Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Делото срещу мен
Eлтимир |
Публикувано на: 27.4.2007, 12:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Делото е прекратено по искане на тъжителя Цветомир Йолов. Току-що говорих с адвоката.
Благодаря на всички, които бяха с мен прази гнусна провокация, организирана от НСС. -------------------- |
Bell |
Публикувано на: 27.4.2007, 13:37
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
БРАВО!!! ЧЕСТИТО!!!
Край поне на тази простотия и гавра!!! |
Дари |
Публикувано на: 27.4.2007, 13:47
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Честито !!!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.4.2007, 13:53
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Победата не е само моя, тя е на всички нас. Защото делото беше по същество дело срещу Движение "Воини на Тангра". Съдебното дело бе само част от дългата поредица удари, целящи да обезличат, а накрая да унищожат нашето Движение. Тепърва ще говорим за турската връзка на нашите врагове и ще разберете колко сезиозни са нещата. Ако в това дело победих, то победих единствено проявената съпричастност от страна на нашето Движение. Без всички вас, аз бях обречен. Бяхме заедно в трудното и победихме. Спечелихме първата битка от една дълга и трудна война. Но спечелихме! Нека и занапред да печелим всички битки.
-------------------- |
Севар |
Публикувано на: 27.4.2007, 14:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
И аз благодаря на всички, които бяха съпричастни! Също благодаря и на адвокат Драгомир Димов от варненската колегия, който се оказа много свестен човек! А на г-н Ялоф какво да му кажем или пожелаем?
|
Запознат |
Публикувано на: 27.4.2007, 14:21
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Аз искам да му кажа, като е тръгнал да прави добрини да продължи. Нека да помоли баща си да даде показания пред полицията за Палежа на жилището на Елтимир, и да обясни по чие нареждане го е направил. С имена! Пожелавам му да се отърве от лошите, ако има късмет. Да не забравяме, че "те" са такива, защото все някой им уйдисва на акъла, я за пари, я за нещо друго! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 27.4.2007, 14:41
|
И още един знаменателен факт. Йолов оттегли жалбата си, а в лично писмо Силвия Мирчева заяви, че също се оттегля и повече няма да влиза в нашия сайт. Нещата са много навързани и мога да заявя, че ние спечелихме битка срещу една многобройна и добре организирана група.
-------------------- |
Azerath |
Публикувано на: 27.4.2007, 16:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Браво за делото!
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.4.2007, 20:58
|
Написах до Силвия Мирчева: "Йолов си е оттеглил жалбата. Толкова неприятности щяха да бъдат спестени, ако това бе станало по-рано! Откога ти казвах, че Вълк не се лови с капан за мишки, Силвия?"
Ето и нейния отговор: "Новината за прекратяването на делото разбирам от теб. И те поздравявам с резултата: ЛЪЖАТА ПОБЕДИ! Стана, както го искаше!" Изводите оставям на вас. -------------------- |
Иван |
Публикувано на: 27.4.2007, 21:01
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Хубаво е, че най-сетне приключи тази работа и то благополучно за всички нас.
Все пак да бъдем нащрек. Да не се окаже, че се оттеглят, защото се готвят за скок. Не мисля, че ще се почувствате зле, ако кажа още веднъж - "Да се поздравим, защото щом сме решили този проблем, значи сме готови за по-голям." Кураж на всички и да продължаваме напред! |
Eлтимир |
Публикувано на: 27.4.2007, 21:03
|
Благодаря, Иване! И аз мисля, че те няма да се откажат така лесно. Това не е само нашата първа победа. Това е и тяхното първо поражение. Едва ли ще го преглътнат така лесно. Но все пак в първата битка победихме ние!
-------------------- |
bg-girl |
Публикувано на: 27.4.2007, 21:09
|
Читател Група: Участници Съобщения: 10 Участник # 823 Дата на регистрация: 18-February 07 |
Честито и от мен!!! Искам да пожелая на всички войни успех в предстоящите битки!!! Само напред и нагоре!
|
Биргюн |
Публикувано на: 27.4.2007, 23:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
Честито. Крайно време беше.
|
PARADOX |
Публикувано на: 28.4.2007, 18:11
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Спечелена е една битка...!!! Остана да се спечели войната...!!!
|
blag009 |
Публикувано на: 28.4.2007, 20:48
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Елтимир моите поздравления - все пак на лъжата краката са къси , но това не и пречи да обиколи три пъти света , докато истината си върже връзката на обувките ???? Стара истина на препатили шопи , от времето на къдията и по-късно !!!!
-------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|