Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Издъних се пичове?
Bra |
Публикувано на: 11.9.2007, 22:53
|
Новодошъл Група: Изгонени Съобщения: 6 Участник # 1 148 Дата на регистрация: 11-September 07 |
Пичове как сте днес?
Айде лека нощ да си отдъхнете малко от мен. |
Запознат |
Публикувано на: 11.9.2007, 23:06
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Има кой да се погрижи за теб, за това ще спим спокойни.
|
Севар |
Публикувано на: 11.9.2007, 23:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Сутиенчо, айде много по-здрави на домакините на проксито ти!
|
Bra |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:25
|
||
Новодошъл Група: Изгонени Съобщения: 6 Участник # 1 148 Дата на регистрация: 11-September 07 |
Мерси мерси, и те ви поздравиха, викат да ви кажа че сте големи хакери и намерихте човека на улица Латинка в квартал Изток ли беше Изгрев ли беше сега не помня точно, но със сигурност сте надушили следата. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:30
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ми то са иска малко брейн, девойче,з а кодовите думи. Но ти глей да си вземеш вазелина и да намажеш дупката. |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Има кой да ни осведоми. Имаш два дни да се махнеш от нашата Земя, клепар смотан. На улица "Латинка" са убивани и по-големи червеи от теб. Евреи, обаче, също като теб. И като твоята наставница
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:40
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ето ви го "билярчето":
"Ст.Биляров Казва: септември 9th, 2007 at 8:18 pm Защо се допуска участието на един доказан агент-провокатор със съмнително криминално минало и с видими психически проблеми като лицето Ангел Грънчаров /Елтимир/? Един полу-циганин от с.Гурково,Ботевградско,мошеник,измамник и мистификатор. Долнопробен литературен крадец,който представя работи на руски автори като свои и се представя за доморасъл гений! Човек,който сипе обиди и закани по всички форуми,където все още има достъп. Човек,който бълва непрекъснато срещу висщи държавни служители и все още нищо не му се е случило! Всичко това е много,много подозрително. Остава да си зададете всички вие въпроса:На кого всъщност служи Ангел Грънчаров /Елтимир/и за кого работи? Когато цялата истина за това същество излезе на бял свят,мнозина ще се срамуват от себе си,за това,че са му вярвали и са му позволили да ги води за носа. Когато Елтимир говори за Волен Сидеров,той все едно,че разказва своята биография. Проверетевъв всички вестници,където той твърди,че е сътрудничил, какво всъщност е писал,на кой Господ е служил и чии задници е целувал просто за една бутилка алкохол! Това е историята на “националиста”Ангел Грънчаров/Елтимир/, “гуруто”на “Войните на Тангра”. Само че до преди броени години този”гуру”дори не знаеше какво означава думата “ТАНГРА”и се налагаше да му обясняваме и да го учим! Аз казах !" Ами аз да казвам ли? Мирчева, кучко еврейска, да казвам ли? -------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:52
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Мадурко я не поствай повече тука че да не почна да ти викам "скопец смотан"! -------------------- |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:53
|
Хубаво, браточка, ама когато двама си ги мерят, не излизай и ти със своята скромна пишка, че могат да ти я откъснат. И к,во ще правиш тогава?
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Какво ще прави ли?
Ще си намаже задника с шепа вазелин и ще чака да го онодят. Такива друго не могат да чакат. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:00
|
Не, Гошо, тоя ще търчи при сливето Мирчева, тя знае как да повдига самочувствието на такива. Айде да не казвам имена, че откакто ги научих, се отказах от всякаква мисъл за физическа близост с Мирчева. Въпреки нейните обещания да целува някакво копие на някакъв Воин.
-------------------- |
canelli |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:03
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 1 150 Дата на регистрация: 12-September 07 |
Аз просто пуснах тема заради сеира, а ти ме набеди че съм бил биляр, та улица Латинка, та не знам си кво. Ми мерете си ги, какво ме интересува това мен? Психясали изперкали параноици си ги мерят. баси скуката. Само гледайте да не дойде бай Пешо горския да ви натири "мерачите" |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:19
|
Те ако дойде горския - смятай че си литнал заедно с табора към небето бе мангал с мангал.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:19
|
||||
Хубаво, браточка. Щот можеше да платим на някой мангал да ти го начука, а после върви да се оправдаваш, че не си депутат. Аз лично щях да му платя. Да го направя ли, браточка? Знам ти адреса. Вече го знам, браточка. -------------------- |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:21
|
Момчета, има ли някой от вас камера да снима когато го начукват на тоя "Биляр"? Да се пукне сливето от завист, че не го начукват на нея.
-------------------- |
Страници: (2) [1] 2 |