www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Никой няма право да пъди циганите...

Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Никой няма право да пъди циганите..., вижте тази еврейска подлога Ангел Грънча
Биляр
Публикувано на: 16.8.2007, 10:52
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

Докато в столицата хвърчаха буйни цигани с голи ножове и секири в ръце, ревящи “Смърт на българите!” и ние се молехме да не се стигне до кръвопролития, в Пловдив един българин уби, застреля най-хладнокръвно на коридора съседите си, пак българи, а именно майка и 24-годишния й син, и то само защото си били оставили торбичка с боклук до вратата му - преди да я изхвърлят! На мен ми се струва, че тези две събития, съвпаднали по време, са един знак, та да се позамислим малко: не може да се говори ей-така, за едното нищо, че “ний, българите, сме… хубавите”, а пък само циганите били лошите!

Ето, оказа се, че не е така, че е глупаво да се мисли така, че изверги, че всякаква сволоч и мърша има и сред българите, и сред циганите. Но че, което е най-важно да се осъзнае, свестните хора и сред тях, и сред нас трябва да са тези, които ще задават тон в отношенията ни, а не хулиганите, не крадците и не убийците. Това събитие, убийството в Пловдив, е наистина злокобно предупреждение, което ни напомня, че сме болно общество във всичките си съставки, че болестта е обзела всички части на обществения ни организъм, че следователно не само циганите са ни проблемът, ами че проблемът ни е доста по-всеобхватен, а значи не може да се решава “на парче”. И че ония, които ни подбуждат да се счепкаме сега с циганите, после пък с турците, после вероятно пък с поданиците на… арменския поп, явно преследват доста прозрачни цели, а именно да отклонят вниманието ни от най-животрептущите, най-нетърпящи отлагане наши, национални, социални, общи българско-цигански и българско-турски, пък и всякакви други проблеми. Да, случилото се в София и Пловдив кажи-речи по едно и също време е съвсем реално, но много злокобно предупреждение, което трябва да охлади горещите глави - независимо дали са “антицигански” или пък “антибългарски” настроени…

Е, разбира се, има млади хора и от двете страни, които са с горещи глави, и които за едното нищо биха се сблъскали, пък да става каквото ще: нищо че после ни чака майка жална всички нас, защото пак ще трябва да живеем заедно и да делим това парче земя, където сме се родили всички. Земята пък - ще кажа и това, нищо че ще предизвикам гнева на нашите пишман-патриоти! - върху която ходим всички ние, и българи, и цигани, и турци, и евреи, и арменци, и какви ли не още, не е нито на българите, нито на някои други. Тази земя под краката ни не може да е българска, нито пък нечия друга, тя е обща на всички граждани на България, които живеем върху нея, нищо че над нея се вее българския флаг, нищо че държавата ни се нарича България. Така че никой няма право да гони този или онзи от “нашата си земя”, защото тя не е негова, тя е обща, повтарям, на всички. Земята не може да бъде “българска”, земята специално няма как да има такава народностна характеристика, земята си е земя, върху която ще живеят с пълните и равни права всички, които са се родили на тази земя.

А който държи земята да си е “само наша”, “българска”, който си е втълпил че може да гони другите от нея, нека да се позамисли докъде доведоха нещата братята-сърби с тази същата дървена “философия”. И да се сети какво ще стане сега с “изконната сръбска земя Косово”, която те загубиха именно поради своята неразумност, поради глупостта си като нация - щото се оставиха да бъдат подведени от спекуланти като Милошевич. Ние нашите дървени глави със същите враждебни към другите мисли като тия на сръбските милошевичи не трябва да ги допуснем да вземат надмощие, защото после наистина майка ни жална ще ни оплаква…

От "статията" става ясно, че:

1. "Българите не са по-стока от циганите!". Виж ти, значи българин е равно на циганин. Боже мой, и тази личност е ФИЛОСОФ! пхахахах... тъпо е да хабя енергия и време да доказвам банални неща.

