Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Сайта на зиези под атака
gan4ocenov |
Публикувано на: 6.5.2008, 19:48
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 21 Участник # 1 448 Дата на регистрация: 15-April 08 |
Еми точно когато си помислих че нещата около ташака са утихнали се оказа че току що получих в ютуб акаунта си следната реклама:
From: tankistabg Date: May 06, 2008, 09:20 AM Subject: Посетете, оценете Body: Първия сайт ПРОТИВ трако-славянската теории за произхода ни! http://www.ziezi.hit.bg/ ---- Е вече наистина ще се разходя до училището им. |
gan4ocenov |
Публикувано на: 6.5.2008, 23:20
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 21 Участник # 1 448 Дата на регистрация: 15-April 08 |
Обаче тоз фанатик не си поплюва и гази наред:
Вижте колко посещения Ден Посещения Уникални Импресии М.О. PPV Диаграма 06.Май.(Вт) 151 133 520 20 3.91 05.Май.(Пн) 13 5 73 2 14.6 04.Май.(Нд) 8 4 31 2 7.75 и има към 50 онлаин в момента да го ева/ |
antijew |
Публикувано на: 7.5.2008, 10:43
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Не съм адвокат на Зиези, но Кретена-ташко казва: "Излезе първия сайт против трако-славянската теория за произхода ни!" "Според Зиези Българите са: Траки, готи гети хуни тюрки монголи кимери пеласги печенеги узи власи и каракачани славяни алани и авари Според Зиези Българите не са: ...българи! Всичко друго но не и българи!" Това не е вярно! Зиези казва: "...На гръцки нарицателното "траки" е добило значение на "необразовани", "диви", "варвари", "неелини". С две думи - колкото и еретично да звучи - терминът "траки" е неприложим за историографията. Все едно да обявим, че в XV-XIX век на Балканите не е имало българи , а "гяури", само защото османските тефтери твърдят това. Като се има предвид горното, смятам за оправдано да сложа "етнонима" "траки" в кавички. Истинското име на земите, заселени от край време с българи е БАЛГ, БОЛГ, БАЛК , БАЛХ, БЕЛГ, БОЛГА, БЪЛГАРИЯ, БОЛГАР, БАЛКАН, БАЛХАШ, БАЛАХИЯ, (Валахия или Влахия), БОЛГАРДАГ и т.н. Коренът на всички тези наименования е Б-Л-Г / Б-Л-К, аналогичен с корена на българското народностно име." И най-важното, което оборва Кретена и доказва, че лъже е това, което Зиези казва: И така стигнахме до единствено възможното за нас заключение - древните българи не са били нито траки, нито тюрки, нито славяни, а чисто и просто те са били българи. Източник -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Ziezi |
Публикувано на: 7.5.2008, 11:40
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 |
Направих множество опити да влеза в дискусия с танкистабг, за да му обясня, че лъже и клевети доста нагло, но в "Български националистически форум" всичко, което написах беше изтрито.
Получих заплахи от него и от фелдмаршала да ме накажат със смърт и тем подобни. http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=6027.15 |
antijew |
Публикувано на: 7.5.2008, 12:45
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Бях свидетел на опита ти за дискусия там. Около десетина поуста ти изтриха, даже направих снимки на част от тях в, които питаш защо те трият. Гарантирам, че в тях нямаше обиди и грубости. Ако държиш довечера мога да ги побликувам тук. А колкото до "форума" им, хвалещия се, че не цензурира там псевдонационалист и двуличник-калоян пловдивски, най-нагло лъже. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 7.5.2008, 17:33
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Емиле, въпреки че остана много горчилка от несправедливите ви нападки по мой адрес във форума на вестник Атака, и от сляпото ви следване на "новия Левски", напук на разобличенията, аз, в случая съм напълно на ваша страна. И тук не става дума за симпатия или за правилото: дай да сме на страната на нападнатия. Става дума за това, че въпреки, че не съм изчел всички материали в сайта ви, от това, което съм чел, сравнявал, и преосмислял, стигам до извода, че вие: 1. Много сте работили, събирали, мислили и сравнявали по въпроса. Това е не само достойно за уважение, това е истински подвиг, на който не са способни повечето от уж призваните ни официални историци. Не мисля, че прекалаявам с патоса, аз просто така смятам. 