www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> АТАКА ИЗПАДНА В ПАТОВА СИТУАЦИЯ!!!

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> АТАКА ИЗПАДНА В ПАТОВА СИТУАЦИЯ!!!
Запознат
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Днес вечерта форума на АТАКА изпадна в една такава патова ситуация в невъзможност сайта да бъде посетен.
Това стана благодарение на упоритото ръководство на ПП Атака в старанието си да прикриват незаконните и противоуставни действия на депутата Георги Димитров във Димитровдград!
Целта им беше и още е скандала който е предизвикал самозабравилия се депутат на всяка цена да не добие гластност. Никой от тези мошенници все още няма доблеста да излезе като човек и да каже какво точно се е случило в Димитровград!
Нямат и никакво намерение да сторят това.

Препоръчвам на всички последователи на Атака да отеглят незабавно доверието от ръководстото на тази партия. Не че някой от симпатизантите им ще го направи, но дори и да се престраши, аз давам пълна гаранция, че няма кой да го чуе! Никога тези мошенници не слушали желанията на хората.

Това е, което исках да ви кажа!
АТАКА СЕ НААКА!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Запознат @ Mar 20 2007, 12:17 AM)
Това е, което исках да ви кажа!
АТАКА СЕ НААКА!

Наака се обилно и сега прикрива пълните си гащи. Освен това се обижда като и кажеш че мрише ужасно. Сякаш други са вионвни за гафовете.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Група: Изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

Темата е реинкарнирана под авторството на nindja2 (ник, който услужливо ми бе създаден от съидейници). Добавено е следното писмо:

Моля за извинение всички посетители на форума за доставените неудобства с преразмножаването на темата за случая "Димитровград"
Това размножаване беше крайно неприятно за мен. Направих го само, защото бях предизвикан от безпардонните действия на админа депутата Деси Чуколов и на модераторите, които за 1 нощ изтриха темата, забанваха и заключваха над 50 пъти.
Темата ще се възражда, господа админи и модератори, докато ръководството на Атака лично в лицето на господин Волен Сидеров не излезе с обосновано становище.
Заявявам го най-сериозно.
А сериозно, защото на този човек и на тази идея повярваха твърде много хора, и ако Атака не е в състояние да ни докаже своя морал и ценностна система докато е още в опозиция, нищо не може да ме убеди, че те ще изпълнят заявеното, декларираното, това, в което се клеха многократно и на гроба на Левски, особенно ако вземат властта, към която се стремят и ние им помагаме в това.
Ще обясня накратко защо това е важно.
Случая Димитровград не е просто случай, при който са засегнати личните ми чувтсва или локалния ми патриотизъм на родното място.

Става дума и за нещо много по-важно:

1. Когато в началото на 90-те ние повярвахме на красивата идея за демокрацията, за новата буржуазна революция, бързо разбрахме, че изпълнителите на тази идея не са имали нищо такова предвид и за кратко време "демокрация" стана мръсна дума сред народа. Като идеята за "социалното равенстов и справедливост", с която ни тъпчеше комунистическата пропаганда. И в двата случая ни измамиха с красиви слова и красиви идеи.
2. Когато след това дойде мадридския шмекер със сладките обещания за един нов морал в политиката и за решаването на проблемите на страната в рамките на 800 дена, които всички броихме, мнозинството, гласувало за него, отвратено от червената и синя олигархия, бързо разбра, че отново са ни измамили с тези красиви предложения. Този път с т.н. "либерална идея".

Но в конкретния случай става дума за нещо много по-важно и свято:
за Род, Родина, България, православие, християнски морал и общочовешки ценности и ценностна система. Всичко това бе заявено, декларирано и обещавано многократно в ежедневните предавания, на всеки митинг, във всяка реч в парламента, в партийния орган вестник "Атака". Това ни беше обещавано винаги и навсякъде, откакто Волен Сидеров създаде Атака като предаване, след това като движение, после го регистрира като партия и влезе в политиката и иска властта (което е нормално -властта е средството за реализация на идеи, в случай, че ги имаш, и в случай, че властта не е просто цел, а не средство).

