www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изборите в САЩ и решението на Билдербергите

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изборите в САЩ и решението на Билдербергите, или защо изобщо правят избори
ant
Quote Post

Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 5
Участник # 1 055
Дата на регистрация: 27-July 07

На 7-9 юни 1991 г. в Баден Баден (два пъти за да не се забрави :) на срещата на Билдербергите беше обявено решението Бил Клинтън да е новият президент на САЩ.

Ето какво казва Хилари , която е решено още през 2006 година да стане президент

http://www.jonesreport.com/articles/091107...ary_denies.html

http://www.prisonplanet.com/articles/june2...intonattend.htm
PM
antijew
Публикувано на: 14.2.2008, 16:54
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

И аз си мисля, че всичко е игра на кукловодите и Хилари ще спечели накрая. Сега показват, че Черньото води, ама всичко ще си дойде на мястото. Спектакъл/постановка/е, че има някъква надпревара!
Черньо за сега води. Нека всички негови поддръжници се радват. smil3dbd4e5e7563a.gif
http://www.dnes.bg/article.php?id=47568

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Tihichko
Публикувано на: 14.2.2008, 21:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 59
Участник # 1 071
Дата на регистрация: 3-August 07

QUOTE (antijew @ Feb 14 2008, 03:54 PM)
И аз си мисля, че всичко е игра на кукловодите и Хилари ще спечели накрая. Сега показват, че Черньото води, ама всичко ще си дойде на мястото. Спектакъл/постановка/е, че има някъква надпревара!
Черньо за сега води. Нека всички негови поддръжници се радват. smil3dbd4e5e7563a.gif

Привет,

Хилари е само за парлама както и другите........ жестоко се заблуждаваш ако мислеш по този начин. Президента който ще се закълне през 2009 г. в библията, но наум ще се отрече, по простата пречина, че е Талмудист, също така съпругата му е от богато ЕВРЕЙСКО семейство. Голям любител на "ВОЙНАТА" -участник във Виетнам. Това ще бъде Талмудиста Джон Маккейн..........

Поздрави!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
User posted image
"?? ?? ??? ???????? ? ????, ????? ????????, ?? ?? ?? ???????? ?? ????????? ??????? ?? ?? ????????"
PM
antijew
Публикувано на: 14.2.2008, 21:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Tihichko @ Feb 14 2008, 08:08 PM)
QUOTE (antijew @ Feb 14 2008, 03:54 PM)

Привет,

Хилари е само за парлама както и другите........ жестоко се заблуждаваш ако мислеш по този начин. Президента който ще се закълне през 2009 г. в библията, но наум ще се отрече, по простата пречина, че е Талмудист, също така съпругата му е от богато ЕВРЕЙСКО семейство. Голям любител на "ВОЙНАТА" -участник във Виетнам. Това ще бъде Талмудиста Джон Макейн..........

Поздрави!

Tihichko, честно да ти кажа никак, ама никак не ме интересува кой ще е президент на тази еврейска клоака. Дали ще е Клинтън, Обама или Маккейн е все тая. Боклуци. Всички ще са в услуга на кукловодите. Може и да си прав в прогнозата си.
smil3dbd4e398ff7b.gif Не споря.

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Tihichko
Публикувано на: 14.2.2008, 21:46
Quote Post

Участник

Съобщения: 59
Участник # 1 071
Дата на регистрация: 3-August 07

Привет, antijew!

Не е целта да спорим, ( особено с теб) по важното е да се говори, да се казва още от сега, за да разберат хората, че всичко това е един огромен театър, за които отдавна се говори, но те всячески ни обвинявт, че сме луди, фашисти........др.

Нищо лично!

Поздрави!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
User posted image
"?? ?? ??? ???????? ? ????, ????? ????????, ?? ?? ?? ???????? ?? ????????? ??????? ?? ?? ????????"
PM
antijew
Публикувано на: 14.2.2008, 22:00
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Tihichko @ Feb 14 2008, 08:46 PM)
Привет, antijew!