2. Теориите ви се нуждаят от много малко още доказателствен материал, който лежи заровен и чака откриване, описване и публикуване, или прочитане, превеждане и публикуване (в чужди архиви и библиотеки, имам предвид). Но даже и така за мен те са доста убедителни и засега съм склонен да приема, че най вероятно, ако не се окажат чиста истина, истината ще е някъде много близо до тях. 3. Въпросният критикар, Пепчо Танкиста, когото аз лично на времето имах неблагоразумието да броя за човек, и да отдавам агресията му към неоправдани адресати на юношески максимализъм, е просто откровен хейтър и завистник, който се опива от манията за собственното си величие и преекспониране. Той не е забил един пирон в живота си, не е създал нищо, но работи на бясни обороти да плюе Елтимир, мене, воините, руснаците, сърбите... Да се думка като подрастващо горилче в гърдите колко бил "за" българите, как българите били дошли на Балканите, изколили де що трак и славянин все още шавали, и в резултат били установили 96.7% генетическо превъзходство над недоизкланите и недопрокудените унтерменшове, според него и другия с възпаления мозък - Калоян Чавдаров Христов от Русе, (дето адреса му могат да ви дадат с точност до квадратен метър вече). Тези момчета, за съжаление, са грозното, уродливо лице на българският национализъм. И понеже са кресливи, шумни и активни, създават впечатление за количество, и едва ли не за основното лице на този злополучен национализъм. Волен впрочем направи думата "национализъм" на мръсна дума. Въпреки, че в началото тя стана знаме. ---------- А запушването на устата ви от форумната администрация (не знаех, че са ви трили) оставям без коментар. Факта сам по себе си е показателен. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Ник |
Публикувано на: 7.5.2008, 17:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Присъединявам се към Пасков!
|
Ziezi |
Публикувано на: 7.5.2008, 19:13
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 |
Господин Пасков, благодаря Ви за подкрепата. Аз няма да се оправдавам, задето съм изказал мнението си относно Вашето отношение към Атака. Аз никога не съм твърдял, че Волен Сидеров е "новия Левски". Аз винаги съм твърдял, че ние с ангели не разполагаме, та да направим партия ангелска. Бъдете сигурен обаче, че дори Атака да беше съставена от ангели, медиите и властите щяха да я превърнат в дяволска партия. Защото ние не живеем в Рая сред ангели, а живеем в ада сред дяволи. За Волен Сидеров съм казвал единствено следното - той е най-добрият оратор, и един от най-добрите политици на прехода. Това е моето мнение. Волен Сидеров хитро влезе в парламента, като използва комунистически "националистически" партийки, които си вярваха, че ще го използват и манипулират лесно - оказа се, че смешните съветски псевдобългарски "патриоти" бяха всъщност използвани, и после фино изритани - чудесен политически ход на Сидеров! Атака продължава да бъде третата българска политическа сила, въпреки крокодилските сълзи и предсказанията на разни псевдополитолози. Атака има шанс да измести дпс от ролята на балансьор. Само тази възможност е достатъчна, за да спрем да се двоумим и съмняваме, и да подкрепим Атака. Всеки е свободен да не харесва Атака, да събира ангели и да си прави собствени партии, но никак не е честно от страна на родолюбивите българи като Вас да се дърпа Атака назад, след като съществуват достатъчно българофоби, които го правят и без това. Пак повтарям, уважавам Вашето мнение, но моля Ви, осъзнайте се в каква среда се налага да вирее Атака, колко кал и помия се излива върху нея, колко агенти се внедряват в нея, и как се оцелява, и как се пази добро име в тази враждебна атмосфера ! |
||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 7.5.2008, 19:44
|
||||||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Атака нямат никакви принципни различия с ДПС (освен реториката и заявленията, те са ясни). Волен сложи функционери на ДПС за шефове на Атака по места, и двамата с Доган са на една хранилка, което предполага и общ инструктаж. Вижте в линкваните "тук" по-надолу за подробности.
Аз нямам никакво отношение към дърпането назад! Тази услуга Волен и компания си я правят съвсем самостоятелно. Аз просто питах: защо така, и се възмущавах, че машиниста само клати влака и пуска парата през свирката.
