Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Тероризъм и страх сред ордите на МВР, без коментар...
богтур |
Публикувано на: 14.10.2005, 11:34
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 59 Дата на регистрация: 30-July 05 |
Само хвърлете едно око на следното:
"При претърсване в дома на пенсионерката служителите на регионалното звено за борба с организираната престъпност открили пет пушки и 10 пистолета, повечето от XIX век, които не са регистрирани като лична колекция. Срещу И.П. е образувано полицейско дознание за незаконно притежаване на оръжие. " Струва ми се, че коментарът е напълно излишен, но не и благодарностите към полицията - благодарим ви че ни спасихте отново. Продължавайте да си вършите работата все така добре и да си врете носовете там където "наистина" се налага... |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.10.2005, 11:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Лигльовците се правят на антитерористи и претърсват кокошкарници , тоалетни та и брачни ложета за да си подържат имиджа и се харесват на по-горните си началници.
Всичко това съм сигурен, че е по сигнал на информатор-клюкар. Сами са гола вода. Нищо не могат откри. А съм убеден, че в циганското гето на моя град има достатъчно незаконно бойно оръжие в това число и Калашников. За това - нищо не знаят. На ако аз си преправя газовия пистолет - ще научат на момента. -------------------- |
IYI |
Публикувано на: 14.10.2005, 14:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Ха-ха-ха, иронията Ви наистина ме разсмя.Така е и така ще бъде!
-------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
богтур |
Публикувано на: 14.10.2005, 15:19
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 59 Дата на регистрация: 30-July 05 |
Не те знам що за индивид си, какво целиш с постовете си във форума, но приеми един приятелски съвет и ти и evgeni77 - Нали си има бнс за вас - бягайте да си играете там... |
||
blag009 |
Публикувано на: 14.10.2005, 15:25
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Жоро пропусна още и АСАНСЬОРИ,ПОЩЕНСКИ КУТИИ,ЛИМУЗИНИ И Т.Н. -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.10.2005, 16:35
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ама аз само принципно - нямам претенции за изчерпателност. То ако вземе да се изброява много може да се напише. Изкривеноста на съзнанието на ченгетата е неорганичена (като глупоста) и какво могат да измислят още - представа си нямам. -------------------- |
||
blag009 |
Публикувано на: 14.10.2005, 17:58
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Кво шъ каеш Жоро ако ти кажа ,че навремето четох една статия която в ПРАВ текст казва-От психологична гледна точка разлика м/у ПАЗИТЕЛ НА ЗАКОНА И НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА НЯМА!!!!!! От фактическа гледна точка РАЗЛИКАТА е - на по-малко КАДЪРНИЯТ му плаща държавата??????
-------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|