2. "Земята не е нито на българите, нито на който и да е друг!". Ей, всички, въпреки, че сме в България и тук са живели 2000 нашите предци, това не е нашата земя, ЧУВАТЕ ЛИ!!? Тук спокойно и добре дошъл е да се засели всеки който пожелае и българите нямаме право да кажем нищо, тъй като тази земя е на всеки един родил се тук, било то негър, марцианец или бимбинистанец! Народи и национални принадлежности не съществувар! Пхахах

3. "Нека се помни и събира страх от опита на сърбите!". Нека българите знаят, че а са гъкнали, а са ги заклали циганите-нинджи! Нека се знае, както учи бачи Ангел, че сега шепата цигани които са уж малцинство, само ако поискат могат да ни изтрепят за една нощ - тези полуеволюирали примати! Най-голямата опасност е конфликта с циганите, защото те като по в правото си народ и по-технологично напреднали, ще ни спукат работата! Божеее, питам се - това ли са остатъците от народа на Атила??? На това ли ни учат днешните "ФИЛОСОФИ" да се страхуваме от паразитите??? Смешно и невярно е да се твърди, че проблемът не може да се реши, още повече при тази ситуация.

После да съм го уважавал този!? Как може да уважавам един човек, който не държи на българското, на историята и нашата култура и който няма нищо против да ни смеси и ощети в полза на чандала, изобщо в полза на небългарите! Бъкано е с антинационалисти в интернет!
PMEmail PosterICQ
ime
Публикувано на: 16.8.2007, 11:50
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Патриот

Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!

И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.

И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква за туй ходи,
че черквата й търговия!

И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
залага си и жената.

И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
а вий него със трудът си!

И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
изяда си и месата.

Борба

В тъги, в неволи, младост минува,
кръвта се ядно в жили вълнува,
погледът мрачен, умът не види
добро ли, зло ли насреща иде...
На душа лежат спомени тежки,
злобна ги памет често повтаря,
в гърди ни любов, ни капка вяра,
нито надежда от сън мъртвешки
да можеш свестен човек събуди!
Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога измамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
И на обществен тоя мъчител
и поп, и черква с вяра слугуват;
нему се кланя дивак учител,
и с вестникарин зайдно мъдруват,
че страх от бога било начало
на сяка мъдрост... Туй е казало
стадо от вълци във овчи кожи,
камък основен за да положи
на лъжи святи, а ум човешки
да скове навек в окови тежки!
Соломон, тоя тиран развратен,
отдавна в раят нейде запратен,
със свойте притчи между светците,
казал е глупост между глупците,
и нея светът до днес повтаря -
"Бой се от бога, почитай царя!"
Свещена глупост! Векове цели
разум и совест с нея се борят;
борци са в мъки, в неволи мрели,
но, кажи, що са могли да сторят!
Светът, привикнал хомот да влачи,
тиранство и зло и до днес тачи;
тежка желязна ръка целува,
лъжливи уста слуша със вяра:
мълчи, моли се, кога те бият,
кожата да ти одере звярът
и кръвта да ти змии изпият,
на бога само ти се надявай:
"Боже, помилуй - грешен съм азе",
думай, моли се и твърдо вярвай -
бог не наказва, когото мрази...
Тъй върви светът! Лъжа и робство
на тая пуста земя царува!
И като залог из род в потомство
ден и нощ - вечно тук преминува.
И в това царство кърваво, грешно,
царство на подлост, разврат и сълзи,
царство на скърби - зло безконечно!
кипи борбата и с стъпки бързи
върви към своят свещен конец...
Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"
PMUsers Website
ime
Публикувано на: 16.8.2007, 16:48
Quote Post

Често пишещ

Участник # 484

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
PMUsers Website
Ник
Публикувано на: 16.8.2007, 19:49
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

.."Така че никой няма право да гони този или онзи от “нашата си земя”, защото тя не е негова, тя е обща, повтарям, на всички. Земята не може да бъде “българска”, земята специално няма как да има такава народностна характеристика,.." ЧИСТО АНТИБЪЛГАРСКИ МАТЕРИАЛ! ЗНАЧИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОПЪДЯТ 2МЛН.БЪЛГАРИ И ТОВА ДА Е В РЕДА НА НЕЩАТА! НО! ..АКО НЯКОЙ СБЪРКА ПЛАНОВЕТЕ ПО ПОДМЯНА НА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ С ДРУГО,ТОВА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ БИВА ДА ПРАВИ...СЛЕДВАТ ЗАПЛАХИ. ПОЗНАТО!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.8.2007, 20:01
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Копирам го и тук, защото вероятно там ще бъде изтрито. Избягвам да бъда циничен, ама тоя път наистина ми кипна:
"Елтимир Казва:
август 16th, 2007 at 8:59 pm

