www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Пан Арииския Алианс

Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Пан Арииския Алианс
tankista
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 168
Участник # 258
Дата на регистрация: 19-February 06

Пан арииския алианс http://www.panaryan.com отвори секция за Българи
http://www.panaryan.com/forum/forumdisplay.php?f=118

Които желае нека доиде и пише там. В форума почти няма сърби и гърци. За руснаци - абсурд. Това го прави автоматично форум с пробългарски настроения. Блгарите имат и модератор.

Англииския не е задълителен - в българската секция спокоино може да пишете на български.

--------------------
User posted image
PM
tankista
Quote Post

Участник

Участник # 258

15% от трафика към пан арииския алианс се генерира от българи.

--------------------
User posted image
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Пан-Българския алианс, отваря секция за арийци. Арийците, ако искат да заповядат.

Интересно е, Ташко Фадромче, защо след като неистово се радва за затварянето на този сайт в БГ националисти, ама неистово се радва, идваш тук да рекламираш Пан-нещо си? Това не е ли лицемерие? Не е ли долна йезуитщина? Това ли са ариите, които рекламираш?
Ние сме БОЛГ-арии. Ако махнем Болг, оставаме едно нищо, само "ди-арии" smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
tankista
Quote Post

Участник

Участник # 258

Йезуитство щепе да е ако си бях регистрирал специално един алаунт за да се правя на някакъв 'нов' и да почна да рекламирам.

Та както и да е - абстрахираите се от личността ми и дайте по темата!

И тъй като ние сме най чистите ариици е логично да имаме представителство(солидно) в пан арииския форум.

--------------------
User posted image
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (tankista @ Jan 9 2008, 08:12 PM)
Йезуитство щепе да е ако си бях регистрирал специално един алаунт за да се правя на някакъв 'нов' и да почна да рекламирам.

Та както и да е - абстрахираите се от личността ми и дайте по темата!

И тъй като ние сме най чистите ариици е логично да имаме представителство(солидно) в пан арииския форум.

Солидно представителство могат да имат ариите, когато ние създадем нашия Всемирен Български Форум, но не обратното, тъй като историческата истина не предполага да се поставят децата над Бащата.
PMEmail Poster
tankistabg
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 16
Участник # 1 114
Дата на регистрация: 28-August 07

Зависи какво се разбира под ариец. Най разпространената дефиниция е ариец=човек от бялата раса. В тази връзка - или си бял или не си бял. Не става дума за никакви увъртания, бащи синове и прочие лунатизми.
PMUsers Website
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (tankistabg @ Jan 9 2008, 10:55 PM)
Зависи какво се разбира под ариец. Най разпространената дефиниция е ариец=човек от бялата раса. В тази връзка - или си бял или не си бял. Не става дума за никакви увъртания, бащи синове и прочие лунатизми.

Виж, кво, Фадромче, местото ти е БАН. А като те барна, такъв ще ти светна, че съвсем ще объркаш Луната със Слънцето. Айде, вземай си сюртюка, събирай си партакешите и да те няма.
Изключително безочливо псе. Псе, което веднага след като Сайта биде ударен, написа в така наречените "Бг националисти":Много хубаво,ч е го закриха тоя сайт, щото той проповядвал антибългаризъм, т.е. не ебавал много арийците, които всеки ден сънува Фадромчето.
PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (Jordan_13 @ Jan 10 2008, 03:03 AM)
QUOTE (tankistabg @ Jan 9 2008, 10:55 PM)

Виж, кво, Фадромче, местото ти е БАН. А като те барна, такъв ще ти светна, че съвсем ще объркаш Луната със Слънцето. Айде, вземай си сюртюка, събирай си партакешите и да те няма.
Изключително безочливо псе. Псе, което веднага след като Сайта биде ударен, написа в така наречените "Бг националисти":Много хубаво,ч е го закриха тоя сайт, щото той проповядвал антибългаризъм, т.е. не ебавал много арийците, които всеки ден сънува Фадромчето.

Jordan_13, разбирам чувствата ви, но ви предлагам да се замислим над няколко неща, преди да се отдаваме на емоциите си.

1. Чисто хронологически. Аз все още помня времето, когато четох първите постинги на Ташко Фадромата, когато се регна тук и задаваше въпроси: какво е това Тангра, тангризъм, същността на движението и религията. Вместо отговори момчето получи обвинения в провокаторство и хули, които няма как да генерират светло чувство у него. Ако не към самата материя, то най-малкото което е, към хората, изповядващи тези постулати. То ест, намирам реакцията му от чисто психологическа гледна точка за лесно обяснима и логична, без да я споделям, разбира се. Не обвинявам никого, просто констатирам хронологията на събитията.

2. Ташко Фадромата е на 17, може би скоро ще стане на 18 години. Спомнете си ние с какви акъли сме били на тази възраст, и остротата на изказа и категоричността на мненията му ще ви стане много по-лесно обяснима...и простима, надявам се.
Фелдамршала, който е 4-5 години по-възрастен от него, се държи подчертано неадекватно и действително не управляемо. За разлика от това момче, което, ако се зачетете, ще видите, че криво или ляво, споделено от вас или не, но преследва една цел и се занимава със същите търсения, както и всички нас, естественно, с променлив резултат. Той търси и обича България и българското, и се старае всячески да намери доказателства за това. Такова стремление не е особенно разпространено между връстниците му, а, за съжаление, даже и между останалите българи, съгласете се.

