www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО"

Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО", Относно гоненето на хора изповядващи ...
samvoin
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

Става дума за един пасквилен форум на верски фанатици,със смесена неарийска кръв,гонещи всички другомислещи и изповядващи различна религия от православието българи ,но най-вече националсоциалистите и другите националисти!!!
Вижте езика им и надминаващото им еврейското поведение!!!
Присъщо ли е това на "вярващи православни",каквито фанатично твърдят че са?!И как се вързва"православния" им кансерватизъм и национализма,с икономическия и интернационален либерализъм,за който реват в редица теми?
Кои са те изобщо и какво целят според вас,нека всеки се замисли!?
Защо уж говорят срещу еврейския синедрион,а проповядват лъжите им?
Отричат расовите различия и проповядват уравновиловъчната теория на Кашел Мардохай-Маркс,за човечеството?Уж "антикомунисти",но яростни антифашисти ,антирасисти и антинационалисти дори,подобно на шутовете-Жеков и Ифандии?!
Макар че самозвано са си преписали името на фашистка организация от преди 1944 година и се преструваха дълго за нейни приемници!
Ето въпросния"БРЗО"-форум:
http://www.br-zo.com/forum/index.php
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Аз виждам че в този форум са трезви относно Сидеров( т.нар. Пидеров). Наясно са че тоз излъга цял един народ. Иначе с тях нямам нищо съвместно. А и не знам каква им е стратегията като цяло. Особено с Мишока нямам нищо общо.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Самотен воине,писах преди малко едно нещенце в брзо-то.БГ-националист е синът ми.100% ще го баннат.И по-добре.Убий уродите с мълчание!!!После идва и другото...
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

Ами те просто имат лични отношения със Сидеров,понеже са търгаши,които не удоволетвори,щото то много маймунки станаха на клона му,ама като гледам са по-безсмислени от него дори в приказките си,така че едва ли имат"принципни" различия!
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

QUOTE (meshter_at @ Apr 4 2007, 09:31 PM)
Самотен воине,писах преди малко едно нещенце в брзо-то.БГ-националист е синът ми.100% ще го баннат.И по-добре.Убий уродите с мълчание!!!После идва и другото...

Няма смисъл да им пишеш нищо,там са мелези и психически болни и една част от тях-търгаши и селски хитреци!
Просто се унижаваш,обяснявайки каквото и да било там.
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

BG_NACIONALIST

Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 9:27 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ей......копеленца недоебани!!!Аз съм МЕЩЕРА!!!Или Вещицата,ако предпочитате.Пасков,чудя ти се на търпението велико...
За останалите:ДА ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА НЕДОКЛАТЕНА,ДЕГЕНЕРАТИ ГНИЛИ!~ВСИЧКО,КОЕТО ПЛЮЕТЕ ЩЕ ПАДНЕ ВЪРХУ ВАШИТЕ ГЛАВИ И РОДОВЕТЕ ВИ! ПРЪСТ ДА НЯМА,...ДА ВИ ЗАРОВЯТ!!!
ТУК НЯМА БЪЛГАРИ...

За горните ти думи-ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ!!!
Друго няма какво да им се каже!!!
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

QUOTE (georgi_nz @ Apr 4 2007, 09:24 PM)
Аз виждам че в този форум са трезви относно Сидеров( т.нар. Пидеров). Наясно са че тоз излъга цял един народ. Иначе с тях нямам нищо съвместно. А и не знам каква им е стратегията като цяло. Особено с Мишока нямам нищо общо.

Няма и да узнаеш,защото нямат такава,или ако имат,тя е да делят Българите по-всевъзможни признаци и да узурпират расовото единство-единствения залог за вечност и да оплюват,клюкарат и нихилистват,спрямо всичко живо,извън тяхната психическа диагноза!
С мишока и с тях,за да имаш нещо общо,трябва да си ненормален и извратен педераст/между другото те са и скрити хомосексуалисти,но това е друга тема!/.
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

?!,Странно...още не са баннали синока,успях да постна още веднъж...тея мишки май все пак имат респект ...от името Мещер.Скоро ще стане кошмар за някои това име...
Войн,благодаря,но не търся благодарности.С носа си на стар кръчмарин веднага надуших МЪРШАТА.това е.
PM
Mansur
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 7
Участник # 912
Дата на регистрация: 6-April 07

До Самвойна
Прав си кръвта ми не е арийска. Това понятие окултно, тоест измислено. Кръвта ми е българска и нощо повече или по-малко
От форума гониме само сериозно сквернещите българската вяра - православието. Национал-социялисти и националисти не гониме.
Относно либерализма, трябваше да четеш по внимателно. Става дума за отпадане на различни бюрократични пречки.
Кога и как сме проповядвали лъжите на еврейския синедрион ? Би ли пояснил ? Неприятното е че ти самия и Ина лъжете, като дърти евреи.
Къде сме проповядвали теории на Карл Маркс ? Не лъжи или дай линк.
И къде точно видя че сме нещо анти. Пак не си разбрал, за какво става дума. И не е зле да запомниш че преди всичко сме българи.
Нямаме нищо общо с Жеков и Ифандиев и идеологически сме на доста различни позиции. Пак си излъгал.
PMUsers Website
Mansur
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 7
Участник # 912
Дата на регистрация: 6-April 07

QUOTE (meshter_at @ Apr 4 2007, 09:31 PM)

