Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Ликвидираха заместник на Заркауи
Eлтимир |
Публикувано на: 27.9.2005, 9:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
ВАШИНГТОН, 27 септември - РИА Новости, Аркадий Орлов. Отряд американски командоси унищожи иракския "терорист номер две" Абу Аззам, който е заместник на ръководителя на "Ал-Каида" в Ирак Абу Моссад Ал-Заркауи.
Главната част от операцията била проведена в Тел Авив, където било унищожено досието на Аззам, а самият той бил отчислен от Службата и изпратен в пенсия. В момента Моссад провежда съвещание с цел да бъде уточнена следващата кандидатура за овакантения пост. Доказателство, че съвещанието още не е завършило, е фактът, че външният министър на Република Атлантида Соломон Паси още нищо не знае. -------------------- |
Воина |
Публикувано на: 22.10.2005, 0:20
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Не се обиждай но за мен това е лъжа!!!Също като за Осама бин ладен!За мен той е измислица на американо-еврейскире служби !!!Като толкова са добри -Защо още не са го хвана ли а???Защото просто няма такъв човек!!!Това са политически тактики за успокояване на населението и глобално на хората!!!Организациите на Свещената Воина немогат да бъдат унищожени!!!Винаги ще ги има!!!И това за мен от една страна е хубаво!!!Та така и за вторият по жажност човек след Аз Заркауи-просто не са го убили!!!!Маниполират Обществото и аудиторията
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.10.2005, 13:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Не е лъжа, сатира е. Разбира се, че няма никакъв Заркауи, а всичко, включително убийството на нашите шофьори в Ирак е дело на израелката тайна служба Моссад. Във в-к "Съпротива" посочих точно и конкретно доказателство, че тогавашният външен министър на България Соломон Паси е съучастник в убийството. Преди време обясних и причините за тези убийства в Ирак и пак посочих доказателства. Обаче няма кой да чете. Или в най-добрия случай чете по диагонал, възприемайки всичко буквално.
-------------------- |
Воина |
Публикувано на: 22.10.2005, 14:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Ок!!!А ми даи линк за да прочета това за соломон паси и неговото съучастничество в убииството
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.10.2005, 14:05
|
Ето го: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...-July-page1.jpg
В-к "Съпротива" от юли 2004 година. -------------------- |
Воина |
Публикувано на: 22.10.2005, 14:16
|
Благодаря!!!Гледал ли си фима 9/11 по Фаренхаит????
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.10.2005, 14:33
|
Във филма не беше казано най-важното - че никакви араби нямаха пръст в случилото се на 11 септември. Филмът е направен да се хвърли цялата вина на сем. Буш, ако това се наложи. Тоест филмът се опита да направи от Буш бушон, за да не пострадат истинските виновници.
-------------------- |
LETO |
Публикувано на: 22.10.2005, 16:00
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Ама имали още нормални хора, които вярват на съществуването на Ал Кайда и на нейното участие в събарянето на кулите на 11.09
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Scapegrace |
Публикувано на: 22.10.2005, 17:38
|
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 134 Дата на регистрация: 5-October 05 |
Аз!
|
LETO |
Публикувано на: 22.10.2005, 17:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
.. И в кое по-точно вярваш: в съществуването на Ал Кайда или в тяхното участие на 11.09?
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Севар |
Публикувано на: 22.10.2005, 18:40
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Поздравявам те! Трябваше да сложа онази усмивка с кланящото се човече. Напълно подходящо е за твоя случай. |
||
Воина |
Публикувано на: 22.10.2005, 22:29
|
За съжаление има много такива хора ,които вярвят на тази история от 11 септември!!Никой не разбира каква чума са евреите!!!Но това малка чат от хората го знаят
|
LETO |
Публикувано на: 22.10.2005, 23:07
|
За евреите предполагат много хора. Но някак си ни е насадено, че Световната конспирация е едва ли не личностна параноя.
Чувал съм, че параноята обхваща само даден индивид. Ама при наличието на толкова много хора с еднакви убеждения няма как да е параноя! Сега остава Бай Чифут да се намеси и да ми каже, че става дума вече за масова психоза и веднага бих му забил въпроса: А кой Я ВСЯВА ТАЗИ МАСОВА ПСИХОЗА Г-Н МОШЕ(НИК) От друга страна горките американци и хабер си нямат кой им управлява държавата - то не че наща я управлява някой друг. Поне хората си намериха повод да ударят Афганистан...Ирак.. и т.н -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Scapegrace |
Публикувано на: 22.10.2005, 23:33
|
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 134 Дата на регистрация: 5-October 05 |
А в Израел кой взирвява бомби?Да, да знам евреите го правят за да може светът да ги приема като жертви...
Малко ги надценявате евреите, те са просто резани ориенталци с вкус към парите и белите жени-нищо повече... |
LETO |
Публикувано на: 22.10.2005, 23:45
|
Разбира се, че в Израел взривяват бомби палестинци, израелтяни, сунити, шиити и всички други, които докопат някакъв експлозив.
Там, обаче се води война (от кого е започната е друг въпрос). Нямах предвид това като писах за кулите в Ню Йорк или за параноята, която ни е треснала -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Страници: (2) [1] 2 |