозна, че да бъде закачена от отговорните лица редом със сегашните 2 теми закачени да седят постоянно отгоре на форума! Така че МОЛЯ отговорните лица, АКО не е в разрес със душевния им мир, да закачът темата отгоре, до НЕДЕЛЯ! Предварително БЛАГОДАРЯ! ЗАПИСВАЙТЕ СЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА................ -------------------- ?????? ? ??????!!!
|
Севар |
Публикувано на: 26.10.2005, 21:59
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Виждам огромни разтеглени локуми, но предложения за нещо конкретно не виждам. Какво очакваш от хората, след като не си обяснил в какво искаш да ги вкараш? Ако предварително знам каква е инициатива, може би бих се включил. Да държиш назидателен тон и то на целия форум НЕ ПРИЕМАМ!
|
Azerath |
Публикувано на: 26.10.2005, 22:13
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Стоимене, чакам предложението ти и тогава ще реша дали да се включа. Трябва да знам, на какво казвам ДА или НЕ. "Всички срещу Доган!" - добре. Но каква е стратегията?
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Страници: (2) [1] 2 |