Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
united macedonia, вижте какво пропагандирват някои псеудо-
Nadia |
Публикувано на: 27.4.2007, 13:49
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 946 Дата на регистрация: 27-April 07 |
вижте какво пропагандирват някои псеудо-македонци това беше пуснато във тема United Macedonia във форума България в немски сайт за студенти.
ужасена съм от начина по които преиначават историята и изкарват "македонските територии" окупирани от българия no comment -------------------- hvis lyset tar oss!
|
po3ok |
Публикувано на: 28.4.2007, 3:31
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 96 Дата на регистрация: 1-September 05 |
Надя, препратката не съм я чел, но мога да си представя за какви глупости става въпрос. От около три месеца посещавам зврескипопулярната ютуба.
Та такива идиотщини видях там, такива узурпации, че просто не ми се говори. Не съм очаквал, че има толкоз промити македонски мозъци. То са едни филмчета, започващи с ал.македонски и завършващи с ленин, сталин и Гагарин... то е чудо! Редовно споря с един чичка, който твърди, че Самуил е бил от славянското племе "берзити" и съответно бил македонец. Такъв му е и никът - берзити. Той поне не е толкова агресивен и се получи нещо като разговор. Други само псуват и това е. Нормална реакция на притиснат от Истината... За щастие присъстват и тези македонци, които са наясно с Българската си същност и я защитават. Призовавам който има свободно време да плесне по някой коментар под съответните видеота, защото сайтът наистина има нужда от Тенгриянския, от истинския Български възглед (някои Българи твърдят, че сме славяни...не бива!) . Все пак аудиторията е голяма, срещат се и разумни хора, а Истината практически отсъства... |
Luizka |
Публикувано на: 28.4.2007, 16:21
|
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 897 Дата на регистрация: 26-March 07 |
?Македонците изкарват Клепопатра като последния мак. владетел
ето това е нещо ново П.П и аз порех с БЕРЗИТИ ,но той не живее в македония и има малко промита оценка |
Nadia |
Публикувано на: 28.4.2007, 21:59
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 946 Дата на регистрация: 27-April 07 |
еми точно тва е най интересното, че повечето които се пишат големи македонци, btw. македонски националсти не живеят в македония. ето тези горе които дадох за пример оперират от Канада. малко тъпо...
-------------------- hvis lyset tar oss!
|
НСъпротива |
Публикувано на: 28.4.2007, 23:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Maкeдонци от все страни, обединявайте се!
-------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
Nemski89 |
Публикувано на: 29.4.2007, 11:03
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 41 Участник # 641 Дата на регистрация: 28-October 06 |
В добро настроение сте го случили берзити аз му писах на лична в YouTube да ми даде един единствен средновековен автор,наричаш Самуил цар на Македония и отговорът беше приканване да свивам юртите и да ходя в Монголия. Мамка ви сръбска задето им промихте мозъците!!! -------------------- "????????? ?? ???????,????? ? ????????? ?????,????? ? ?????????? ???????? ?? ??????.???? ????? ?????? ???? ?? ?? ?????? ??? 100 ?? ???? ?? ??????????."
??? ??-????? ??? ??? ??-?????? 10??? ??.?.?
|
||
Nadia |
Публикувано на: 29.4.2007, 21:30
|
ами не са само сърбите :) ако има хора които разбират немски мога да постна някои мнения от немския форум където надълго и широко македонците се опитват да защитават автентичноста си. на мене лично ми беше много интерсно, и също когато сърби или гърци се включат....
мился си че сега когато българия е вече в eu-то и македонците все повече злорадстват и се опитват да просвоят някои неща от нашта история, да не говорим за езика. май вече не става дyма за желанието им да имат български паспорти.. -------------------- hvis lyset tar oss!
|
Ник |
Публикувано на: 29.4.2007, 22:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Ами Наде,то всичко е на английски.Аз рекох да си пробвам немския,ама не!
|
Nadia |
Публикувано на: 2.5.2007, 10:24
|
ник, да на тази страница която пуснах всичко е на енглш, обаче аз говорех за друг сайт които е немски, и там по форумите има същата тема където македонците пишат... но общо взето няма смисъл като гледам че не много хора вземат отношение по темата :)
-------------------- hvis lyset tar oss!
|
Tangru |
Публикувано на: 2.5.2007, 14:10
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Ами аз намирам Евро Съюза за по голяма заплаха, от тез македонци (или каквито са там) Да внимамваме с ЕС и САЩ - македония си "има проблем" с албанци А за албанците - те на са ли били на Балканите, доста преди славяните - това се питам аз -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||