Така че, драги ми форумци, ако до края на утрешния ден (20.03.2007 година) някой не уведоми господин Сидеров да излезе с позиция по случая, тази тема, напълно съхранена, непрекъснато увеличаваща се, ще се размножи и ще излезе извън рамките на този форум (където ще остава още дълги дни - до получаването на отговорите на въпросите) и копия на темата ще бъдат разпространени до всички медии.
Аз от своя страна ще го търся и утре на мобилния му телефон, на редакционните и телефоните на централата.
Това е.
Който не вярва, да чака. Ще ви уведомя за резултата.

Пламен Пасков

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
Планинец
Публикувано на: 20.3.2007, 23:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Пламене така си мислех че ще стане при падането на Великотърновската организация но уви,не се случи нищо.Е раздадоха се малко банове,имаше малко шумотевица по нета и дотам.Сега не очаквам нещо повече.
PM
Ник
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

писал съм многократно,правил съм изявления и обяснения,критикувал съм и съм предлагал във форума на Атака.Всичко ми се трие,никой не може да прочете,нито да реагира.на 18 03.пуснах материал с мнение за ставащото в партията-паралел с ликвидацията на Горна Оряховица и Димитровград1естествено никой не успя да го прочете.Днес ми предлагат със съобщение да напусна форума,явно не съм им приятен,или по-скоро съм им неудобен!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Никакво напускане. Кога те напуснат Парламента в който ние ги натикахме, тогава ще напускаш форума на Атака.
И имат наглоста да ти предлагат такива неща!

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Спокоооо,пичове,бе вие отде сте хванати?! Как да кажа...КАК КАЛЯЛАСЬ СТАЛЬ ли да кажа? Аз съм си още на линия...А,ПОЧЕМУ,БЛЯДЬ?!?!!?

По-бодро,пичове,БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PM
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Група: Изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (Планинец @ Mar 20 2007, 10:08 PM)
Пламене така си мислех че ще стане при падането на Великотърновската организация но уви,не се случи нищо.Е раздадоха се малко банове,имаше малко шумотевица по нета и дотам.Сега не очаквам нещо повече.

А аз очаквам. не защото просто "очаквам", а защото смятам да не спирам, то ест, да работя по въпроса.
"Лозето не ще молитва, а иска мотика", и още "Съдбата на давещите се е в ръцете на давещите се", "Помогни си сам, и Господ ще ти помогне"
Факта за момента е интересен.
Темата е оставена, бан за днес нов няма (то ест, на новия ми ник, който е ясен чий, защото се подписвам винаги с реалните си данни), въпреки че назначиха тази вечер нов модератор.
Темата расте, и обсъжданията продължават, и се трият само някои избирателни постове, например които включват отговорите ми на т.н. SPRAVEDLIV, който по мои данни е Александър Балевски, приближен (на лична основа, естественно) на Волен от 30 години.
Но аз ги възстановявам, тези постове, и съм направил пълно копие на цялата дискусия. Ако някой пожелае, съм вложил цялата дискусия като прикрепен файл, и да я размножим по другите форуми или да се запознаете, ако ви е интересно.
Там даже са пуснали някаква анкета от типа "Досадници ли са Пасков и Зета" и естественно, сквернословците-пубертети, ментално нестабилните са гласували веднага. Можете да ни поддържите в тази анкетка, въпреки че аз не и придавам никакво значение.
Успех!

Прикачен файл ( : 22 )
Прикачен файл  Dimitrovgrad.txt

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Александър Балевски-Справедлив, тоя комунистически боклук, още ли е жив и все още ли бълва плакатни лозунги?
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 21.3.2007, 12:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Аз вече показвам на много мои приятели, които симпатизират на идеята за какви скандали става на въпрос. Всички са на мнение, че Атака иска да канализира народното недоволство и да го отведе в 9-та глуха.

Действията им на ръководството са точно наопаки от приказките им. Ясна е играта им вече, сега да се опитаме да запазим вярата на обикновените хора в националната идея.