Не е целта да спорим, ( особенно с теб) по важното е да се говори, да се казва още от сега, за да разберат хората, че всичко това е един огромен театър, за които отдавна се говори, но те всячески ни обвинявт, че сме луди, фашисти........др.

Нищо лично!

Поздрави!

Да Tihichko, аз още в първия си поуст споменах че са игра на кукловодите тези "избори".
Май с теб сме градски и може да "поспорим" някой ден на нещо/чай, бира или водка/ smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Между другото като се замисля Tihichko, май ще се окажеш прав. Хилари не ми се вързва нещо като ръководител на тази бълваща смърт машина-СЕЩ. Негрото Обама също. Май ще е Маккейн както казваш. Но защо така са го покрили и ни навират в очите Черньо и Белушка? Ще стане ясно...Само ако не са решили преди това да спретнат нещо на световно ниво задкулисните ръководители...

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
nazi_bg
Quote Post

Читател
**

Група: Изгонени
Съобщения: 17
Участник # 1 341
Дата на регистрация: 14-February 08

Искам барак обама да стане президент, да гледаме сеир там, ама
си мисля, че това е само залъгване на хората - видите ли каква "демокрация"
има в САЩ!!! smil4334ad8a149e0.gif
В близките 50 години не виждам как негър ще стане президент на САЩ! smil4334acc8dd304.gif
PM
WhiteKNght
Публикувано на: 15.2.2008, 10:13
Quote Post

Участник

Съобщения: 170
Участник # 1 172
Дата на регистрация: 15-September 07

Ванга е казала, че стане ли да управляват америка руса жена и черен мъж(като вице или обратно), то стана лошо!
PMEmail Poster
ashdot
Публикувано на: 18.2.2008, 22:26
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 9
Участник # 1 345
Дата на регистрация: 17-February 08

antijew , как успяваш да си компетентен по всички въпроси. Теста ти за интелигентност 130 ли е? Политолог ли си или политик? Отговори ми , моля те!
PM
Запознат
Публикувано на: 18.2.2008, 22:51
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Той на евреи не дава обяснения, отговаря с една дървена бухалака.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 18.2.2008, 23:44
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (ashdot @ Feb 18 2008, 09:26 PM)
antijew , как успяваш да си компетентен по всички въпроси. Теста ти за интелигентност 130 ли е? Политолог ли си или политик? Отговори ми , моля те!

И да ти отговори - няма файда, щото те банирах за еврейщина.

А за теб евреино тест с 130 високо ниво ли е? За нас българите не е високо ниво, а средно.
Заминавай на купон в Хайфа и се не връщай никога в нашата свещена земя.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Някой кандидати започват да ги избутват напред...

Джордж Буш-старши подкрепи Маккейн

"Бившият американски президент Джордж Буш-старши, баща на настоящия президент, се обяви за кандидатурата на сенатор Джон Маккейн като най-подходяща от републиканската партия за президентските избори.

„Никой не е подготвен по-добре от сенатор Джон Маккейн да ръководи нашия народ в тези времена на изпитания“, заяви Буш в Хюстън, щата Тексас. „Ще бъда щастлив да помогна на този забележителен патриот да носи напред знамето на нашата партия“, добави бившият президент. Маккейн води убедително в предварителните избори за кандидат на републиканската партия в повечето щати, където първичните избори вече се състояха. Той има 846 делегати при необходими 1191, а основният му конкурент Майк Хъкъби – 243. Настоящият президент Джордж Буш-младши все още не е обявил подкрепа за някой от кандидатите, но даде да се разбере, че ще подкрепи онзи, за когото ще гласуват мнозинството делегати. Маккейн има репутацията на относителен либерал сред най-консервативните кръгове на партията и до момента те се отнасят към него с подозрение. /Би Би Си"
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1163190

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
ashdot
Публикувано на: 19.2.2008, 19:10
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 9
Участник # 1 345