Нещото което си написал беше крайно просташко, безмислено и нямаше нищо общо с темата. Синът ти се държи просташки и не му отива. Не смятам че подобно държане приляга на един националист, или той просто не е такъв.
Не е банирам, само е изтрит. Поне да беше написал нещо аргументирано, а то само псувни и безмислици.
При нас банове се налагат само в краен случай, като този на Самвойна. Така че спокойно можете да идвате и дискутирате.
PMUsers Website
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

И как "скверня" православието,като казвам че максим е ченге ли?
Да,днес на този ден с чиста съвест аз съм готов да кажа че максим е враг на Българщината,безбожник и слагач на една власт,състояща се от такива които преследваха хора за това че влизат в храма,гонеха ги от работа!Така че първо добрите православни трябва да го презрат и се откажат от синода му,това дали аз съм добър православен е отделен въпрос,нако го оставим тоя спор на страна и да речем че като наблюдател го казвам.
Но това,което казвам няма нищо общо с отричане на православието и с желание то да бъде премахнато и унищожено,ти си клеветник Мансуре,това е в полза на самото православие-изобличаване на един предател,безбожник и негов унищожител!
Не беше ли казал Исус Христос да се гонят търговците от храма?
И нека всеки сам прецени поповете от неговия синод в голямата им част-свещенослужители ли са,духовници ли са,или търговци и мошенници/с единични изключения/,нека всеки влезе и ги види,те близо до хората ли са въобще,какво представляват,на какщво приличат?
И добрия православен ще ги изхвърли от храма,ако счита че той е негова,както Исус го учи!
За това става на въпрос,никой не е рогал православието,това е просто измислен повод да бъда изтрит,но ми е все едно,просто защото никой антирасист,не може да докаже антираситката си теория за човечеството-научно и аргументирано в спор с расиста и затова расистите са отстранявани отвсякъде!
Това имах предвид че сте марксистки,дори да не искате да го признаете,или да не го съзнават някои от вас.
Вие искате една марксистка уравновиловка,с верска украска само че,като се пренебрегне кръвта,религията да застане над кръвта,това обаче ще означава не нация и народ а един ансилствено обединен конгломерат и мултирасова сбирщина която се кръсти под строй и нищо повече,идиотщина която комунистите искаха да направят само че слава Богу не успяха да направят докрай/макар че виждаме тежките последици от уравновиловката на расите у нас/,с тази разлика че те пък искаха да отречат хората от всякакъв Бог и религия и ги направят напълно безпаметни и безлични, кълнящи се във Ленин и Сталин,а вие искате да натрапите на всички у нас една и съща религия,което без насилие и българска безсмислена кръв най-вече в този момент няма да стане,за това ние ви противопоставяме нашата идея за расовообединение и ако верското помагаше за расовото то ние щяхме да ви подкрепим,но вие просто не целите обединение!
Вие правите крайно лоша услуга на православието!
И после ще попитам,кой вярващ православен,държи такъв език и говори такива извращения,да ти дам ли линкове и да покажа речника ви на някой вярващ православен?!
Хайде спрете с това лицемерие!
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 494
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

http://www.br-zo.com/forum/viewtopic.php?t...er=asc&start=10

"Да живей АТАКА!
СМЪРТ за езичника Ангел Грънчаров - Елтимир!!"

Както се вижда, така наречените "православни" искат смъртта на Елтимир. Кратко и ясно.

smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Аз защо казвам, че исляма, юдаизма и християнството са доста повече "езичество" отколкото самото Тенгрианство въобще.

Това е Форума на Плъха. Мене също ме каниха, но аз ги отрязах. Правете като мен!
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 494
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Mansur @ Apr 6 2007, 12:06 PM)
До Самвойна
Прав си кръвта ми не е арийска. Това понятие окултно, тоест измислено. Кръвта ми е българска и нощо повече или по-малко
От форума гониме само сериозно сквернещите българската вяра - православието. Национал-социялисти и националисти не гониме.
Относно либерализма, трябваше да четеш по внимателно. Става дума за отпадане на различни бюрократични пречки.
Кога  и как сме проповядвали лъжите на еврейския синедрион ? Би ли пояснил ? Неприятното е че ти самия и Ина лъжете, като дърти евреи.
Къде сме проповядвали теории на Карл Маркс ? Не лъжи или дай линк.
И къде точно видя че сме нещо анти. Пак не си разбрал, за какво става дума. И не е зле да запомниш че преди всичко сме българи.
Нямаме нищо общо с Жеков и Ифандиев и идеологически сме на доста различни позиции. Пак си излъгал.

Ти Мансур ли си или Масур? Айде, събирай калимявките и "фратер, пратер, беганатер". Имате си прекрасен форум, мушкайте си го в задниците там.
PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Там обаче безпрепятствено се подвизава Фелдмършъла. А напоследък гледам, че тоя техен форум нещо се е изпедерасил. Банда педерасчета, мисля, че не си заслужава да се занимаваме с тях.

--------------------
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Елтимир @ Apr 6 2007, 02:41 PM)

Там обаче безпрепятствено се подвизава Фелдмършъла. А напоследък гледам, че тоя техен форум нещо се е изпедерасил. Банда педерасчета, мисля, че не си заслужава да се занимаваме с тях.

Абсолютно те подкрепям...!!! Всички фашизирани педерасти, да ходят да си го слагат в някой друг форум...!!!
PM

Topic OptionsСтраници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020