Адаш, опасявам се, че тоя път наистина си докара беля на главата и аз съм безсилен да направя нещо. И дори да не си съгласен с мен, все пак е гадно да се нахвърляш върху, един подложен на геноцид народ с хилядолетна история, като защитаваш бурените, пратени да го задушат. Бурените, това са паразитите-цигани. Не вярваш ли?
Ето признание от един, който ръководи изтреблението на българите: “Възхищавам се от гения на турците, които държаха българите цели пет века под своя власт. А циганите са предопределени Свише да доунищожат онова, което е останало от този народ”. Доколкото знам, тоя тип в момента живее в Швейцария. Беше във Франция, ама май тамошните нещо са поусетили след някакви пожари в някакво си градче наречено Париж.
Ружа, ти си една човекомразка, нещо повече, ти мразиш самия Живот. Вероятно си някоя недоебана стара мома. Само някой изрод може да мрази собствения си народ и превъзнася неговите палачи.
Бъдете живи и здрави, докато Възмездието не ви настигне!"
PM
anti666
Публикувано на: 16.8.2007, 20:15
Quote Post

Елтимир,
Този Осин, когото цитираш дава ли си сметка за силите, които се надигат срещу него и приятелите му българофоби. Няма да победят и последния случай с един от нашите го доказва още повече. Просто момчето излезе още по-силно и уверено от поредните им НЛП опити. Българският Бог е с нас.
Ден Грее!!
Eлтимир
Публикувано на: 16.8.2007, 20:22
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Да, не един и не двама от нашите излязоха победители. Обаче бях шокиран като ми разказаха за едно друго момче. Есента на миналата година го видях като честно българско момче, националистче. Даже много се гордееше с някои свои действия против турците. Момчето беше доста едричко и пращящо от здраве. Това момче стана нещо като "апостол" на лицето, пратено от Осин. Сега, през юли наши хора са го видели. Това, което ми описаха е сянка на момчето, което видях преди по-малко от година. Тоя кърлеж просто им изпива енергията и се храни с нея. Вече са немалка група, като участват и лица от чужбина. те също са страшно засегнати физически. Според описанията, приличат на хора, боледуващи от лъчева болест. Ние трябва да спрем тези типове.
Не мога да напиша и една стотна от това, което научих по простата причина, че никой не би повярвал. Но ще се постараем постепенно да изнасяме истината с такива доказателства, че всички да прогледнат. НЛП изглежда като безобидна детска игра пред новото действие на пиесата. Впрочем те употребяват някакъв особено силен наркотик, предизвикващ видения и халюцинации. Наркотикът е без цвят и мирис, и се разтваря в течности. За себе си само ще кажа, че есента на миналата година съм имал невероятен късмет. Или пък Небето отново се е намесило.
PM
antijew
Публикувано на: 16.8.2007, 21:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Елтимир,аз мисля,че трябва да се продължат ударите по българомразеца адаша ти,както днес добре се справиха няколко човека от този форум по темата за чандала!
Този"човек"/адаша ти/ не трябва да се оставя да диша спокойно и всеки ден,когато има тема срещу Българите да бъде атакуван от нас Аргоментирано.Да не забравяме,че получи безплатна реклама от чифутите в предаване по БТВ. Една дама вчера сподели,че влиза в неговия блог,точно заради това предаване.Като имаме в предвид,че всеки ден има по някоя тема с антибългарска и промалцинствена насоченост/наблюдавам го от месец март/ мисля,че не трябва да бъде оставен от Нас намира.
Той им втълпява неговите гледни точки и много колебаещи се може да вземат неговата грешна страна...
Има няколко "човека",които редовно му припяват и ефекта е по-силен...
Незнам дали забелязахте,но от 80 мнения по темата само тази ружа и той бяха най-яростните защитници на паразитите-чандала.
На решилите да действат срещу българофоба псевдо философ ще кажа,че когато бъде оборен с аргументи и факти,той почва да контраатакува с друг ник,за да разпръсне огъня...Също така да ви нарича комунисти,сидеровци,атакуващи и т.н.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.8.2007, 22:29
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не знам мен как ще ме нарече комунист, след като съм бил в затвора за антикомунизъм, а той по същото време е следвал висше образование в Ленинград. Ето какво му написах. Копирам тук, защото няколко мои съобщения там вече бяха "редактирани":
Можехме да говорим за "великобългарски кретенизъм", ако кретенизмите се вършеха под управлението на българи. Какво наблюдаваме днес?
Георги Седефчов Първанов - циганин;
Сергей Станишев - евреин;
Ахмед Доган - дьонме, потомък на евреи, приели исляма;
Симеон Сакскобурггота - без коментар;
