Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Фелд-мършляка, танкиста и компания са, на страната на турците.
Хунор |
Публикувано на: 30.3.2008, 15:07
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Мършляка, Машината бог и компания като взимат страната на шиптърите служат на интересите на ДПС, защото шиптерите от независимо Косово и турците са съюзници. Вече трябва да е ясно на всички какви са им целите. В последните месеци само пропагандират как трябва да мразим сърбите и руснаците, а да обичаме шиптърите, които одавна са се разбрали да помагат на турците при отделянето на Родопите.
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.3.2008, 23:46
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
За тези шушлеци ще е най-добре да не им споменаваме нито сайта, нито приказките. Така само им вдигаме значението, което без нас не би било това което е.
-------------------- |
Публикувано на: 31.3.2008, 0:54
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Мършата от хубавия град Русе да чака неканени гости...
Преди мънзърко му звъннах,но ме прати на гласова поща...милият... Пак ще редактирам,за да не тъпча форума с излишни глупости: КВИК,...ТИ НЯМА ДА УМРЕШ ОТ СТАРОСТ...АКО ИСКАШ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО В ДОБРА ПОСОКА ЗА СЕБЕ СИ: 0889383805... -------------------- Не ми ли звъннеш,НАБРАНА ТИ Е ЛАЙКАТА!!! |
empire_bg |
Публикувано на: 31.3.2008, 1:51
|
Новодошъл Група: Изгонени Съобщения: 9 Участник # 1 425 Дата на регистрация: 30-March 08 |
Ти гледай да не се захилиш наопаки като ти обърша 10-на шамара, рязано прасе!
Моли се да не ме срещнеш някой ден в тъмното! |
Публикувано на: 31.3.2008, 2:00
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Хахахахахахаахххххххххххх, Май татенцето в Немция те е изтървал?!... КВИК,аз имам сериозни намерения спрямо твоята нещастна от политическа гледна точка особа. Ти,мойто,ще ядеш мазната опашка. Със задника си!!! И с космите в посока към задника ти. Да не ми се разсърдиш после?! Дребен съсел... Мещер , моля те - редактирай го малко този си пост. Заради благозвучието на форума. Иначе те оправдавам напълно за казаното. Бел: georgi_nz. Това съобщение е редактирано от Мещера на 31.3.2008, 16:33 |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 31.3.2008, 16:31
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Щом искаш, ще се срещнем. Ти самият ме покани. Но си объркал едно: който взема страната на рязаните, той самият е рязан. А вие сте рязани-недорязани, значи ще трябва да довършим работата. -------------------- |
||