Във тяхния форум вече неможеш един ред смислен да напише. Човек, който е решил да задава въпроси или изразява собствено мнение бива напсуван, публично подигран, многократно обиждан, обявяван за враг на България и предател, след което му се налага бан за да неможе да се защити. Ето това е Атака сега, ето такива изроди, които правят горните неща се толерират и уважават. И това става по изришната заповед на ръководството.

Който обича да мисли със собствената си глава, сам да си направи изводите, за какво се бори всъщност Атака!
PM
bg-girl
Публикувано на: 21.3.2007, 23:33
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 10
Участник # 823
Дата на регистрация: 18-February 07

Ръководството на "Атака" няма да си мръдне пръста. На тях изобщо не им пука за това, което става в структурите. Моят ник също е бамнат, дори имам забрана по IP-адреса и не мига да регистрирам друг ник. НО!!! Проявата на страх от тяхна страна стана твърде очевидна. Това е камък в тяхната градина. Няма да ги оставим да се подиграват с последните надежди на хората. Твърде много хора им повярваха, но точно тези хора ще ги пометът с недоволството си. Единственото добро, което направи тази партия бе, че показа съществуването на българския национализъм. Истинските националисти я напускат един след друг, но това не означава, че ще престанат да работят за България. Национализмът има нужда от истински воини, а не от послушковци!!!
PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Целта на "Атака" е да дискредитира Национализма като Идея. Жалко за Волен, наистина беше и все още е перфектен журналист. Не злорадствам, а ми е тъжно, бяхме приятели. Волен се продаде за много пари, това е гадната истина.

--------------------
PM
krasy
Публикувано на: 22.3.2007, 12:29
Quote Post

Участник

Съобщения: 112
Участник # 70
Дата на регистрация: 5-August 05

Войната на парите срещу кръвта!!!! Кой ли ще е победител в тази борба не на живот а на смърт ?
Волен явно е поредната жертва на парите..... но няма и да е последната...
Но това си има и добрите страни. Така се отсява зърното от плявата.

--------------------
...????????? ?????. ??????? ?????, ?????? ??????? ? ?????, ? ????; - ???? ???? ?????, ????? ???? ???? ? ??? ?? ????????; ???????, ???????...
PMEmail PosterICQ
Ник
Публикувано на: 22.3.2007, 19:09
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

лошото е,че дебатите не надхвърлят капацитета на форумите и навън особено в градовете с разрушени организации,до обикновените хора не достига нищо.така няма начин те да се ориентират.липсва ни ново дредство от типа на в.Атака.питам се дали не може да се използва потенциала на в"Съпротива" и с общи усилия да го направим национален.и тъй,като няма шанс,да се предизвика извънредна национална конференция и да бъде очистена тази еднолично-семейна партия,може би е време за идеята за създаване на национално движение на националистите от България.Мисля,че от сега има имена,може да бъде създаден инициативен комитет и да се задействат нещата!
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 22.3.2007, 19:14
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (nik @ Mar 22 2007, 06:09 PM)
лошото е,че дебатите не надхвърлят капацитета на форумите и навън особено в градовете с разрушени организации,до обикновените хора не достига нищо.така няма начин те да се ориентират.липсва ни ново дредство от типа на в.Атака.питам се дали не може да се използва потенциала на в"Съпротива" и с общи усилия да го направим национален.и тъй,като няма шанс,да се предизвика извънредна национална конференция и да бъде очистена тази еднолично-семейна партия,може би е време за идеята за създаване на национално движение на националистите от България.Мисля,че от сега има имена,може да бъде създаден инициативен  комитет и да се задействат нещата!

Хубава идея,но тя ще бъде сразена още от началото.Едни организации се финансират от милионери мафиоти,а други - от труда на хората.Догато първите ги има,вторите ще се самоубият в непосилната борба за стабилността си в материалните средства и трудно ще достигнат до разгръщане на идеи.А дори да достигнат,няма да имат сили да се финансират и едновременно да пазят името си от телевизиите.
Трябват нови методи.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020