Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Хилда Кларк, Лечението на всички болести
Karutzar |
Публикувано на: 27.1.2007, 15:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Това е една книга на прословутата Хилда Кларк. Преди 10тина години я прочетох, и до ден днешен ми е настолна книга. На английски е - не се наемам да и правя превод - може-би само на части от нея. Би трябвало да бъде в сектор "Нетрадиционална медицина". Бих искал да я кача при "Книги", но не зная как - в *.pgf формат е. и е The Cure For All Diseases.pdf - 5.50 MB (5,771,264 bytes).
Би ли могъл някой модератор или Севар да ми даде линк за ъплоуд? Имах нейното устройство за лечение, но нещо се развали. Сега мисля да си правя ново - ужасно е елементарно, и невероятно ефективно. От личен опит го казвам. Мисля, че всеки един би трябвало да има това устройство, и да забрави къде се намират аптеките управлявани от фармацефтичната мафия. -------------------- ??????? ?????????? |
Запознат |
Публикувано на: 27.1.2007, 17:14
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Интересна работа. Каруцар, прати я на мейла на Севр да я пусне в сйта, че да я видим тая книга.
|
Karutzar |
Публикувано на: 27.1.2007, 18:30
|
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Е, да, ама не мога да му изпратя мейл защото не го зная, а чрез форума не ми дава права да му видя мейла.
Севар, пусни линк за ъплоуд -------------------- ??????? ?????????? |
Миро |
Публикувано на: 27.1.2007, 19:03
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Karutzar, разкажи по-вече за устройството-какво представлява, какво лекува, схемичка някаква. Такива неща трябва да се знаят, да се правят и да се използват, защото това е начинът да не прибягваме до услугите на "здравеопазващата" мафия.
А и нали знаеш-ако искаш едно нещо да не се изгуби, дай го на хората. |
iss |
Публикувано на: 27.1.2007, 23:15
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Prisyedinqwam se kym Miro...razkaji ni malko po-podrobno za towa... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Севар |
Публикувано на: 27.1.2007, 23:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Каруцар, пробвай пак да качиш книгата. Промених някои настройки и увеличих максималния размер на файловете. А за тези, които не знаят къде се качват файлове, ето упътване по-долу. Може да качвате файлове. Поне вече ограничението е цели 10 ГБ.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) |
Karutzar |
Публикувано на: 28.1.2007, 11:18
|
Севар, има някакъв проблем със MIME при ъплоуда - два пъти го писах цялото описание, клячови думи и прочие - и грешка...
Тук като файл във rtf формат прилагам само указанието как да се направи запарът на Хулда Кларк - това тук е оригиналът. Защото из нета има много такива запъри за продаване, но това тук работи. Самия аз (преди доста години) го направих (с малка помощ на приятел), нещо се развали - ще си направя нов. Ще се опитам в 2 думи да преразкажа идеята на Кларк. Всичко във Вселената вибрира, всяко тяло, същество, - всичко материално и нематериално. И вибрира със собствена дължина на вълната. Вибрираме и ние хората - и всеки със собствена дължина, която се обуславя от това колко е духовен или недуховен даден индивид. Вибрират и бактерии, вируси, и какви ли още не, движещи се в нас, полезни или вредни създания. И всяко вибрира на собствена дължина на вълната. Е, Хулда е успяла да измери вибрациите на всички вируси и бактерии. (В музиката се нарича биене - тогава, когато 3 струни (например) на пианото - 2 са настроени на 440hrz а третата на 338 - тогава се получава биене - като резултат двете ( здрави) струни се разстройват и понижават честотата си на трептене до около 335 hrz - с други думи ги унищожаваме. Така и при живите организми - след като им знаем честотата на трептене им пускаме или "биещо" трептене, или същото като дължина - като тяхното, но с голяма амплитуда и заряд. Това ги разрушава - както струните на пианото. Мисля, че е по-добре да се принесе темата Assembling The Zapper в основни дискусии Прикачен файл ( : 58 ) Assembling_The_Zapper.rtf -------------------- ??????? ?????????? |
iss |
Публикувано на: 28.1.2007, 11:53
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
Karutzar |
Публикувано на: 28.1.2007, 12:13
|
||
Да - горе-долу както и при Райф, но с електричество. Уредите на Райф не само лекуват, но и стимулират мозъчните процеси. Занимавам се с това от доста дълго време. Но нека да пренесем темата във "Общи" -------------------- ??????? ?????????? |
||
iss |
Публикувано на: 28.1.2007, 12:23
|
||||
Ami w momenta w koito ti prenasq6e tema az postwah tuk i si artisah... sega dobawih komentara i tam! -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Севар |
Публикувано на: 28.1.2007, 17:57
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Каруцар, по принцип PDF-файловете са позволени за качване. Ако искаш ми прати ми всички файлове, заедно с пълните описания на sevarbg @ mail . ru и ще ги кача още днес.
|
Биляр |
Публикувано на: 5.7.2007, 21:05
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
линка със схемата на Каруцар, не го отварям. някой ако може, моля, да ми прати схемата на мейла: lamercho@mail.bg
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 8.8.2007, 17:36
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Относно въпросната книга - ето една българка се е погрижила да преведе съществена част от книгата. Качил съм я тук:
http://tangra.nz.free.bg/ Файла е HuldaKlark.doc А относно запъра - дадения в книгата генерира на около 30 килохерца -твърдо без да може да се настройва и е тъпо да е така. Не се хабете с този вариант. Трябва да помисля за настройваем такъв. Например нещо подобно на схемата пусната от Запознат за йонизатора на вода дадена във подфорума за Алтернативните неща. Обаче честотите трябва да се менят от няколко килохерца до 1 мегахерц. -------------------- |
Канатица |
Публикувано на: 8.8.2007, 18:45
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 920 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 26-July 07 |
Георги, благодаря за полезния линк. Гледам там има още много интересни неща.
-------------------- "?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 8.8.2007, 21:19
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Моля! Ами това е учебен за мен линк. Учил съм се да качвам неща в нета. Линка е на безплатен хост и след като днес го обявих публично, значи скоро може да изчезне. Но това не е беда. Тегли каквото ти е интересно. Аз тези неща съответно също съм ги изтеглил от някъде. -------------------- |
||
Страници: (2) [1] 2 |