Калта и помията последните 2 години също те си я произвеждат сами. Сами се оливат и осират, а после се опитват да викат "Кой ми сра в гащите". Накратко: следва ли да очакваме каквото и да е добро за България от Волен и Атака, и средата и ли е виновна, или фронтмена и факлоносеца, четете тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук и тук Ако на вас ви е останала каквато и да е надежда за Волен или Атака, че са в състояние, или даже, че, имат намерение да направят каквото и да е българоугодно, моята е окончателно пресъхнала. Ерго, подкрепа от мен повече няма да видят никаква. Докато им вярвах, съм им помагал всячески, включително и с пари. Халал да са им, платих си консултацията, за да си направя извода. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||||||
Хунор |
Публикувано на: 8.5.2008, 5:33
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Темата от къде я почнахте и къде отиде. Но щом ви влече да се занимавате със заблудени Зиезита и Танкисти ваша работа.
Забравяте да си припомняте какво е писал Елтимир. "Траки, илири, печенези, кумани - те станаха част от нас, потомците им са наши братя, ние не ги различаваме, не ги отделяме от себе си. Има ли тайна и каква е тя? Ние не сме нито покорявали, нито завоювали тези народи. Те се сляха с нас, защото живеехме един и същ живот, изповядвахме една и съща Вяра, почитахме едни и същи ценности. Ние израснахме от един и същи корен и пак станахме едно. Ние не се изклахме взаимно, а се сродихме, защото бяхме изпълнени с доверие и уважение един към друг. Разликата между горепосочените етноси и днешните кресливи пришълци е, че пришълците ни ненавиждат, като същевременно изискват от нас да отвърнем на ненавистта им с примирение. Само че заради шепа кресльовци ние нямаме намерение да се опълчваме срещу всичките народи по света. Ето основата на нашата съпротива срещу измамниците:" -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
anti666 |
Публикувано на: 8.5.2008, 14:12
|
|
В интерес на истината, не съм видял някъде Зиези да твърди, че българите са били завоеватели на Балканите. Напротив, той е също един от радетелите за автохонността на българите тук - нещо, което и ние твърдим като основа. Пристрастността му към Атака си е негово право и надежда, която също е разбираема.
Две неща обаче не мога да приема. Едното е упоритото му отричане, че изконната българска Вяра е именно Тенгрианството. Той, както и други учени търси твърди и необозрими доказателства черно на бяло, че Българският Бог се е казвал именно Тангра. Макар че като иска - да го нарича и Български Бог, понякога и ние тук използваме това име. Второто нещо обаче, с което категорично не мога да се съглася е, че хазарите-ешхенази са българи. Това е много опасно твърдение, наливащо вода в мелницата на евреите и тяхната доктрина Еврия. Между другото в един от постовете си Зиези ме накара да се замисля върху нещо много очевадно. Какво е запазило българите в годините на робството. Досега учехме че е православието. Това е така, но не само. Темата му беше в форума на Атака за древните български (тенгриански:) празници - Еднажден, Еньовден, Колада и че именно те са запазили българщината, т.е. България. Това е тема за доразвиване, която е важна за оцеляването ни, защото ние сме в поредното робство - юдейското. |
|
anti666 |
Публикувано на: 8.5.2008, 14:43
|
|
Без да иска, Зиези в този си пост дава и разковничето. Че православието е помогнало да се запази българския народ през робството, но не решаващата причина. А тя е дълбоко закодираното в подсъзнанието ни тенгрианство. Това е зова на кръвта, проявлението на Орендата, която всеки българин носи със себе си. Нещата са много по-дълбоки и не само заради древните празници. Помислете логично - ако православието е причината да се запазим като българи през турското робство, тогава, каква е била причината да се запазим такива през византийското? Нали ромеите също са били православни, така че не е имало причина въобще за въстанието на Асеновци. Откъде се вземат тогава танцуващите чародеи, които въздействат в най-критичния момент въстанието да успее. Защо българите се вслушват в техните "крясъци" -според ромейските хронисти. Дори колобърите да са използвали висок български и заклинания, нещо трябва да е подтикнало дедите ни да отхвърлят робството и то по времето, когато Византия е била в апогея си.
Така че както Зиези, така и Волен Сидеров си имат своята роля в измъкването от този тежък сън, с който нашите душмани приспиват българите. |
|
Ziezi |
Публикувано на: 8.5.2008, 16:54
|
Никога не съм бил против тенгриянството, каквото и да представлява то.