Мисълта ми, както вече много пъти в различни форуми (засега нечут и не разбран, но това не ме отчайва) писах, и призовавах, е да се обърне внимание на следното:

1. Българите в България и даже по света не са чак толкова много, че да си струва да се дърляме заради вижданията си. За мен е предостатъчно, ако един човек се определи като българин и милеещ за България, всичко останало, особенно религия, твърдо настоявам да се остави на заден план и да не се обсъжда публично или да се взема като критерий за оценка - "колко добър българин е този". Съображенията "защо така" съм ги излагал, не искам да се повтарям.

2. Националистите, патриотите от тези българи са още по-малко, ние сме буквално няколко десетки по форумите, с потенциал може би да направим фенове на идеята няколко стотин до няколко хиляди. Което е крайно недостатъчно.

3. Ако продължаваме да се дърляме, и по стар тестостеронов обичай да си доказваме кой е по-по-най, ще станем преки свидетели, в нашето време, не само на разрухата, унижението, смачкването и унищожението на България, българите като нация и дух, но даже и на первръщането и в Булгаристан или даже прсото в провинция Източна Румелия, където даже и думата "булгар" няма да я има.

4. Всички се опитват, по форумите, в медиите и в личния си живот, да докажат на околните (защото свято вярваме) че национализмът и националната идея е единственната обединителна платформа за спасяването и възстановяването на България.

Аз също смятам така. Нещо повече - вярвам в това.

Само че, кажете ми, как да ни повярват другите, колебливите или невярващите в това българи, когато ние, уж-националистите и уж-патриотите, не можем да общуваме нормално, без закани и обиди, без конфликти и дърляния, както в интернета, по форумите, така и на политическата и житейската сцена?
Как ще докажат разединените (националистите) на другите, че те притежават рецептата и формулата за обединението?
Ние се дърляме даже в рамките на един форум, който уж е събрал хора единомишленници, и края на тези дрязги се не вижда!

Предвид гореизложеното, аз смятам, особенно по-големите, зрелите от нас, да проявим 2 крайно необходими качества, за да не стане предреченото в горните редове:

- търпимост към всеки инакомислещ българин, търсене на общото и обединителното, и игнорирането (и то съзнателно), на всичко, което ни разделя! Това е много важно и много трудно!

- мъдрост, за да преглътнем болки, обиди, стари дрязги, защото времето да си го връщаме и доказваме на някого нещо вече отдавна е свършило. И останалите месеци и броени години работят против нас, против България! Скоростта на падението и унищожението, и поглъщането ни вече само се увеличава равноускорително.

НЯМА ВРЕМЕ ЗА ТАКИВА ДЪРЛЯНИЯ И ИЗЯСНЯВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА КАТО МЪЖЕ!

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
tankista
Публикувано на: 10.1.2008, 12:07
Quote Post

Участник

Участник # 258

Май вярно ще излезе приказката че тука имало големи злобари smil3dbd4e5e7563a.gif

--------------------
User posted image
PM
tankista
Публикувано на: 10.1.2008, 12:25
Quote Post

Участник

Участник # 258

та сега сериозно - Темата е за пан арииския алианс, а не за мен. Щеше ли да има значение ако якои друг беше пуснал тази тема - би трябвало да НЕ. Но май има. За жалост!

--------------------
User posted image
PM
antijew
Публикувано на: 10.1.2008, 12:44
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Пламен, по принцип съм съгласен с това, което казваш, но разбирам непоносимоста на Йордан към tankistabg. Смятам го за нормално. Можеш сам да видиш какви ги ръси за Движение "Войни на Тангра" този танкист във форума където си модератор. Ето част от "бисерите" му!

За Елтимир:"Именно!!! Срам е "лидер" на националистическа организация да е чернилка. Просто е обидно."
"те се гаврят с тангризма? Какви различия? Не е ли гавра че шефа им е по черен от циганин?"

За Движение "Войни на Тангра":"аяз не знам кои пусна лъжата че тези "воини" са лицето на български тангризъм! От къде на къде тези само обявили се ентусиасти ще са автентични тангристи? Пълен резил..."
"все някога ще затворят кепенците за постоянно. Пожелавам им го! Лъжетангристи!"

Предвид горното бан за tankistabg!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
tankista
Публикувано на: 10.1.2008, 12:55
Quote Post

Участник

Участник # 258

като сте я подкарали... ето още няколко smil3dbd4e5e7563a.gif

- Нормален последовател на "Войните на Тангра"?
- С колко букви?
- С николко, шегувам се...

Говорят си двама от войните на Тангра:
- Вчера бях на IQ тест.
- И колко изкара?
- Петица!!!

smil3dbd4e5e7563a.gif

--------------------
User posted image
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 10.1.2008, 13:11
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (tankista @ Jan 10 2008, 11:55 AM)
като сте я подкарали... ето още няколко smil3dbd4e5e7563a.gif

- Нормален последовател на "Войните на Тангра"?
- С колко букви?
- С николко, шегувам се...

Говорят си двама от войните на Тангра:
- Вчера бях на IQ тест.
- И колко изкара?
- Петица!!!

smil3dbd4e5e7563a.gif

Престани!
Това е път наникъде!

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
tankista
Публикувано на: 10.1.2008, 13:20
Quote Post

Участник

Участник # 258

банване или не - това не променя истината. Не съм се баш залятял да пиша в този форум както сте забелязали. Не искам хората да ме асоциират с вашата групичка. Уникално е как някои си мислят че са центъра на вселената.

--------------------
User posted image
PM
antijew
Публикувано на: 10.1.2008, 13:21
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Пламен Пасков @ Jan 10 2008, 12:11 PM)
Престани!
Това е път наникъде!

Така е! Прав си!
Не може обаче да се очаква нещо друго от Лицемер, който ближе там където е плюл...!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020