Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

tankista |
Публикувано на: 14.1.2008, 23:51
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 ![]() |
Добре пичове, два дена имах хубава забава. И вие не сте останали по назаде, вярвам.
Искате ли да заровим томахавките(не случайно по индиански). Вие не сте лоши пичове ама много сте като стадо овци - накъдето ви побутне човек - натам залитнете. Това се доказва от отговарянето на моите чисти провокации и ебавки с вас. Помирение? ![]() |
Севар |
Публикувано на: 15.1.2008, 0:02
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Аз бих заровил томахавката, ако се извиниш на Елтимир, може и лично. Тези твои провокации, които ти наричаш "чисти" не са особено чисти. Не ти прави чест да обиждаш някой, който не присъства в момента.
|
tankista |
Публикувано на: 15.1.2008, 0:06
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 ![]() |
да ти припомня - че вие започнахте с обидата че не съм ариец когато си пуснах снимката:
![]() и аз логично отвърнах че съм много повече ариец от: ![]() |
Севар |
Публикувано на: 15.1.2008, 0:26
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
И какво общо има Елтимир, че някой те бил обиждал? Не съм твърдял, че не си, но сега мога да се съглася, че си ариец. И какво от това? Това няма автоматически да изчисти мизериите.
|
Публикувано на: 15.1.2008, 14:17
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
ПРИМИРИЕ?
НЕ! ![]() Предаваш се,извиняваш се и ни каниш в София една малка група пет коли-25 човека на лека почерпка... ![]() |
Запознат |
Публикувано на: 15.1.2008, 18:53
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Ei tankist, dva dena me niama i si osral vsichko naokolo!
Aide kachvam te na tanka i zatvariam liuka! |
Публикувано на: 16.1.2008, 21:56
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Запознат,качи го и в БАН ЛИСТАТА-нали така си му е редът.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 16.1.2008, 22:53
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Направено е Мещер. Понеже Запознат е ангажиран с други мероприятия , помогнах за възкачването на танковия герой в алеята на скунксовете. ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |