Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

gеorgi_nz |
Публикувано на: 29.5.2007, 22:15
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Днес се чух с него. Причината да не е във форума е директно указание на някай си Дришков ли каза , Дръжков ли или май Драшков ( лошо се чуваше и не разбрах добре) да му премахнат не само достъпа до нета , ами и дори кабела по който става това от месните чекисти.
Затова не е сред нас. И е време най-скоро в Епохални времена на излезе цяла статия за наште "хубостници" какви ги вършат за свободата на словото в страна от прехваления Европейски съюз. Ми то ако това е европейския съюз, каква е тогава разликата от Съветския съюз???!!! Дето е казал Апостола - ако ще си имаме цар, то и сега си имаме султан! |
PARADOX |
Публикувано на: 29.5.2007, 22:48
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Те в НСС-ДС вече ги подкараха...!!! И на Дрисльото ще му дойде времето...!!!
|
Bell |
Публикувано на: 30.5.2007, 20:44
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
До там ли стигнаха мръсните гадове? Да пращат кабелите да режат
![]() Хм, не може да остане така положението, ще трябва да се измисли нещо! |
PARADOX |
Публикувано на: 30.5.2007, 22:28
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Ще трябва да се отиде на място...!!! И май това ще съм аз... |
||
antijew |
Публикувано на: 31.5.2007, 7:22
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Това е добре...!!! Близко си...!!! После кажи какво е положението...!!! Лек път...!!! Бъди здрав...!!! |
||||
Запознат |
Публикувано на: 31.5.2007, 13:35
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Елтимир помоли, някой, който е по-близо до Ботевград да отиде до тях.
Работите загрубяха отново! В момента той няма връзка с интернет, понеже единствения местнен доставчик му е резнал кабела. Пак същия, е наложил филтрация към нашия сайт, та от никой местен интернет клуб няма достъп до страниците ни! Това е ИНВАЗИЯ! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 31.5.2007, 13:42
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 697 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Хе, тия са смешници, личи си, че са мръсни и прости евреи и комунисти! Ще инвазират, а ние не можем ли да отидем до офиса на съответната фирмичка и да я "приватизираме" по древнобългарски. Бахти боклуците. Аз съм "За" участие в това дело. В това кървавочервено гнездо Ботевград, трябва да се сложи малко ред и някои полковници да бъдат разходени из близките планини, за глътка въздух и проветряване на комунистическите мисли! |
||
antijew |
Публикувано на: 31.5.2007, 14:19
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Нали Парадокс заяви,че ще отиде на място да види,какво е положението.Дано пътя му е бил лек,както му пожелах.Да се надяваме,че скоро/днес/ще ни информира. А относно предложението на Йордан съм "ЗА". |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 31.5.2007, 14:47
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
И аз съм отдавна "ЗА", обаче мисля че още е рано за такова действие. Те това чакат, да се проявим някак извън техния си закон и да имат "основания" да ни атакуват отново. Нека потърпим още известно време да дойде ХАОСА и масовите безредици, та тогава вече всичко ще е позволено и ще можем без да сме застрашени да ДЕЙСТВАМЕ както намерим за добре.
Времето на ДС изтича и затова така са озверели. |
Биргюн |
Публикувано на: 31.5.2007, 16:37
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 ![]() |
Eлтимир може да ползва прокси от някое клубче докато се оправят нещата с нета. Иначе много демократично са постъпили, майка им прокажена.
![]() |
Запознат |
Публикувано на: 31.5.2007, 16:58
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
PARADOX не успял да отиде по уважителни причини, а само се е чул с него по телефона. |
||
Запознат |
Публикувано на: 31.5.2007, 17:07
|
Онзи ден един друг доставчик от друг град си бе позволил да филтрира достъпа до сайта www.voininatangra.org
Това е втория случай за който знам. Ако иска участника в нашия форум, той си знае кой е, може да разкаже повече за това. Лично той е ходил до фирмата да се разправя с "професорите", които му казали, че най-вероятно това е направил техния доставчик консорциума Евронет. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.6.2007, 16:05
|
||
Днес се опитвах многократно да пиша на Епохални времена, но нещо не ми се отдаде:
Ако някой успее да се свърже с тях, нека ги помоли да изнесем случая за Елтимир - за последното мероприятие на службите. |
||
pitbull |
Публикувано на: 1.6.2007, 22:17
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 ![]() |
Здравейте! На мен ми е наложена няква забрана и не мога да посещавам сайта от лаптопа ми! Това стана преди десетина дни! Имам над 60 фаворити и единствено със страницата на войните имам проблем! Доста тъпо и доста необичайно! Ползвам интернет на визио и естествено започнах да ги притеснявам и не смятам да спирам! Оказа се обаче, че нещата са по-дебели, защото не само не срещам съдействие относно проблема, ами и се правят на луди и ни лук яли! Доста странно поведение се демонстрира ! Задълбах нещата и си казаха някои неща- нямаха избор! Забраната ми е наложена от София и доставчикът тук не може да направи нищо по въпроса! Явно има някви "големци" (а може и един да е..) , които действат тъпо и не могат да се усетят , че предизвикват верижна реакция , която ще ги застигне .....! Тук в Пловдив има доста компютри..
![]() Поздрави на всички! |
Запознат |
Публикувано на: 1.6.2007, 22:28
|
||||
|
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |