Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Честито!
Запознат |
Публикувано на: 21.5.2007, 10:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
В тази тема искам да изкажа радостта си от факта, че все повече българи започват да се отърсват от еврейската зараза наречена "Политически избори"!
Дали акта на 70% неучаствали българи в тази мръсна и подла игра е осъзнат и доброволен-по скоро да, отколкото не. В никакъв случай не мога да нарека тези хора "глупаци" или "овце", както ги ругаят по другите форуми и места. По скоро ще ги нарека Смелчаци, защото имаха смелостта да се опълчат срещу политическата мафия без да ги е страх. Те показаха, че могат да разчитат на себе си и приятелите си, а не на политическите механизми измислени от шайка бандюги с една единствена цел да ни грабят завинаги. Още веднъж искам да поздравя тези хора и да им кажа, че не са сбъркали! Българи, това Ви прави Чест! Да сте Честити! |
antijew |
Публикувано на: 21.5.2007, 11:07
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Честито и от мен!Дано в бъдеще,във всякакви"избори",овцете остават по-малко!!!НЕКА ОВЦАТА СТАНЕ ЧОВЕК!!!
-------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
PARADOX |
Публикувано на: 21.5.2007, 11:09
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
В една друга тема написах: Това е началото на края...!!!
Честито и от мен... |
selski_bek |
Публикувано на: 21.5.2007, 15:41
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 976 Дата на регистрация: 21-May 07 |
На същото мнение съм (без ирония) и некои цифри го потвърждават. У наше село се чудиме как се появиха 6 700 000 избиратели и дали това не обяснява вечните победи на "наште"??? Тя Майка България дали наброява 6700000 жители с децата и овцете, а те броят толкова избиратели. Не мислите ли и вие, че гласуваш или не-огромната маса мъртви души ще те потопи във вечно забвение и гласа ти ще потъне, като вода в пясък? |
||