Надежда Михайлова - еврейка;
Иван Костов - циганин...
Да продължавам ли?
"Малцинствата" се финансират от една страна от евреина Дьорд Шорош, познат повече като Джордж Сорос, а от друга - от правителството на Руската Федерация. Контраразузнаването ни е изцяло подчинено на две чужди служби - турската МИТ и руското ГРУ. Икономиката ни се ръководи от евреите от МВФ. Армия нямаме. Нищо в България не е вече българско, освен ние, малцината "великобългарски кретени". Само че ние имаме нещо, което вие нямате. Ние имаме нещо, което упорито търсят групите на еврейката Тамара Тютченко. Ние имаме нещо, което упорито търсят групите на проф. Борис Золотов и останалите специалисти от ГРУ. Ние имаме нещо, което търсят и емисарите на мистериозния Осин. Ние имаме нещо, което нито вие имате, нито ще го имат онези, които го търсят. Ние имаме нещо, без което всички вие - и вие, предателите, и вие, нашите смъртни врагове - всички вие ще сте мъртви. Ние имаме нещо, значимостта на което не само не осъзнавате, но дори нямате интелектуалната възможност да осъзнаете. А когато истината за това Нещо се стовари безмилостно върху главите ви, вече ще е късно, безнадеждно късно.
Да, невежеството наистина е блаженство. Само че това блаженство е смъртоносно.
Ние имаме нещо, в чиято реалност вие не вярвате. Но ако това, което ние имаме не беше реално, щяха ли да го търсят толкова упорито и на толкова високо ниво? А доказателствата, че го търсят са предостатъчни. Само че още е рано да ви наврем тези доказателства във вашите слепи очи. Пък и да ви ги наврем, едва ли ще прогледнете. По всяка вероятност и тогава ще предпочетете да си останете във вашето блажено невежество.
Вие сте безнадеждни. Вие сте мъртви духом. А както казваше моят покоен кум Илия Стоянов Минев - мъртвото тяло при определени обстоятелства може дда бъде съживено. Мъртвият дух е мъртъв завинаги. На вас дори Бог не може да прости, защото вие вече не съществувате и за Него. Вие сте Нищо. кой би могъл да прости на Нищото?
Ние дори не ви мразим. Кой може да мрази Нищото? Ние продължаваме своя път към Бъдещето, а вас вече ви няма.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.8.2007, 23:46
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Дари, видях какво си написала в оня сайт. Съгласен съм с теб. Ще кажа няколко думи за този наркотик само тук. Ето какво ми разказаха.
В стаята били четирима. Домакинът се оправдал, че са в ново жилище и не можел да намери чаши. Затова сипал на себе си, на жена си и на един свой приятел вино в пластмасови чаши, а гостенинът пил минерална вода /той изобщо не употребява алкохол/ в стъклена чаша. Стъклото било леко мътно. Не усетил мирис или вкус. После започнали кошмарите. Зрителни и слухови халюцинации, кошмари. У човека останало впечатлението, че домакинът по някакъв начин контролира тези кошмари. Той дори показал, че знае точно какво е видял човека. И още една особеност. За разлика от други наркотици, чието действие преминава за часове, действието на този продължило няколко дни. Сега този човек си дава сметка, че наркотикът го е направил изключително податлив на внушения и на телепатична връзка.
И нещо на пръв поглед нереално. когато аз преди близо една година бях на гости на същия този домакин, забелязах, че десктопа на неговия компютър е черен. Повечето от нас поставят някаква красива картина и като им омръзне, я сменят. Виждал съм син екран. Но черен до този момент не бях виждал. Когато споделих това, човекът, над когото бил изпробван наркотика възкликна:
- Да, спомням си. А най-интересното е, че след като се върнах вкъщи, десктопа и на моя компютър беше черен. няколко пъти се опитвам да го оправя, но всеки път картината изчезва и се появява напълно черен екран. Май ще трябва да го преинсталирам.
Това са част от методите. Малка част. А за да разберете, че Службичките ни, нашите скъпи правозащитни служби отново са в играта, и отново на страната на нашите врагове ще кажа, че бащата на този наш любезен домакин е пенсиониран офицер от ДС.
Очаквам разкрития от други хора, след което и аз ще продължа със своите доказателства. Разполагам със снимки, за които малко хора се досещат, че мога да разполагам. За снимките бъдете спокойни, те са разможени в достатъчно екземпляри и няма как да бъдат унищожени. Пък и нашият Български Бог бди над своите деца.
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Елтимир, то и тук има хора ,които не са подготвени да чуят тези разкритията, но за другите,които разбират и са готови да те изслушат, тази информация ще е от огромна полза.
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Участник # 484

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
PMUsers Website
Биляр
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

Накратко, разбрахме се! Ще следим форума на тоя нещастник, и при антибългарски прояви ще бъде париран! Ако продължи, ще се направи сайт срещу него smil3dbd4e7853679.gif Мисля, че имаше вече някакъв направен. Или ще бъдат разпространени неговите душевни отпадъци. 100% той играе някаква роля в целият цирк и не е случаен човек. Плащат му най-вероятно да пише такива простотии и да насочва хорските вълнения в някаква посока, в случая - вредна за народа! Тази Ружа, и тя е същата като него. Между другото аз бях шокиран и объркан когато чрез гуугъл попаднах на този блог и си помислих, че е на Елтимир. Викам си, бре той е различен от този от Войните, гледай какви простотии пише, пък и философ, пф. Добре, че после видях, статията посветена на двете различни личности носещи еднакви имена. Пък и знам, че Елтимир е роден в Ботевградско, пък тоя е от Пловдив. Също така да кажа, че много хора от медийното пространство свързват образа Ангел Грънчаров, с нашия приятел Елтимир, това е в ущърб на движението!
PMEmail PosterICQ
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 696
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (violence @ Aug 17 2007, 12:53 AM)
Накратко, разбрахме се! Ще следим форума на тоя нещастник, и при антибългарски прояви ще бъде париран! Ако продължи, ще се направи сайт срещу него smil3dbd4e7853679.gif Мисля, че имаше вече някакъв направен. Или ще бъдат разпространени неговите душевни отпадъци. 100% той играе някаква роля в целият цирк и не е случаен човек. Плащат му най-вероятно да пише такива простотии и да насочва хорските вълнения в някаква посока, в случая - вредна за народа! Тази Ружа, и тя е същата като него. Между другото аз бях шокиран и объркан когато чрез гуугъл попаднах на този блог и си помислих, че е на Елтимир. Викам си, бре той е различен от този от Войните, гледай какви простотии пише, пък и философ, пф. Добре, че после видях, статията посветена на двете различни личности носещи еднакви имена. Пък и знам, че Елтимир е роден в Ботевградско, пък тоя е от Пловдив. Също така да кажа, че много хора от медийното пространство свързват образа Ангел Грънчаров, с нашия приятел Елтимир, това е в ущърб на движението!

Така е. Когато дадох на баща ми онази първата книга на Елтимир с политическите коментари за развитието на България от 1989 г., насам, тя много му хареса, но каза, че се знае, че тоя бил агент на комунистите. А пък аз му викам: "бе къв, агент, Елтимир е лежал в затвора за национализъм", а той - не, та не. Въобще не предполагах, че в Пловдив има негов съименник, и че за този негов съименник ми говори той.
PMEmail Poster
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

От блога на ангел грънчаров-Българофоба:
Да си хомосексуалист е нормално!:

http://angeligdb.wordpress.com/2007/06/01/...2/#comment-6674

Да мразиш циганите,е комплекс за национална малоценност:
http://angeligdb.wordpress.com/2007/08/16/...8f%d0%bc%d0%be/

Любов към световния терорист СЕЩ:

http://angeligdb.wordpress.com/%D0%90%D0%B...B8%D0%BA%D0%B0/

И тема специално създадена за Дари/от нашия форум/,която мрази свтовния терорист/СЕЩ/ и това е лошо според българофоба:

http://angeligdb.wordpress.com/2007/06/13/...b1%d0%be%d0%b4/

PM

Topic OptionsСтраници: (4) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020