Напротив, винаги съм търсил доказателства, че бог Тангра е бог на българите. Не съм намерил вече 10 години такива доказателства, по точно нито едно доказателство. Със същия успех можем да приемем на вяра, че бога на българите е например Хор, даже аз съм много склонен да търся усилено и в тази посока. Искам да ме разберете правилно - не отричам Тангра, но декларирам следното: 1. Бог Тангра е бил използван от недобросъвестни учени, които преди един-два века започват пропагандата за номадизирането на българите, и развиването на дошляшката теория. Презумцията е, че българите са тюрки, а бог на тюрките е Тангра, следователно бог на българите е Тангра. Това е една неправилна презумция, тъй като Тангра е толкова бог на тюрките, колкото Христос е бог на негрите. Ако тюрките са вярвали в Тангра, то това не означава, че Тангра е тюркски бог. Бог Денгир е хетски бог, а хетите аз лично приемам за предци на българите - това е европейски народ, сред който за първи път в праисторията е засвидетелстван така наречения "индоевропейски език", който по принцип би трябвало да се нарича български. 2. Множество автори отбелязват факта, че град Танагра, находящ се северно от Атина, е родното място на Ерми /Хермес/, за който обожествен исторически персонаж, създател на херметизма, аз лично смятам, че е предтеча на българите. Това се доказва от няколко сведения - първото е сведението за тракийските благородници, които извеждали своя произход от Ерми. Второто доказателство са надписите на Омуртаг, в които има свидетелство за български род Ермиар. Третото доказателство е Именника, в който директно се споменава , че един от владетелските родове, наред с Дуло, е именно Ерми. Тези факти, ако не доказват автохтонността на българите, аз не знам точно какви аргументи и доказателства ни трябват повече ?! Така че най-вероятно Денгир или Тангра е български бог още в праисторията. Но тези времена са толкова тъмни, информацията за пеласгите е толкова унищожавана и фалшифицирана, че ние днес сме изправени пред призванието да защитаваме една почти невъзможна кауза - да покажем Истината за произхода на българите. Казвам почти невъзможна, защото съм убеден, че рано или късно истината ще излезе на яве, защото Истината е светлина, а Светлината с кал и прах не може да се покрие !!! Та имайки предвид горните съображения, аз не бива да бъда упрекван, че не зачитам Тангра - напротив , аз ще бъде много щастлив, ако наистина Тангра е Бог на българите. Но трябва да отбележа, че първо няма доказателства за това, и второ има тонове интерпретации на тюркофилията, която бълва лъжи и инсинуации за Тангра, което наистина е едно престъплиние, за което пантюркизма рано или късно ще плати ! Нека добавя, че татаризъм=пантюркизъм, и че татаризма и пантюркизма получават субсидии и от русия и от турция, колкото е да е невероятен този факт на пръв поглед! |
Ziezi |
Публикувано на: 8.5.2008, 17:24
|
и нещо за така нареченото православие
склонен съм напълно да отрека приноса на православието за оцеляването на българите по време на робството нима забравяте, че православието по нашите земи в по-голямата част от робството е гръцко, и едва последните няколко десетки години то става българско - по време на Екзархията бъдете сигурни, че преди Екзархията гръцките попове са били по-големи душмани спрямо българите дори в сравнение с турците ! забранявани са традиционни празници, забранявани са и са горени български стари книги, забранявани са български песни, за църквата е било кощунство да се играят хора например !!! за какво спасяване на българщината говорим тогава ?! аз поддържам мнението, че истинското, ранното хриситиянство е изповядвано от българите, а не от гърците, и че впоследствие борис налага юдейохристиянската гръцка извратена форма на православието, което трови българщината и до днес ще дам само един пример - празникът Петльов ден или Ихтима е стар раннохристиянски празник, но днешното юдейохристиянство го смята за езичиски, и налага на негово място празник с ново име - "Сретение Господне" Същото важи за Коледов ден, Гергьов ден, Еньов ден и т.н. та трябва да се знае, че налагането на юдейохристиянството върху старата и истинска раннохристиянска вяра на българите, е равносилно на потурчване ! |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 8.5.2008, 21:59
|
||||
Имате ли данни за това? Имам предвид: линкове, или източници? Въпросът не е провокационен, а чисто познавателен.
Аналогично. Въпросът е много интересен. Всякакви подробности, източници са добре дошли. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||||
Страници: (2) [1] 2 |