Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
отписване, има ли такава възможност?
ddd |
Публикувано на: 24.4.2008, 3:22
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 6 Участник # 1 320 Дата на регистрация: 29-January 08 |
Здравейте,
Искам да се отрегистрирам от сайта. Не е кой знае какво, но такава възможност би следвало да има. Много ми дойде сръбско и руско, но това вече си е моя работа. Поздрави, има много хубави неща тук. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.4.2008, 9:05
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ти имаш едва три коментара и искаш отписване. Звучи ми като провокация. И къде си видял тука сръбско и руско? Има отделни теми, отделни коментари, ама чак всичко да е сръбско и руско? То, ако беше така, аз първи бих се отписал, тъй като съм върл българофил и недолюбвам нищо чуждо. |
||
anti666 |
Публикувано на: 24.4.2008, 10:12
|
|
Виж ddd - пусни лс на админите, те ще свършат работата. Повечето сайтове нямат опция за отписване и трябва да се свържеш с админите. Аз така се отписах без много шум от сайта на дъновистите, които ми триеха постове. Тук никой не те е закачал, а това, че има русофили във форума - не можем да им забраним да си казват мнението, все пак си е форум. Решението си е твое, така че като си решил - така да е. Ще се радваме, ако си схванал нещичко от написаното тук.
|
|
Запознат |
Публикувано на: 24.4.2008, 11:16
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Сайта предлага такава възможност всеки да може да си изтрие профила. Тази опция обаче не е разрешена. Имаш свободата да изказваш мнения по темите. Държим всичко написано да остане. Мога ръчно да изтрия прифила ти, но много не ми се занимава с триене. Идеята на сайта е друга. Всеки дошъл тук е ценен по своему. Поздрави! |
||
ddd |
Публикувано на: 28.4.2008, 21:16
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 6 Участник # 1 320 Дата на регистрация: 29-January 08 |
В никой случай не е провокация, а не много обмислен пост. Повече афектиран, остана като тема, хубаво, дано е и добро. Поздрав.
|
Публикувано на: 29.4.2008, 22:06
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Ще се сетиш... Бъди здрав и дай нормален ник..нейм ли се казваше?! |
||